Сидеров пак нахлу в НАТФИЗ, полиция го отведе в РПУ (снимки)

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ и влезе в сблъсък със студенти. Полиция да го изведе и откара в I РПУ, но по пътя беше ударен от мъж.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров пак нахлу в НАТФИЗ, полиция го отведе в РПУ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерили на кой да искат- :мъже'. Искайте на Бойко и Плевнелиев. Слепци.Тези са еничарите на България.Продажни актьорчета сте вие , дупедавци- фурнаджииски лопати.

Не се учудвайте,когато утре някой е жертва на реваншизъм? А не можете да си представите,колко скоро ще е това!

а за втори път се яви на кастинг. Всъщност отпадна за главната роля поради втори нокдаун.

Луд ,луд ама нещо е гнило в булгария.

удрянето на тоя човек е грешка, защото ще го използва за своя реклама и после ше повдигне частно обвинение към човека дето го е ударил. единственото, което трябва да правите е да си знаете конституцията и правилника за поведение на народни представители, да му казвате в лицето какво не му дава да прави имунитета, както и може да го питате от време на време колко бело е нашмъркал преди да влезе в натвиз примерно. ако каже, че не е му блафирайте и кажете че имате портативен тест, ще се съгласи ли да го тествате. всекви психо атаки са ок но не физическа саморазправа

За да се държи по този начин, Волен има някакъв компромат срещу хора от съдебната власт. А те е ясно какви са - оправдаха Цвъци, бездействат по отношение на Данчо Цонев, Меди Доганов и останалата политическа измет.

по-скоро изпълнителната и законодателната власт, щото от съдебната власт отдавна са поискали имунитета му, но никой не им го дава, а полицаите получават нареждане да не го задържат.

Най голям компромат срещу съдебната власт са годишните доклади на Брюксел, които от година на година стават все по лоши. Към тях прибавям и изказванията на американският и френският посланици. В България съдебната систева е тотално провалена и главен виновник за трагичното ни положение. ВОЛЕН може да е дребен, но е много вреден. Той ще размаже тая мафя, която унищожава страната ни. ВОЛЕН не е сам в тая битка.

ме изкефи тоя пич дето му нацепи манерката.

"Тоя пич" скоро ще му скроят капа, ако има някакви кирливи ризи, ще се прочуе :)

Дреме му! В тази държава престъпниците и регистрираните стават градоначалници и управляващи. Куче с кокъл ще плашите

Мисля че цялата работа е предварително режисирана и от двете страни и малко от участниците в всичко това си дават сметка за ролята си в тези скандали. Погледнато заедно с мигрантския натиск в европа и "световната икономическа криза" това ме води към мисълта че това е част от МНОГО ПО-ГОЛЯМ сценарий за постепеното разбиване на държавноста! А Волен и останалите са просто актьори! Свалянето на депотатския имонитет сигорно ще предизвика всеобща радост но това ще е пирова радост като тази от свалянето на "кумонизма"! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОВА КОЕТО ГОВОРЯТ ПО МЕДИИТЕ ВСИЧКО Е ЧАСТ ОТ ГОЛЯМ ТЕАТАР НА КОЙТО СМЕ ЖЕРТВИ!

съгласен. Някак странно всички скандали са , за да отклонят конкретна злободневна тема. Историята с клекшопа, когато се обсъждаше бежанската криза, сега - по време на избори за откланяне на общественото внимание, че всъщност всички избиратели са държани в невидение за изборния процес. Няма репортажи, няма екзит полове, няма нищо и за гарнитура - хаоса в ЦИК!!! Все повече оставам с убеждението, че Волен Сидеров не е опозиция, а обслужващ властта. Не можа ли да си проведе акцията в предния или следващия изборния ден?! Твърде много въпроси...

Пише се "театър". Ние на такива дето не знаят да пишат на български принципно не вярваме.

Волен Сидеров сам си пропиля златния шанс да стане наистина борец против мафията, да спре действително наркобизнеса в България,а не да се занимава кокошкарски с по няколко грама дрога тук и там! Но се оказа страхливец и неподготвен за такава велика мисия, когато преди 2 години със "златния" си пръст спечели не знам колко милиона (говори се за 4 млн) и съвсем затвърди ДПС-мафията и Б.Б. във властта!Сега да не се изживява като неразбран борец за правда и свобода с неговите игрички на дребно, много дребно! Ако беше разтурил седянката преди 2 години точно тогава имаше редкия шанс да спечели 40% и повече гласа на изборите и от позицията на държавата, от високо да работи на едро. Щяха да го очистят бързо-бързо и разбирайки това, той не пожела да си прекрати сладкия живот, който водеше към тая дата. А сега явно го изработиха от МВР с разработка, както преди време такава му направи Румен Петков на магистралата и сетне се кискаше до припадък от смях. Та с Волен беше дотука, но той сам си избра тази съдба - веечната черна овца!

