Полша готова да приеме мигранти от Европа, но не от Сирия

Полша обяви, че е готова да приема мигранти от Европа, но не и от Африка или Близкия изток, пише британският "Дейли експрес".

Обратно в новината

Коментари - Полша готова да приеме мигранти от Европа, но не от Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поляците няма с какво да ги уплаши Европа. Полша в момента е най-големият бенефициент по плащанията по фондовете, но съвсем скоро това ще се промени и то не заради тях. Фондовете така или иначе ще секнат, или поне ще се намалят значително заради излизането на Великобритания от ЕС. UK е 4-ят най-голям донор в ЕС. Ако Брюксел продължава да го вади голям и да плаши с наказания наляво и надясно, накрая да не се окаже с пръст в уста. Само да се разчуе за излизане от ЕС на още една страна-членка и доминото вече няма да може да бъде спряно.

ЕК голям го вади ама мек. И ще увисва все повече. Вишеградската четворка не са нашенските мутропосткомунисти, че да ги разиграват като маймуни.

Бате е най- умен- каза, че приема мигранти, но отказва да ги насилва и арестува да седят тук и те за няколко дни пак са си в Германия. А поляците хем ще ги глобят, хем накрая ще ги унижат публично и те мигрантите колко ще седят е друг въпрос- нас бедността ни пази...

Нещо май не ми става ясно какви емигранти са тия дето са от Европа и могат да се придвижват и работят свободно из еврогейския дето ги искат от полша????Нещо май като едното нищо е това приказване т.е. на вас навлеците на нас образованите...

Става въпрос за граждани на страни в Европа, които не са членки в Европейския съюз. И те отиват там, за да работят, а не да получават социални помощи. И са християни, повечето говорят английски. Разликата е огромна.

И кои са тези ''граждани'' дето ако не са членки на еврогейския ама са от Европа могат с визи да отидат да работят там ако са търсен персонал???? Май май говорите за наплива от майданците дето си забъркаха кашата в собствената страна и сега ще да вършеят из еврогейския като отплата за майдана

нормално, източно европеиците са егоисти, затова са бедни, значи за поляците беше хубаво да идат на висок стандарт в англия, но щом е те да помогнат на някои - да се спасява, тогава да им върнат визите за англия, което идва всъщност.

Поляците са в Обединеното кралство като нископлатени работници на прислужваща работа, която местните не искат да работят. А мигрантите от Африка не искат да работят, а да получават социални помощи. И да се плодят неконтролируемо, с което да завладеят първоприемника отвътре. Това са указанията, с които ги изпращат организирано.

Източноевропейците просто са трезво мислещи хора, приемантето на имигрантие без никъкво филтриране не е помощ - самоубийство е.

Меркел, попита ли европейските лидери, преди да каже на сирийците, "елате мили хора в Европа"! Съд за тази дъртуша!

Настояването нашите страни да приемат чужди, нежелани хора наистина е абсурдно. Свободното движение на хора в Европа означава, че само европеец, който поиска да смени местоживеенето си в друга европейска страна, може да го направи. От ЕК трябва да разберат, че онези, които наричат бежанци, трябва да бъдат приети временно и като свърши войната, да се върнат обратно в своите страни. Така би било приемливо. Интеграцията е невъзможна, всички го знаем, но има властимащи, които се опитват да убеждават в обратното. Защо ли? Кой има интерес?

Сорос и цялата му мрежа от НПО-та в Европа е впрегната в осъществяването на тази цел. Да се съсипе Европа отвътре, за да се запази ръководната роля на САЩ в световната икономика.

Г-н Стефанов (Виктор), какво е това число с две десетични запетаи (броя на визите, издадени на украинци)? Тук, в Европа а и в по-голямата част от света, числата се изписват с интервал между хиляди, милиони и т.н.. Дори в Италия за целта използват точки.

Ако и ние имахме държавник, той щеше да каже: ще приемаме емигранти само от Молдова, Украйна и Македония - т.е. етнически българи. Да но, ние нямаме държавник, а ПЛУЖЕК.

Не плужек , а ПЛУЖЕЦИ !

