Тръмп похвали Полша, но нарече Русия ”дестабилизиращ фактор”

Тръмп похвали Полша за помощта й в борбата с ИД и за подкрепата й за НАТО. Едновременно с това той констатира, че Русия дестабилизира региона на Източна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп похвали Полша, но нарече Русия ”дестабилизиращ фактор” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Русия не знам дали е дестабилизиращ фактор.Но ония със дръпнатите очички със сигурност притесняват чичко Тръмп.Ким Чен Ун започна много ракети да изстрелва.Следващата искал до Холивуд да отлети.Грубо става.Путин и Китай уж приятели ама Далечният изток толкова е пожълтял че само автономия не са поискали.

Тръмп похвали Полша, но нарече Русия дестабилизиращ фактор Сигурно, защото Русия не е свалила гащи пред краварите като Полша и България, които, най-вероятно, са стабилизиращ фактор в правенето на свирки на краварите...Тепърва ще го ядеш от дестабилизиращият фактор, тъпанар, пияндето Елцин отдавна го няма....

че България свали гащите пред руските "туристи" и "отпускари" ама всяко нещо си има край.

Хвали поляците защото му купуват дъртите боклуци Петриът.ха ха ха Така хвали и най-демократичната държава Сауди Арабистан, която не е виждзала изборна урна и няма конституция, но им опъна 400 млрд.

Ще е добре шляхтата да се набута с кредити за газов терминал както и "хубав" договор за втечнен газ. Резултатът ще даде добър урок на останалите. Отделно биха могли да си закупят (пак на кредит) Пейтриът за 100-тина милиарда, знаем колко работа върши.

Утре Путин може и да се здрависа с Тато Тръмп и да каже... Разбрахме, че дестабилизираме! .. и толкоз...

В света няма по-дестабилизиращ фактор от САЩ!!Да го духате, тъпи кравари, воглаве с президента си и нашенските еврогейски-краварски ибрикчии!!!

на село явно само партийни вестници четете и зае.ахте совхоза.

А какво мисли по случая българското тръмп общество?

е подготвило наситена програма на резидента, за да не му се налага да се натъква на други натовски генерали като него.

Как мога да вярвам на краварите както и поне на англичаните . ГЛАВНОТО са паритена и независимо от начина . Помня падналото здание от 1109 2001(а всетът знае че паднаха само двете кули каточели от боинг !!! А НЯКОЙ да знае колко умряха от удара на Титаника с аисберга!!! ТИТАН И ЛЕД И ледъд излиза победил!!!! кой или преса западна преса е написала самата истина -никоя (заради малкото време ще кажа само една от причините (з милиона нитове е имал Титаник средно по 4 мин не нит прави това че Титаник трябвало да е готов в 1920 а не в 1912год както и стана . а идеята за бермутския триъгъ лник (а това е BBC) тези които са по стари знаят какво беше по тази информация - а бибиси правеха огромно по това време пари !! АЗ съм уверен че някой даже и не знаят до ден днешен истината и за пирамидите и за троянския кон

Това вярно ли е? -ти ме утрепа

ще знаете, че това е поредния цитат от масковский коНсомолец или опорна точка в рамките на дневната програма на руснаци, намерили убежище у НАТО...

чичо дончо, на колко уискита беше?

чичо ти Дончо не пие, не е колхозки алкохолик като тебя :)

и чалгочиракиз безкрайните евро полета като тебе не е

Ти па ша кайш и че не ебе!

Освен,че е дестабилизиращ Русия се явява и обединяващ фактор!Страните в региона се обединяват в NATO и усилията си за въоражаване с най съвременно оръжие!Пък и в неприязънта си към просташката и недалновидна политика на несменяемият и лидер!

отричат очевадното.

Ами полша се хвана на въдицата ви да внася втечнената газ а пък Русия видите ли ви неглижира боклука....До кога и тоя ще се прави на нещо дето му се иска ама няма капацитет за това..

в газопроводите на Полша..Да не я мислите за държава в Сахара...

Тръмпобществото получи запек... Сбраните дс доносници,ченгета,червени олигарси и руски шлюхи(снахи) получиха пореден шамар.

