Полша купува бойни дронове от Турция

Варшава ще купи 24 безпилотни бойни летателни апарата "Байрактар"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako Rusiq iska she gi zalichi tiq otpadaci ot kartata

Дрон върши работа само срещу нискотехнологичен противник. Нещо не виждам наблизо такива.

'Високотехнологичните' ще да са тези дето летят на 50 годишни Ан-ове, нали? Иначе байно, всички развити държави се занимават с разработката на дронове, докато твоите - предимно с пропаганда ;)

- И срещу кой враг ще ползват поляците купените от Турция бойни дронове? - Е как "срещу кой враг" - срещу Чехия, разбира се! - Ха! Срещу Чехия! И за чий ...?! - Как "за чий" - че нали Чехия осъди Полша да си закрие незабавно огромната мина за открит добив на въглища край границата! Това ако не е вражеско ... - Глупости! Срещу Русия, бее! - Ха! Срещу Русия! И за чий ...?! - Е ти ми кажи сега "за чий" ...

руснаците продават на поляите кюмюр по пазарни цени... а това е много агресивно.

И от какво ще се бранят с тези фесове???? Много смешно дрон срещу Искандер Жалко е колко да изперксли

прост, по-прост, най-прост ..., руски трол

А кво правим ние? Унгария Казахстан Пакистан и Судан са на ред да купуват... Тунис също купи Анка-с.

То и ние си купихме самолети ама ......

То хубава,ама после да не реват като през 1939г.

За какво са им на поляците дронове, водка им дай.

++++

Краварите са отворили сергията, наречена "НАТО" и баламурниците ще се изтрепят да им купуват буклуците пълнейки им гушите...

Ние ще си купим руски, безаналогови, на CD, анимационни.

Ще купува от Турция щот Русия не им продава от анимационните.

Руссия немя да воюва с танкове! те са надувна хармия са стари глупави генерали!! с ракети и за 5-15 мин ,уйната свършва! например ракета от Калининград стига до берлин и париж за 15 минути ,до усато за 45 ама по яка!

в бойни условия ,за нищи не стават! като им зглушат управлениета и GPS ,ша фъркат да земята веднага или ще се самаунищожат!!

На колко ракии си, още не е икиндия бе мой човек, много от рано започваш?! Прост, ама много прост народ , слаба държава....

Ако беше толкова лесно….. По-лошо е, че минават на самоуправление и като видят някой гяур като тебе профилактично с кожената ракета го подхващат одзадзе

Анасанама !!!

Не коментирайте Великите сили,ами вижте Булгатистан къде е.....в помийната яма!

И къде смятат да се бият поляците с тези противотанкови снаряди???? Не върви на добро света а към своето саморазрушение след като милиарди заминават за да се убиват хора да се рушат сгради да се завземат територии сяка в гроба си ще ги занеът агреорите.

Ти по-добре попитай руснаците на къде вървят . Гледай техните милиарди за въоръжаване . Не тези на Полша !

Руснаците си вървят в Русия. Правилно пита човека за полските мишки.

И те са НАТОвци , но ЯВНОИ НЕ са толкова ГЛУПАВИ да купуват НЕсъществуващи F-ки !!!!

08 Февруари, 2021 „Скандал избухна във Варшава след обобщаване на резултатите от ученията на щаба на НАТО "Зима 2020", в които полските войски се противопоставиха на "цифровата" армия на Руската федерация. чаквайки да се покажат в най-добрата възможна светлина, поляците умишлено се самоподведоха, като въведоха невярна информация в компютърната програма. По-специално те увеличиха броя и промениха тактическите показатели на военната техника, като приписаха на себе си американските системи за ПВО Patriot, изтребителите F-35 и чуждестранните MLRS. Дори такова хитруване обаче не помогна на Полша. Резултатът от конфронтацията не беше в нейна полза. „Играта“ показа, че полската армия след такова "усилване" не е способна да устои на въоръжените сили на Руската федерация дори само за пет дни и след това последва пълно поражение.”

