Коментари - Полша поиска украинския есесовец, когото аплодираха парламентът на Канада, Трюдо и Зеленски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да приключиме темата и да мога си чета Achtung Panzer на спокойствие, КОЙТО НЕ Е НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКЛАН! ТЕ БЯХА СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНА И ДОБРОТО И С ВИНКЕЛО ЩЕ ВИ ГО НАБИЯ!

Неправилно според мен го наричат ССовец. За да бъдеш ССовец е трябвало да бъдеш не само германец, но и да изпълняваш някакви изисквания за това(родословно дърво, тяло, че дори и руса коса май беше). Мога да се съглася, че са били под командване на СС, но самите украински частни не са били СС.

Правилно. Химлер е забранил на източните дивизии да се наричат СС войски. Нямали са право да носят славните СС руни на врата си, а само национален символ. Реално гермците са правили разлика между тях и истинските славни СС войски. Това подчовешка, рубладжийска отрепка няма как да го знае! НАПИСАХ ЛИ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ!?

СПРЕТЕ ДА ЦЪКАТЕ МИНУСИ И УМРЕТЕ КОПЕЛЕТА! КОЙТО Е ПРОТИВ НАЦИОНАЛСОЦИЛИЗМЪТ ТРЯБВА ДА СЕ МЪЧИ ПРЕДИ ДА УМРЕ!

Продължавате ли копелета мръсни долни нисши?! НАЦИОНАЛСОЦИЛИЗМЪТ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ЧОВЕШКА ИДЕОЛОГИЯ! Този човек е герой и заслужава пълно уважение! НЯМА ДА ЗЛОСЛОВИТЕ ПРОТИВ ВЕЛИКИЯ НАЦИОНАЛСОЦИЛИЗЪМ! РАЗДРОБЕНИТЕ МАНДИБУЛИ ЯВНО СА ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ!

Ако Рота е кретен, или безотговорен, или просто непроверил кого канят, ако такива проверки не влизат в задълженията на Трюдо, то ОСТАНАЛИТЕ няколкостотин или колко са видни канадци в камарата на общините не са ли чували за Втората световна война, за украинците в нея и за убежището им в Канада. ? Все пак това р цветът на нацията. Може ли да са такива идиоти. Пляскали са всички, станали са всички. А да не говорим за фашиста еврей Зеленски и женичката му

Но трябва и Рашизма да бъде заклеймен!

Националсоциализмът и фашизмът трябва да се възхваляват и който е против тяха да бъде убиван!

Неофашизма се наддига в света щом почнаха да взхваляват хитлерови есесовци,че се борил срещу Русия,като я сравняват със сегашната ситуация. Фашизмът се наддига щом пуснаха свободно да се продава книгата на Хитлер "Моята борба". ХОРА БДЕТЕ,АКО НЕ ИСКАТЕ ЕВРОПА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА ПО-ЗЛЕ от Втората световна война.

Щом се бил надигал нацизма, дано тоя път ликвидира Русия, че на цивилизацията й писна от това говно.

Яко затъна в лайна !

Това е нещо като, в България е имало само Турско присъствие в продължение на 5 века...

Леви канадски наглеци.Те като нашите мушмороци възхваляват нацисткото ни минало.А искат да бъдем приети от от македонците.За сведение на по- младите по време на окупацията на територията на днешна Македония са действали т.н.,,черни роти",които да убивали всеки противопоставил се на ,,демократичната" окупация на фаистка България.Е това не е от Коминтерна,а от ,,любов" към нацизма.Смешни и жалки историци.

Червена бетонна главо, за какви нацисти в България плещиш? Така ли оправдаваш престъпленията на комунистите, започнали още в 1923г? Жалък си!

Не разбирам, Полша го иска заради полски евреи, а Израел защо не го иска ?

Полска, долна измет! Този човек е герой и заслужава похвала щом е бил вЪВ ВЕЛИКИТЕ ВАФЕН СС!

Има надежда за тебе, макар и малка. Лоботомия, не знам дали ще помогне.

аз лично бих му препоръчал да си остане така, той и така си страда достатъчно, нека да продължи да си се мъчи. Лоботомията в неговия случай е бягство и спокойствие.

МРЕТЕ КОПЕЛЕТА ЕБАНИ НИСШИ СКАПАНИ ДОЛНИ УНТЕРИ! ВСЕКИ КОЙТО Е ПРОТИВ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМЪТ НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ! Мама ви гнусна подчовешка!

