Коментари - Полша отхвърли твърдения на Макрон за международна изолация | Днес.dir.bg

Полша отхвърли твърдения на Макрон за международна изолация

Полският премиер Беата Шидло разкритикува Еманюел Макрон за неговите изявления за Полша, които определи като арогантни.

Обратно в новината

Коментари - Полша отхвърли твърдения на Макрон за международна изолация | Днес.dir.bg

Коментари

Как да имаме достойна позиция и външна политика с тия чукундури начело? Нашият еднокнижник знае само да целува, да се хили, да мачка и да се дупи, а Нещастната Захариева дори не знае каква рокличка да си облече и че не трябва да снима с айфона си, камо ли да прави умна външна политика. Забравете! Докато горе не седнат умни, професионалисти така ще е - за жалост.

май пак се объркахме

Браво на полските политици - показват характер и национално достойнство! А повечето наши ни предават и продават. Говореше се, че Кобургище и Куневица предали АЕЦ, заради френски енергийни интереси. Не знам дали е вярно, но не бих се учудил! Хем са понапълнили джобовете, гадно. Как ги избираме такива продажници, не сме народ, а мърша е казал поетът.

Макрон вдига рейтинга на полските политици. Интересно какви предложения ще правят същите полски политици в скоро време. Все пак са католици и служат на малтийските рицари.

Колкото повече страни от ЕС застанат до Полша и другите от Вишеградската Четворка, толкова Франция и Германия ще трябва да се заслушат в тях и това, което те искат... Поляците спряха турците пред Виена , сега нямат и един примат на своя територия... Що ли????

Поляците постъпват най-достойно от ВСИЧКИ Славянски държави. Защитават си държавата, хората и религията... от това какво по-добро за сегашната ситуация в ЕС????

Това ,което уж Чичко Сталин Откъсна от Пановете -сега е в Покрайната. Мужиците нищо не са лапнали!?

Полша такъв вой ще нададе че ще се чуе чак в Америка и тогава лошо ни се пише

симо

Полските мускули са напомпани с амерички стероиди....За сега имат интерес от ВТОРИ център в ЕС,който да ги ,,лиже,,без да се дръвчи......А ,,старата Европа,,нещо взе да си гледа интереса,все-още плахо,плахо.

надявам се полската страна да не приема за чиста монета въпросните умозаключения, които са празни приказки

Ян Собиески спасява Европа от османските анадолски пълчища при Виена! Макрон се излага, като ругае поляците. Излагат се и с малоумната си бежанска политика, заради която ислямът превзема Европа. Отново Полша е бастион срещу рязаните.

По същото онова време Франция е била главен съюзник на Османската империя - многовековния враг на християнска Европа. Днес също се дъни с противопоставяне на интересите на редица европейски държави.

Наглия глобалист Макарон си получи урока задето му знае много устата! Браво на Полша!

Браво на полския премиер! Крайно време е западните т.нр."велики сили" да бъдат светнати по въпроса, че нямат патент да определят къде и кое е Европа. И че ако ще правим съюз, то ще правим съюз, а не колонии подчинени на западноевропейския капитал. "Покер фейс" и напред! Ясно е, че геополитически, икономически и исторически страните от централна Европа няма как да имаме съвпадащи интереси със френските или германските. Както ги нямат и британците, противно на това, което може да изглежда на пръв поглед, изхождайки от едната глупава географска карта. Туй то. Както са казали старите българи - "право куме в очи!" :)

БЪЛГАРИЯда се присъедини към Бишеградската група и да почне да прилага същата политика към псевдо мигрантите....

(*Вишеградска) Това е истината! Сама и послушна България винаги ще е сладурче за схрускване от по-силния /по-силните. Както е било винаги досега Но ако си припомни националния девиз - че в съединението е силата и не се подчини на тоя или оня, ами се обедини с тия, с които споделя общи цели, едва тогава ще има шанс да постигне в дългосрочен план нещо за себе си.

ти да не си Ким Чен някои си от сев.корея.

