Учения в Черно море, Полша и Русия и разузнавателни полети

На фона на кризата в Украйна военни учения с участието на военни от САЩ ще се проведат в Черно море и Полша. Мащабно военно учение започва и в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Учения в Черно море, Полша и Русия и разузнавателни полети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да събираме реколтата чи времето няма да съ упраи

Да голямата грешка на Украйна, когато през 1997 година се отказа от ядрените си оръжия, сега дава резултат....Дребното и злобно фюрерче в кремъл щеше да се държи по друг начин ако срещу него стой третата ядрена сила в света, каквато беше Украйна!....а сега Украйна беше......

И ти си една ГРЕШКА

Като международноправен субект Украйна продължава да съществува - заедно със своите региони и автономната област Крим. И не е федерална държава. Има своя конституция, чието действие е върху територията на цялата държава, включително и върху Крим. Има законно избран парламент - висшия орган на народния суверенитет и воля. Затова и Европа и светът като цяло и без изключение реагираха единодушно срещу руската агресия в Крим. Към момента няма държава, която да е подкрепила руската провокация в Украйна.

КОЙ ЩЕ ГАРАНТИРА НАШАТА СИГУРНОСТ ? И ЗАЩО В ЧЕРНО МОРЕ - УЧЕНИЯ- С БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ !

Военни сили на САЩ на хиляди км от родината? В Черно море? На една крачка от Крим? И за един дебил е ясно, че това си е чиста провокация! А нас, българите (и румънците) ни използват най-брутално като параван (доста прозрачен), въвличайки ни в тази провокация.

Ами ако се наложи да се бием при лошо време?

великите сили подлъгаха украина през 1997 година да се откаже от ядреното оръжие с обещанието, че ще защитават неината територялна цялост. украина беше трета ядрена сила в света и се отказа да бъде такава доброволно, което беше голяма грешка. ако имаше ядрено оръжие руснаците щяха хубаво да си помислят преди да завземат украинска територия. това е урок и за нас, които се отказахме от ракетите сс 20 и ги нарязахме, след уверения, че нато ни гарантира територялната цялост. сега събитята показаха, че нито америка, нито нато могат да възпрат русия. преди турция нападна кипър и пак никои не я спря. извод: спасението на давещите се е лично тяхна работа.

За нашия Дръзки още е бурно морето и не мое излезе на учение!

Хан Путку пак се изака.

от бежанска вълна.... С политиката която водим, няма такава опасност. Вероятно и това е била целта...

Атия май ще е от първите цели

Шило

Не вярвам, досадна база е, ама тип "муха". След вчерашният резил, по-добре да не парадираме, че имаме флот, или ВМС да мобилизират рибарите с лодките. Те май ще са по-ефективни.

те кораби ще ни дадат. Стига да има кой да мре.

Селски,Георги Раковски или Георги Петров?Смешник!

май ти си смешник и то голям...

Собствената си история не знаеш ахмак!!За това сте на тоя хал !!И Албания е по-силна икономически и военно от вас.Само на маса сте силни.За вас го е писал поета -" ...пием пеем буйни песни в механата, но кога опре да се отиде в гората....." ха ха ха хахахах

когато през 1885 г. България извършва Съединението ,руският император е бесен и праща делегация при турския султан с молба да не признава Съединението и ако може турски войски да окупират отново Източна Румелия !!! Те това е вашата Русия дето толкова я обичате...

Това е исторически факт! Колкото и минуси да кликат не могат да го изтрият. Общо взето в историята след Освобождението Русия ВИНАГИ е действала против България...

А останалите "велики" държави като Англия, например, са подкрепяли и въоръжавали Турция.

Ето американска демокрация в действие - създал господ Ева, привикал Адам и рекъл "Ето, ИЗБЕРИ си жена". Цялата им политика е на същият принцип.

били сме някога руснаците в 1-та световна война,сега пак ще ги биеме заедно с приятелите ни от САЩ и НАТО !