С вдигнат юмрук в канадския парламент радостно приветсва дъртия фашист - та, украинската наркманска мутра дали се извини, а???

Националсоциализмът е най-великата човешка идеология. Явно е необходимо прилагането на арматурното желязо за да ви го НАБИЯ В ШИБАНИТЕ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ! СКАПАНА ПОДЧОВЕШКА ИЗМЕТ! Ще ми изтрие курп

Бий нациста докато почервенее! Битият и еба.. ят насита нямат!

ВСЕКИ МРЪСЕН ЮДЕО-БОЛШЕВИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЛЪСКАН С ПРАВАТА ЛОПАТА ДОКАТО ПРЕСТААНЕ ДА СЕ ДВИЖИ! ШИБАНА ДОЛНА ПОДЧОВЕШКА СГАН! п.п. колко време губя ДА ВИ ПСУВАМ НА МАЙКА УНТЕРИ СКАПАНИ ВМЕСТО ДА ЧЕТА ACHTUNG PANZER НА ГОЛЕМИЯ ВЕЛИКИЯ ГЕНЕРАЛ ФЕЛДМАРШАЛ ГУДЕРИАН! КОЛКО ПОДЧОВЕШКА СГАН СА ЗАТРИЛИ ПАНЦЕР ДИВИЗИИТЕ МУ!

САЩ имат традиция в ухажването на нацисти служили в SS ако им върши работа. Спомнете си Вернер фон Браун,СС-овец ,който не бе обесен след Нюрнбергският процес,а заживя мирно в САЩ и спомогна за ракетите на американците ,включително за мисиите Аполо.Така че ако американец ви говори за демокрация и права-мислете за пари и интереси.

Абе, Канада яко настъпа "мотиката "Зеленски" ама двуличният Запад пак удобно ще си затвори очите!

В стремежа си да отслаби Русия, Западът подкрепя един профашистки режим в лицено на бандеровска Украйна. Как се нарича режим, който официално е обявил фашиста Степан Бандера за национален герой на Украйна- с чествания, с издигането на паметници и с изучаването му в училище в положителен аспект. А иначе на думи всички осъждат нацизма, но на практика с действията си го подкрепят. Лицемери.

В ЕВРОПА И ПО СВЕТА Е ПЪЛНО С НАЦИСТИ ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД ВКЛ И ЦИГАНИ.....ПО ДЪРЖАВИ ЩЕ ТИ ГИ ИЗБРОЯ АВСТРИЯ,ГЕРМАНИЯ,ХОЛАНДИЯ ЛИЧНО АЗ БЯХ ШОКИРАН ОТ ТОЗИ ФАКТ....С ЕВРЕЙСКИ ФАМЛИИ РОДЕНИ В ЕВРОПА...Е ЗЕЛЕНСКИ ЯВНО Е ОТ ТИЯ......ПРЕДИ 10-12ГОДИНИ В ИЗРАЕЛ БЯХА АРЕСТУВАНИ ГРУПА МЛАДЕЖИ НА ВЪЗРАСТ ОТ 16 ДО 25 ИЗПОВЯДВАЩИ НАЦИСТКАТА ИДЕОЛОГИЯ...... А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕЛИГИОЗНИТЕ РАДИКАЛИ В ИЗРАЕЛ КОИТО ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ УВАЖАВАТ ОСОБЕННО.... АЗ ЛИЧНО НЕ МОГА ОЩЕ ДА АСИМИЛИРАМ ТЕЗИ ФАКТИ НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО......ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА...... МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ РАДИКАЛИ СВЕТА НЕ СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТЯХ....

Военното престъпление е като останалите престъпления и се установява за всеки военен индивидуално. Всички бивши военни от Галичина, живущи в Канада, не са извършвали военни престъпления и това отдавна е установено!

Рано или късно истината ще излезе и ще се разбере,че в Киев са фашисти

Какви излъскани неофашизти на снимката! Вдхновени за противочовешки дела! Отвратително време!

