”Слънчев бряг” призова полицията в курорта да е по-дискретна

"Съюзът на собствениците“ в Слънчев бряг не одобрява начина, по който се извършват проверките в курорта.

Обратно в новината

Коментари - ”Слънчев бряг” призова полицията в курорта да е по-дискретна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се съди по коментарите тук- пишат предимно възрастни хора .Слънчев Бряг не е за пенсионери които търсят спокоиствие:)

засърбяло - скъпи, луксозни коли не се виждат...Ми няма да се виждат я, щото казаха, че ще ги спират, проверяват коя на кого е и НАП ще проверява има ли въпросния такива доходи да кара такъв автомобил. Значи правете си сметка кои са те тия "заможните българи" дето правят шопинг туризъм - мошенници и укриватели на данъци. Е може и да ги боли мутрите стопанисващи Слънчев бряг, че са се лишили от част от клентелата си, но тва е положението.

Данъчна проверка за кола???!!!!!!!!!!Трае около 6 месеца!:-)

Sm3hurk0

Има хора, които са с коли, които приличат на стари очукани таксита и така избягват набиването в очите на данъчните.

Слънчев бряг елитен курорт ха ха ха смях в залата...

Ми те и в момента са напълно дискретни и изключително лоялни към такива като МитьоОчите...

А що не се разходят тия от НАП-а до пристанището на Ормос Панагиас да видят какво стълпотворение е на луксозни БГ яхти и автомобили?

И куките, и мутрите са еднакво долни! Нагледал съм се и на престъпници в униформи, и на селяндури с пари и власт! "Сънито" отдавна не е това, което беше!

ЗАЩО ЛИ ПО ГРЪЦКИТЕ И ТУРСКИТЕ КУРОРТИ НЯМА ТАКОВА БЕЗУМИЕ?

Ох, разсмяха ме. "Великите" ни бизнесмени и пр. "заможни" люде, наричащи себе си елит (ха ха ха) не се мяркат на места, където някой може да им поиска сметка как са придобили парите си. Жалка история. Същите тези, правят всичко възможно да превърнат цялото черноморие в Слънчев бряг, ама сега не им изнася. Имало чужди туристи, които не се впечатляват, но нямало скъпи коли - типично за нашенския ганьо комплексарски, който, понеже няма с какво друго да блесне, си демонстрира крадените парички и извоюваното върху гърба на друг благосъстояние. Дреме ми за положението в Слънчев бряг! Даже имам предложение: Да се изтегли полицията, луксозните новобогаташчета да се изсипят в любимото си курортче и после полицията, кротко да ги загради и след това, един по един с белезнички в затвора, а луксозните автомобилчета конфискувани в полза на държавата, продадени и парите - в бюджета.

Нищо им няма!

Ми до сега като беше произвол, какво очакват?

Значи, нищо такова няма. Супер спокойно си е. Само дето навсякъде ще се изтрепят да дават касови бележки.

Нямало ги гостите с лъскавите коли.Вече голям проблем имали.Ами няма да има и наркодилъри.Кой на днешно време с честен труд в България може да си купи лъскава кола,освен ако не тегли кредит и я изплаща цял живот?В Англия едно мазурати с години стои и никой не го купува.Хората там са с друго мислене.Ориентирват се към електромобили,включително и бизнесмените им.Англия ще е стабилна и след излизане от ЕС.

Дали пък сега, както са обградени от полиция да не минат хеликоптери и да поръсят нещо. Така поне ще имаме шанса да започнем на чисто.

За съжаление, няма да има много смисъл. В статията пише, че луксозните колички са се изпокрили. Да поръсят, ама ще пострадат само някое и друго чуждестранно туристче, дошло на евтинко в БГ-то и някой заблуден доставчик.

Предлагам патрулите да са по бански, а оръжието да е втъкнато - познайте къде!

Единствено проблеми могат да създават изкукалите бастуни на момата и сбърканите фесове на сачмата,подивялата банда на бсп и атака -качулките да не пестят тупаниците и шутовете за тях!

Сами си вкарват мутрите в комплекса, а после мрънкат. Изчезнали луксозните коли- ами те са само мутренски.другите не са там!

аз предлагам за Сл.Бряг и визи да се въведат

Като ви чуя приказките за елитния курорт и ми идва диария. Тази г-жа простакеса, може да си го харесва това нещо, дори може и курорт да му казва, но истината е, че хората са виждали наистина елитни курорти. Там има дървета, зеленина и сянка. Представяте ли си? Вечерта когато ти се доспи лягаш и заспиваш. Никой не се весели за твоя сметка. Представяте ли си? Няма обиграни алкохолни вериги, за привличане на залитащи и повръщащи псевдо курортисти - измет. Представяте ли си? Нашето прост продукт, получен от реализацията на тъпи мутри, вложили капитали, които знаем как са получили.