На едро могат да работят само едрите олигарси каквито за съжаление ние нямаме...! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОВА КОЕТО ГОВОРЯТ ПО МЕДИИТЕ ВСИЧКО Е ЧАСТ ОТ ГОЛЯМ ТЕАТАР НА КОЙТО СМЕ ЖЕРТВИ!

В България само един луд не е достатъчен за да каже на "нормалните" (чети нормално затъналите в лайняното ни битие), че нещата не са наред. Докато лудите не станат повече, нищо няма да се оправи. А изборчето си мина под шума от скандала със Сидеров, шашмичките си продължават и живота тече ... Но лудите ще се размножат и тогава истината ще удари всички в главата. Или няма да се увеличат лудите, а всички ще станем луди в един момент. Само силните на деня - политиците, с лоясалите самодоволни лица, ще вдигнат гълъбите оттук, а ние ще се варим в собствен сос. Ако не сме способни да видим и идентифицираме проблема, докато не ни е влязъл през вратата, той ще дойде при нас неочаквано, но ужасно.

И поради това, ти реши да си вторият, вече размножен луд? Браво!

Не се притеснявам, дори да съм луд. Ако луд значи различен от такива като теб, дори предпочитам. Ти се притеснявай, че си тъпак. Лудостта преминава, тъпотата е генетична и за цял живот.

Крайно време е сидеров да влезе в затвора.Там циганите ще го оправят

Ако така я караме, циганите и теб ще оправят. И не в затвора ... Особено, ако се надяваш на тях.

Тоя ,защо не влезне в НСА да се прави на тарикат...

Щото е Гоуем:))))))))))) Ама пред пестниците май нещо се смали...

Щото ще му обърнат носа на шест места за да събира дъждовна вода

Гледам ви от оня свят и като сляза долу ще ми стане само на разни тикви,мажовци,кланове халважяни сикижями и продажни нарко дилъдчета и надрусани студенттчета,идва времето на големите шамари. Само Господ да ви е на помощ.

Е да, ама нема да слезнеш! Ха-ха-ха! Между другото, гъделичкат ли червеите, гъделичкат ли?

Чадо, заривай се, че ще настинеш. Нощите са ладни!

Алфа-телевизията на истината

Ку-Ку...

Изборите доказаха, че българина не иска да бъде освобождаван от колониална зависимост. Излиза, че проявите на Атака само го забавляват. Повече от шест века насам "освобождението" ни все е идвало отвън. Меко казано народа ни не е свободолюбив. Дивиза му е ,,Приклонена главица сабя я не сече,,. Спете спокоен сън!

Не случайно поето го е казал: "Не народ, а мърша".

Нашият Бял Бродник-Волен Сидеров си изигра картите по възможно НАЙ-ЛОШИЯ начин. Друга трябваше да му бъде играта: 1) В миналото Народно събрание трябваше да гласува ПРОТИВ а)както срещу ГЕРБ б)така и срещу БСП и ДПС Ако ги беше блокирал двата лагера,след няколко дни щеше да има нови избори и нашата АТАКА щеше да вкара двойно повече депутати! 2)А сега трябваше да се сбие НЕ с тия плъшоци от клек шопа нито със студентите от НАТФИЗ а с мигрантите от центъра на София.Тогава щяха да скочат и другите националисти и рокери и екшънът щеше да е много здрав! Такъв екшън щеше да продължи месеци наред и щеше да взриви държавата! Ама нашето ръководство"не ще акъл" и се шашка от такива сценарии! Аз искам Мадалена Ташева за Шеф на АТАКА

Ох милите ми мръшляци! Разцепленийце настъпва в редичките ви рехави май? А и на това воленистче му е мъка да се сбие с някого, екшън му се приискал... Нещастници!Разчитай на баба ти Ташкова...

Орлин Данев

Магдалена Ташева е професор и на нея също и писна от изцепките на Белия Бродник. С нея начело нашата АТАКА би изгреждала по съвсем друг начин!