До 2 години ще се е осрал този паляк. Ако не е разбрал, че ще духа супарата, да попляска още малко

Сега се върти едно видео излъчено по украинската телевизия, в което Зеленски говори пред ООН от миналата седмица катооооо ....в публиката пак е Зеленски. Т.е украинците правят яко монтажи. Понеже нямало много аудитория в залата , нашите решили да сложат някакви бурни аплодисменти от преди, но в делегацията на Украйна пак може да се види Зельоний

Националсоциализмът е най-великата човешка идеология! СЪС СКАПАНО ПАВЕ ЛИ ТРЯБВА ДА ВИ НАБИЯ В ПРАЗНИТЕ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ! И е толкова тъжно, че няма сега националсоциализъм! Сегашните ни управници са мръсни либерасти, които само изпълняват поръчки. Не са фанатизирани и убедени националсоциалисти като нас!

Много си сладък, като си тъжен! Един съветски с татуиран сърп и чук ще ти дойде добре!

ЩЕ ТИ РАЗБИЯ ШИБАНАТА ПРОСТА ЧУГУНЕНА КРАТУНА ОТРЕПКО! КОЙТО СМЯТА ЧЕ ПОДХОРАТА СА ГО ОСВОБОДИЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РИТАН ДОКАТО СПРЕ ДА ДИША!

Нацизмът вече броди из Европа и ние за жалост яко го подкрепяме по-скоро да мога ли да се до властта ги подкрепят а народа не затова не смеят да правят референдуми

Народа прави референдум - депутатите противоконституционно ГО ОТХВЪРЛЯТ...ДЕМОКРАЦИЯ баце...

НАЦИЗМА.....ЕВРОПА Е ПЪЛНА С СЕКВИ ПОБЪРКАНИ НАРКОМАНИЗИРАНИ МЕНТАЛНО УВРЕДЕНИ РАДИКАЛИ И ЕКСТРЕМИСТИ......НАЦИСТИ,НЕОНАЦИСТИ,АНТИФИ,БОЛШЕВИКИ,КОМУНИСТИ,АНАРХИСТИ,ЛГБТ,КЛИМАОНАНИСТИ......ОТВРАТ ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПОДОБНИ ПОБЪРКАНЯЦИ

Някога, по времето на милиционеро социализЪма родните комунделници, по примера на съветските другари наричаха фашист всеки, който беше срещу тях. Идиотизмът им стигна до там че нарекоха и Израел фашисти, след като през 1973 навряха техните приятелчета, арабелниците на Мурджо в Ауспуха. Да наречеш фашист гражданин на Израел, е колкото идиотско, толкова и глупаво. В Конституцията на Държавата Израел фашизмът е забранен във всичките му форми. Даже стигат до ексцесии. В Израел композиторът Вагнер е забранен. И защо. Ами защото бил любимия композитор на Хитлер. Водил съм разговори с интелигентни хора. Чакайте бе, Ами че Вагнер е живял почти сто години преди Хитлер да стане нацист. Преди да напише Моята борба. Не и не, те не приемат никакви аргументи. Много губят, но както и да е. Путьо и путьовците около него следват плътно нацистката идеология на Хитлер. Даже използват неговата терминология, и неговите аргументи при агресията си срещу Украйна. И ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Това, че някой е служил в частите на СС въобще не значи, че той автоматично е военнопрестъпник. От 1943 се създават редовни военни части на ДС. Те не са част от Вермахта, но участват във военни действия срещу СССР. Някои са извършвали военни престъпления, други не са. Но да не би Червената армия не е извършвала военни престъпления. Само в Източна Германия има над 2 млн изнасилени жени. За мародерството и убийствата въобще не говорим . Това е масова практика в Червената армия. Нека да припомня че самият Вернер фон Браун е офицер от СС. И целия му екип. И въпреки това е установено че той не е извършвал военни престъпления. И даже става американски гражданин. Положението с този юнак е подобно. За членове и симпатизанти на БСП обяснявам. Едно е да си надзирател от СС в концлагер, съвсем друго е да воюваш в редовните военно части. Или да конструираш ракети. И който е извършвал военни престъпления отговаря за тях. Другите отдавна са амнистирани. За съжаление да съдени само германски военнослужещи. Защото да загубили войната. За Червената армия и дума не става...Но след войната в Украйна Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници. По примера на нацистите.

