Експулсираха Саакашвили в Полша

Бившият грузински президент Михаил Саакашвили, който бе експулсиран от Украйна по обвинение, че искал да организира държавен преврат, пристигна в Полша.

Обратно в новината

Коментари - Експулсираха Саакашвили в Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се учудя, ако американците пласират своя агент Наакашвили в България на мястото на Тиквата. Или поне на мястото на Валерката.

тоя разбойник в родината му. Там искат горещо да му благодарят...

Да го върнат в Грузия там го чакат "с отворени обятия"!!!!!!

влезна като ,,месия,, в ,,краина,, изгониха го като ,,икономически,, мигрант...!!! маи си е ...,,второто,,...,,пари...мноого пари,,....!!!

Полша известния гълтач на вратовръзки Наакашвили.

Веднага да му се даде гражданство и министерски пост,че така е свикнал.

Ето така в Украйна изчезват хора ,вместо да го арестуват и да го държат в ареста ,те го откарват в съседна Държава ,това по никакви закони не се приема ! Ето така глобяват хора които не знаят закони и техния маймунски език , Българска двойка в Киев е арестувана и глобена с 300 евра за това че питали на Руски език за пътя до Църква ли ,манастир ли? А близо до ДНР и ЛНР крадът хора и после ги заменят за техни бандити които ДНР и ЛНР ги ловят при опит за диверсия или да откраднат нещо ,Укрите са си крадливи ,личи си хазарската черта ! Ние добре че го наказахме онзи Укра в Бургас ,повече такива случай и те няма да искат да идват тук ,ние сме бедни а Укрите са още по !

Какво Експулсиране ? Откраднаха човека от кръчмата с качулка от качулки го откараха на Аерогарата и насила го изпратиха в Полша ! Тъпи и прости Укри ,гледам и се смея ,Пияна работа ! Укрите най-пияното племе са !

Реознен въпрос! Защо в Полша, а не в Какузианска Джорджия, където го чакат за изпълнение на присъда по криминално дело? Макар че той нахлу в Украина именно от Полша и го връщат обратно. Интересно - щом Украина може да върне незаконен имигрант, на страната от която е навязъл, защо ЕС не може да върне нарушителите на границата? Или поне тези, навлязли през сушата, за които може да се посочи страна източник?

А защо в Полша? Този не беше ли грузинец?

цирк мейде ин юсей-хамерите все пак ги е страх от правия сектор ,че могат да убият грузина Ето ви кравари - винаги подли и мръсни

То човек като ти чете ДРАСКАВИЦИТЕ, се чуди ГУМА ли си или джавчка. Комай, комай си джачка, постоянно те изплюват, защото не си интересен. А колкото до професор Х. Иванов грешка няма. Доказа, че 80%са като теб.

Иначе казано е избягал с помощта на някоя служба. Сега местния Христо Иванов ще трябва да измисли друго ново амплоа, защото в Полша няма как да прави революция.

Саакашвили финансиран от близи до Янукович?????? Е това наистина ми дойде в повече. Мега тъпо съждение по скоро нагло внушение за пред 80%На това и деде от детска 1ясла не би се вързало но виж 80% са готови :)

Този един път вече си яде вратовръзката в ефир.

Шило

Двамата "титани" на геополитиката се счепкаха! Хахахах. Хнати единия, удари другия

Полша щяла да го връща на България, че оттук влезнал в ЕС!

само в случай, че не приемете конвенцията, иначе всичко ще е по мед и масло, най вече масло

ти наистина си ТИКВУН ТИКВУНОВ на квадрат

А ти си тиква, щото ти пълнят дупарата със семе сека вечер

Май и нашият Ц. Цветанов, ще ходи в Полша. Основният джендър, който натиска за конвенцията е майорът от ЦРУ - другарят Цветан Цветанов! Всяка година за инструктажи и отчети. каза се , че е най-големият действащ джендър в Бг.

Сложих ти плюс, но подценяваш ЦРУ. Цветанов е разбойник, който рекетира бизнесмени и местните власти и те му помагат да фалшифицира изборите в полза на гнусната шайка ГЕРБ и дебелия главатар.

Започне ли веднъж нещо, то е само въпрос на време да се довърши. Старите българи казваха- започнатата работа е наполовина свършена- демек майката му е да започнеш. Нещо много гнило става във всичките европейски държави.

да братя българи това е Америка - аз лично ги намразих още през 1969- когато качели биле кацнали на луната !!! Учителят ми по физика ни обеснява че са открите радицинните кръгъве на Ван Аиленд и че всичко живо "гори " от радиация и намой въпрос значи и американците не са летели на луната - щяха да изгонът от уч-то защото задавам неудобни въпроси и чк сега стагна ясно . че никой никога не бил на луната !!!!! Това е КРАВАРИЯ - ЛЪЖА И ИЗМАМА

Кога ще изгоним Буда Мутрата?

пробвай на изборите

Не става, много ги фалшифицират.

Според украинската прокуратура Саакашвили е искал да вземе със сила властта ! Това кефи здраво! Никога не се е случвало в крайна!

както върви ще го изгонят там от където го финансират - САЩ

явно и там не го искат, иначе досега да е възирал. иначе поле за неговата дейност там, колкото искаш. а може и от това да се страхуват.

Интересно колко дни ще бъде в командировка ТОЗИ ГРУЗИН. ЮСЕЙ се плаши ,че на празника 4год.от Майдана нацистите могат да да го убият а грузина е ценен агент наЦРУ !!! простотия

Направо не мога да се начудя КАК още не са му светили масълцето на тоя ???

И АЗ!

има си могъщи ангели-хранители, които го пазят като ценен кадър за бъдеща употреба

Интересно сега соросоидите коя от двете американски коври ще подкрепят?

То като в Сирия - всите демократични сили се бият срещу Ассад, ама между другото се колят и помежду собствените си стада

На козяк няма дежурен и соростуцията е в шизофреничен ступор (което е близко до нормалното им състояние).