Полша критикува Германия за кървавите нападения там

Полша поиска от Германия обяснения за кървавите нападения, сред чиито жертви има полякиня. Унгарският премиер пък нарече имиграцита "отрова".

Обратно в новината

Коментари - Полша критикува Германия за кървавите нападения там | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО на поляците! Те, заедно с останалите страни от Вишеградската четворка са гласа на разума в този абсурд, който продължава вече години и заплашва всички европейци. Жалко, че Мутрафон реши да се държи за полата на Меркел преди време, когато заедно с Македония бяхме поканени от въпросната четворка да обсъждаме проблема с бежанците. Тикво, гледай, слушай и се учи как се работи за национална сигурност и интереси!

Жалко ,че България няма такива политици !

прочетох много коментари ама са написани от тези които не знаят нищо за поляците !!!!!!!!!!!!!!верваите на кравите и всичко ще въде ок!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Харесват го, защото има топки. Не е нужен особен акъл, за да се сетиш какви проблеми ще предизвикат емигрантите, особено след като има ИДИЛ. А Орбан каза това, което всички нормални хора си мислеха. Това е.

Инициативен комитет от безпартийни български граждани излъчва за кандидат-президент на България... Виктор Орбан.

Абе тези поляци все още не разбират: ако сириец заколи полякиня, това е битов инцидент. Ако заколи американка е тероризъм, ако заколи германка е това, което реши Меркел.

2016 - Европа Миграцията убива! 2016 Германия, Франция Не всички мигранти са убийци, но всички убийци са мигранти.

Браво на Унгария и на Орбан! Браво и на поляците. Само страните с адекватно мислене и поведение спрямо тълпите от натрапници-убийци ще се запазят като държави и ще спестят на народите си кланетата, на които са подложени народите на държави, чиито ръководители тотално са оглупели и не могат, или не желаят, да прогледнат и да спрат настъплението на варварите в Европа.

Няма отделна политика. Ако ние забраним и не приемаме мигранти, но Румъния или Австрия ги приемат, то какво им пречи да си шарят в България? За добро или лошо, аз считам, че е за добро, ние сме членове на ЕС. Да, ЕС има много трески за дялане и некадърни политици в лош момент. Но трябва да имаме обща борба. Сепарацията и възстановяването на граници в ЕС не е изход! Границата трябва да е общата на ЕС граница, част от която е наща ,и да се пази с ОРЪЖИЕ и безкомпромисно!

Щеше да си прав в един по-добър свят. В настоящия ние сме на авангарда и баба ти Шмеркел ще ни жертва за едното нищо, когато му дойде времето. Помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Или ако предпочиташ Макиавели - най-опасната армия е съюзническата - винаги те предава.

Няма такова нещо като "европейска външна политика"! Всяка държава-член на ЕС, си има и си води собствена външна политика - или поне се опитва! Виктор Орбан не се страхува да казва с думи тези неща, които народът му иска от него в областта на външната политика - и затова звучи силно и решително в Европа! А нашите "умници" се хилят или се цупят, но не смеят да кажат нищо така, както си е, а се крият зад едни общи нищонезначещи фрази, като "ние ще следваме посоката на общоевропейската външна политика" - дрън-дрън-ярина! Посоката е сбъркана, господа и дами, всеки да се спасява поединично и да си се грижи за границите, защото пълчищата от млади брадати мъже ни налазиха вече и ние не искаме у нас да стрелят още и бежанци, достатъчни са ни нашите криминални типчета, цигански банди, рецидивисти и всякаква паплач! Тези неща трябва да се осъзнаят, да се кажат на глас, и да се изработи една национална доктрина за външната политика на страната, която да обслужва и да гарантира нашите национални интереси, а не "следването и спазването" на нещо си, което го няма!

"Няма такова нещо като "европейска външна политика"! Всяка държава-член на ЕС, си има и си води собствена външна политика - или поне се опитва!" - това е проблемът на ЕС, че от икономически съюз, се превърна в политически. Виж само санкциите с Русия - малките страни страдат най-много, но мълчат заради простотиите на големите, които пък са на конците на един задокеански кукловод.

"Няма нужда от обща европейска политика на миграцията. Който иска мигранти, да взима, но не ни ги налагайте". Няма ли у нас някой така да заяви и да отстоява позиция?!

Кой? Кой да се държи като Орбан, някой от нашите политици ли, които са "мъже", когато си делят народната баница, но иначе са забравили къде си държат топките!