От времето на Бойковизъма - от 2004 насам - по- добре ли е? Стига с тия комунисти и Русии, виж как демократично НАШИТЕ Забраняват на ЧАСТЕН БИЗНЕС ДА ТЪРГУВА- ЕВРОПА ДАВА ДЕРОГАЦИИ И ПЕТРОЛ МА ЛУКОЙЛ - нашите американофили НР ДАВАТ на части предприятие да си прави бизнеса - те тва какво е? Харесва ли ти ДРМОКРАТИЧНАТА МАГИСТРАЛА - СОФИЯ - ПЛОВДИВ? АМИ ХЕМУС ?! ВИЖ КАК В ПОСТРОИХА С ЕВРОФОНДОВЕТЕ... ПРЕКРАСНО - ЪАКИВА КРАЖБИ КОМУНИСТИТЕ МЕ УСПЯХА ДА НАПРАВЯТ ЗА 45 ГОДИНИ... А СЛЕД 35 ГОДИНИ "СВОБОДА" И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ - КО СТАНА ВЕЕЕЕ?! ШИЗОИД СМАЧКАН НЕПОРЪБЕН

Вернер фон Браун е бил началник на концлагер... цялото Пенемюнде е концлагер ръководен от Браун, то и Менгеле е бил научно ориентиран престъпник-)

Когато си наясно какво са били фашите на Бенито Мусолини и за какво се борят, тогава не дрънкаш глупости. И комунистите, и всички останали. Опаааа,стана фал нещо...... Излагация, а?

Другари, пак се превъзбудихте с тези ,,нацисти" и ,,фашисти". Не разбрахте ли, че вашите лъжи отдавна са разобличени? На всеки що-годе осведомен и мислещ човек е ясно, че няма никакви ,,нацисти", а пък фашистите са си в Италия. Всъщност истината е, че другарите Шикългрубер и Джугашвили са си първи братовчеди по идеи, само че другарят Шикългрубер кривнал леко от марксизма и решил да създава националСОЦИАЛИЗЪМ(!) само за германците, а другарят Сталин продължил по ленински да мечтае за интернационалсоциализъм за всички по целия свят. Така че в конкретния случай от едната страна са националсоциалистите от SS, а от другата -- интернационалсоциалистите от НКВД. Все отбор юнаци със садистични наклонности. Колкото са престъпни едните, дваж повече другите. Вие си изберете кои са били по-лоши за нас, българите ...

е че и нацистите и болшевиките получават пари от американски банкери... едните за да възродят Германия, която да си довърши окупацията на Европа, а на другите да разтурят Руската империя и да претрепят руския император, тъй че на американците да им е лесно да си гепят това което им харесва-)

Впечатлява само мълчанието на Израел - не само за този определо скандален случай, но и за цялата война Русия-Украйна. Те, изстрадали най-добре знаят - войната е празник на всичко долно, на изродите, на зверовете.

Ега ти тъпотиите, все Русия им е виновна...

И каква стана тая сега. Накрая да не се окаже Русия права? Нали нямало нацисти в Украйна?

Тъй е то, колкото повече ближеш нечии задни части толкова е по-вероятно да ядеш л-йна.

Проблемът е че канадците мислят че Украйна е венерическа болест а не държава в Европа .Не можем да ги виним за това

Всички знаем.че в Украйна нацисти НЯМА !Нали?

Ам той в Канада чилякът бе.

значи, обявяват есесовеца за умрял- получил инфаркт от вълнение, на него самия му дават нова самоличност. Ако някой се присети да поиска тленните останки ще кажат, че мигновено са го кремирали, а праха са го разпръснали в гората, защото това е било негово желание. Самия есесовец ще го заселят за известно време в тайгата. За всичко ще обвинят чистачката, защото изхвърлила анонимен сигнал разкриващ за кой става дума и така станала издънката в парламента. Зеления и Трюдо ще кажат, че са били подведени и че не е изключено всичко това да е провокация измислена от Путин. Всички ще са отново нахилени и ще се самообяват за несломими. Украйна ще бъде обявена за славна. Някой ще каже "хайл!". Ще му кажат "наздраве" за да мине като кихане.

Никаква грешка не е. Канадците са поздравили зеления надрусан нацист от Киев подобаващо - с древен представител на нацистката хунта в ускайната. Няма грешка.

От СС-овците по-гадни са били единствено ултра комунистите (тогавашното НКВД)

е "герой" на нацисткият строй.......

Спокойно, демократично настроени дами, господа и джендъри. До уши сте в гюбрето, какво значение има една излагация повече?