а ние не искаме украинци, белоруси, мразим руснаци и казаци. ние ще приемем само сирийци,, пакистанци афганистанци и африканци, защото сме европейци бееееее,булгар, булгааааааааааррррр.

Брюксел може ли да остане сам накрая и да си приема само той бежанците?!?? Полша,Унгария,Словения и още куп държави,които не искат да приемат бежанци,ако заплашат,че ще излязат от ЕС,дали няма да омекнат евро-пе*ераските политици и да спрат натиска срещу останалите държави да приемат бежанска сган от главорези и камикадзета... ЕС върви към разпад с тази политика и явно от Брюксел това искат!

Много важно заявление, показващо реалната политика на Полша! "Тази година например издадохме 1,267,000 визи за украинци. Половината от тях са за работа Това е завуалирано признание защо полските хитрушковци дадоха такъв принос за кашата в Украина - за да вземат оттам работна ръка, която изтече от Полша към ЕС и Англия. С други думи, те си имат собствени идеи за миграцията, не като на леля Меркел, които да пасват с идеята за Велика Полша. Дали обаче няма да стане като в българския лаф за хитрата сврака..

Бе и ние се опитваме да дръпнем работна ръка от Украйна и Молдова, хем бесарапски българи, ама не искат да идват тука. Явно поляците по-добре се справят.

полша е с малко по-висок стандарт от българия, не сме равни на тях.

А когато подаваха просяшка ръка з а помощи от ЕУ обещаваха всичко?Лицемери! Спрещу Полша трбва да бъде повдигната моментално ЕУ процедура, и да и бъдат спряни всякакви кохезии и тнт подпомагания: да ги видим колко са отворени тогава. И уте, когато Путин, същият от когото бягаттези бежанци нахлуе в Полша да ги оставим да се оправят сами без деомкратичната помощ от САЩ и ЕУ съюза

Че те поляците със САЩ си се разбират прекрасно, и ако не си разбрал президента им вече не е "демократ" , та помощта се води "републиканска " :)

Ало, ти вече надмина себе си по глупости! Не че имам добро мнение за т. наричащите се "десни", ама си срам дори и тях!

Поляците, като унгарците си гледат интереса - уж приемат емигранти, но само такива от полски произход, каквито има в Украйна и Беларус. Не искат арабели и джихадисти, каквито нашия плужек на драго сърце приема, за разлика от етническите българи от Молдова и Украйна. Българите Боко ги гони, а приема ислямисти. За да се подмаже на Сорос и американския посланик.

русофилите плюят поляците, соросоидите ги плюят също... значи са на правилен път :)

пуснаха нова реколта полякини......

Подмийте полякините....

Нашите цигани и те са европейци, що не ги вземете всичките?

тази сутрин по Нова? Така се караше на Виктор Николаев... че ми стана неудобно за журналиста. Ама жащо ровели журналистите...ама защо питали..... У нас така са свикнали политиците.... да не се говори,да не се пита....да не се шуми.... така се тушират проблемите.

С какво един украинец е по-добър от един арабин? Арабите са истинки жребци, надарени, обичливи, с хубав загар на кожата. Един подарък свише за европейците. За украинските бръмчалки из Европа няма да говоря, че ми се повдига....самолета. ха...ха...ха... Арабските женици са сромни, моногамни и верни. Те крият заоблените си тела в бурки, красивите си глави в кърпи, а украинките чекнат и кекнат в минижупове по монокини и развалят морала на Европа. Полша защо не даде визи на 10 000 000 рашистки путеноиди? ха...ха...ха..

личи си че Щерев отблизо е запознат с половите атрибути на арабите... то отдавна беше ясно че е хомо, но сега вече знаем и етническата принадлежност на любовника му

Остави Полша да си издава визите, както прецени, ами внимавай ти на кого издаваш визи за "задния си двор"! Нещо много приличаш на ЕС.

Ако някой се пита защо са пред нас и защо винаги сме бедни цървули, ето защо. Защото това са народи, които се самоуважават и имат национално достойнство, а не са механичен сбириток от страхливи и продажни екземпляри, дето гледат само черджето си. Докато пламне и то....тогава почват да скимпят и да търсят кой да се прежали да ги спасява. Пфууу

Браво на поляците!

