С полиция запечатаха къщата на Ванга

Представители на Министерството на културата с полиция запечатаха във вторник къщата-музей на пророчицата Ванга в Петрич.

Обратно в новината

Коментари - С полиция запечатаха къщата на Ванга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cветицата ни гледала!? Kак и откъде? A и господ не ни ли гледа колко сме фалшиви!?Da, горко ни!!!

Театрото определено отива към махленски водевил-гротеска ; Ама и за такива-дори роли `ич ги няма тез от трупата .

Организаторите на акцията са тясно свързани с иманярската мафия и "колекционери" като В. Божков - Черепа.

Да се чуди и мае човек от кога се правят така инвентаризациите?? Полицейщината дори и в най-елементарните неща настъпва с широка крачка и смешни обяснения за малоумни.

ВАНГА НЕ Е ПРОРОЧИЦА! ТЯ Е ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ! СЛУЖИТЕЛКА НА САТАНА И ВЪВЛЕЧЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ПОД ПРОКЛЕТИЯ. КОЛКО ЖАЛКО ЗА НАРОДА НИ, ЧЕ Е ЗАБЛУДЕН И НЕВЕЖ.

Голям грях са сторили!!!!

И какво като са задържали няколко селски иманяра, като пак са на свобода и копаят на Кожух всяка вечер. А кога ще задържат за дълго (доживотно) Юлия .... от историческия музей в Благоевград, която "работи" с иманярите. Ами на Боян Радев какво му направиха, нищо. А Черепа (Божков) който изкупува "стоката" от въпросните иманяри ще го проверяват ли? Никога нали. Ами бившите ченгета от ДС по линия на културното наследство, които са купувачите на Черепа ще ги приберат ли за дълго? Никога ... Но може да се разкрие всичко и античният град до Кожух да стане местна забележителност, а там има какво да се види и то много. Но и това няма да стане.

Т.е. искаш да кажеш, че една групировка от мафията, която в момента е на власт, иска да вземе нещо от друга групировка на мафията. Защото това става. ;)))))

Своеволията в държавата нямат край!

А своеволията на престъпниците и на цялата сган, която не е направила едно полезно нещо за държавата и в полза на обществото?

Своеволията на престъпниците са в полза на обществото,по-точно на една малка част от обществото.И точно тази малка част от обществото рипа като магаре на баир срещу "своеволията" от страна на държавата,когато държавата им потърси сметка.

Кво вярно ще инвентаризират то и без това нищо няма за крадене толкова .Всичко е взето по хубавото особенно на Самуиловата крепост .

Интересно според теб кой ще ги натика ???Тези дето получават заплата и от там ???Просто поредната показна простотия ,и разчистване на терена за ''нашите хора''.

Има! имааааааа, кой да ги натика! Извън Земните като додат, ще ги натикат!

За някои пророчица, за други вещица, искащи хората да идат при нея с вещи (захар). Зависи кой колко е задълбал в материята.

какво толкова ще инвентаризират, направо да питат Боян, не че го нарочвам, но определено има много да каже по темата, разбира се не в олимпийски дух

Нямам думи... поредната полицейщина.

Когато Държавата не прави нищо, зщо не прави нищо. Когато прави нещо, защо го прави....За вас угодия няма..та затова и ще сме си на този хал. Докато сте с такова повърхностно мислене, добро не ви чака....

Ами прилича на поредната показна акция, проведена без никакви зоказателства по "сигнал", и резултатите ще са същите - много празни приказки по медиите и нищо като факти. И вероятно "държавата" иска да гепи за пореден път нещо.

е какво прави показни акции без резултат е мерси от такива държавнически действия.