Точно така ,нас българите президента Радев не пропуска възможност съзнателно или от простотия да ни излага на всякъде по света ,по възможност на най значими форуми .И какво от това ,пак сме си най -глупави и презирани ,даже и от ,,братушките" със сигурност го знам .

Еваларка бате, един свестен политик (не безгрешен) да имаме, и веднага някой да се пробва да го омаскари.... Ама споко, избори ще има по-скоро, отколкото някои си мислят. А след тях - видовден надявам се....

Най-късият виц: Парламента на Канада...........

И в Канада е пълно с неграмотни идиоти. Някакъв чул за ветеран, който се бил срещу Русия и веднага решил да го покани, без дори да се замисли, че през ВСВ и Канада воюва на страната Русия. Промитите мозъци вече си мислят, че ВСВ се е водила между редник Райън и Хитлер.

са избушили направо кочинята днес!

Точното наименование на дивизията на този ОТВРАТИТЕЛЕН укро.нацист е СС дивизия Галичина. Попитайте Google какви ги е вършила тази дивизия на територията не само на украйна, но и в Полша, Белорусия и т.н. Истински зверове - деца вързани с бодлива тел преди разстрела, изкормени бременни жени, хиляди зверски убити невинни хора. Безупречната Канада. Само една дума - позор и срам.

А откога Канада е безупречна? Та те скоро пак изровиха сумати масови гробове на деца от коренното население , отнети насилствено от родителите им и пратени в училища тип пансиони , които са си били концлагери да ги обучават монахини на цивилизация и християнство. Последнаото такова училищве е затворила 1997 г, да 1997 само преди едно поколение.

Какъв нацизъм и национализъм ги гони комунистите, като начело в Украйна е евреин?! Нещо повече, въпреки че са във война, парламентът в Киев не е прекъсвал, а там са представени всички малцинства и демокрацията е гарантирана на най-високо ниво. Украйна прие дори Истанбулската конвенция за борба с домашното насилие над жени и деца, очаква се президентът Зеленски да подпише и указ с който да възложи на Радата правното регламентиране на еднополовите бракове. Мирна Украйна е рай за бизнеса, за инвестициите, за свободата и демокрацията и там няма никакви нацисти или фашисти!

Украйна нацистка страна ли е, щом национален герой е нацистът Бандера? Зиг, Хайл, Зиг, Хайл... свастики, свастики, свастики... https://michael-mannheimer.net/wp-content/uploads/2022/03/Ukraine-Nazi-Kids-Nazi-Kinder-Ukraine-1.mp4 Това са знамена на украинските бандеропитеци: https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2022/02/neonazis-ukraine.jpeg Фашисти ли управляват България, щом те подкрепят Бандеристан?

няма и да е последният-) По времето на холокоста фашистите унищожават повече от шест милиона невинни евреи; дори тази цифра да подлежи на проверка, фактът на престъплението е факт. Но малцина знаят, че в този престъпен акт имат участие и високопоставени ционисти. Ционистки функционери, които заемат високи постове в нацисткото управление, са съпричастни към унищожаването на милиони техни събратя. Те са наречени юденрати. Днес тяхната тайна излиза наяве. В началото на войната Резо Кастнер, по паспорт Рудолф Исраел, помага с всички сили да се депортират евреи от Унгария до близките концентрационни лагери. Евреите, шокирани от неговата наглост и глупост, се отричат от него. Файфел Полески създава кантора на „Хагана” – военизираното подразделение на ционистите, която е агентурен отдел на гестапо. Юденрати са още: шефът на еврейската служба в Лвов – Макс Холигер, който участва в залавянето и депортирането на стотици западноукраински евреи; Шама Щерн – председател на отделна група юденрати в Будапеща. Тези хора обаче са дребни пешки в голямата игра. Те са наказани, защото дейността им се вижда. Но едва ли някой се сеща, че те действат под прякото ръководство на Съвета на ционистите. Холигер заема едновременно пост в гестапо и е председател на местната ционистка организация. Огромният списък с имена на ционисти, които помагат на нацистите, насочва към мисълта, че холокостът може да е организиран и умело координиран от самите евреи. Съществува еврейска полиция, но този факт се отрича от ционистките власти; тя се окомплектува от членове на ционистки организации, младежки кръжоци и секции. Евреите сътрудничат тясно на Хитлер през цялото му управление. Групата ционисти се ползва от покровителството на фюрера, който ги превръща в реална политическа сила. Благодарение на тях Третият райх получава такова могъщество и се превръща в център на ционизма в Европа. През 1936 г. Еврейската агенция в Берлин създава Палестинско бюро, което в цяла Германия има 22 центъра, които действат в 350 области в страната. Тяхната структура включва юридически, стопански и други отдели. През 1933 г. върхушката на ционистите сключва с нацистите „Договор за трансфер”, според който немците внасят в Палестина стоки, платени с парите на имигриралите евреи; печалбата си поделят босовете на организацията.

