Мистериозна смърт след катастрофата с Качински

В Полша при неизяснени обстоятелства е умрял един от ключовите свидетели по делото за катастрофата на полския правителствен самолет "Ту-154" край Смоленск, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мистериозна смърт след катастрофата с Качински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганизмът и цинизмът продължават!

Кво пак шумиш като стара радиолампа? Щом всеки знае, всеки знае, че е по-безопасно да се кацне, когато е по-безопасно. И без твоите гениални открития. Явно само полския президент не го е знаел, а е давал зор да се кацне в Смоленск, въпреки препоръката на руснаците да кацнат на летище с автоглисадна система. Иди обясни тия велики истини на Качински, ако още са му нужни. Поляците са се държали като едни тъпи говеда. А летците са били насилени от Качински, да кацнат на всяка цена в Смоленск, въпреки нежеланието им. Това не е първия конфликт м/у летеца и Качински. Летеца е бил плашен с военен съд. Като толкова ти е зор за злобното джуде, иди постави цветя на гроба му в Краков. Убиец на 95 души.

най-вероятно авиокатастрофата няма почти нищо общо със смъртта на пилота, но нали трябва да има теория на конспирацията-дерзайте.

Не всички поляци са "злобни поляци", а само тези от радикалната партия Право и Справедливост, която събра около 10% от активните избиратели. ЗА останолото съм съгласен: между всички славянски държави Полша е с най-високо ниво на демокрация, разбира се по славянски начин

потърсете в гуглето 'Смоленское лжекрушение.Куда исчез Качиньский 8-10 апреля? Почему нет фото "отлета делегации"? Прочее'

Абсолютна провокация.Ключов свидетел ,след толкова време да бъде убит.И недвусмислени внушения кой има интерес./руската страна/.Някой добре се възползва от безкрайната мнителност и подозрителност на поляците към руснаците.А защо не допуснем ,че точно високопоставени кръгове в Полша са заинтересовани да се отклони вниманието към Русия. От Бостънското клане през Тонкинският залив и залива Сидра та до сирийската" революция" все еднакъв почерк .Световната политика е една свинщина.

Обстоятелствата по катастрофата отдавна са изяснени, в т.ч. и полската комисия призна, че вина имат полските пилоти. Наред с това поляците много неохотно засягат въпроса с пияните полски ръководители ( в частност министъра на отбраната), които са оказали натиск върху пилотите да кацнат в Смоленск при неподходящи условия. От кумова срама поляците се опитват да стоварят част от вината върху руските диспечери, т. е. как е възможно само поляците да бъдат виновни, трябва и руснаците да поемат част от вината (напр.- 15 %). И тогава ще бъде пощадено самочуствието на поляците във вечното им противопоставяне с Русия. А руснаците много добре направиха, че отказаха да се занимават павече със случая.

Хубаво е да се отбележи посоката в която е летял, и всичко само си идва на мястото!!! ( Няма да подсказвам! )

Има нещо гнило в Полша и Русия!

малиии..пак ги самоубиха...

Явно е знаел нещо, което не трябва да се казва и някой се е погрижил да го "самоубие" в подходящия момент.

Да бе, да - пък за закуска е ял малки деца! Ти тези сведения от сводките на ЦРУ ли ги имаш, или от рубриката на западната преса "Какво да измислим за Куба днес?"

Темата е съвсем друга откачалнит такъв. Но както е казал народа ЛУД УМОРА НЯМА.

Да, какви са тези измишльотини! Един пилот не може да твърди такива неща, защото знае, че всяка дума казана докато самолета е в движение - и на земята докато рулира и докато лети се записва и в РВД и в черните кутии.

Да бе да, той Путин и Кенеди уби, и Джон Ленън, и кулите събори.... Това си е дългата ръчичка на ЦРУ

Фамилията му е Мачеревич и е обсебен от манията,че това е терористичен акт извършен от руснаците. Въпреки, че всички разследвания досега показаха, че е грешка на пилотите-нямали са право да предприемат опит за кацане при толкова лоши метеорологични условия. Въпросния пан Мачиеревич изпитва ненавист към всичко руско и безрезервна любов към своя партиен шеф Ярослав Качински ,брата-близнак на починалия президент.

хм....нужни са минимум двама свидетели..

Относно "самообесването" на полският бординженер-пак намирисва на путиновска постановка...!!А за масовият УБИЕЦ "че",който пише на баща си следното:"..днес сам разстрелях 76 врагове на революцията..ах,тате,какво удоволствие ми достави това..!!!!

Русия няма интерес от обтягането на отношенията... Но ... други държави несъмнено имат ! Що две съседни Славянски държави да имат нормални отнопения, когато може да нямат ?!

КГБ не прощава. А садистът Че Гевара може да бъде кумир само на неуки кретени или създадени по СПИН-метода социалисти.

Че Гевара е герой революционер убит от ЦРУ защото им е ПРЕЧЕЛ на гнусните планове, докато ти си НИКОЙ! Тези простотии ги разправят само на мангала костов подлогите, а ти си от тях!

Абе, редакторите - спите ли?

Злобните поляци пак търсят под вола теле!Записите от черната кутия са категорични - пилотите са принудени да кацнат от собственното си ръководство, въпреки неблагоприятните условия! Впрочем , известно ли ви е , че в Полша , за носене на тениска със сърп и чук или с портрета на Че Гевара ще ви тикнат в затвора? Имало и такава демокрация...

Мозъка ти е изветрял май. Полша е най-демократичната държава от бившия соц.блок. А по демократичност, в сравниение с България изобщо няма нищо общо.

а ти си много заблуден. полша е място, субрало кучетата на европа. най- долната паплач!