На снимката изглежда,че се е наакал,май?!...

Някой в България разбра ли какво търси Сидеров в театралната академия?? Наркотици, контрабанда, завери разни и тн.тн.!! Или просто е така да има размирици, или може би оправдава дадени пари за разбунва обществото!! Много мъгливо!!

И понеже сте МАФИЯ, безпардонна, нагла, отвратителна, безобразна, мръснишка, алчна, идва времето на АК-47! АФЕРА нееднократно предупреждава, че има праг на търпимостта на фалшивото ви лицемерие, зад което се крие ЗЛОВЕЩАТА ВИ СИМБИОЗА. И че идва времето, в което на някой няма да му издържат нервите и ще му дойде сърце на място. И като няма проснати с белезници корумпирани прокурори, съдии и топ ченгета, които вместо да разследват и съдят КОРУМПИРАНАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ и слугуват, по очи на паважа ще има трупове. Гледайте да не ви сгащят всите, когато сте на оперативка!...............

ПРОСТАК!

Подмазвачев, скоро ще се подхлъзнеш или счупиш кръста от метани.

Време е народа да довърши него и партийката му. На peticiq tochka com вече има петиция с около 10 000 гласа за сваляне на имунитета му. Също така навсякъде се вижда, че партията е пред разпад - под 3% и нито един кмет или общински съветник. Има статии, че Чукалов вече се е скарал с Волен и членовете на партията напускат!

Идилична картинка: полицията и студентите против един луд, който се осмелява да казва истината в една страна.

kakuv e posurnal sled kato go shibnaha v gadnata mutra,gnidata mrusna!!!

Време е народа да довърши него и партийката му. На peticiq tochka com вече има петиция с около 10 000 гласа за сваляне на имунитета му. Също така навсякъде се вижда, че партията е пред разпад - под 3% и нито един кмет или общински съветник. Има статии, че Чукалов вече се е скарал с Волен и членовете на партията напускат!

Провокатор!!!

Боклукът най-после се порадва на народната любов. За жалост, твърде за кратко. Псевдо фюрерче с група лизачи около себе си. Сган.

БЪЧВАРОВА КАТО НЯМА ПОДХОДЯЩ ТЕКСТ В ЗАКОНА ТО ИМА ХИЛЯДА НИШИ В КОИТО МОЖЕШ ДА СЕ ВМЪКНЕШ ,НО ТОВА Е РАБОТА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТ НА НА ГОБЛЕНАРКА?? ТОВА Е ВЗЛОМНО НАХЛУВАНЕ В УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ АЛО ????? АМИ КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗИ ДВА ИДИОТА АКО ИМАТ ОРЪЖИЕ СЕЩАШ ЛИ СЕ БЪЧВАРОВА / ЩЕ ИМА АМЕРИКАНСКИ ЕКШЪНИ С НАШТЕ ДЕЦА/ НЕ ТИ ВЯРВАМЕ НЕ СИ НАДЕЖДНА ПОДАВАЙ ОСТАВКА???!!!

Празноглав дърдорко, нали Сидеров търси конфликт и начин да се героизира. После ще реве, че нарушавали закона. Полицията се държа адекватно и хладнокръвно. Направиха максимума.

'КОЙ КАКВОТО ТЪРСИ СИ ГО НАМИРA' Откъде накъде гражданим може да бъде задържан за 24 часа, а депутат не може. Защо гражданин може да бъде съден, а депутат не. Защо има привилегировани?

Ми щото е така! Щото у нас не е демокрация, а демокраДция. Ако продължиш да питаш в същия ред, задай и други въпроси - Откъде накъде, депутатите си определят сами заплатите, имунитетите, правата и привилегиите? Нима Европарламентът, който работи на сесии е по-недемократичен от нашето Народно събрание, та когато някой стане депутат му прибираме и устройваме цялата фамилия на живот и работа в София, даваме им жилища и т.н "благинки"? Що ползват безплатен транспорт, пък ние си купуваме билетчета и карти?Колко от депутатите реално са живели в изброните си райони през последните 5-6 години? Въпроси - колкото щеш, а отговорът е един - демокраДция.

Лелееее, пребиха Белия Ви Вожд. Ха ха... Според мен е платил на някой да го фрасне. Ако това беше найстина от "хорска любов", сега щеше не да е в Пъро РПУ, а в Първа градска- долу в мазъта.

