САЩ започнаха да строят полската част от щита ПРО в Европа

САЩ и Полша започнаха да изграждат военна база, която е част от американската противоракетна система в Европа, предадоха Франс прес и ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - САЩ започнаха да строят полската част от щита ПРО в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтите са безплатни, стига накой малоумник да не си повярва и да опита отново. Знаем какво се случва и че цялото човечество е потърпевшо. Е някои както винаги излизат на печалба де, но не вярвам да си от тези.

Теа, ка са се фанале за лопатите, моат много гробове да си изкопат. И за своя и съюзническа потреба.

и в България трябва да изградят такава база..и ядрено оръжие да разположат в нея ,насочено към Масква..

Очаква се реакциятя на Русия в лицето на Мария Захарова-говорител на външното министерство.Последните дни постоянно огрява със одухотвореното си лице пресата и електронните медии.Някой да пръдне в някоя част на света и тя се появява да реагира по достоен руски начин.

ИМА И ИГРАЛЕН ФИЛМ ПО ТЕМАТА ЗА КОЯТО СИ ПРОЯВИЛ ИНТЕРЕС . ЗАГЛАВИЕТО Е "КАТИН" - НА ПОЛСКИЯТ РЕЖИСЬОР АНДЖЕЙ ВАЙДА , ЧИЙТО БАЩА Е ЕДИН ОТ ЕКЗЕКУТИРАНИТЕ В КАТИНСКИЯ ЛЕС . АМА МАЙ ТИЯ НЕЩА В РУСИЯ ДРУГО ЯЧЕ ВИ ГИ ПОДНАСЯТ...

Шляхтити винаги са си патили от простотията си и чичо Сам използва това..

КЪМ "ЖОЖО"- ИМЕТО ВИ НЕ ИЗИСКВА ВЯРА, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА МИСЛИТЕ! ОТКЪДЕ ВЗЕХТЕ ТЕЗИ 22 ХИЛЯДИ В "КАТИНСКИТЕ ГОРИ"! ЧЕЛ СЪМ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА СЛДВОЕННАТА МЕЖДУНАРОДНА КОМИСИЯ - 1947 ГОДИНА, ЧЕ СА 7,000! СРЕЩАЛ СЪМ И 17,000, НО ВИЕ СКОРО ЩЕ СТИГНЕТЕ 50ХИЛ.! АКО СТЕ МЪЖ - ТО ТОГАВА - СЪПИ МИ ГОСПОДИНЕ, ПРЕЗ 1920 ГОДИНА ПОЛША ПЛЕНЯВА 250 000 РУСКИ ВОЙНИЦИ, УЧАСТВАЛИ В ПЪРВАТА СВЕТОВНА! ТРОЦКИ Е КОМИСАР, ИЗПРАТЕН Е НА ЗАПАДНАТА ГРАНИЦА, ЗА ДА СПРЕ И ИЗВАДИ ОТ УЧАСТИЕ, ВЕЧЕ СЪВЕТСКА РУСИЯ, ВЪВ ВОЙНАТА! СРЕЩШАЛ СЪМ И 400 000, НО ТОВА СА ЗАСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ, КОИТО СЕГА СЕ ОБРАБОТВАТ! ТОВА Е ЗАЩОТО СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ПОЛША Е В СЪВЕТСКИЯ ЛАГЕР И НЕ ТРЯБВА "БРАТСКА ПОЛША" ДА БЪДЕ ЗАСЯГАНА В ГЕНОЦИД КЪМ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ! ТА, 40 000 СА ИЗБИТИ ЗА НЯКОЛКО ДНИ, ОСТАНАЛИТЕ СА ЗАТВОРЕНИ В ПЛЕННИЧЕСКИ ЛАГЕРИ И ИЗМИРАТ ОТ ГЛАД... ТОВА Е ОТМЪЩЕНИЕ НА ПОЛЯЦИТЕ ЗА ПРЕЖНИ ЗАВЛАДЯВАНИЯ НА ПОЛША ОТ РУСИЯ.../ПРЕДПОЛАГА СЕ/...СЕГА СЕ РАБОТЯ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ, БРОЯТ СЕ УБИТИТЕ И ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ПО ЛАГЕРИТЕ И ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ! ПРЕДПОЛАГА СЕ, ЧЕ "КАТИНСКИТЕ" ИЗДЕВАТЕЛСТВА ОТ КГБ СА С НЕИЗВЕСТЕН "ЗАПОВЯДВАЩ", В ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ВОЕННОТО ПОЛСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ 1920 ГОДИНА!

