Полският президент спира два закона за съдебната реформа

Президентът на Полша Анджей Дуда каза, че налага вето върху два закона за реформа на съдебната система, които породиха вълна от протести, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Полският президент спира два закона за съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората по света протестират. В Б-я ни накараха да си мислим че нищо не зависи от нас и хората си мълчат. Къд еи от страх разбира се.

.. изглежат зомбирани като украинци , но чак толкова далеч няма да стигнат...

Ние тук сме си опекли питката и няма кой да ни разбута кочината. Опраскахме ли ви? Опраскахме ви!

Не се карайте, бийте се ...

Ето още един мошеник президент глобалист, който се прави на голяма работа и работи срещу хората си в полза на глобалистите! Поляците кога ще го изхвърлят тоя предател?

Полският президент да не е бил в будна кома, щото оспорваните закони, на които налага вето, се дискутират на висок тон от някои еврочленки, а Еврокомисията плаши с член 7, още от Януари месец... миналата година;)

ти пък какво искаш да кажеш? Тъпата ти глава явно не е увряла за това, че президентът слага вето на "приети закони" , а не на това , което се"говорело някъде от някой си"

въпреки че наистина го направи на глупак, трола по-горе, на който отговаряш няма да спре да ти отговаря, до последно. А като стане късно, утре ще продължи :) Тествано, от опит.

А как ще коментирате думите му цитирани в горната статия: "Президентът изрази съжаление, че единият от двата закона - този за Върховния съд, не му е бил представен, преди да бъде внесен за обсъждане в Сейма, който го прие миналата седмица." Особено на фона на това че сума ти Европолитици обсъждат текстовете точно на този закон през последните 20 месеца, и въз основа на същите текстове обещават да наложат санкции на Полша-)

По мое време "дуда" имаше друго значение.

по твое време и Солидарност имаше друго значение, поляците успяха да го втъкнат на СССР, ще успея да се справят и с либеразтичната зараза в ЕС

Да, ама Валенса сега е на страната на ЕСССР...