Ей, как изпълзяхте боклуците? Не ви ли се повдига от вас си, като виждате какво мнение имат другите за вас? Как се поглеждате в огледалото? Как говорите с роднините си? Много добре знаеш, че Орбан не е имал в предвид Българката. Поне заработи ли си отровните центове/ . "Дада ( нерегистриран ) 27.07.2016 10:03 . По думите на Орбан, тя - българката е отрова за Германия "

Ми като няма предвид българката да каже конкретно - мюсюлманите, ама го е шубе от ИДИЛ и иска това да бъде казано от други. Щото му е лесно да се репчи на демократи особенно когато там отиват десетки хиляди унгарци, ама когато стане въпрос за квота на 1000 души и почва упражнения в словоблудство.

Хайде стига с тази робска психика. Какви квоти? Ние никой не сме поканили. Който си ги е поканил и си ги харесва, да си ги взима. Защо трябва да ни ги натрисат. Да, все още не смее да каже цялата истина, но поне се опитва. Явно след всичките години на пълен тоталитарен контрол от ЕС и ЕК не е съвсем лесно.

Кое е лъжа? Че платихме, за да ни върнат мигранти със самолет? Че не си пазиме границата? Кое е лъжа бе биклук продажен? Стига лъжи! ( нерегистриран ) 27.07.2016 09:54 . Не е вярно това!!! Стига с това тъпо хленчене!Предишните изпълняваха,какво нареди Русия,сега ще слушаме ЕС,като сме никой,така ще е!!! Но все пак Боисов вече на няколко пъти отказа да слуша запада!

ти си зле обаче , ако вярваш на шушумигата б.б , този , който печели от каналджиите у нас и едновременно от ес за превръщането на BG в HOTSPOT за терористи !

EС е икономическа единица, а не държава ! Никой нищо не ни налага. Никой с нищо от ЕС не ни е задължен. Когато поискаме, можем да го напуснем. Да не ти се доходило пак в Сибир ?

КОЙТО Е УЧИЛ ПРАВО НА ЕС ЗНАЕ,ЧЕ НЯМА ПРЕДВИДЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА НАПУСКАНЕ!!!ЗАТОВА СЕГА СЕ ЧУДЯТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КАК ТОЧНО ДА ГО НАПУСНЕ И КОЛКО ЩЕ ТРАЕ-ПОНЕ 2-3ГОДИНИ!

Орбан е леке. Дърви се на демократине, ама го е шубе да каже че отровата са мюсюлманските имигранти и праска общи приказки. Това е факта, както и че според неговите общи думи Унгария разпръсква отрова в другите Европейски страни. Фактите: По-рано тази година (2015) унгарският статистически институт съобщи, че през 2014 г. равнището на емиграцията е било 46 процента по-високо, отколкото предходната година. Емигриралите през 2014 г. са шест пъти повече, отколкото през 2009 г., а от статистиката уточняват, че реалният брой е още по-голям, тъй като много хора не уведомяват правителството, че напускат страната. Към 77 процента от емигрантите са на възраст под 40 години. айде путлерастията да почва с минусите. Ама с това няма да промените фактите и истината, само ще си останете заблудени подлоги.

Орбан , ако е Леке ТИКВАТА и Меркел кви са

техните цар и царица !

Каквито и да са не използват не се държат лицемерно и поне вярват в доброто у хората. Орбан като е такъв "мъж" да даде пример и да забрани мюсюлманската религия в Унгария.

ОРБАН Е МЪЖ И ПОЛИТИК С ХАРАКТЕР! А ТИ СИ НИКОЙ!!!

Да го поканим за президент и да сменяваме на президентска република. При нашите уовия ще трябва силово да се наложимнад олигархията но друг изход няма

Покръстени ислямисти, хахах, всеки който иска да убива ще намери съответните абзаци дори в библията ако иска и ще си оправдае действията. И трите клона на аврамистичните религии възникнали в пустинята са една и съща глупост. Дори да се покръстят ще стане нов поарабчен клон на християнството. Както има шиити и сунити воюващи помежду си мюсулмани. Безбройни войни се водят в името на християнството и на исляма и на БОГ и Алах и се убиват невинни. Християнски ценности са глупости. БОГ е кръвожаден изрод четете библията. Би трябвало да Важи правилото не прави на другите това което не искаш да ти направят и в частност не прибягвай до насилие. А се получава че държавата държи монопола върху употребата на сила и злоупотребява с нея зад граница, след което мирното население обира шамарите.