Вероятно съвсем случайно съпругът на г-жа Макрон е решил да произнесе една антиполска тирада от българска земя ,и то точно от там,където е загинал Владислав Ягело,/познат също като Владислав Варненчик/,загинал заедно с 40000 облечени в желязо полски рицари./В акцията на Ягело има голяма доза самонадеяност и др.слаби страни ,но това е друга тема/.Това действия на полския княз/крал трябва да бъде обект на почит,преклонение и възхита от наша страна и за безумната му храброст и за решимостта да се изправи срещу една гибелна за Балканите и Европа сила- докато другите гледат отстрана !?Сега ,даже да не сме съгласни с това ,което прави Полша в момента не трябва да се позволява на президента на бивша колонизаторска Франция,подкрепяща Османската империя в продължение на 3-4 века да прави такива изказвания от България- особено от Варна!!

Очертават се лагери точно като преди ПСВ и ВСВ. Ние къде сме? Не се вижда външна политика. На Балканите виждам заедно отново Сърбия, Гърция, може би Унгария, Чехия, Словакия и Словения, а зад тях Русия. Румъния го раздава твърдо в лагера САЩ, Полша, Британия, Украйна. Ние като че ли отново сме с Германия, този път и Франция. Турция е изолирана от всички, единствено има наченки на разбирателство с Русия към момента. Италия, Испания, Португалия, Белгия и Холандия са в лагера на Франция, Германия. Кой е правилния лагер?

Правилният отговор е :Европа бе трольо!А Русия е мразена от цяла Източна Европа и е смятана за евентуален агресор и враг от Западна след кървавите изпълнения на Путин в Донбас!Полша даже настоява за повяче американски войски на своя територия и обяви намерение да закупи американско оръжие за милиарди...за трилиони и трилиони ...рубли!

симо

В грешка си за нас.....Сорос още яко ни държи и договорът с Македония го доказва.

Поляците са си арогантни и никога не са подкрепяли българската позиция за Македония, а все със сърбите напред... Пуснаха ги в Шенген и сега ще се качат на миндера отгоре

Мишок, Полша се бори за това, ВСЯКА ДЪРЖАВА в Евросъюза да има равното право да седи "качва на миндера". Ти въобще знаеш ли какво е миндер? Според тебе бястото на българите е да са завряни кротко под "миндера" и от там кротко да лижат краката на своите западноевропейски благодетели ли бе, гяур?!!

колко българска кръв се шири по полската земя а този маи не е в час мисли като първокласник!!!!!!!!!!!!!!!!!!

немога да разбера този за кои се мисли за папа римски ли или за луцифер дошъл да насажда омраза между нас !!!!!!!!!!!!!!!!

Дали нашия сервилник може да каже както ,казва Беата Шидло "Искам да кажа на президента, че той трябва да се фокусира върху делата на собствената си страна, може би той ще бъде способен да постигне същите икономически резултати и същото ниво на сигурност за френските граждани, като това, което Полша е гарантирала на своите граждани","Горда и силна жена ,а не като нашия сервилник,който е един елементарен човек ,с елементарни политически рефлекси ,и елементарно възпитание Кога наш политик ще има достойнството на Беата Шидло или на Виктор Орбан

нашият сервилник е осервирал на всички дето са ни поставили в поза ала камасутра !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

симо

Язък, че Винету му е патрона.

Боко има опита на Жан Виденов. Има ли свое мнение ще го свалят моментално, а и с неговото тъмно минало е за никъде.

Видимо същите соросоидни похвати, които се ширят по западаните лъжливи медии прилага и любимецът и наместник на Ротшилд във Франция и сега: - Когато полският президент и правителство мразят Русия - те са големи приятели и демократи... "споделят" ценности ... ... мед и пепел от рози .... - Когато се защитават от колониалните поплъзновения на ротшилдовци, натрапвани чрез Шмеркел и Макаронофф - тогава той полският президент е сам и говори от свое име ... страната ще бъде наказана (не заслужавали това ама ще бъдат наказани!) .... ако, че го е избирал полският народ ... той полският народ трябва да се научи, че вече не са самостоятелна държава, а третокласно (ние сме четвъртокласно) васално образувание, което за сега има непокорен генерал-губернатор, а населението е малоценно и задачата му е да бъде тор на полето на висшите арийски и френски народи, които лично ще прислужват на глобалните крале ... - РАЗРИВЪТ МЕЖДУ БИВШИТЕ СОЦ. СТРАНИ (ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА) И ПОЛУРАЗЛОЖЕНИЯ БЮРОКРАТИЧЕН БРЮКСЕЛ Е ОЧЕИЗВАДЕН !!! СИВ ВКАРА ВОЙСКИ В ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ И ПОЛША ПРЕЗ 50-ТЕ И 60-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, А ЕС И ФАЩ ВКАРВАТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ И НАТУ СЕГА - КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО !!!