Територията на НАТФИЗ е публично място и принципно всеки има право да е там. какво правят в неделя вечер след 10 там, не е въпрос, съгласен съм. Отношението към всичко е добре да е либерално, но тогава ми изниква въпроса: А защо към Сидеров то не е либерално? ВСЕКИ има право на съществуване и себеизява. Поне това на господа бъдещите артисти не следва да се обяснява. В случая притеснителното е в тяхната реакция, която повтаря като спътник линията на управляващите спрямо този човек. Цялата държавна машина се е задействала срещу него. Той ли е най-големия проблем? И защо преди 2 години, когато някакви бяха окупирали СУ и шпионираха преподавателите и упражняваха в сградата на СУ режима на немски концлагер, полицията не дойде да ги изведе?

елементарно е, няма как да имаш либерално отношение към някой, които не е наред с главата и още повече е и агресивен. а и все пак си има и закон за автономията на вузовете, който закон важи и за депутатите, не само за обикновения човек. и кво значи "реакцията на студентите копира тая на управляващите", като спрямо един ненормален с мания за величие, когато нарушава закона, реакцията няма как да е по различна. така че не виждам кокво точно те учудва

Не ме учудва, но не е нормално. Още повече, както твърдиш, че "е болен" не следва отношението да е брутално. Това са елементарни неща и ми е тъпо да ги обяснявам. А изобщо дразни факта, че окупацията на СУ преди 2 години не доведе до извода, че автономното учебно заведение не може да бъде окупирано със седмици. Закона в България се чете така, както дявола чете Евангелието. А това е вече лошо и от морална страна.

Този индивид е нагъл дивак на руска ясла и мисли, че може да върши безнаказано всякакви свинщини. Смята се за недосегаем. Дали редови гражданин може да си позволи такова поведение. Обществото трябва да се обедини за отпор и поставяне на мястото му. А ти се поставяш в услуга и защита на един абсолютен боклук.

Уважаеми Господа, този сценарий вече смего чели, това което незнаем колко струва, защото пак от жоба на зрителя е платен. ДОТОЛКОВА ВЕЧЕ НИ УМРАЗНА НИСКО ИНТИЛИГЕНТНИ СЦЕНАРИЯ,ЧЕ ОСВЕН БОЛКА НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ!

Ко каза, ко ?!?!?

И сидеров ни е Умръзнал да взима пари от нашия,,ЖОБ"и вие неграмотниците и глупаците които му се радвате.

Уж, и аз нямаше да съм от масата, която чете дезинформации ама на... Режисиран скандал народе, било то за отвличане на внимание в изборната нощ или показни безредици да се покаже състоянието на родната политика, но 100% режисирано съвместно и с Герб . Волен съм го преценил- доста по интелигентен е от колкото показва, а кукловодите от Герб вече са в състояние да правят стратегии за повече от три месеца. Кой какви дивиденти ще има ще догатнете след време. Мойта молба е дайте да пестим обиди и да не забиваме натам накъдето ни води овчаря.

Толкова интелигентен е, че никой от нас простосмъртните не може да му схване "високото" ниво на "интелигентност". Толкова е "интелигентен", че не се срами да участва в "режисирани" скандали, в ролята на палячото. Не мога да разбера с какво ви държи и ви промива мозъците, това вече излизащо от релси, надрусано до козирката, лудо същество, което, ако нямаше имунитет, вече щеше да е в лудница, много отдавна.

Ама на това му се вика заложен политически модел. Да се поправя, предварително заложен. И в Русия си имат Жириновски който раздава крошета , но е с по дълга кариера от Сидеров замисли се. Това е необходим предпазен клапан, който служи в определени ситуации. В съответната случка масата трябва да се надигне и множество от коментарите трябва да са луд, невменяем, наркоман каквито и в същност са, аудиторията реагира напълно адекватно. Още преди пет години четях, че Волен е политически труп, но не е. Замисли се и върху имунитета ако има обществен натиск да се пипа имунитета за дребни провинения опозициите могат да задействат в прокуратурата нарушения на много високопоставени лица, извода си прави сам. Сега вече не е ли постановка.

абе вие това главите освен за запълване на междуушното пространство за друго ползвате ли ги. и как точно пък ГЕРБ накараха малоумника да отиде в НАТФИЗ и да вдига скандали. насила ли? може би насила му сипват алкохол в устата е го дрогират (както между другото и павианите около него). ако му беше първата изцепка, да приеме човек че е постановка. ама това е поредната, което значи че или няма постановка, или волен е толкова тъп, че за пореден път настъпва една и съща мотика. и в двата случая такъв като него няма място в политиката и въобще като публична личност.

