24-годишен мъж е задържан под стража за телефонна измама

Служители на столичното Пето районно управление „Полиция“, съвместно със сектор "Превенция и контингент" към СДВР, установиха и задържаха извършител на телефонна измама.

Обратно в новината

Коментари - 24-годишен мъж е задържан под стража за телефонна измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престъпността е средата, в която може да вирее БСП. Условията за съществуването на такава голяма престъпност са създадени от БСП. Типичен пример е продължаващата вече десетилетия кражба на метали /най-вече на цветни метали/, защото шепа търговци свързани с БСП имат правата да търгуват с тези метали и печелят добре. Тепърва престъпността ще се развихря с нова сила, защото майката закрилница е пак на власт.

"... и задържан за срок ДО 24 часа." Значи е пуснат веднага. Просто се е наложило полицията да имитира задържане.

опитаха се. стресираха ме но моята загриженост към близкия и липсата на адекватни отговори ги отказа. май вече сме в ..черен списък. не съм търсил полиция. те се познават и се уважават. само някои имат проблеми с дънъчни. от координация ще да е.

дайте го да го задържи..измамена баба..

Въпросният Христо е мангасар, дилър на гласове за ГЕРБ и протестите. В свободното време е бандит. Такива като него вече 23 години вилнеят из страната. Имат закрилата на мутромилиционерите, на правителствените калинки на ГЕРБ и на още все отбор юнаци. Това циганско катунарско мръсно племе не желае да приеме нормален начин на живот. Особенно тези в София - неканени, самонастанили се, а сега - и с нови къщи за сметка на нашите деца без жилища. Ето за това трябват вотове, а не за глупостите на Борисов и Цвъки.

$

Дойдоха ченгетата и ма хванаха. Добре че не беше за ръцете, уловиха ме за хлъзгавата част на тялото и така се измъкнах

Чак не мога да повярвам! След близо 10-на години телефонен тормоз на целокупното българско население, вече имаме и задържан! Браво!

Извинявам се ,че пропуснах да отбележа в предишния се коментар, че при мен се случи преди един месец.

Извинявам се ,че пропуснах да отбележа в предишния се коментар, че при мен се случи преди един месец.

Извинявам се ,че пропуснах да отбележа в предишния се коментар, че при мен се случи преди един месец.

Това, че полицията се озова своевременно на повикването и в момента изслуша целия проведен разговор с измамника нищо не направи, за да бъде задържан, тъй като обаждането не беше единственото, а продължи да се обажда през инвервал от време и се случи в присъствието на полицията. Недоумявам защо полицията не направи никакъв опит да бъде открит в момента на обаждането още повече, че беше съвсем близо, тъй като съвсем точно определи на кой адрес се намирам, за да ме посети.

Защото полицията е съучастник.