Катинско клане от Уикипедия, свободната енциклопедия Емблема за пояснителна страница Вижте пояснителната страница за други значения на Катин. Оригинална докладна записка от 5 март 1940 г. от Лаврентий Берия до Йосиф Сталин, съдържаща предложение за екзекуция на полските офицери стр.2 на докладната записка стр.3 на докладната записка стр.4 на докладната записка Катинското клане е съветско военно престъпление... и т.н.

Това обяснява всичко. Ти си от онези, дето не искат охранявана граница и са съгласни с Турското присъствие. Затова и този рев срещу тогавашната защита от Турция. . "Major Payne ( регистриран ) 14.05.2016 22:38 45 години Съветския Съюз ни използва като щит. "

Глупости пишеш. Никъде не казвам личното си мнение, а само съобщавам исторически факти. Искам жалещите за това, че днес сме били щит и пушечно месо да вземат отношение и по тях. Да видим какъв им е проблема - дали това, че някой ни използва за щит или важното е кой ни използва. Сега ще кажа - аз лично съм против и в двата случая - за да е ясно и да няма спекулации.

че нямаш мнение!Ама като за начинаещ соросоид е добре.

Щом Иджис и ПРО са измама защо руснаците ореваха всичко? Дали не е защото руските средства за радио-електронна борба работят само в нечии ватни глави. Руските антиракети не са в Куба защото вече и там не ги искат. Корабите им не са на 50 км. от САЩ защото флотът им е прекалено стар и слаб за това. Системите за ПРО са именно за това - ако някой пиян руснак или напушен аятолах реши да натисне копчето.

Сега всичките булави и сатани, които блядистан е насочил към Европа стават само за смешните им паради... ха хааа хааааа :))

Историята е проста - Русия, а и всеки друг, ще се замисли доста, преди да удари един танк, пък бил то й и купчина старо желязо, но принадлежащ на НАТО. По същия начин се разползагат и малки контингенти с някакво малко въоръжение, което на всеки е ясно, че не може да противодейства на руснаците. Точно защото не се цели военно противопоставяне, а се казва "Тук е НАТО и не трябва да пипате". Отделен е въпросът, че Путин използва всичко това за да си прави пропагандата пред руснаците, да ги плаши за да ги държи под контрола си, да си увеличава оръжията и да разполага нови и нови сили по европейските си граници. Да не забравяме, че анекса на Крим се оправдава с някаква имагинерна заплаха за откриване на натовска база там, което е абсолютна измишльотина. В този смисъл политиката на НАТО не е много успешна, но са се хванали на тази игра. Единствената им надежда е Путин да срине икономически Русия, ако продължава за 100 войника и 10 танка на НАТО да разиграва огромни учения и дислоцира огромни сили, и това неминуемо е на път да стане, но дано на всички им издържат нервите и здравият разум надделее, защото една малка провокация в такава напрегната обстановка може да доведе до конфликт с непредсказуеми последици.

Във Америка разходът на обществени средства се контролира хиляди пъти по добре от Русия! Така е и с военният бюджет.А американската военна доктрина е пълна хегемония в Космоса,по суша,въздух и вода!А, ,Егида''-та е изпробвана и се изпробва постоянно.Отчитат се грешките и се подобрява системата,а и постоянно се ъпгрейдва.И не само тази система.Да не забравяме THAADи още много знайни и незнайни за руските тролове и шефовете им!И още нещо.На думите за руско за руско превъзходство във която и да е сфера не вярват даже и по голямата част от руснаците!

Нищо баце не знаеш по темата. НИЩО. Лаеш едни неща които от много отдавна не са вярни. Американската инфраструктура с десетилетия наред беше слагана в краят на опашката.. освен строенето на пътища които бяха прах в очите на хората. Миналата година оценката на инфраструктурата в Щатите е D-. D- !! Това е по данни на американското правителство а не руското. Това което се случи с Дитройт само сложи проблема на първа страница за малко но не го е решил. Дали в Русия е по-добре? Не знам, не съм ходил. Знам обаче че руснакът може без път, може без канализация и ако трябва ще ходи с кофата 2 километра да си донесе вода. Американецът ще умре без телевизор, за другото да не говорим.