ТРИ милионна НЕЗАВИСИМА Финландия, води от 1939 г. ТРИ войни с 200 милионен СССР. Финландия губи ПОЛОВИНАТА си мъже в тези войни но остава непобедима. Само във войната през 1944г Финландия разбива червените ушанки в ШЕСТ съветски настъпления. Същата Червена армия, която днес се хвали с ПОБЕДОБЕСИЕ, че била разбила Хитлер. Когато Кондолиза Райс е в Грузия през 2008г е питана 3 пъти директно от Саакашвили: Когато дойдат руснаците с танковете какво да правим? Кондолиза три пъти отговаря: А, ние ги познаваме руснаците, те няма да нападнат. Въпреки това Грузия купува оръжие за $1 млд. и това я спасява от руска окупация след 1 месец при руското нахлуване на танковете. Полша никога повече няма да се върже на руските басни за миротворчество на руснаците и никога повече няма да позволи КАТЫН. Граници се защитават само с оръжие....държано от МИТИВИРАНИ ДА УМРАТ ЗА РОДИНАТА ГРАЖДАНИ. Както България разбива през ПСВ на ДВА ФРОНТА ушанките и Русия, чрез Ленин, подписва КАПИТУЛАЦИЯ пред Германия, България и Турция чрез Брест-Литовския договор.

Демографски последици От отделените земи в следващите 3 години в България пристигат над 100 хил. бежанци. 600 хиляди българи остават отвъд граница.

За периода 1919 – 1929 година България изплаща общо 186,4 милиона златни франка задължения по Ньойския договор. Установената с Ньойския договор сума на репарациите от 2,25 милиарда златни франка е огромна за възможностите на българската икономика и държавен бюджет. Тя представлява 22 % от цялото национално богатство по оценки за 1911 година, като по този показател репарациите са по-тежки от наложените на Германия с Версайския договор. Вноските по тяхното изплащане възлизат на 55 % от целия държавен бюджет по това време.

Непобедима остава Финландия ама друг път. Я прочети малко историята.

Още през 1940-а Финландия иска да сключи мирен договор и предава на СССР исканите от него земи без да получи предлаганата преди войната от СССР компенсация. А, да... след Втората световна Сталин лично се застъпва Манерхайм да не бъде съде за военни престъпления в Нюрнберг. И въобще историите ви са просто измислица.

До там ли стигнахме? Турция да произвежда и продава такива неща? А ние да нямаме нищо подобно? След всичките машиностроителни заводи, и инженери, които имахме?

Имахме но обърнахме посоката като ветропоказатели.

Не дотам,а и по долу пропаднаха нашите високо интелигентни лайномети.Докато мятаха лай.на наляво и надясно докато плюят по турците че са пещерняци хората инвестираха и работеха ,а нашите далавераджии цоцкат от ЕС и БГ сиромаха ведно с мутрите на власт и хич не им пука за държава и народ.А то високо интелигентните все още поддържат мисълта си че са най най на планетата Да ама истината е че турците са много много по умни от БГ и вече и самолети и хеликоптери продават заедно с бомбите им.А нашите "умници" като теб си живеят в един измислен свят че те са най Интелигентни.

Тя турция и ДОМАТИ произвежда , и ние ги купуваме за да има какво да ядем , докато си играем на "демократи" с ЕВРО......ценности !!! Хубаво го каза -ИМАХМЕ !!! ИМАХМЕ , когато имахме ДЪРЖАВА , а сега си имаме ГЕРБ , който ще те докара до гол Г.. - Пак си ги избери и може и за домати да си мечтаеш както едно време за банани !!!!!

Интересно, а какво ли изнасяме за десетки милиарди всяка година?

Само за първото тримесечие на 2021 година износът ни е за 16 000 000 000.00 !!

Ние внасяме домати по 30-40 стотинки на килограм, а изнасяме от 3 лв. и нагоре биодомати. И със житото така. Само дето накрая ядем боклуци. А кюрдите стават международни шофьори , защото от гледането на домати няма сметка.