Остави ги тия.. само си пусни телевизия Алфа, да видиш как живеят в някаква паралелна (не)реалност. На тия само Господ може да им помогне.

Прочетох най-различни мнения,но отбягвах тия от които лъха само пещерна злоба и омраза. Там където няма мисъл и анализ! Та така! От прочетеното извадих доста неща върху които си струва да се замисли човек. Ето ги: 1.Какво е "Протестна мрежа" и с какво се занимава? 2.Къде е седалището на тази "Протестна мрежа" и кой я финансира? 3.Какво правят студенти в неделя вечерта в НАФТИЗ и то точно в ноща на изборите? 4.Вярно ли е,че "студенти" са скандирали провокативни реплики спрямо Сидеров,а полицията е пасувала? Упрекват ме в това,че виждам само конспирации! А нещата били съвсем прости. Колко прости? Протестите срещу Орешарски в продължение на една година бяха спонтанни? Така ли? Та те започнаха на третия ден от работата на това правителство! Никой не се интересуваше дали това нещо/правителството/ ще работи или не.Просто някой искаше то да бъде махнато на всяка цена. И за това плащаше!! Или продължавате да говорите за "спонтанния народен протест". А тия 50 души "студенти"? Те какво? И те спонтанно действат? Така ли? После се оказа,че голяма част от тях не са студенти! Така че, дали има конспирации или не;всеки сам да си реши! Според коефициента си на интелигентност. Аз обаче не съм на 18 години!Така че,благодаря!Не пуша!

значи викаш въпроса е какво правят студентите от НАТФИЗ в НАТФИЗ (нищо че го обясниха че имат репетиции), а не задаваш въпроса какво прави белокосата маймуна там, при положение че НЯМА АБСОЛЮТНИ НИКАКВО ПРАВО да е там и да вдига скандали. това директо е свързано с твоята точка 4 - ако волен не се държеше като малоумен павиан, нямаше студентите да скандират нищо срещу него. а иначе за това кои са протестна мрежа и кой ги финансира има достатъчно информация и можеш сам да си я намериш. и ако има нещо нередно около нея, не е перхидрола човека, които ще го разследва или наказва. и между другото за да има конспирация срещу някой, той трябва наистина да е НЯКОЙ, а боленчо е един никой и не е фактор, та да си заслужава заниманието. а вие атакистчетата постоянно мрънкате за някаква конспирация, щото ви е трудно да приемете че идола ви кух на катерича хралупа.

Територията на НАТФИЗ е публично място и принципно всеки има право да е там. какво правят в неделя вечер след 10 там, не е въпрос, съгласен съм. Отношението към всичко е добре да е либерално, но тогава ми изниква въпроса: А защо към Сидеров то не е либерално? ВСЕКИ има право на съществуване и себеизява. Поне това на господа бъдещите артисти не следва да се обяснява. В случая притеснителното е в тяхната реакция, която повтаря като спътник линията на управляващите спрямо този човек. Цялата държавна машина се е задействала срещу него. Той ли е най-големия проблем? И защо преди 2 години, когато някакви бяха окупирали СУ и шпионираха преподавателите и упражняваха в сградата на СУ режима на немски концлагер, полицията не дойде да ги изведе?

Много злоба,любезни ми господине! Дали Волен е болен,не знам. Факт е обаче,че много хора му вярват и затова е в Парламента. Никакво значение няма дали ни харесва това или не. Това което той предлага е много по-българско от позицията на една камара измекяри. Нали се опитвате да учите хората на демокрация? Следователно трябва да свикнете и с другото мнение! Да изслушвате какво казва и какво предлага човека,а не да лепите етикети. Това което той предлага е в интерес на целия народ и всички българчета! А сега на въпроса какво търси български политик в НАФТИЗ? Изглежда само вие не знаете,че там Джордж Сорос е налял доста милиони за организиране на политически мероприятия за дестабилизация на държавата и компрометиране на определени политици. Това правят тия "студенти" там. Надявам се,че знаеш,че това е български държавен ВУЗ и подобна "демократична дейност" е недопустима. И още нещо: Преди няколко месеца премиера на Унгария, Виктор Орбан в прав текст заяви: "Недопустимо е САЩ да се месят във вътрешните работи на страните от централна и източна Европа"! И това ли не знаеш?