Потресен съм от логиката на ватните русофили. САЩ имат проблеми с инфраструктурата, негърските гета са в лошо състояние, залагат основно на автомобилния и въздушен транспорт. Това е повод да се срамуват и да си посипват главите с пепел. От друга страна Русия има само разбитата инфраструктура останала от соц-а, без нормални магистрали и пътища като изключим няколко големи града. Могат да живеят като животни без канализация, вода, газификация в началото на 21 век и това е повод за гордост!

Преди 35 години така действаше и Рейгън. Манкираше космически войни и всякакви нападения срещу СССР. Склеротизиралите старчоци Брежнев, Черненко и другите съветски ръководители се хванаха на измамата и започнаха да се надпреварват със самите себе си. Натовариха съветската икономика с прекомерни военни разходи. Това доведе до икономически разпад на СССР. Сега обаче нещата стоят по друг начин. САЩ са в догонваща позиция, а и Владимир Путин не е Брежнев или Черненко ...

И във какво се изразява догинващата позиция на САЩ?Икономика ли? Селско стопанство ли?ит технологии ли?Космически технологии ли?За руските ракети които използват американците за първите степени на ракетите си го знаем.Но това нищо не означава!Американски частни(!)компании разработиха свои конструкции за многократна употреба.А Кремъл строи мегаломански космодрум на фона на санкциите и спада във всички сектори на икономиката!

Руската икономика отново е в тупик и не може да издържа на огромните разходи за превъоръжаване и новите оръжия на Путин. И този път руският "цар" се надпреварва сам със себе си и пак ще е губещият, защото е заложил на куц кон - реанимирането на умиращата руска империя. Това е исторически процес обусловен от много фактори и никой не може да го спре. Съдбата му е или да се капсулира и да бъде като Северна Корея - поставен под карантина и избягван от всички нормални, или да се реформира, да стане нормална държава и да живее с останалия свят.

Именно руската икономика може да издържи на ръст в производството на военна техника. В Щатите всичко се прави от частни фирми които на първо място слагат печалбата а после дали това което са направили става за нещо. Последно време най-добър пример за безхаберието стана Ф-35. Дай милиард за това, милиард за онова. Те обаче парите не растат по дърветата, даже и в САЩ.

искат да спретнат война е Европа а след тях и потоп!

може ли някой "военен стратег"да каже кое е по-ефективно разрушение да се ислямизира Европа или да се бомбандира с ядрени ракети ?

Катинското клане е съветско военно престъпление масово убийство по време на Втората световна война на близо 22 хил. поляци (офицери и интелектуалци) [1], извършено от служители на съветското НКВД. Жертвите са взети като пленници, когато Съветският съюз нахлува в Полша през септември 1939 г. Разстрелите са извършени главно в гора край с. Катин (Katyn) (на 18 км западно от Смоленск, Русия) и в щабквартирата на НКВД в град Калинин, Русия.

Жожо, много си се нагълтал май с разни исторически буламачи. Червената армия спаси от гибел стотици хиляди поляци в концентрационните лагери и още милиони от тях на които предстоеше подобна участ. А що се касае до няколкото хиляди полски офицери убити в Катинския лес - вина за това има не само НКВД, а и продажното полско правителство тогава, което проявяваше завидна активност да се скалъпи един европейско-хитлеристки алианс срещу СССР.

е съвместна операция на НКВД и Гестапо.Ако не ти е ясно зами почети малко.

Един решителен и смел руски лидер,няколко хиляди смели и решителни военни, няколко стотин ракети Сармат летящи на в орбита, десет от тях взривени в най-тънката част на земната кора - в Йелоустоун, САЩ и с Америка е свършено.

Ееех, мечтиии... Само да попитам, колко бомби паднаха в Русия и кой супервулкан избухна там, че е в това състояние?

И като се събуди какво видя? Отвит, чаршафа увит около врата, а краката в мивката :)

Еййй колко героично. Това ли могат нещастниците от изтрезвителното

независимо къде устройва глобалистите и световния ред не им пука ни за Европа ни за Америка!

САЩ най-накрая ще си изпросят ядрената война. Просто на Русия не й остава друг избор. Източноевропейските лакеи на САЩ ще изгорят първи, разбира се. Но за да стане това Путин, който е твърде нерешителен трябва да бъде сменен.

Малоумник.