Шило

С какво бе, селски? С гемията дето вчера не можа да излезе извън пристанището ли? Апропо, днес времето е слънчево, няма никакво вълнение, няма грам вятър. Да видим дали този път ще се решат да излязат.

хахаа,американците имат кораби и за нас в излишък...

Абе то времето слънчево, вълни няма, ама едни пренеприятни типове с подводници са размътили водатаааа..... Пък на радара някакви мигове, някакви су -та.... Пък 350 кораба на черноморския флот..... Я първо да сменя белия панталон с един жълт отпред, кафяв отзад.... Поне няма да ми личи много.

Афганистанците ги опердашиха само с пушки и автомати, така че...

България има огромни резерви. Има много върби, има много цигани. От всяка върба циганите могат да направят корито. Всяко корито е страше десантен съд с капитан българин и механик циганин. След като вземем Севастопол, флотът воден от адмирал Плевнелиев с политкомисар контр-адмирал Г.Коритаров ще докара газ от Катар за цяла Европа.

новите ни роднини веднага изпълзяха, като пепелянки за "учения" , не искам да се обучават в държавата ни разни измислени "миротворци", това определено е лазене по нервите и няма да донесе нищо положително за държавата ни, както и за региона...

Не трябва да позволяваме да се стигне до война!!! Стигне ли се,това ще е краят за всички ни!!!! Затова всеки,кой ,както може да говори за мирното уреждане на обстановката,но не и за военен сблъсък!!!!

Всички се карат- печели Китай...

Всички се карат,губи България.КОЙ разтури съоръженията по границата с турция?Защо не е увиснал на новопостроения участък,ами ще харчим милиони заради малоумниците

Петко Симеонов

Страшната българска Черниоморска флотилия, начело с пробития флагман "Дриско", пардон "Дръзки", сее ла.на и ужаси у всеки дръзнал да и се изправи насреща! НАТО затова ни включиха в групата си.

си е мужишкия .ъз да лижеш

симо

Ти ,явно имаш опит ,щом знаеш разликата.

И ако стане война кой ще пострада? - европейците. А кой ще спечели от това? - хамириканците! а също и хевреите. А на кой не му пука? - на крадливите управлявящи! и техните малоумни подръжници.

Не се кефя, ювиги, жал ми става,че ВАГИНИ говорят от името на всички българи.

Хабът си горивото а имчмент обомко е гарантиран. Cанкции не помогнаха а с тези учения са пълна вода

Ха-ха НАТО изпраща само стара техника в района, за да си пази новата. Ясно е, че никого няма да тръгнат да защитават само вдигат пушилка лицемерно, колкото да заблудят,че уж ще защитят Украйна. Сега пък морето било бурно. Те винаги са водили такава политика.

Настоявам Дръзки да поведе американо-сунитската-капиталистическо-бандитска коалиция. Настоявам Плевню да застане на мостика на Дръзки, да развее коси, да разпери ръце като Кейт Уинслет и да запее : Wherever you are...

Кажи ми, ако обичаш,колко войни е водил нато и срещу какви противници?

Охо-о, Либия,Афганистан ,Сърбия,Ирак с Виетнам малко я оплескаха,ама то тогаз Щатите беа сами,

пък се бориха ожесточено със себе си, прилагайки абсолютно нов стратегически прийом -"приятелски огън", с който ще влезат в историята на военните учебници по тактика!

Тоя път НАТО ще отнесе плувката, вервайте ми.

Не си познал.

Позна, познал! На повечето натовски държави им е писнало от натовщина и се спотайват.

Ура! Ура! Ура! Ще дадем нашия принос за десанта в Крим. Но нямаме достатъчно десантни средства. Ако се качат по двама десантчици в корито са необходими поне 5 хиляди корита за личния състав на една дивизия и още 2хиляди за логистика. Добре е, че върбови дървета има, защото само те не са откраднати. Но проблем е, че циганите коритари са се преквалифицирали в "берачи" на желязо. След като издълбаят коритата вземаме курс към Севастопол.