как е възможно в бежанските центрове да няма видеонаблюдение и свободно да се произвеждат взривни устройства?! Как е възможно законодателно да не е уредено, закупуването собствениците на магазини, да продават срещу документи за самоличност и да уведомяват властите при съмнение - не е ли това част от мерките за борба с тероризма?!? Впрочем същият въпрос е и към българските политици защо не уредят законодателно това - вържи попа да ти е мирно селото!!!

Първо, всичко е възможно, и не можеш да сложиш видеонаблюдение във всяка палатка или стая от бежанския лагер, защото им нарушаваш правата на личен живот и лично пространство! Второ, тези, които досега правиха атентатите в Западна Европа, не са живели в бежански центрове, а в квартири - те са всичките от второ-трето поколение - натурализирани местни - германци, французи, белгийци от някакъв си произход. Не можеш да слагаш камери и да следиш какво прави вкъщи (в квартирата си) един белгиец, капише?! Трето - дори и да нацвъкат камери във всяка стая, кой ще седи да наблюдава толкова реалити-шоу денонощно?! Представяш ли си какъв ресурс от хора, обучени, образовани и запознати с някакви неща (например, как се прави бомба, или шахидски колан, или нещо подобно) трябва да седят посотянно и да наблюдават какво става и кой емигрант какво точно прави?! Дори да допуснем, че един човек може да следи четири екрана, или дори шест екрана едновременно, пак става дума за милиони емигранти в момента в ЕС. Кой да ги следи всичките тях денонощно?! Те дори и джамиите им нямат възможност даследят и да слушат всички проповеди, на които се призовават хората да се борят срещу реда в приемащата страна, та камо ли всеки човек ...

нахлуването на ИД в ирак започна малко след налагането на санкциите над русия заради крим единственият който има полза от разпадането на ЕС е путин от мигрантските вълни русия изнемогва заради самкциите налага се да действа отчаяно

Путин им каза Елате в ГЕрмания, искаме ви. Ти у ред ли си подобна на оная ухилена баба Меркел?! Путин ли й сложи в устата призива към бежанците или я сложи на снимки с тях? Егати кухата хралупа

И да не го беше казала Меркел те пак там щяха да отидат. И тея с атентатите в 99% от случаите не са мигранти, а са местни живеещи там от поколения. Единствения друг случай е със сириеца, който искали да върнат в България .... и го радикализирали.

в центъра "татко"- джахидист на ръце с бейби-джахидистче. Просто се просълзих от умиление! Престанете вече!

Крайно невежество е да се критикува ЕС. Това е общ пазар и споразумение за свободно придвижване на стоки, услуги, хора и капитали от една страна в друга. Това не е една държава, за да има обща политика с министър, обща отбрана с друг и т. н. Има идея да стане, но не е станала. Всяка страна за сега има своя политика. ЕС не се управлява, а регулира икономическите си отношения. Ако искаме една силна държава, трябва да я образуваме и да се лишим от независимост. Ако искаме да ни потурчват циганите, а ние да гледаме безпомощно и да плюваме ЕС, който няма никаква вина. Но, не се плашете. Бог пази България. Не лягайте на руснаци, на американци, на турци и на никой. Ще се опитат, но няма да ни затрият. Иска се от нас мъжество, чест и достойнство, а от политиците не тепърва да мислят за кораби и самолети, а за елементарно въоръжение и обучение на българите. Това, за което съжалявам, но те нямат и мисъл, защото живеят в друг свят и за наша сметка.

Начинът на живот в Европа вече е променен, колкото и се лъжем, че не е. В това отношение последователите на пророка, шизофреник и педофил, са ни победили.

Браво, Орбане! Останаха ли български мъже като теб? Сегашните пУ(ли)тици не влизат в сметката.

Жестоката истина е, че в световен мащаб човешкият живот не значи НИЩО. Алчност, интереси, лицемерие и бла бла. Политиците, приспани от своето благополучие, говорят със заучени фрази и като чуя удобната и така често използвана думичка ТОЛЕРАНТНОСТ направо ми се повдига. Умират деца, НО ние трябва да сме толерантни към тези, които ги убиват. Браво на Орбан- един ЧОВЕК, който преди всичко мисли за народа си!

Браво Виктор ! Мъж си !

Май само Орбан се явява политик в нафталиновата измислица ЕС. То изцепките на поляците, като на нашите хубавци.

Подадени са около 199 000 молби за убежище, от които страната е одобрила 264.

в резултат на движението на мигрантите крайно десните партии в европа увеличават влиянието си тези партии са финансирани и от москва льо пен си призна за това започна и разпад на ЕС единственият който има полза от това е путин

и фарадж ли бе финансиран от москва ??