Взе да се прояснява, защо срешата е във Варна. Местните патриоти са се радвали. сигурно заради туризма. Няма нищо случайно. Идеята на Макрон е да им каже на поляците ( те много добре знаят Варна от битката на Вл. Варненчик"), че имат и те интереси тука. В отговор на срещата патронирана от Полща за "Трите морета", т.е. Велика Полша 1500-1600 г. Става интересно, нашите да ли са се усетили изобщо?

Значи Полша е права въпреки че тя влезе в ЕС преди нас.Тоест тя има повече ползи.За социалния дъмпинг ние нямаме вина.Франция така отпускаше работните квоти.Отначало 150 професий след това 350 професий .Фирмите са изникнали по това време със тия командировки на работници.Независимо че за тези фирми им било изгодно.Но тогава французите не даваха зелена светлина за български работници.Чак сега когато бюджета им може би е намалял се сетиха че трябва удръжките на работниците да влизат при тях.Тоест те да осигуряват българските работници.

Хора с достойнство! Не като нашият пожарникар! Бабаит, ама само на мачлетата! Винаги козирува ва големите началници!!!

А бе приказвате си Вие, ама този Макрон вече успя да разбие Вишеградската четворка !! Разделяй и владей !! Той е малък , но вече знае - научил си е урока .

еи умник как го разбра бе това ???????

Достоен народ,достоен президент!Смятам за голям Гаф на външната ни политика,гостът да си позволява от нашата Земя да ругае приятелска нам страна!

Makron можеше да ги каже тези неща и от Париж. Полща и САШ срешу Германия и Франция ? Примирие в Украйна.. Турция във Варшава ? Румъния на два стана... Македония не се чува нищо положително за БГ, Сърбите са в офанзива... САмо с Да ДА не става.

в франция са били няколко нормални президенти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!де гол,ширак ,митеран и донякъде саркози !!!!!!!!всичкото останало не са французи а подлоги на говедарите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

А луи14 от кои е бил?

Не знаех ,че е бил президент , аз пък си мислех ,че е "Краля слънце",който бодро се изцепил с фразата "L'etat, c'est moi."

Ти по какво отличаваш подлогите? Понеже точно Франция не участват във военната организация на НАТО, което е антиамериканска позиция. Може би да ти се струват подлоги тези, които фактически не са такива?

Nikolai Vasilev

написано точно за президент ане краля слънце или друг дебил !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

симо

По,,меката китка,,....Точен е цезарбг.

Макрон некоректно спрямо България използва идването си да дава с изказванията си негативни сигнали към трети страни /Полша/. Това звучи като опит за евтино противопоставяне на послушни и непослушни членки на ЕС. Доста елементарно и унизително за България на фона на широките съглашателски усмивки на ББ и Радев.

"Еманюел Макрон разкритикува във Варна полското правителство за СЪПРОТИВАТА му срещу НЕГОВИТЕ планове да промени директивата на ЕС" Аха, ето значи къде го стягал чепика нашичкия Макрон;)

Поляците да гледат от Винету. Как ПАПКА И СЛУШКА. За да не изпадат в изолация

одиот !!!!!!бг е изолирана ане поляците !!!!!!!!!!!в бг сме в каменната ера а в полша са малко в средновековието анадъмиш или си ????????????????????

Речниковият ти запас се ограничава до ИДИОТ и още 15-20 думи. Просто и тъпо човече си ей.

Полякът срамежлив изглежда на снимката, но НАТО-вецът всеки момент ще го цунка. Работата е готова вече, ще има евросватба.

Доколкото си спомням тези управници гласуваха против поляка за председател на Европейския съюз.

еи сега този кривият макарон го изправиха поляците!!!!!!!!!!!!!да си седи на задника и си гледа бабето !!!!!!!!!!!!!!!