Първосигнално ти сложих минус и аз, но после усетих иронията. Налиии?

Каква гнус се шири из Европа - да аплодират фашисти и да желаят смърт на руснаци. Никога няма да стана част от тая грозна гавра и примитивите тук, в ръководството на държавата, в света не ме интересуват. Въртят се като палачинки според изгодата и винаги са много убедени поддръжници на който им изнася. Пълно е с подмазвачи в тая наша нещастна държава.

Ей червен червей! А че в България гласувате за синчета и дъщерички на убийци от ДС, няма значение, а? А че т.нар. "Еврейска" организация "Шалом" е пълна със синчета, вхнуци и правнуци на еврейски терористи, осъдени на затвор и смърт преди 9.9.1944 г., пак няма значениен нали? А че и евреите искат част от земята около "Руската" църква, и това няма значение. а? Рубладжии гн@сни!

Гласувами да дойдат кадировците и да отрежат празните глави на всички гнусни "демократи" и козяшки тролове и да ги хвърлят в прахоляка и ще играем с тях футбол на малки вратички за купата на Кадиров. Смърт на "демокрацията" - свобода на народа!

канадците да направят като САЩисаните... "Общо 133 човека, заподозрени в сътрудничество с нацистите и военни престъпления по време на Втората световна война, са получили от американското правителство социални придобивки на стойност 20,2 милиона долара. Според доклад на социалния департамент на САЩ, почти четвърт от сумата - 5,7 милиона долара,, са били платени на личности, депортирани от Съединените щати, след като е била установена тяхната съпричастност към действията на нацистите. Над 14 милиона са получили хора, за които се предполага, че са помагали на Третия райх, но не са били депортирани извън страната. С помощта на вратички в закона правосъдното министерство на САЩ е убеждавало бившите нацисти да напуснат страната срещу осигуровки. Държавата е изплащала тези средства от февруари 1962 година до януари 2015 година. В документа не са разкрити имената на бившите нацисти, а само техния брой."

Страшни са тия поляци -изтрепаха де що има жив немски есесовец и накрая опряха до украинският. Да ревеш ли, да се смееш ли!

Нормално е неонацисти да аплодират фашаги от ВСВ. Не е нормално ние отново да сме на губещата фашистка страна! Нов Народен Съд, присъди и до стената!

Този рът без да е милостив Народния съд и случайно да остави жив "демократ".

Поддържаме инацисти и им пращаме оръжия да избиват руснаците. Историята явно се повтаря.

Нацистите са в Кремъл! Прочети една от книгите на Дугин, после прочети "Моята борба" на Хитлер и "Злезът на боговете" на Ницше и тогава пак да поговорим къде са нацистите - в Украйна или в Русия.

Е, като ги прочетох.... установих че вие не сте ги чели, или просто нямате капацитет да разберете написаното, щото е много трудно да уеднаквиш нацизъм с нарцисизъм-)

ИдеОти

Ама съм от вашите нацисти. Айде да ми ръкопляскате, моля.

Абе то както е тръгнАло, скоро , че отрекат и холокоста, ако е от полза за "унищожаването на врага" и алъш- верижа с амуниции и оръжия, и секви военни играчки :))) пича не бил нацист, бил с млад и с проит мозък ...то и Хитлер така беее, изпаднал в криза и немало помощ от психиатри, и Путя така бее, не е лошо момчето просто е объркано , щото е изолирано:)))

Поляците явно страдат от раздвоение на личността. Нима не знаят кои са днешните укри? Знаят и то добре, ама се правят на балами.

вече и лосовете са по умни от хората! мног онашенци се прибраха скоропостижно от тма завинаги и това е + за БЪлгария!