Поптодорова признала ”вина”, платила глоба и я пуснали

Бившият посланик в САЩ Елена Поптодорова, която беше задържана на летището във Варшава за кражба, е освободена след платена глоба. Първо обаче тя отричала.

Обратно в новината

Коментари - Поптодорова признала ”вина”, платила глоба и я пуснали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали ти казах тогава, мамина сладка, по телефончето де, да не крадеш вече на дребно ма, мама, а САМО МНОГО НА ЕДРО! Ама... детските навици си останаха у теб. Сега крадеш и на едро, и на дребно... а не е хубаво така! Ти да не си ми джебчийка, ма, мама...(следват ридания и стенания)

Ако не щипна стока за 2000 Евро през деня, нощем не мога да спя. И всички другарки и другари са така...

кАКВО НЕСЪРАЗМЕРНО ЛИЦЕ! ДИСПРОПОРЦИОНАЛНО! По законите на биологията и естетиката, всяка диспропорция биологична, анатомична ГОВОРИ за ДИСПРОПОРЦИЯ в ИНТЕЛЕКТ, МОРАЛ, ДУША, означава БОЛЕСТ на Тялото и Душата.

Болестно състояние. Къде е бай Тошо. За нула време си казваха от до. Една заможна медицинска сестра навремето беше си ушила от вътрешната страна на палтото джобове и де що има в джобовете.. задоволена и презадоволена беше.. диагноза: КЛЕПТОМАНИЯ.. ние когато пишем нещо не се съгласявате, а вие като удряте в сайта можем да ви търпим, айде има си медицински органи нека те се произнесат.. пука ни.. това го казаха по един от каналите тази сутрин, че освен този случай имала е преди пак друг случай, оправяйте си новините щом не е така, и пишете само похвални неща.. пука ми за чорбаджиите дето не си знаят парите и през соца и след соца, оставиха народа гладен и жаден , ходят по улиците немили клети недраги, а извън млади се продават за пари, за да оцелеят , а са силни ученици/ученички студенти на запад, душат ги, какво ли не ги правят и стоят, искат тук, но като дойдат пак стягат багажа и тръгват обратно. ТАМ ВИ Е СЛАБОТО МЯСТО и ще продължават да крадат. гладно не се строи. нямате си хал хабер от живота. имало е млади хора са нямали пари и по пет дни са без да сложат нищо в устата си.. , а не са мързеливи. ТАМ ВИ Е БОЛНОТО МЯСТО.. оправете си България, поне на ниво на

Оно си баба /грозното Ленче/ знае, оно си баба бае

Освен невалидния "дипломатически" паспорт, Поптодорова е извадила и американски паспорт, за това са я пуснали. Така ни представят по света "наще" дипломати.

От къде на къде тая дърта чорла, щерка но комунисти и държавен служител, ще си позволява да се метлешка в някакви американски и еврейски фирми, това би трябвало да е забранено с закон. В края на краищата е имала достъп до подврителна информаци и държавна тайна.

Само че, нали не сте забравили кой беше на власт през 2010, когато тя стана посланик в САЩ и кой продължи престоя ѝ там. Сега се сетете на кого направи предизборна услуга. Самата тя отдавна се разграничи от БСП.Да припомня на незапознатите.

В Полша явно вече са се оляли с цените. Да ти искат 381 Евро за една помада и то безмитна цена!?! Мерси, казвам аз, пудрете си се сами!

Идеално!

В момента се коментира морала на един дипломат от най-високо ниво,, а НЕ цените на помадите! Ако заболяването на Тодорова е клептомания, то твоята диагноза е НЕАДЕКВАТНОСТ, СЛАБОУМИЕ, НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТДЕЛЯ ВАЖНОТО ОТ МАЛОВАЖНОТО!

Другари,аз се възхищавам на умението и таланта на вашите съпартийци,защото е видно,че наученото не се забравя.Утре да не ни обвините,че ви наричаме крадци,разграбили цялата ни страна.Цял живот живееш в такава среда,как да бъдеш друг?Как нямаше и у нас,кой да притисне крадците до стената,да ги накара да си платят глобата,да им вземат откраднатото и да ги пуснат,да вървят на майната си.Все още не е късно.Важното е да не се набутат във властта,което зависи само от нас!!!