Неможем за Поли! Нека гласуваме с номер 18 за руснака

И гласуваме за ПОЛИИИ с номер 08!

Като не мога за Поли, ще гласувам с номер 18 за Сергей Лазарев - много е добър :)

Можете да висдите по БТВ, какви са спецчастите на САЩ и дали някой може да си играе с тях

БРАВО полски момчета само така!!!

Чудя се как платените клакьори които вилнеят по ДИРа коментират това че местното население не я иска тази инсталация. Вероятно и въпросните полски селяни са рубладжии... Как иначе да си я обясниш тази аномалия?

Страшна хибридна война се води срещу Русия, но само тя може да се справи с американската агресия в Европа.

Ама ти наистина ли - кого нападна Америка в Европа и за каква агресия бълнуваш?

Ама ти наистина ли се кефиш, че ще те използват за щит и ще те захвърлят? Толкова ли е ниска самооценката ти?

Кого Америка (САЩ) да напада в Европа? Тя Европата сама си бракува военната техника. Единствените с войска останаха британците и германците. САЩ няма нужда да напада никой, те просто си влизат. Там е една друга статия искат даже да направят "Военен Шенген". Т.е. да влизат без да питат.

Абе Оли, па ти си бил съвременник на бай Тото, бе! Не те ли научиха на нещо, по това време образованието беше добро... Или си запомнил само тезисите от 5-ти конгрес на БКП? Или и това не си запомнил?

Четете и знайте, особено вие малките които не помните. БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН РОДОЛЮБИВ ДЪРЖАВНИК В НОВАТА СИ ИСТОРИЯ КОЙТО ЩЕ ОСТАНЕ КАТО СКЪП СПОМЕН В ПАМЕТТА НА БЛАГОДАРНИЯ БЪЛГАРИН. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ СИ ИМАХМЕ ДЪРЖАВА - БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. ИМАХМЕ СИГУРНОСТ. ИМАХМЕ АРМИЯ. ИМАХМЕ ДЪРЖАВНОСТ. ПРЕДАТЕЛИТЕ БЯХА СЪДЕНИ. МЕСТОТО ИМ БЕ В ЗАТВОРА А НЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА КАКТО Е В МОМЕНТА. АКО ТОЗИ ЧОВЕК БЕ ЖИВ ТЕЗИ КРАДЦИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ СЕГА ЩЯХА ДА СА В ПАНДИЗА А ДЕЦАТА ВИ НЯМАШЕ ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ САМОУБИВАТ ИЛИ ЕМИГРИРАТ. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ИМАХМЕ БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ.....ИМАХМЕ УСМИВКИ ПО ЛИЦАТА. ИМАХМЕ МОРАЛ И УВАЖЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛ И РОДИТЕЛ... КОЙ БЕШЕ ТОЗИ РЪКОВОДИТЕЛ ЛИ? АМИ СЪЩИЯ ТОЗИ ПРЕД КОЙТО СЕГАШНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ЖАЛКИ НЕДОНОСЕНИ ЛИЛИПУТИ. ТОДОР ЖИВКОВ ШАПКИ ДОЛУ.

Като пили - пяли, като плащали - плакали...

доста болезнено за Путин.От тук на сетне го чака провал след провал.Такъв беше провалът на Южен поток, после Ердоган му се подигра с Турския поток а сега ще му лепнат такива военни разходи,че бързото му бягство от Сирия , ще бъде "мил спомен" в сравнение с това което го чака.Никой, абсолютно никой по света не иска да има нещо общо с пияндурите.

Ама наистина ли? И къде видя руска агресия?

До тези които ни, ,плашат'' с руска ракетна мощ! Отговорът е,че за да не ни е, страх" трябва да се радваме,че има кой да им спре, ,сатаните" и бракмите от, ,освободителните'' им мераци!NATO и USA!И е добре,че сме в този съюз!

Време е хората да се събудят от летаргията и да изметат американските окупатори от Европа. Една обединена Европа от Брюксел до Владивосток би била чудесно място за живеене.

Тези с лопатите на снимката са в такова добро настроение , сякаш погребват Путин . Ама де да видим .

добре де ние искахме газопровод от Русия , но ЕС ни отказа ,че не били сме го питали. сега навлеците ще изграждат ПВО в Европа. аз не съм чул за това питали ли са ни или не ?

Да се изпрати в Северна Корея с еднопосочен билет!