само ти ли не видя снимката на фарадж и мърдок на партито на лебедев потърси!

Спри че дразниш с малоумието си! Като хантутниците от Брюксел, не търсят причината а търсят на кого да прехвърлят вината( не проблема щото даже и не го виждат)

сега е момента да се съберем хиляди пред парламента с плакати "искаме си орбан !!!!"или "предателите на BG -вън !!!"

Дръж здраво фронта Орбан, че нашите политици слугуват на баба Меркел и ще ни натресат голяма беля! Това е най-правилното решение, който иска имигранти да си ги внася директно, аман от изкуфели мозъци!

Предлагам да обявим война на Унгария.Цамо така можем да докараме Орбан тук.

Ами като сте толкова много, съберете се в нощна доба, като същи нелегални, сговорете се, идете до урните, гласувайте, махнете го, сложете Жорж Ганчев ( големия патриот с какво име?) защото той е на един кантар с Орбан, управлявайте и тогава да ви видим. Ама сте 20-30 изкопаеми и бълвате простотии тука, и то от името на българския народ който си е казал думата.

българският народ бе грозно излъган от опортюнистите , които грабят народа , убиват го и го прогонват, за да си пълнят офшорките от антибългарската им политика , наложена от ес+сащ !

Сега да те попитам съвсем нормално: ако по времето на Живков на границата нямаше заградителни съоръжения тип "концлагер" и автоматчици да охраняват и стрелят "на месо", можеше да се емигрира свободно в Запада по груби твои сметки колко население щеше да има България през 1989 година? Отговори честно, не на мен, на себе си и тогава говори за опортюнисти.

САЩ похарчи години усилия и трилион долара за възстановяването на ирак ИД нападна ирак и създаде хаос и съсипа усилията на сащ само факти

А един мармот завива шоколада в станиол!

Ааа, ама нефтените находища, експлоатирани от американски компании в Ирак никой не ги напада. Защото се охраняват от африкански наемници-главорези на фирма Aegis, управлявана от внука на Уинстън Чърчил.

И една българска гражданка пострада при стрелбата в Мюнхен,но кой смее да поиска сметка на Германия за това!Най много да я накажат за това,че се е оказала на това място,че не е запазила равновесие и че костите и са слаби,има липса на калций и за това се е счупила ръката и!

По думите на Орбан, тя - българката е отрова за Германия

за българката айше от столипеново ли става дума,че тя не може да говори правилно български както се чу от интервюто и не и показаха циганската физиономия.

А,нашият безгръбначен и безмозъчен премиер се съгласява със всичко,което му наредят Обама,Меркел и брюкселските бюрократи. Ебати премиера,тоя освен да ни закопава,друго нищо не му се получава.

Не е вярно това!!! Стига с това тъпо хленчене!Предишните изпълняваха,какво нареди Русия,сега ще слушаме ЕС,като сме никой,така ще е!!! Но все пак Боисов вече на няколко пъти отказа да слуша запада!

Или , както Нареди Сталинка Георгиева. Бежанците ще оправят Демографския въпрос. ЩЕ ИЗТРЕПЯТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ И ЩЕ ОСТАНАТ САМО ТЕ

путин нападна крим в началото на 2014та година нато започна санкциите срешу русия по-късно през юни 2014та година ИД нападна ирак....

Скоро и Украйна цялата ще падне. Колкото и да ти е гадно. Черно мере, ще остане Руска Зона, а ти ще мигрираш на ЮГОИЗТОК в Анадола

в анадола се задръсти пак от рашки :))) нали путлер и издухан пак са приятели малко изосатваш с опорните точки

Я ,ама ти пак ли си във форума?!Виж какво лятно време е на вън!Бягай,тичай за здраве вместо да ръсиш простотии!

Прави му чест на Виктор Орбан,че така защитава родината си,за разлика от нашите политици.

отрова сервирана от ЕС, с етикет лекарство! при това на дози с етикет, задължителни квоти!

Къде е наш Роско да напомни за "езика на омразата"....

