Полското правителство: Множете се като зайци (Видео)

Полското правителство подтикна гражданите на страната да се множат като зайци, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Полското правителство: Множете се като зайци (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър опит на женските да си осигурят материал да реват за сексуален тормоз! Тая попара сме я сърбали.

зайците са гола вода... плодете се като плъхове... те са царете на репродукцията!!!

само да попитам писача на новината? - Ти маруля виждал ли си?

откъде па го измислиха с зайци,хубаво, ама да не дойде руската мечка и германския орел и да ги излапат та и кокалче да не остане

Какво множене? Те полякините хич не обичат да си го слагат!

Прочете и пририта.

То и тук може да е така. За дете при двама работещи родители - 10 000лв, второ 20 000, трето 30 000, 4-то 40 000лв.

ДО МОДЕРАТОРКАТА : ... ПРОВЕРКА ДАЛИ НА ТРАВЕСТИТА МЕЛИХА - МАНУЕЛ НАСИМЕНТО - И СВЪРШИ СМЯНАТА

НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАТЕ :))

изпуснахме питомното ,сега ще гоним дивото ли ?

Че те поляците се множат като зайци. Това е една от нациите които се множат доста и си увеличават населението. На плюс са всяка година. На countrymeters . info може да се види за всяка държава. Аз не познавам полско семейство което да има по малко от 2 деца. Всичките от 2,3 нагоре. Ние България сме най-зле. По зле сме и от Румъния и Сърбия. На сайта се вижда подробно...и всеки може да си сравни

Полските партньори по НАТО да пращат булките насам, ще помагаме.

водопроводите в Западна Европа май са похакъсали вече ....вземат мерки хората

Ееейй,Мануела ли си...манивела ли,що спиш бе?? Не се издаеай с бездействието си от къде вземаш указания и лапаш зелени гущери от хонорари! Що не триеш тая Roxana бе? Такивс цинизми,при това неграмотно изписани... Мен ме триеш дори,като употребя циганин ,вместо...ром. Като гледам испанозвучащите ти имена,вероятно си от острова на рома,забягнал до Флорида,а от там с протекции към козяците тук.

Трие ги, ама тая Роксана е като муха лайнарка, вероятно и брат'чедка на онази Swetla Ilieva-stodentka ot Mubchen, старае се, не го укорявай. Със Здраве.

Ние сме за чистата безполова любов. Тя е светлото бъдеще на човечеството. Тя е която ни прави хора различни от животните. Тези поляци са толкова изостанали от цивилизованият свят. Жалко , но между тях има толкова хубави мъже, които си съсипват живота с жени.

от нашите цигани те са точно кат зайците

Не те са като хлебарките. При зайците не е чак толкова безконтролно

като зайци, като нутрии, може и като нигерийци ..

Няма ли ИП-бан за Roxana, напълни форума с цинизми? Помислих, че е някоя недоклатена феминистка, после видях, че е моят приятел Мануел Насименто. Salut Amigo!

Първо да приемат третия пол... Он че се оноде сам!!!

1. Да ти казват кога как да живееш от телевизора е гадно, но първосигналните не могат да имат собствена идея кога е удобно за "размножаване"; 2. Човекът е разумно, удохотворено същество т.е. не се води единствено от хормоналните си нагони. С тези мисли смятам, че полит-технолозите на шляхтичите са просто плитки типове!

ооо дааа ... арабите го правият мноооого отдавна :)

множете се като цигани

БЕ вие спрете да трепете вълците, пък да ги видим зайците колко са велики :)

Браво на поляците и унгарците! Вместо да се поучим от тях, българските доларопродажни журналисти ги анатемосват, че били националисти, нетолерантни, консервативни и т.н. Докато не се върнем към родното, традиционното и нормалното, предавано през вековете у нас, ще затъваме, докато не се удавим в разврата, толерастията и простотията по западн(ал)ия модел.

Да не забравяме, че родното журналя ходи на обучение и стажовка в пидороссии...

Поляците винаги са били предатели. Те са троянският кон в ЕС. Сега вече съвсем станаха нагли и застават срещу евроатлантическите ценности и защитават един остарял и опадничев морал

Готов съм да помогна на братският полски народ. Мога до 5 полякини на ден, 6 дена в седмицата (7мият ще почивам). Имам само едно условие....не искам после да ме занимават с децата.

Много си ,,огладнял" бе хане... Само гладен му се струва,че ако му падне една бака с кюфтаци,ще я...излапа... Имам един съученик,така се закани на едни кюфтаци на един рожден ден,хванахме се на бас и...зацикли още на десетото...за с/ка на това,от тогава /доста/до сега си го знаем,като....Вальо КЮФТЕТО...иначе си е слабичък! На тебе какво ще прикачим не знам...хан Ьовиги п*оразпоран:)))

И у нас, след 12 конгрес на БКП имаше такава инициатива - да повишим раждаемостта. Обаче само циганите се присъединиха....

Понамаляха туристките от Полша по Черноморието;-( Ангелкова спи.

хахахааха... Не знам за Полша, обаче в България това правят само ци*ани и турци.

ми...ти си импотентен.

Забравяш деата контингента, които са най-търсени от "жените" у нас за размножаване - глупаците и селските дебили. След 40-50 години броят на дебилите от 90% ще е вече 100.