САЩ КАТО ПОДПАЛЯТ ВОЙНА С РУСИЯ,ГЛУПАВИТЕ ПОЛЯЦИ ПЪРВИ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ!!!ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ЗАПАЗИ НЕУТРАЛИТЕТ В ЕВЕНТУАЛЕН КОНФЛИКТ,И ТОГАВА САЩ ЩЕ СЕ УСМИРЯТ ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАХОВЕ И БЕЗСИЛИЕ!!!ЕДНА ШЕПА ЕВРОПЕЙСКИ ПРОДАЖНИЦИ ЩЕ ПРЕВЪРНАТ КОНТИНЕНТА В РУИНИ!!!ОГРОМНА ТЪПОТИЯ!!!

Да се изпрати в Северна Корея с еднопосочен билет!

По- голяма вероятност има ти да потеглиш към Белене, на острова.

Хора в кой век живеете? Какви войни бълнувате? Постоянно се повтарят малоумната измислица как САЩ ще нападнат Русия за да я окупират и да и вземат природните богатства. Същите богатства които руснаците сами продават за долари, след което изнасят обратно доларите в западните банки и офшорни зони. Излиза, че САЩ трябва да води война, да поддържа огромна окупационна армия, да плаща на свои хора да добиват полезните изкопаеми, при това в пъти повече отколкото на руснаците и това за нещо което получават и така.

Major Payne

Тези изобщо не са наясно с политиката на САЩ. Мислят със собствения си аршин, където могат да ползват нещо само ако го завземат. А американците го правят елегантно - плащат си и дори правят пари от това.

Преди 75 години чичко Адолф дислоцира до границите на СССР повече от 150 дивизии на Вермахта. Каква е съдбата им и на останалите дивизии, хвърлени срущу Руския народ, няма да преразказвам! Във Виетнамската война краварите се наложи с въртолети да си изтеглят посолството от Сайгон, а Хенри Кисинджър подписа 1973 год позорно примирие, след катастрофалния разгром от....познайте кой? Същото десетилетие, по време на Алжирските събития, на франсетата им изчезнаха две подводници, за които само се предполага, че са всети на подводен абордаж от много по-големи подводници на руснаците! Само до преди два месеца чичко Путин им показа в Сирия малка част от Руската военна мощ, а "милите" кравари и марионетките им от НАТО тръгнали да ги плашат с няколко хиляди самоходни ковчези! Да се смея ли, да плача ли...

Всеки крие скелет в гардероба си. Поуки от историята: - Агресорът, независимо дали се казва Наполеон, Хитлер или СССР винаги губи. - Тоталитарните режими винаги се срутват - Концепцията за "Световният комунизъм" и "Износът на революция", чрез които СССР планираше да установи господство над света се провали, Компоненти на тази грандиозна битка на ХХ век бяха и войните в Корея и Виетнам и много конфликти в различни точки на планетата, където някой си бил спечелил а друг изгубил. Както се казва, пилците се броят наесен, а "преброяването" показва просперираща Южна Корея и гърчеща се Северна Корея. Виетнам по пътя на капитализма, срината 'Империя на злото", която вече не създава терористични групи, не организира "революции" и не изнася "комунизъм". Някои хора се опитват да ни върнат в онова време, но явно не са си извлекли нужните поуки и ще трябва да преживеят всичко отново за да го научат по трудния начин.

Точно. Можеше да включиш и Афганистан, Нагорни Карабах, У крайна и ощебая дълъг списък...

Я по-добре ни разкажи, къде изчезна и защо Великия Съветски Народ? Щото се не вижда никакъв! Кой ликвидира СССР, и защо на бившата му територия останаха само татаро-монголските орди!

Никога не забравяйте кой победи нацистите! Учете децата си на ИСТИНСКАТА история! Дайте на децата си да четат УЧЕБНИЦИТЕ ПО КОИТО ВИЕ сте учили! Създавайте патриоти, а не бездушни сенки познаващи живота от холивуд!

Не съм нацист, но като гледам как се завъртат нещата в Европа, да не се окаже, че е било грешка...