Качеството на живот в европейските страни, което има не само материални, но и културни, хуманни, правни и много други измерения, е изстрадано с много войни, жертви и труда на много поколения. Това качество на живот се дължи на ХРИСТИЯНСКИТЕ ценности. Всичко това е поставено на карта от шепа некадърни управници. Исляма се очерта като най-големия враг на цивилизацията и хуманизма! Всеки мюсюлманин е бомба със закъснител! Европейската и християнска толерантност се наказват непрекъснато. Няма интегриран ислямист! Дори уж светската Турция вече се връща стотици години назад в цивилизационно отношение. Родени и израсли в Европа ислямисти си остават такива и започват да вилнеят дори след поколения в Европейски страни. Тази религия е човеко-ненавистническа и агресивна. Изхода е в затваряне на границите и екстрадиция на навлезлите нашественици. Който иска да остане, нека се покръсти! И да доказва непрекъснато вярност към Европейските и християнски традиции и ценности. Много може да се спори за причини и подбуди за тази война срещу цивилизацията, но тя вече е факт и Европа или трябва да я приеме и да воюва, или да се предаде и да бъде изтребена и срината! Идиотщина е да се правят паралели между емиграцията от източна към западна Европа и нашествието на безмозъчните ,фанатизирани тълпи от ислямисти. Начело на Европа трябва да се сложат лидери като Орбан!

Ааааа не така. Нямаш здрава марксистка позиция, а именно: Европейските страни са грабили векове наред "не само материални, но и културни, хуманни, правни и много други измерения ценности".

Нима Европейските заводи, производства, наука, образование, изкуства...Всичко това е заграбено? Картините на Леонардо и Рафаел, скулптурите на Микеланджело, архитектурните шедьоври на Растрели и много, много други са взети от исляма!? Заводите и технологиите на БМВ, Мерцедес и много други са откраднати от ИДИЛ? Че дори и Маркс да не би да е дошъл от Сирия или Ирак?

По-рано тази година (2015) унгарският статистически институт съобщи, че през 2014 г. равнището на емиграцията е било 46 процента по-високо, отколкото предходната година. Емигриралите през 2014 г. са шест пъти повече, отколкото през 2009 г., а от статистиката уточняват, че реалният брой е още по-голям, тъй като много хора не уведомяват правителството, че напускат страната. Към 77 процента от емигрантите са на възраст под 40 години. Очевидно, по думите на Орбан, Унгария разпръсква отрова. Та е добре да уточнява, че отрова са мюсюлманите. Ама така ще разгневи ИДИЛ и го е шубе. А според мен отрова са и китайците, и индийците, и африканците - изобщо всички извън континента Европа.

Еххххххххх...Нашта Тиква е напълно безполезен....Но ако можеше да го клонираме ..И след това да го използваме като снаряд за трибушет..С който да отстрелваме ордите емигранти Ислями Джота, които щурмуват българската граница..Можеше тогава ид а има няква полза от наш Тиквуньо!!

масовата миграция е най-доброто нещо за възхода на крайно десните и леви малоумници помага също и на путин така че трявба да се спре виновните са англичаните и германците които подрониха усилията на обама да се свали ал асад трябва решителна намеса от съвета за сигурност на ООН! веднага! путлер да си се прибира в кирливата империя и да мълчи хаоса в сирия е негово дело

А хаоса в Ирак, Либия, Тунис и т.н. държави в които "цъфнаха цветните революции" чие дело е?

кой има полза от хаоса в ирак където щатите хвърлиха 1 трилион долара за възтановяване????

На Путлер и Асад е този в Либия и Ирак. Те създадоха ИДИЛ, отглеждат си го, въоръжават го и го използват за тормоз и натиск по света.

Айде стига с малоумията.

Тоя Орбан само реве,пък действия,никакви!Ревльо,също като Тиквун!

Има "Балкан разлика" между Орбан и Борисов.Трябва да си напълно сляп идиот за да не я веждаш.

засега оставам с убеждението , че ес е създаден за да унищожи европейската цивилизация и изпитва остра нужда от политици като орбан , фарадж и льо пен , които видимо я ценят !

Напълно подкрапям всяка една дума на Виктор Орбан. Не съм расист, шовинист или националист. Просто искам за всички да се мери с една мярка. Не може едните да цитират някакви средновековни книги за извор на своя морал и мъдрост, а европейците да се правят , че в това няма никакъв проблем.

Затвор за Меркел!

ДА ЕМИГРИРАМ В УНГАРИЯ !!! ЯВНО В ТОЯ ЖИВОТ НЯМА ДА ИМАМ КЪСМЕТА ДА ВИДЯ ТАКЪВ ЧОВЕК НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА НИ !!!

Доста германци го направиха, особено около езерото Балатон...

Ееееех,тези поколения нямча да доживеем да видим такива лидери в нашата страна...само п*ки

Ей това е новината! Всеки ни струва на месец по 1200 лв айде смятайте! За тва Орбан каза че единната политика е невъзможна щото неможе едни евро администратори да си правят каквото си искат да без да се съобразяват с гражданите на ЕС какво искат!