Коментари - Полша отхвърли твърдения на Макрон за международна изолация | Днес.dir.bg

Полша отхвърли твърдения на Макрон за международна изолация

Полският премиер Беата Шидло разкритикува Еманюел Макрон за неговите изявления за Полша, които определи като арогантни.

Обратно в новината

Коментари - Полша отхвърли твърдения на Макрон за международна изолация | Днес.dir.bg

Коментари

Как да имаме достойна позиция и външна политика с тия чукундури начело? Нашият еднокнижник знае само да целува, да се хили, да мачка и да се дупи, а Нещастната Захариева дори не знае каква рокличка да си облече и че не трябва да снима с айфона си, камо ли да прави умна външна политика. Забравете! Докато горе не седнат умни, професионалисти така ще е - за жалост.

май пак се объркахме

Браво на полските политици - показват характер и национално достойнство! А повечето наши ни предават и продават. Говореше се, че Кобургище и Куневица предали АЕЦ, заради френски енергийни интереси. Не знам дали е вярно, но не бих се учудил! Хем са понапълнили джобовете, гадно. Как ги избираме такива продажници, не сме народ, а мърша е казал поетът.

Макрон вдига рейтинга на полските политици. Интересно какви предложения ще правят същите полски политици в скоро време. Все пак са католици и служат на малтийските рицари.

Колкото повече страни от ЕС застанат до Полша и другите от Вишеградската Четворка, толкова Франция и Германия ще трябва да се заслушат в тях и това, което те искат... Поляците спряха турците пред Виена , сега нямат и един примат на своя територия... Що ли????

Поляците постъпват най-достойно от ВСИЧКИ Славянски държави. Защитават си държавата, хората и религията... от това какво по-добро за сегашната ситуация в ЕС????

Това ,което уж Чичко Сталин Откъсна от Пановете -сега е в Покрайната. Мужиците нищо не са лапнали!?

Полша такъв вой ще нададе че ще се чуе чак в Америка и тогава лошо ни се пише

симо

Полските мускули са напомпани с амерички стероиди....За сега имат интерес от ВТОРИ център в ЕС,който да ги ,,лиже,,без да се дръвчи......А ,,старата Европа,,нещо взе да си гледа интереса,все-още плахо,плахо.

надявам се полската страна да не приема за чиста монета въпросните умозаключения, които са празни приказки

Ян Собиески спасява Европа от османските анадолски пълчища при Виена! Макрон се излага, като ругае поляците. Излагат се и с малоумната си бежанска политика, заради която ислямът превзема Европа. Отново Полша е бастион срещу рязаните.

По същото онова време Франция е била главен съюзник на Османската империя - многовековния враг на християнска Европа. Днес също се дъни с противопоставяне на интересите на редица европейски държави.

Наглия глобалист Макарон си получи урока задето му знае много устата! Браво на Полша!

Браво на полския премиер! Крайно време е западните т.нр."велики сили" да бъдат светнати по въпроса, че нямат патент да определят къде и кое е Европа. И че ако ще правим съюз, то ще правим съюз, а не колонии подчинени на западноевропейския капитал. "Покер фейс" и напред! Ясно е, че геополитически, икономически и исторически страните от централна Европа няма как да имаме съвпадащи интереси със френските или германските. Както ги нямат и британците, противно на това, което може да изглежда на пръв поглед, изхождайки от едната глупава географска карта. Туй то. Както са казали старите българи - "право куме в очи!" :)

БЪЛГАРИЯда се присъедини към Бишеградската група и да почне да прилага същата политика към псевдо мигрантите....

(*Вишеградска) Това е истината! Сама и послушна България винаги ще е сладурче за схрускване от по-силния /по-силните. Както е било винаги досега Но ако си припомни националния девиз - че в съединението е силата и не се подчини на тоя или оня, ами се обедини с тия, с които споделя общи цели, едва тогава ще има шанс да постигне в дългосрочен план нещо за себе си.

ти да не си Ким Чен някои си от сев.корея.