от кого е шамара и кога??.До тук нашамарения е перуката, който по схемата предай нататък удря шамар на поляци литовци и други капачки.И кво от това нека си раздават шамари на масата.

Последният американски президент с някаква реална власт беше Ричард Никсън.С Хилари и Тръмп бе разиграно едно голямо типично по американски шоу(доста зле скалъпено на на кого от масата изплащаща ипотеките си и пука) за тълпата.Политиката на САЩ си е една и съща и ще ги доведе до разпад в най добрия случай но най вероятно ще завлекат целия свят във война.Не може цяла вечност да печаташ долари без покритие и да изповядваш фалшиви ценности(скоро заредиха саудитите като за последно с оръжие и говорят че бранели демо...мързи ме вече да я пиша тая ДУМА)От там насетне е все тая.

...и Описателно : а. Всички Знаем Защо се процедира Масово с аутсорсинг/ъпсорсинг... - ами ако Приложим И отн. ВоеннитеНеща ?! б. Всички Знаем кои СА тънките моменти в технологията с ЛПГ... - ами ако Създадем ЛипсващитеЗасега Решения у Нас ?!

А кой Неграмотник му писа листчетата с глупостите. ПОЛША БИЛА ПОМОЩНИК В БОРБАТА С ИД.

неграмотник, ти за Ирак чувал ли си и знаеш ли къде са ИДИЛ ? Аман от прости хора !

в Ирак сега нема Полски Войници. Както и Български

Дестабилизиращ фактор звучи по културно от дивак....

За Протокола : - макар лееекичкоКомедиант - Тръмп си Е Перфектен ShooterFromTheHip. ------ На 07 т.м. Брифинг у Нас по Същата тема - Европа, Светът и Необходимостта от Европа-Америка в Равнопоставено&Равноотговорно Партниране. Соломон Решение.

Май го бъркаш с един друг милиардер.

Прав е Тръмп за Полша. Поляците се стражаваха срещу Хитлер в редовете на втория флот заедно с американци и англичани, а това се помни !

И заедно с Хитлер отхапаха парче от Чехословакия!!!

А Хитлер и приятеля му Сталин си разделиха Полша. Това заради Чехия ли беше ?

Имах си хас да не ги хвали, след договора, който сключиха! :)

Човека е бизнисмен като му купуват ракетите и газа че говори така ами.

Aми без съмнение е " дестабилизираща" Русия за плановете на САЩ. Ако не беше тя щяха да си разиграват коня както искат.

и къде е тук новината? поляците от години вече са най-верният лакей на вашингтон и американците ще породължават да ги залъгват с 'руската заплаха' с оглед на собствените си интереси

Добре, че са сащ с техния трилионен воене бюджет, хиляда военни бази по света и у нас, за да защитят мира, демокрацията и правата на човека от лошата Русия, с нейния 50млрд. военен бюджет, и 3-4 военни бази извън страната. Наложи се сащ да водят 200военни операции в над 130страни и да убият 15млн. души, по техни данни, след ВСВ.

е, не разбрах ирония ли е , подигравка ли е, потвърждение ли е, възхвала ли е ? Брей , чр умствено извисени хора пишат тук - само те си се разбират,

Ми той ника ти говори достатъчно за теб какво да се коментира по вече ?

тизи човечец Доналд в интервютата си все повече прилича на култовият чичо Митко-Димиър Пенев,.....а ти как беше там аа Барбуков иди в дясн, аа ..... ти как беше бе ааа Гошко вратаря иди по напред.Пълен смях.

То пък УСА-то са най-стабилизиращия фактор. Като чета как се стрелят в Чикаго , много стабилизация цари !

100 убити човека за един 4-ти юли, за град като Чикаго, на са толкова много.

Чикаго и изобщо Илинойс е едно от най-либерастките места в САЩ, където царят забрани за гражданите да упражняват конституционните си права, съгласно втората поправка. Защо не четеш подобни неща за Далас, Майями, Карсън, Джуно или някой друг град, където почти всеки ходи въоръжен?

Споко, утре след среща с Путин, друго ще проговори )))

Май бъркаш милиардера.

"Тръмп похвали Полша за помощта й в борбата с ИД ..." Това е най-големият виц днеска, като изключим Симеонов с неговата "човекоферма", де ...