Клептоманията си е болест! Колкото и пари да имаш, пак крадеш. А да не забравяме, че "великата" ни дипломатка-бивша преводачка на Т. Живков, е научена да взима чуждо от бившите комунисти-днес социалисти! Голям резил!

Изкара няколко години в Америка и стана боклук.

Да,на потомствения крадец Америка му е виновна.

От коментарите личи, че коментиращите не са имали работа с БГ дипломати и не са запознати с техните дела. БГ-Дипломат най-обича Нищо да не прави, А най мрази българите и особено такива, които ги търсят в чужбина да им свършат някоя работа, за която са назначени. Опазил Господ БГ-човек да изпадне в беда и да потърси помощ от БГ-консулство или Посолство. Работното време е от 11/ам/ сутрин до.....14 часа/пам/ след обед НЙ-тайм. На една още по-мазна и извезана посланичка и закарахме 10 тенекии сиренеи др по-дребни армагани на военно летище у Брус. За да не се изгубят тенекиите същите се съпровождаха от майка й и дъщеря й.

всички вулгаристанци са кенефи !

Пиша с ясната уговорка, че има много по- бедни хора, които не биха пропуснали да платят. Или Поптодорова страда от артеросклероза, което означава, е вече е негодна да изпълнява служебни мисии или съзнателно е откраднала и като са я хванали ни е опозорила. Като ще е крадла да е крадла и да не я хванат, затова трябва да бъде наказана още веднъж- затова, че се е издънила като проста селянка.

Тая ,като се върне у нас ,искам единственото наказание ,дето ни е изложила така ,да бъде ,да повтори същия този номер в някой МОЛ ,за предпочитане ...варненски МОЛ, пък да видим тогава ,какви ще ги приказва...

Ма моля ти се, тя преди да стигне до някой магазин ще се претрепя я от ескалатор я ще фръкне с някоя стъклена преграда на долните етажи.

Външно министерство, тая що има дипломатически паспорт?!? Вие там спите ли или просто дремете?!!!!

Бил пожизнен

СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. ОТ НАД 20 ГОДИНИ ЯДЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПАК НЕ СЕ Е НАЯЛА И РЕШИЛА ДА КРАДЕ. ТОВА Е ПРИМЕР ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Ей не им стигна на комунягите, цял живот кражби, облаги, привилегии, високи постове, заплати и пак да откраднат нещо.

комунистическа крадлива

БРАВО Ленче!Ти направи най-добрата предизборна реклама на БСП.

да не забравяме че е сорсоид: Основател и член на УС на Атлантическия клуб в България (от 1991 г.)

Но преди всичко СОЦИАЛИСТ.

Цялото външно министерство е пълно с подобни цървули.....На мен ми е интересно защо е с дипломатически паспорт? Води се на щат в нашето МвНР? Ако е там на щат, как се легитимира участието й на ръководна длъжност в организация по бежанците (небългарска)? Вредата, която ще нанесе на България тази случка, е относително малка. Случката скоро ще се забрави. Вредата, която тази безскрупулна кариеристка нанасяше на България в продължение на години, е много по-голяма и много по-трайна.

Ето ги червените крадливи кифли! Гласувайте пак за крадците и лъжците!

Абе че е червена крадлива кифла, това е ясно. Ама не разбирам защо тази червена крадлива кифла беше спрягана за служебен премиер от един виден антикомунист (и бивш комсомоски секретар), какъвто е Роско Пу.ката.

и аз не разбирам,откачена работа,комунистическа,колкото по корумпиран и крадлив си ,по нависоко се издигаш а на върха наи корумпирания,наи крадливия,наи злобния,наи лъжливия боико нарциса

На времето баща и крал сирене от мандрите,а сега щерката-козметика.Комунистически ген-предава се от поколение на поколение.

е друго си е да крадеш с бухалката като боико ипона ама той си е чист комунист,членка на бкп

Не коммунистически, а еврейски ген!

че то по тая логика и боико магнолията е евреин,както за евреина парите са всичко,и за боико парите са всичко

Комунистическо потекло! Срам, сра-а-а-ам, срам!!! Циганите, които крадат, за да се нахранят, са цвете пред тази особа! Има всичко и пак краде!