Вероятно съвсем случайно съпругът на г-жа Макрон е решил да произнесе една антиполска тирада от българска земя ,и то точно от там,където е загинал Владислав Ягело,/познат също като Владислав Варненчик/,загинал заедно с 40000 облечени в желязо полски рицари./В акцията на Ягело има голяма доза самонадеяност и др.слаби страни ,но това е друга тема/.Това действия на полския княз/крал трябва да бъде обект на почит,преклонение и възхита от наша страна и за безумната му храброст и за решимостта да се изправи срещу една гибелна за Балканите и Европа сила- докато другите гледат отстрана !?Сега ,даже да не сме съгласни с това ,което прави Полша в момента не трябва да се позволява на президента на бивша колонизаторска Франция,подкрепяща Османската империя в продължение на 3-4 века да прави такива изказвания от България- особено от Варна!!

Очертават се лагери точно като преди ПСВ и ВСВ. Ние къде сме? Не се вижда външна политика. На Балканите виждам заедно отново Сърбия, Гърция, може би Унгария, Чехия, Словакия и Словения, а зад тях Русия. Румъния го раздава твърдо в лагера САЩ, Полша, Британия, Украйна. Ние като че ли отново сме с Германия, този път и Франция. Турция е изолирана от всички, единствено има наченки на разбирателство с Русия към момента. Италия, Испания, Португалия, Белгия и Холандия са в лагера на Франция, Германия. Кой е правилния лагер?

Правилният отговор е :Европа бе трольо!А Русия е мразена от цяла Източна Европа и е смятана за евентуален агресор и враг от Западна след кървавите изпълнения на Путин в Донбас!Полша даже настоява за повяче американски войски на своя територия и обяви намерение да закупи американско оръжие за милиарди...за трилиони и трилиони ...рубли!

симо

В грешка си за нас.....Сорос още яко ни държи и договорът с Македония го доказва.

Поляците са си арогантни и никога не са подкрепяли българската позиция за Македония, а все със сърбите напред... Пуснаха ги в Шенген и сега ще се качат на миндера отгоре

Мишок, Полша се бори за това, ВСЯКА ДЪРЖАВА в Евросъюза да има равното право да седи "качва на миндера". Ти въобще знаеш ли какво е миндер? Според тебе бястото на българите е да са завряни кротко под "миндера" и от там кротко да лижат краката на своите западноевропейски благодетели ли бе, гяур?!!

колко българска кръв се шири по полската земя а този маи не е в час мисли като първокласник!!!!!!!!!!!!!!!!!!

немога да разбера този за кои се мисли за папа римски ли или за луцифер дошъл да насажда омраза между нас !!!!!!!!!!!!!!!!

Дали нашия сервилник може да каже както ,казва Беата Шидло "Искам да кажа на президента, че той трябва да се фокусира върху делата на собствената си страна, може би той ще бъде способен да постигне същите икономически резултати и същото ниво на сигурност за френските граждани, като това, което Полша е гарантирала на своите граждани","Горда и силна жена ,а не като нашия сервилник,който е един елементарен човек ,с елементарни политически рефлекси ,и елементарно възпитание Кога наш политик ще има достойнството на Беата Шидло или на Виктор Орбан

нашият сервилник е осервирал на всички дето са ни поставили в поза ала камасутра !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

симо

Язък, че Винету му е патрона.

Боко има опита на Жан Виденов. Има ли свое мнение ще го свалят моментално, а и с неговото тъмно минало е за никъде.

Видимо същите соросоидни похвати, които се ширят по западаните лъжливи медии прилага и любимецът и наместник на Ротшилд във Франция и сега: - Когато полският президент и правителство мразят Русия - те са големи приятели и демократи... "споделят" ценности ... ... мед и пепел от рози .... - Когато се защитават от колониалните поплъзновения на ротшилдовци, натрапвани чрез Шмеркел и Макаронофф - тогава той полският президент е сам и говори от свое име ... страната ще бъде наказана (не заслужавали това ама ще бъдат наказани!) .... ако, че го е избирал полският народ ... той полският народ трябва да се научи, че вече не са самостоятелна държава, а третокласно (ние сме четвъртокласно) васално образувание, което за сега има непокорен генерал-губернатор, а населението е малоценно и задачата му е да бъде тор на полето на висшите арийски и френски народи, които лично ще прислужват на глобалните крале ... - РАЗРИВЪТ МЕЖДУ БИВШИТЕ СОЦ. СТРАНИ (ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА) И ПОЛУРАЗЛОЖЕНИЯ БЮРОКРАТИЧЕН БРЮКСЕЛ Е ОЧЕИЗВАДЕН !!! СИВ ВКАРА ВОЙСКИ В ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ И ПОЛША ПРЕЗ 50-ТЕ И 60-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, А ЕС И ФАЩ ВКАРВАТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ И НАТУ СЕГА - КОЕТО Е ЕДНО И СЪЩО !!!