Гледахме парада на Победата в Москва...А сега очакваме да гледаме ЕВРОПЕДАЛСКИЯ ГЕЙПАРАД В БРЮКСЕЛ....ИСТИНСКИЯ ПАРАД НА ТОЛЕРАСТИЯТА И ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!!КЪДЕТО МЪЖЕТЕ ЩЕ ХОДЯТ ПО КЪСИ ПОЛИЧКИ И ТОКЧЕТА, В ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ С ИЗНАСИЛЕНИТЕ НАД 1000 ГЕРМАНСКИ, ШВЕДСКИ И НОРВЕЖКИ ЖЕНИ!!! А В ТОВА ВРЕМЕ, КОНЧИТА ЩЕ РАЗМАХВА БАДЖАЦИ И ЩЕ ПЕЕЕ МАЗНО МАЗНО ПРЕД РЕЗАНИТЕ МЮСЛИТА И ДЖИХАДИ ДЖОТА:) ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ, МИНКЕ!!

Всеки крие скелет в гардероба си. Поне не се крият в Европа. Според историческите сведения, мумията на Червения площад също не е била чужда на тези неща... Да не говорим, че към сегашния стопанин на Кремъл има много по-страшни подозрения...

Руснаците превърнаха гордостта на американския флот -,,Доналд Кук", в купчина плаващ скрап. Американскте моряци резилят добрта морска практика с непрекъснатите си оплаквания. Най-добре Доналд Кук да бъде превърнат в плаващ ресторант и капитанът да свири на банджо. Американците са добри танцьори и сервитьори. Ще забавляват публиката добре ... И никакви Су-та няма да ги безпокоят ...

Да се изпрати в Северна Корея с еднопосочен билет!

Когато американски морски пехотинец види ниско прелитащ руски самолет, тоз час кафявата къртица започва да рови отзад в гащите му. Всеки краварски крайцер трябва да влачи на буксир и по една фекалка, както и един-два контейнера памперски, гащи, слипове и тоалет папир.

А дали ще посмеят да прелетят трети път над крайцера. Ще има нови посмъртни медали. Справка случая в Турция.

То други няма ,

Накрая Путин ще си остане само с подмосковието.Всяка нормална държава се дистанцира от Русия.

ако руснаците се чувстват приклещени в ъгъла то те ще отговорят подобаващо. В краен случай, ако руснаците се озоват в ситуацията, че САЩ могат да ги поразят с ракети а ПРО-то ограничава техният отговор, то тая ПРО ще бъде унищожена. Да, ще се разпали конфликт в който активният агресор ще е Русия, но пасивните ще бъдат САЩ и техните марионетки. Тогава е без значение кой прав и кой крив, нали?

НАТО усилено развива странична дейност-- производство на ковчези, но не им стигат дъските.

колко отговориха подобаващо на Турция като им свалиха самолета...

Виж сега, може би ердоган разчиташе да разпали военен конфликт с Русия. Бъди доволен, че Путин не го направи, защото нашата България щеше да се озове в конфликта. Или искаш да ми кажеш, че нямаш нищо против? Помисли си добре. Със свалянето на един остарял бомбардировач, Русия отговори като пренасочи туристите от Турция към други държави (загуби за ердоганска турция са в пъти по-големи от тези на Русия, или не си съгласен?) Пак повтарям, трябва да му целуваш краката на Путин, че не отговори на провокацията както трябваше, защото сега щяхме да се намираме във война. Помисли малко

Шляхтичите първи сключиха през 1933 гт. договор с Хитлер и окупираха с немците Чехия.Дадоха им област в Татрите. Преди това избиха в концлагера Тухле 87 000 руски офицери и войници. След това немците ги превзеха за една седмица.Ако не беше Червенвата армия, всички поляци щяха да бъдат претопени на сапун.

Да ти ... на истарията! ха ха ха

А за линията Мажино чували ли сте?

АКО НА ПОЛША, БАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И УКРАЙНА НЕ ИМ ХАРЕСВА РУСИЯ, ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В АФРИКА ДОНАЛД ТРЪМП

Баамааму, тия ще ми вземат занаята! Сами взеха да си копат гробовете!

:)

Какво търсят руснаци в български форум?

Major Payne

Рускиня, на Ленински съботник ли си? ;)

Полският президент Дуда изглежда много радостен. Всъщност Дуда означава вагина. Има израз - намажи ми дудата ....

папагалски повтаряте едно и също в различни статии.

Хамерикански гнусни тролчета, не се безпокойте. Руски ракети има за всички американски бази по света. А за сатанинската държава САЩ има ракети Сатана.