БРАТУШКИ, НАПРЕД,НЕ СЕ БОЙТЕ ОТ ЯНКИТЕ, ТЯХНАТА Е ИЗПЯТА ВЕЧЕ. ДА ЖИВЕЕ МАТУШКАТА.

ти го на матушката. Имаш ли достатъчно въображение да се сетиш колко се е замислил за теб един средностатистически руснак. Ти си просто една братушка. Горд българино...

А за теб средностатистическият евросъюзник или американец?

Русия, братле, даде 60 000 жертви в Освободителната война,а цяла Европа и се зъбеше и снабдяваше Турция с всичко.За това трябва да сме и вечно признателни,а тука разни соросоиди ни карат да плюем по нея.

Така е, то се е видяло ,че Матушката ще спасява Европа от исляма и мултикултурата

Е ама какво туловище има този AWACS. Голям кеф ще да е за пилота на изстребителя докато го пори с бордовата картечница.

Само дето изСтребителят не може да припари на по-близо от 100 км от AWACS-а, ама те руснаците сигурно ще извадят далекобойни картечници с водно охлаждане :)

Какви картечници,бре? За тая работа си има ракети земя-въздух.

Що к'во пречи?

Откога па ние имаме военноморски сили? Имаме морскозаваръчен отряд дето кърпи на смени една грохнала фрегата. Сигурно на заварчиците ще им раздават лъкове да стрелят с електроди.

Май отново сме от грешната страна и в грешната коалиция. То ни е навик от освобождението до сега сме все в грешния лагер.

Не зная на запад да е имало ханове! Тъй че върни се на изток и гледай интересите на България! Дори да жертваш един хонорар!

Струва ми се, че Русия ще яде голата опашка.

Именно. Струва ти се.

И чий опашка ще яде? Американците надали ще могат да фкарат повече от 4-5кораба в черно море, а Русия разполага в черно море с около 350. От Въздушните бази на Полша ли ще ги атакуват(а може би от Б-я) още докато се дигнат и са прехванати. Никакъв шанс немат НАТО за локална война, а за глобална Европа не би желала.

го Фкарат. Кой ви даде мишки бре неграмотници!!!

Мужикистан определено не иска глобален, а само локален конфликт, защото за толкова ще му стигнат силиците. Иначе наистина ще лапа хурката ако разсърди още малко чичо Сам.

Чичо ти Сам наистина е сам! Целият свят мрази хамериканците.Странно защо ли? А иначе тъмнозеления палячо и свитата му много добре знаят с кого си имат работа.

Абе пустите му американци уж големи християни и защитници на западната цивилизация оставиха и насърчиха в Сирия и Египет....да избият християните/най-старите в света/,други да емигрират, дори една нота не изпратиха ! Нещо като кръстоносците- завладяха и ограбиха християнски Константинопол преди това всички християнски земи от германия/франция до тук вместо да ги защитят от мюсюлманите. Па думата ми е за Украйна и Крим.

ЧУК

Абе ,какато казват,че няма да има война,за всеки случай нашите да хвърлят по едно око на комшиите си руснаци дето имат вилички!Ако си пият водката редовно на верандата -значи разминало ни се е .Обаче ако почнат да стягат куфарите -имайте едно на ум!

Погледнете си заглавието! И ходете в трети клас!

Така вече е по-добре. Бързи сте.

Кого плашите бе нещастници от НАТО.Продажна България е барабар Петко с мъжете.Тези държави от НАТО и техните президенти, да прочетат малко историята на войните срещу Русия.

Това са планирани учения и двете страни са надлежно уведомени. Както и за изстрелването на руска ракета наскоро американците бяха прдварително уведомени. Не се напъвайте да воювате срещу НАТО от компютрите... :D

фанта !!!преди два-три часа ,,паднаха,, два безпилотника в крим!!!компютрите нямат ,,вина,,!!!

