ЕК втвърди още повече тона към Варшава

Европейската комисия предупреди, че следващата седмица ще бъде готова да предприеме нови стъпки по откритите срещу Полша наказателни процедури, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - ЕК втвърди още повече тона към Варшава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те затворите няма да стигнат да ги поберат сбърканите дедовци масони в расо пикая на сектата ви

"За пръв път от стотици години страната се ползва от свободата си" Оле оле, от лапите на един гаргамел че ся в лапите на другия - евроГейския....

България няма полза от ЕС, има вреда.

Използват това че на хората им е удобно да преминват в други държави и да ползват някакви минимални облаги от това и по този начин им извиват ръцете на управляващите. Не говоря за нашите защото от тях нищо не става, за тях България не съществува.

Тия наказателни процедури си ги заврете в брюкселските задници!

ек на набананените китки има ли какво да втвърдява? те и без това вече се изпускат откъм дайперса... ... бях се замислил, дали да не продължа с коментарите си само с "това да", "това не", за да не преча на по.нататъшното развитие на толерастката цензура, достигнала всички върхове на фашизма и комунизма взети заедно, но се пак някой трябва да пробОжда милионите приспани от дълбок, либерастки, цензорен сън на коджа халифата на глобалистите..

Сега е време да се извиват ръце на ЕС. Трябва и ние да ги залюлеем малко.

а от маалата съм упълномощени да заявим че до края на годината ша разтурим и прогоним европата от балканите!

"За пръв път от стотици години страната се ползва от свободата си" Да, от свободата си... да изпълнява безропотно нарежданията на брюкселските гейчета, даже и когато това ще разкатае фамилията на Полша и полския народ...

Ми с Полша, както и с Унгария! Забавни са евроглоберастите - върховенството на закона се нарушава чрез приемане на закон. И още - ние от ЕК сме за монолог (не за диалог) с Варшава - ние казваме, те мълчат и изпълняват! Шляхтата ще си го премести от единия в другия крачол. Във Варшава са наясно, че не е необходимо да излизат от ЕС - достатъчно е да обявят референдум ...

Ха така-ЕК втвъдърди-Ма няма как да вдтвърди след като са меки...ха ха ха !!!

Няма как поляците да подкрепят правителство, което ще предложи напускане на ЕС. За пръв път от стотици години страната се ползва от свободата си и не вярвам полското общество да се откаже от това ЕС не е свобода. Ако беше, нямаше да се цензурира всяка критика към този съюз. Корупцията в ЕС е огромна, а в същото време всеки упрек към структурата, се приема като неотговаряща на европейските ценности. Само погледнете Мария Габриел, която ще се грижи за Дигитализацията, а образованието й е Българска Филология и международни отношения. Всичко е шуробаджанащина като в България. По медиите пък казаха за избирането й, че щяло да затвърди "gender balance"-a в ЕС. Пълни глупости. И не забравяйте, че за този ЕС си плащаме вноска. Отделно европейските средства отиват я за интеграция на ромите, я за някоя къща на депутат за селски туризъм и подобни простотии. Една огромна част от парите, които получаваме като субсидии отиват в бездънните джобове на корумпирани политици и мутри. Така че като цяло, ползва никаква.

А да попитам ти какво направи за да се промени положението или си от онези мишки, които се крията по дупките си и само плюят по всичко що зърнат?

Изказвам си мнението и ги критикувам, какво очакваш да направя? Да хвана оръжие в ръка и да вдигам революция? Живеем в 21ви век. Аз поне малко се аргументирах, ти можеше да изтъкнеш, че нещо от това, което казах не е вярно например, а не да обясняваш, как съм бил мишка. Горе-долу по същия начин функционира и ЕС. Посмее ли някой да каже нещо лошо и веднага го заклеймяват като крайно десен, анти-европейски и тем подобни глупости. Ако искаш контрол на нелегалната имиграция си расист, фашист и още 100 неща. Контра-аргументи на това, което казват хората - никакви... Страшна свобода на словото.

Образованието и не е Българска Филология, а Български език което е учител по български език.

и какво от това вие сте по страхливи роби на корупцията

Кой има интерес?Къде още през 1918г. имаше комисари и с какво се занимаваха основно - отговарям ви, с изтребление на бели хора!

Ето и в Полша се опитват да обуздаят предателите в съдебната власт, които открито работят за глобалистите! Браво на Полша!

Идиотчо, така не само предателите се обуздават, а и всички които не са с власта, повече намирисва на фашизъм!

kerelov@poshta.net

... на комунизъм, не на фашизъм.

Когато Полша реши да срине всички съвеЦки памтници, виновен е Запада и Сориос, че били заповчдали . Полша влияе ли се от вън,или е самостоятелна държава?

Наблюдавайки как ЕК започва все по-настоятелно да се намесва в решенията, взимани от една или друга държава-членка, нищо чудно и други да последват примера на Великобритания. Много зависи от условията, при които тя ще напусне Съюза. Ако са изгодни за нея, много вероятно е и други да вземат същото решение. Има непокорни народи, които не са послушни като нас и отстояват националните си интереси. Народите искаха не една зависимост да бъде заменена с друга, а да бъдат свободни.

И аз искам да съм свободен,ама не ми дават.

Тогава като не си свободен роб ли си я куха главо ? Нали точно вие скачахте като макаци по площадите и искахте "свобода" а сега ви идва в повече ли ?

Напускането на ЕС скоро ще стане модерно.

И къде ще отидете, драги господине? Или ще карате на "чекии", демек самозадоволяване?

Хе-хе.

ти да не си дУпетат щото си нервен нещо, ясно е че вие я карате на еврофондове, а и на чикии също но почвате да се потите ако някой каже вън от гангренясалото Ес