След като Полша приема украинци изводът е, че ЕК наказва Чехия, Унгария и Полша защото не искат да приемат насъсканата срещу Европа, финансирана от Шорош и активно подкрепяна от управляващите ЕС "мъдреци" ислямо-джихадистка паплач: "ЕС предоставя на разположение на НПО десетки милиарди за нахлуването на ислямисти в Европа, макар и да знае, че всички най-опасни терористи използват мигранския поток за да ислямизират Европа!!!", писа швейцарският Ле-з-обсерватьор на 21 юни т.г. под заглавието "Мигранти. Между медийна натрапчивост и пропоганда" ("Migrants. Entre obsession médiatique et propagande", Article publié le 21.06.2017, Les Observateurs. "Брюксел иска да засели 50 млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", е заглавие в бретонският ежедневник Breiz Atao ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", POSTED BY LA RÉDACTION ON 21ST MAI 2017, Breiz Atao).

Не е трудно да се досеща човек за какво става дума, дори без да е чел сериозни анализи. При проблемите, които създават новодошлите, виждаме как Брюксел се прави все едно нищо не е станало. Нищо не се прави да се пресече потока през Италия, даже ги окуражават. Моето предвиждане е за много повече от 50 млн. Предвиждам и няколко милиона поне в България. Като се има предвид колко безпомощни и разединени сме като общество. Предвиждам страховита ислямизация на България, след няколко десетилетия джамия до джамия и никой не говори български. Тук там затворени квартали с бели, които говорят на английски. Ако не вярвате, вижте колко забрадки има по Витошка и М. Луиза. Откъде се взеха? Такова нещо нямаше допреди две години. Тайно се настаняват трайно. В магазинчета виждам забрадени продавачки. Около тях брадати гледат на кръв. Те вече са се устроили.

Тревожно ми е нещо. Щом ЕК започва процес срещу определени страни, това означава ли, че нашите тихомълком вече са се съгласили да приемем орки?

отдавна всичко е подписано, тихичко и без някой да се интерисува какво иска простия български народец- племе !

Това "съгласие" си е абсолютно несъгласие. И са си прави поляците. Всеки има право да прецени кого требва да пусне у дома си. Ще се гледа сеир.

Да де но те от ЕК искат всякакви права над всичките страни, а те последните само да козируват и да се навеждат в поклон !Да де но за това ще има и още напуснали, няма да са само ингилизите !

Това за украинците не е напълно вярно,има украинци там,но не в такова количество.

Ха сега де, ха да видим какво ще направи ЦК на ЕК ще ги изключи от ЕС дори да не плащат ??Полша, Чехия и Унгария си бяха добре и при социализЪма добре са и сега.Имат управници които си защитават национарните преоритети.Нашите от единия врат на големия брат се хвърлиха на врата на друг голям брат а никой не обича такива управници.Дори руските ганерали са върнали сабята на паша /не се сещам кой, май в събитията при Плевен/който им я предоставя за това че е победен.Правят го от почит че не е бил мишка а е воювал като истински военен защитаващ страната си !!!

Браво! Не на негъризацията и Ислямизацията! България да отваря врати предимно на Славяни-Християни и бели хора. Не на примитивни изостанали в развитието си раси. Колкото повече раси в една държава, толкова по-зле за белия човек. Говоря от опит в УСА.

Да живее циганизацията в България

България никой не я пита драги! България е колониална територия с едно изключително глупаво население.

по гнусна пасмина от полските миризливци са само укрите , само да им намекнат че няма да видят пари от европа и веднага друга песен ще запеят , тея за пари маиките си продават .

Трябва да си много тъп, за да смяташ, че нормална държава разчита само на подаянията на Европа. Това да не са ти българските продажници! Има управници с чест и достойнство, а не крадливи просяци!

Да гледа тиквата и да се учи как се отстояват национални интереси!

напълниха Eвропа полските пияни и нечистоплътни шлюхи , ама иначе с големи претенции и с голямо мнение тия полски к..ви

АН тъй, я им кажи на тъпите поляци колко са прости. Присмей им се като дойде следващия поляк да чисти у вас. Опа, чакай ...

Да са само жени над 1.78, 90:60:90 и със собствени спестявания, и готово. И баба Вуна знае така.