Агенти на ЦРУ изтезават затворник с бормашина

Пистолет и бормашина са били използвани от агенти на ЦРУ за психическо изтезание на затворник в таен затвор в Полша.

Обратно в новината

Коментари - Агенти на ЦРУ изтезават затворник с бормашина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да се намеси Цецко и да им спретни на тия от цру операция наглите .Тъй де ние сме страна членка и се нарушава конвенцията за защита на правата човека и основните свободи ,което трябва да се преследва на територията на европейския съюз ,т.е. и в българия .А ако не се предадат ,да арестува посланика на САЩ и да го ползва за размяна .

драги ми хане, болни нерви и усещане за провален живот не се лекуват с дращене по форумите, а в специализирани заведения! Наистина побързай! Нищо лично - просто правиш впечатление!

И какво точно празнуваш? Аз поработвам.

...кой ми бутна кулите и ми гръмна войската. На зло куче - зъл прът! Америка си го проси по целия свят и ще си го получи!!! А полските некадърни подмазвачи, дето всеки си ги бие където и когато си поиска, също ще си плащат с лихвите барабар!

Станалото е на полска територия, но ''поляците нямали нищо общо", значи и суверинитет нямат!!!!

Засега се смеем само на теб...

Янките са гола вода! Рашъните в Катин избиха 20 000 и 60 години не та не. А тия заредили пистолета и опищяха орталъка!!!

хехехе мноо са го измъчвали тов, изобщо незная как е оживял /Алберт на два пъти се правел, че зарежда пистолета, а освен това доближавал до главата на задържания включена бормашина, макар и без бургия, се казва в документа.? пхпхпхпхпхп

не ме учудват, Америка е страната на неограничените възможности, също така и правова, видните им конгресмени и бивши президенти са видни юристи и постоянни неверници на семействата си, така че не се дивя на методите им... те са безбройни... и все по -извратени - сетете се за Виетнам, Ирак,Афганистан и мн.други страни....

Прощавайте, аз от прочетеното не разбрах в какво се състоят мъченията?!? Това е нищо просто, жив и здрав си е- какво очаквате на разпит с перце ли да го галят, нали трябва да му се окаже някакъв натиск, като пак казвам това в случая е просто едно Нищо- гледайте филма Немислимо/Unthinkable ето там наистина става въпрос за изтезания, но не забравяйте най-важното: Целта оправдава средствата!

Е щом не си разбрал отиди да те разпитат теб, а после ако са ти здрави ръцете ела да ни обясниш !!!! ТЪПАНАР!

неее,той е радослав,"тъпанар" май си ти!

Като гледам форума в България има много прости хора. Ако някои от форумците го изтезават както те си знаят ще признае не само че е терорист а и че е убил Обама. А къде е демокрацията, къде е презумцията за невинност?

да вземат пример от кгб ,каво си играят с бормашини и пистолети .има по интересни случки в рашка. самолети се приземяват от 10 хил. метра ,централа е грамната ,бои с ножове ,пожари и т.н.

Май забравихте, че понятието "терорист" се доказва в съда, а не от психясали военни. Утре ТЕБ ще набедят за терорист, ТЕБ ще измъчват, а ТИ ще обясянваш как са сбъркали човека, докато те измъчват.

А пък руснаците най-хуманно ги разстрелват. Между другото, подземията на Гешевата Дирекция на Полицията на Лъвов мост се използваха доста дълго и от Народната милиция за подобни дейности, а по районните в София имаше цигани-биячи, които да вършат тази работа. От патили зная, че са биели с торбички с пясък за да не остават много следи... А бе, накратко, паднеш ли в ръчичките на подобни служби навсякъде е едно и също. Нали от татово време е приказката, че "днешната милиция не бие, но снощната биеше много..."

Срещу терористите - брутално и с още по-жесток терор!

А кой е доказал че е терорист. Колко години е затворен без да могат да докажат нищо. И след някоя годинка ще го предложат на някоя страна като нашата да го прибере

?

Какво толкова са го измъчвали? Само са го сплашвали. Да го молят ли трябва? На война, като на война!

Това са признали. Значи в действителност са се случвали много по-лоши неща. Ти ако си мислиш, че в ЦРУ не са специалисти в мъченията ... Ако те набележат (примерно де), след няколко дни сам ще си признаеш че си Осама.

Да бе, този затова толкова години не си е признал.

Страната на свободата, демокрацията, радетелите за мир.

За терористите няма милост и няма ограничения! За да изплюе камъчето, ако трябва на бормашината и едно дилдо да сложат и всичко ще си признае.

А кой казва кой е терорист? Колко му е да се симулира дейност. Хваща се някой мургав, с брада и от изтока и ей, на, национална заплаха

Айде върви докажи, че този е терорист. Щото повечето там са само заподозрени. Ама това не пречи на САЩ да ги държат в клетки без съд и присъда.