Щом има дипломатически паспорт, не могат нито да я задържат, нито да я глобят!

Комунягата и клептоманията вървят ръка за ръка. Цял живот крадат и всички ги знаят. Само да не ги хванат.

Ленчето: Лична преводачка на бай Тошо, откраднала, платила си, пуснали я; Боко: Лична охрана на бай Тошо, краде си още от кмет на София, ще си плати на Прокуратурата, ще го пуснат. Колеги, така да се каже, Боко я направи посланик. И двамата преди от БКП, сега хамелеонщина някаква. Ленчето, уредена на нов пост, Боко се гласи отново за премиер, пак за крадене... Цеганите: крадат, правят се на българи по чужбина, у нас, не ми се коментира... P.S. иди, и кажи някъде, че си българин ;-(((

Ленчето е СОЦИАЛИСТКА-създадено, възпитано и лансирано от БСП/БКП.

да не забравяме че е сорсоид: Основател и член на УС на Атлантическия клуб в България (от 1991 г.)

Момче,вземай си редовно хапчетата,защото здравния ти статус с всеки изминал ден се влошава.Комунистите са промили мозъка ти до неузнаваемост.лекувай се от комунизъм.Успех.

Де да беше комунист жената, а тя сорсоид.. Основател и член на УС на Атлантическия клуб в България (от 1991 г.) Член на Настоятелството на Американския университет в България (от 1995 г.)

пред 24 часа за случая. Който иска да го прочете.. Мен ме е срам как за политически цели се преиначава и ползва този случай. Никога не бих гласевала за хора които ползват такива политически приоми.

Шилo

"Пак по неофициална информация, при проверката на охранителите било установено, че Поптодорова се е легитимирала с дипломатически паспорт, какъвто вече няма право да притежава." - И краде, и мами, и Бог знае още на какво е способна тази комунистическа мъ*ша!

Скорпионът помолил жабата да го прекара на другия бряг на една река."Няма, казала жабата, ще ме ухапеш и двамата ще умрем" -обещавам, няма да те ухапя- обещал скорпионът. Жабата се съгласила и почнали да плуват. На средата обаче, скорпионът ухапал жабата -Защо ме ухапа, сега и двамата ще умрем-попитала жабата -Ами природа, не можах да устоя ...

и позна ли кой е евреина ?

Политиците свикнаха да крадат и трудно ще се откажат от лошите навици колкото и богати да са!

Е като не харесвахте полските гъби и ги изкарахте отровни сега поляците ни го връщат. Я обяснявайте сега, че държала телефон.

колкото убитият от боико ваньо танов обясни за егн толкова и ленчето ще обясни

Много ми е интересно как в едната ръка държи помадата, а с другата рови в чантата си за телефона, натиска копчето или плъзга иконата(според телефона), за да приеме обаждането. Аз съм жена и ако нося нещо в едната ръка изобщо не отговарям на обаждане, защото не мога да се справя само с една свободна ръка.

Не е бил в ръката, а в чантата.

те полските евреи и те и повярваха ...на краставичар краставици

А бе и на мен ми е интересно как едновременно шофираш, пушиш и говориш по телефона, но го правиш нали.

Оказва се,че и Варшава не вярва на сълзи.

МУТРЬО , КЪДЕ СИ ШУВРАНТИЙО БАНКЯНЛИЙСКА ? Външният дълг скочил с 1 млрд. евро за година Георги Брандийски - 28 февруари 2017, 17:17 Брутният държавен външен дълг на България в края на декември е достигнал 6,7 милиарда евро. Нарастването на държавния дълг спрямо декември 2015 година е над един милиард и сто милиона евро, което се дължи основно на емисията на външните пазари през март миналата година.4 Според бившият финансов министър Владислав Горанов основната част от новия дълг е за руските реактори за АЕЦ "Белене". Част от него е влязла и във фискалния резерв. Спрямо декември общо брутният външен дълг, в който се включват не само задълженията на държавата, но и на частния сектор, е повече от 34,7 млрд. евро или с над 600 млн. евро повече спрямо година по-рано. Външните задължения на банките също се увеличават.