Почети ти. Мужикистанците са спечелили една от 4-5 войни около тях. Клатили са ги шведи, финландци, японци, че и немци. Добре, че беше Западната коалиция и тежката зима, та да отърват боя и тогава. Смешковци. Едни ядрени ракети имат, с това възпират, досега да си пазарувам с долари в Камчатка:)

И шведи и японци и немци и финландци такъв лобут са яли от братушките,че едва са намирали пътя за дома,не е лошо да почетеш малко.

скоро ще спреш да пазаруваш със зелената шума

Русия е най-могъщата сила на планетата Земя! Също така имай предвид, че ако не са били БРАТЯТА руснаци сега щяхме да пишем на турски!

Почнат ли краварите война, тук ще се напълни с американска военна измет. Щом пък се напълни, ставам шумкарин. Ша режа краварски тикви с кеф. Ама чеченците розови момиченца ще им се сторят на марийните, щото дървени триони ще ползвам за целта.

преди да режеш краварски тикви ше отрежат твоята куха червена кратуна .....

Кой? Кой ще ми отреже кратуната в моята страна?

Ти може би предпочиташ тук да довтасат пияни руски мужици. Ще им лъскаш ботушите до откат, а и не само ботушите...

а пук теб ако можехме да те видим, сигурно щяхме да умрем от смях ... щял да реже ... мишок :-)! "краварите" наи-малко от такива като теб се плашат ша знаиш ... тях нито с воина, нито с шумкарлук можеш ги стресна, ама иначе си голям юнак на приказки, тоест на интернет "форум" ... :-)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

веднага си представих легнали всички морски пехотинци и разни US елитни войски и маолумника им реже главите с дървен трион, а те си мълчат и търпят : ))))))

Дато пророчеството на баба Ванга за 2014г. не се сбъдне че лошо ни се пише. Ние сме в центъра на едни евентуални събития и ще го отнесем като здравей здрасти.

ЧУК

Черно Море ,много е добре Ядрената Дупка ,под Балкана две!

ЧУК

Има ли някакъв начин, лошото време да се удължи с 24 дена, а не часа?

val55

Брей, я заслепете тези спътници, и АУАКСи, че ще ни вкарат в беля. Едните и другите се готвят, а ние накъде, нали сме в Антантата? Изненада няма, но ако прелетят ято? гъски, що ще стане. На някои може да не му издържат нервите и... а последният да се преброи, ако е останал и той.... Американци и руснаци ни вкараха в голямо приключение от този момент натам, но нека никой не се мисли за най велик, или го четкат за такъв, че четката така може да го изчетка и то завинаги... на коя страна, ще се намесят НЛО, както се предполага, че е било преди..... години пък после имало много пустини и по малко континенти. Може би, е хипотетично, може би е фантастично.....а последното в много случаи е бъдеща реалност....маневрите също спадат към...

Война - само при хубаво време! Иначе "Дръзки" не може да излезе.

То и авиацията ни такава!

Къде се навираме и ние между шамарите не мога да разбера? Чехите излязоха с декларация, че няма да участват във военни действия срещу Русия при евентуална война. А чехите открито ненавиждат руснаците. Сигурно и други държави мислят така, особенно славянските.А ние ще тръгнем срещу кръвта си за да направим кефа на един черен президент на една милитаристична държава. Големи предатели сме ние българите и дупедавци.Който ни намигне си сваляме гащите. Американците тук в европа ще сърбат попарата, но лошото е, че ние няма да имаме и попара. А ще ядем само шамара. Америка ще се прибере в уредените си и запазени от бомби къщички и лукаво ще се присмива на глупавите европейци.

Руснаците може и да са твоя кръв. Моя не са.

със сигурност ...ако си евреин или турчин

От маневрите се вижда, че империята заплашва, че може да извърши и други подобни "миролюбиви" нашествия, за да си разшири територията (както е било досега от векове), а останалите засега само гледат дали наистина ще опита.

И Господ не дава да вървим срещу Русия!