При създалата се обстановка Русия трябва да преразгледа изтеглянето си от окупационната си зона в Германия. Франция, Великобритания и САЩ официално не са се изтегляли от окупационните си зони. САЩ не са се изтегляли и от Япония.

трябва да спрат копейките от Позитано.

Много ми е интересно- ако в Калининград (Кьонигсберг) по примера на Крим проведат сравнително обективен референдум, дали потомците на тевтонските рицари няма да поискат отново да се присъединят към Германия?

След втората световна война немското население на Източна Прусия е прогонено почти напълно и е заменено е с руско. Интересното е, че последните допитвания показват, че ако се проведе референдум за връщане към Германия руснаците ще гласуват за него. Интернет е пълен със снимки на руски младежи от Кьонигсберг носещи старите знамена с пруския орел.

дали? аз например твърдя, че в интернет пълно със снимки с младежи за референдум в южна част на България. А познай къде искат да се присъединят.

че САЩ търсят конфликт с Русия. Разбирам и защо го правят- старата им мечта да са "господари" на света, оправдаване на колосалните военни бюджети, "естествената" им необходимост да имат враг, когото да "респектират" и т. н. Но..... Наистина не разбирам войнолюбците във форума. Наистина ли не ви хрумва, че един евентуален военен конфликт ще се развива на територията на Европа, а не в САЩ?! Наистина ли не ви хрумва, че и България ще бъде заставена да участва в конфликт?! А може би дори и самите вие, лично?! Случайно да ви хрумва, че Европа и в частност България може да се превърне в пепелище?! Как може да одобрявате поведението на войнолюбците от САЩ?! Деца имате ли?! А какво ще им оставите, когато конфликтът приключи?! Не, не ми отговаряйте, ако не желаете! Само ви моля да помислите върху поставените въпроси, защото те не засягат само вас, а и вашите наследници!

според думите ти, явно русия ще ни изпепели. Единственото, което може да направим е допълнителна сигурност, чрез ПРО и в България... за всеки случай! По-добре е да я имаш и да не потрябва, отколкото да ти трябва, а да я нямаш.

евентуалния виновник за изпепеляването, но.... Щом така смяташ!

тези минуси, колеги??? Да не би да преувеличих евентуалните последици от военен конфликт??? Простете, моля, че нараних нежните ви душици с такава апокалиптична прогноза! Приятен ден на всички от мен!

ще умра за страната си. Но няма да умирам заради някой, който живее отвъд океана и няма нищо общо с мен.

както викаше един колега проблемът е да се умре, после е лесно.

Има няколко неща, които будят у мен сериозни съмнения относно първото Ви съждение: Не ми се вярва богатият ( на фона на останалите) и сравнително добре устроен американец, а особено управляващите им ( които са още по-богати и задоволени) да желаят да предизвикат световен конфликт по няколко причини: първо - те имат да губят несравнимо повече от огромната маса руснаци. Второ конфликта ще се разиграе на планетата Земя, която се оказа, че не е толкова голяма, че да можеш да се изолираш някъде ( достатъчно е губещата държава да взриви наличният си ядрен потенциал на собствена територия - това ще е краят на живота, или поне на разумния такъв). Конфликт може да желае този, който няма какво да губи - нищо обаче не му пречи да обвини в това другия - викат му пропаганда и обработка на общественото мнение - примери колкото щеш.

модата при мазохистите сега е , да се хвалиш , че си си платил за таралежко в гащите...ами честито !

Тия сатанослужители на снимката да им вземеш лопатите, дето са ги навирили, та да ги почнеш по лукавите антихристови тикви... току-виж им се наместили обсебените умове...

абе от другата страна на бариерата са антихристи и до скоро религията бе забранена, а същите идеологии днес управляват русия, както и преди. И в русия само всички богослужещи са и милиционери, които донасят на властите, кой какви грехове си изповядва.

Руснаците квичат, защото им показват ясно, че със зелените човечета, референдумите и народните републики беше дотук. Много хубаво си е казано - Гъз глава затрива.

а бе ти не си ли на демир баба теке

дай да закриваме Швейцария,че пусти швейцарци само референдуми признават! Бахти тайните руски агенти и то точно в сърцето на Европа се извъдили. Че и знамето им червено кат на СССР!

драги, дотук квичат натовски генерали, полски политици и Оззи. Руснаци слушат и се чудят - какъв този Джурасик парк