Този човек е срам за България и всички българи. Това е отвратително поведение недопустимо за човек на почти 60 години(ако е нормален). Той е за вързване, а някои хора са го вкарали в парламента да ги представлява.

Освен, че са го вкарали в парламента, ами го и оправдават и подкрепят, въпреки всичко. Болни хора, много болни.

Предлагам, когато коментарите тук станат 1,500, да се прехвърлим на новата статия. Тука вече повторенията на коментарите станаха прекалено много.

А ЛЮБОМИРА БЕНАТОВА, АНИ ЦОЛОВА И КОЛЕГАТА ИМ ПО НОВА СНОЩИ -ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ГО УДАРИЛ МНОГО ПРИЛИЧАЛ НА ПОЛИЦАЙ...... И СТО ПЪТИ ПУСКАХА КАДЪРА С УДАРА -- ЕЕЕХ, КАК ИМ СЕ ИСКАШЕ ДА Е ТАКА, ЗА ДА Е ВИНОВНА ПАК ПОЛИЦИЯТА. ДА, АМА НЕ. СРАМНА ЖУРНАЛИСТИКА, АКО ВЪОБЩЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА...

Любимата ти ханъма е отново на власт! Върнахте си я след кафенцето! Цяло правителство си свалихте заради нея! Ама,така де! Да не плачка сама в Банкя и да не се крие по болници! Друго си е сега-има няма-и в хотел "Б....н"! При Дебелянчо!

Тая що си не гледа бебето, а се замъкнала и тя да прави театър? И тоз лудия, където и да се завира, все си мъкна актуалната жена/любоница/саратница, знам ли какви му се водят..

Бебетата ги гледат жените и женоподобните мъже. Мъжете вършат своите дела и това им е ролята. Ама проблема е, че в България се нароиха много мъже в рокли. Скоро очаквам да започнат и да раждат.

Като няма читав коментар за изборните резултати, по-добре да побие малко студенти. Така пак ще се изкара жертва.

Мания за слава и предчувствие за скорошен залез на политическата си кариера. Харесваше му докато беше ключов фактор в парламента и от него зависеха съдбите на правителствата. Сидеров има същата мания за власт и слава, която е причината политиците изобщо да ги има. Но докато по умните политици знаят, че ако прекалят, обществото ще ги отритне и ще залязат, то Сидеров продължава да се бори за слава на всяка цена, с което сам си копае политическия си гроб. Точно заради тази слава си беше наумил да се прави на русофил, защото знаеше че народът ни има сантименти съм Русия. Да спечели за електорат и последователи русофилите у нас. Добра идея, но лошо изпълнение, както е и при БСП. На всеки нормален човек му става ясно какъв е Сидеров и какво цели с "русофилството" си. След като се усети, че вече нищо не помага, взе да прави всякакви скандали, с които да получава поне малко известност още.

Върви Деничка по "ген.Столетов"с хлапе: - Мамо ,мамо къде е тати? - Гледай на втория етаж зад решетката на петия прозорец чадо!

Малко му е трябваше 2 бушона да му направят!

ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ГЕРОИ: 1. ЛЕВСКИ 2. БОТЕВ 3. ОКТАЙ ЕНИМЕХМЕДОВ ЖАЛКО ЧЕ НЕ УСПЯ 4. ТОЗИ ДЕТО ЦЕНТРИРА БЯЛАТА ЧОЧОЛИНА НЕ МУ ЗНАМ ИМЕТО

Пише се Чичолина. А след Левски и Ботев, няма никой.

ТРЯБВА МЕДИИТЕ ДА ГО ИГНОРИРАТ ТОЯ. САМО ТОГАВА ЩЕ СПРЕ - КОГАТО НИКОЙ ОТРАЗЯВА НЕГОВИТЕ ПРОСТОТИИ

А скоро и всички студенти - в Боко-югенд и - на руския фронт!

Сидеров е деструктивна личност и вреден за всички. Влезе за първи път с измама в Парламента, с измислени от кукловодите на прехода 7%. После влезе най-позорно в тройната коалиция на БСП, ДПС и Атака със своя златен пръст, на който се клатушкаше Орешарски. Живя си добре, яде и пи на корем по различни места на света, млади атакистки му родиха деца ... Ако действително Волен се представя и изявява като русофил, той е срам и за Русия ...