Взе да се прояснява, защо срешата е във Варна. Местните патриоти са се радвали. сигурно заради туризма. Няма нищо случайно. Идеята на Макрон е да им каже на поляците ( те много добре знаят Варна от битката на Вл. Варненчик"), че имат и те интереси тука. В отговор на срещата патронирана от Полща за "Трите морета", т.е. Велика Полша 1500-1600 г. Става интересно, нашите да ли са се усетили изобщо?

Значи Полша е права въпреки че тя влезе в ЕС преди нас.Тоест тя има повече ползи.За социалния дъмпинг ние нямаме вина.Франция така отпускаше работните квоти.Отначало 150 професий след това 350 професий .Фирмите са изникнали по това време със тия командировки на работници.Независимо че за тези фирми им било изгодно.Но тогава французите не даваха зелена светлина за български работници.Чак сега когато бюджета им може би е намалял се сетиха че трябва удръжките на работниците да влизат при тях.Тоест те да осигуряват българските работници.

Хора с достойнство! Не като нашият пожарникар! Бабаит, ама само на мачлетата! Винаги козирува ва големите началници!!!

А бе приказвате си Вие, ама този Макрон вече успя да разбие Вишеградската четворка !! Разделяй и владей !! Той е малък , но вече знае - научил си е урока .

еи умник как го разбра бе това ???????

Достоен народ,достоен президент!Смятам за голям Гаф на външната ни политика,гостът да си позволява от нашата Земя да ругае приятелска нам страна!

Makron можеше да ги каже тези неща и от Париж. Полща и САШ срешу Германия и Франция ? Примирие в Украйна.. Турция във Варшава ? Румъния на два стана... Македония не се чува нищо положително за БГ, Сърбите са в офанзива... САмо с Да ДА не става.

в франция са били няколко нормални президенти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!де гол,ширак ,митеран и донякъде саркози !!!!!!!!всичкото останало не са французи а подлоги на говедарите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

А луи14 от кои е бил?

Не знаех ,че е бил президент , аз пък си мислех ,че е "Краля слънце",който бодро се изцепил с фразата "L'etat, c'est moi."

Ти по какво отличаваш подлогите? Понеже точно Франция не участват във военната организация на НАТО, което е антиамериканска позиция. Може би да ти се струват подлоги тези, които фактически не са такива?

Nikolai Vasilev

написано точно за президент ане краля слънце или друг дебил !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

симо

По,,меката китка,,....Точен е цезарбг.

Макрон некоректно спрямо България използва идването си да дава с изказванията си негативни сигнали към трети страни /Полша/. Това звучи като опит за евтино противопоставяне на послушни и непослушни членки на ЕС. Доста елементарно и унизително за България на фона на широките съглашателски усмивки на ББ и Радев.

"Еманюел Макрон разкритикува във Варна полското правителство за СЪПРОТИВАТА му срещу НЕГОВИТЕ планове да промени директивата на ЕС" Аха, ето значи къде го стягал чепика нашичкия Макрон;)

Поляците да гледат от Винету. Как ПАПКА И СЛУШКА. За да не изпадат в изолация

одиот !!!!!!бг е изолирана ане поляците !!!!!!!!!!!в бг сме в каменната ера а в полша са малко в средновековието анадъмиш или си ????????????????????

Речниковият ти запас се ограничава до ИДИОТ и още 15-20 думи. Просто и тъпо човече си ей.

Полякът срамежлив изглежда на снимката, но НАТО-вецът всеки момент ще го цунка. Работата е готова вече, ще има евросватба.

Доколкото си спомням тези управници гласуваха против поляка за председател на Европейския съюз.

еи сега този кривият макарон го изправиха поляците!!!!!!!!!!!!!да си седи на задника и си гледа бабето !!!!!!!!!!!!!!!