Полша иска разваляне на споразумението НАТО-Русия

Полша ще се стреми да бъде денонсирано споразумението между НАТО и Русия, заяви полският министър на външните работи Витолд Вашчиковски.

Обратно в новината

Коментари - Полша иска разваляне на споразумението НАТО-Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен ЕС и НАТО трябва да приемат и регламент за принудитл- но отстраняване от структулите си на членове,чийто ръководители в резултат на болни амбиции водят конфронтанционна политика.

Полските политици са загубили разсъдъка си... Лоша или не, Русия май е единствената държава, която защитава християнската цивилизация в Европа. Факт.

Тия поляци са като нашият президент - на гол тумбак, чифте пищови.

Не е така. Вашингтон е зад тях. Както виждаш това е идеята, постепенно изместване на силата от Германия към Полша. Меркел си свърши работата, сега идва ред на Шидло.

забравиха, че когато немските войски влязоха в Полша през втората световна войта, цялото им правителство се натовари на самолет и избяга в Кишинев! Сега голям го вадят!

Тая въшка Полша се е метнала на гърба на слона Русия и атакува ли атакува...

Поляците пак заработват от Германия като се пречкат на икономическите й отношения с Русия. Германците ще извадят пак някой лев и гордите поляци пак ще си затраят за година - две и после пак... хитро нали

Защото си доста тъпичък или пък ти плаща. А може и да си просто роб. Може и да е по невинно страдаш от онзи синдром депо изнасилената се влюбва във изнасилвача си. А бе във всички случаи хората като теб са за лекар, ама не българси.

Говорете каквото си искате, но явно в повечето страни си имат политици. Ама какво да се ядосваме те и на комунисти бяха случили и на крале, а бе късметлии.

Някой да се беше сетил да напише в статията какво представлява това споразумение от 1997 година между НАТО и Русия... На всички тия политици изглежда някой им дърпа конците. Да припомни някой за колко време немците през ВСВ превзеха Полша? Масовата заблуда е, че НАТО пази някого от Русия... Това са пълни глупости. Според вас, помислете си добре, дали Америка ще рискува самоунищожение за да "спасява", ако изобщо може да се нарече спасение или по точно самоунищожение, страни като Полша?

А дали на Русия й е протрябвала въобщи Полша? Да не би в Русия територии и ресурси са кът?

Организация, в която белите цигани на Европа се опитват да дитуват какво да се прави, няма бъдещи. България трябва да слуша и да изпълнява безумята и на тези бледолики мангали, доказали своята глупост. Еврочленството ни носи все повече негативи.

Не разбрах: защо Русия 5 години не желае да върне "катастрофиралия" самолет на Качински на Полша? Някой да обясни!

Руссия или СССР-2??? МАЙ ВЕЧЕ Е СССР - 2...

Поляците чак сега ли разбраха, че единствените ни права в алианса са да си отидем с евроатлантическите ценности на уста.

Всички демократични държави трябва да прекратят взаимоотношенията си с тоталитарната империя на злото Русия!

ЛУМПЕН СИ ТИ, А НЕ "ДЕМОКРАТ" !...

високоговорител. Нали и обещаха да я направят най мощната икономика в Европа преди няколко години...едни чичковци..е Полша се старае...

западен бизнес от Полша - в България

Няма по-сбъркано неща от славяни-католици.

като тръгне агресорът на изток - право през поляците; като хукне наобратно - пак през поляците и след него търчат и тия, които го гонят; - и явно на поляците им харесва......

Всички поляци мечтаят Китай да ги завладее и след това да се върнат китайците обратно щото два пъти ще минат през руснаяците

това са вече мокри сънища

Както казват врачаните: йебаньееееееееее

Велика нация СТЪПИЛА НА ФОНДАМЕНТА НА СВОБОДАТА.ДА ЖИВЕЕ ПОЛША КОШМАРА НА АЗИАТСКАТА ПАСМИНА

VIPER

Азиатската пасмина от изток и германската от запад им бяха разказали играта.Явно не са се научили

какво ви казвам, че най- смотаната нация са това поляците. Недоразвити, мачкани и лумпени на тема"Аз" и "война".Скрийй се смешник.

Поляци- сбърканата нация!!!

Ако съм сигурен че руснаците не четат този сайт - такава майна ще им тегля . Ама не съм ...

Аааа - Са Тука ! - я Вижте как Са таковани Процедурно !

Дърво, знаеш ли как се плющят полякините? Като за последно. Все едно идва свършека на света.

Едно време полякините по пясъчните дюни, бяха твърде отзивчиви към младежките ни щения!

А за рускините да кажеш нещо? Има ли по--дащни от тях?

В Атина има една таверна.Викат й"българска"Там за едно кафе ЩЕ НАМЕРИШ всякви ДАШНИ българки!Ама не са курви,--"почтени жени"!

Не се ли досещат поляците и някои други, че ако Западът реши да ги шитне обратно към Изтока, задниците да си съдерат, това ще стане.

На Наследствени Нищоиманяци ?! - Абсурд !

А на бас! И още. Хиените не обикалят около "Нищоиманяците".

Имам колега от Берлин на 38 години. Русофил и говори руски доста прилично . Другия колега литовец ни поправя когато правим грешки . На запад всички които се противопоставят на еднополярния ред се повават на Русия ,но така е вече за мислещите по целия свят .

Човек започва да е Убеден че виа кккоментаризацийщинките-им -> Сериозен контингент от 'наште' подприкритийници/чки Си вадят Хляба... ... Дали пък Да свържем Форума със сайта 'ДС сега' ?

поляците тръгнаха в посока искаме ресурси опасно е много опасно 1939 и 2015 са на различно технологично ниво това не е решение

Да. ...бих предположил че на Сейма му писна от хъкомъкането на Брюксел по Източния въпрос...

VIPER

Полша умира от желание пак да бъде разделена между Германия и Русия

Хрумка : - да Включим в Обвинителните Актове на Новия Нюрнбергски И интернет Пропаганда/Саботаж/Инсинуация ?

И на нас трябва да спрат да ни навират в очите знамето на ЕС. Много добре са постъпили поляците, да вземем пример ! Да си го веят в Брюксел.

А ти какво предпочиташ руско ли да ти го навират? Марш в Русия

Не, турското искам