Спри да плюеш по Бойко че ако не беше той крадливите комунисти като тази щяха съвсем да са окрали всичко. Ти си от червената крадлива долна вмирисана мая

Това какво общо има с темата, БЕ? Като изключим факта, че е от ТВОЯТА партия!

Ами хем е комунистка, хем еврейка, то си й е в кръвта да краде и да прибира и свое, и чуждо в чантата си, но не съм съгласен с едно - че е българка, интернационален боклук, но не и българка.

защо смяташ че комунистите им е в кръвта да крадат? Ако краде един комунист за себе си значи е капиталист човека, нали така? Евентуално ако казва, че е комунист значи лъже и е капиталист по душа?

Защото практиката показа, че комунизмът е утопия, а тези които под лозунга на комунизма създадоха един уродлив и неестествен обществен строй всъщност се оказаха най-големите крадци и гордо се титулуваха комунисти. Съгласен съм, че не са комунисти, а грабители и човешки отпадъци, но има много исторически неточности, като да кажем масовата глупост да се наричат националсоциалистите в Германия фашисти, при условие, че фашисти е имало само в Италия, но карай да върви. Но при нас особеното е, че нашите боклуци сами се наричаха комунисти, а и продължават в тоя дух.

истинските българи не крадат и не лъжат.. жалко че не съм срещал такива..

Не знам на колко си години, но на мен дядо ми и баба ми са ми разправяли, че до идването на комунистите на власт честта и доброто име на хората са били много по-важни от парите и дори циганите рядко са крали, е, всичко се променя с идването на власт на една необразована кариеристка паплач, нарекли се комунисти, които изкореняват положителните качества на българина за няколко десетилетия, сега какво е останало и аз не знам...

Дано това е знак за всички привърженици на комунистите.Крадат каквото могат и от когото магат,независимо колко са богати.След изборите ще крадат и от вас.

Какво сте се закахърили, братя българи? От европата казаха да се интегрираме, ето интегрираме ви :)

А НИЕ ИМ БЯХМЕ ПОВЕРИЛИ НА ТИЯ ЮДИ ДА РЪКОВОДЯТ ИЗГРАЖДАНЕТО НА СОЦИАЛИЗМА :)))

наи-вероятно е без да иска. но ако е нарочно, то няма изненада - комунистите преди всичко крадат като за световно.

и в Ню Йорк като я хванаха да краде пак по грешка беше

Че е социалистка, социалистка е . Че е крадлива , крадлива е. Но не вярвам да се излага за 300 доларада краде, тя е от едрите крадци.Най-вероятно да е клептоманка.Това е заболяване и би трябвало да се лекува, а не да се осъжда.Друг е въпроса че се опитва да се крие зад дипломатически паспорт, с което излага България.

.. на един .детектив.!?

то хубаво че е клептоманка и лъжкиня ама защо е посланник и номинирана за премиер дори а не в диспансера или в психиатрията

какво звучно българско име но жената е еврейка и краде под прикритие а мълвата е че българите са крадци .....същото е и с усмихнатия крадец Софиянски

МНОГО ЗАГАДЪЧЕН Е ТОЯ Government Properties Income Trust ... НИ ИМЕНА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ , НИ ИМЕНА НА ДИРЕКТОРИТЕ ... А ИНАЧЕ Е НА ДЕЦА НА ЦК НА БКП - НАСЛЕДСТВО ОТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ КОИТО ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ .... .... ДАЙТЕ ИМЕНА ДА ТРЪГНА ДА ГИ ЧИСТЯ :)))

Поптодорова признала кражбата, платила глоба и я пуснали Ако и това е вярно, то означава че държавата ни действително се е отправила с бързи темпове към соственото си закриване и ликвидация.

Ленчето се размина с еврокомисарството!! С пиниз я изпързаляха!

Според мен това е някакъв условен рефлекс, просто е свикнала да не плаща, показва паспорта и продължава напред, просто не е преценила, че при поляците тия не минават. Сега има да я разхождат по новините...и с това че е "българка"..

Напаст, всичките станахте евреи! Звънът на парите заглушава майчината песен "Нани, нани детенце".