"... елитен курорт и се посещава от една българска публика, която е сравнително заможна. Тези гости в момента ги няма. Скъпи, луксозни коли не се виждат и това всичко е резултат на присъствието на полицията и жандармерията..." Това ли е БИЛА "клиентелата" на Слънчака? "Една българска публика" която бяга като дявол от тамян от полицията?

Сещам се за истински случай. Патрул спира да обядва в крайпътно заведение. До 10 минути в заведението не остава никой, паркинга е празен и никой друг не спира там!!!

Затвориха им някои кранчета и взеха да вият на умряло

мутрите със скъпи и луксозни коли не ходели в Съни бийч, заради полицията и жандармерията! Ами точно така трябва да бъде! Кво искате , хората да гледат престрелки на бандити ли?

бях наскоро в Рим. там навскъде иа военни с автомати. и ръцете задълйително дрържат в готовност за стрелба. влизаш в метрото - по 2ма на всеки вход и поне 5-6 патрулират ежду чакащите. отиваш в някой туристически обект - зафдлжително се инава през проверка с детектор и скенер. на всеки площад има поне една бронирана кола с картечница и 5-6 автоматчика патрулират. така е не само в Рим. навсякъде в Европа където има туристически обекти с голя трафик на туристи е така - и Франция, и Германия и Белгия... та думата ми е - как така никой в Европа не се е разпищял че има въоражена охрана? е то бат Бойко право го каза - за месец и половина засилен контрол по морето - над 200 милиона повече оборот спрямо миналата година.

Хотелиерите в Слънчев бряг искат да ги проверява не полицията, а хората на Митьо Очите.

Слънчев бряг - да се затвори и запечата. България няма полза от този курорт. Това е рай за тарикати.

Така така, дебеловратите животни само с бой по каските се възпитават. Ама не е достатъчно, трябва да им заповядат да стрелят на месо ако се натъкнат на въоръжени мутри.

Ами след като не се виждат скъпи луксозни коли, не означава ли това, че присъствието на полицията и жандармерията в Слънчев бряг респектира мутрите и престъпниците и че те са единствените у нас, попадащи в категорията "сравнително заможна българска публика", с възможности да посещава този "доста елитен курорт"?

от 2000 година съм гледал френска полиция със заредени автомати в Париж! Само тоя град има 20 пъти по-голям туризъм от България, и представяте ли си, никой турист не се е стресирал!

Да, по-добре полицаи със заредени автомати, отколкото бандити или терористи!

Бях 7 дни на остров Тасос, направо несравнимо с нашето Черноморие!Как не видях и един полицай, един клошар, един наркоман и т.нат.Чистота, уважение към клиента, тишина в курорта.Затова потока към Гърция ще расте, а нашите мутри да си ползват хотелите сами!

Muderatorite od Foroma NESA PIDIRASTI.

УфцЪ неграмотна ко учиш в Германия свирки ли?!

Бойко е върхът. Обратното на келешите от БСП.

Кой глупак прати полиция с автоматично оръжие в оживен летен курорт ?! Ами ако стане нещо и някой полицай реши да си използва автомата ??!!! Нали ще избие един куп случайни минувачи .... Простотиите на това правителство нямат край .... мутренска история!

От Франция и Белгия видяха. Там сега е така. Извънредното положение във Франция между впрочем още не е отменено, вече няколко месеца станаха. Та като дойде тука чуждият турист, свикнал на автомати иска пак да ги види. Иначе си мисли, че обстановката е несигурна.

Ама Франция и Белгия ги взривяваха ислямисти и избиха един куп народ а при нас ... махленска свада за едно паркомясто :))) според премиерОт

полицията е на входа, а не сред туристите, както например в Израел.

полицията виновна, че туристите бедни и не купуват! Половината реват че нямаме полиция, другата половина- че сме фашистка държава! Оправия българска!

унищожаването на туризма продължава с пълна сила в диктаторски стил поради некадърността на управляващите да се справят по цивилизован европейски начин. Продължават и наглите лъжи на управляващите че туризма отчита ръст, НИЩО ПОДОБНО. Вместо да хващат големите търговци /на горива, лекарства, и др./ за неплатени данъци , акцизи и др. те унищожават дребния бизнес на хората без да ги интересува как тези хора се оправят като си плащат редовно данъците а държавата не прави нищо за тях.

''НИЕ'' си изнесохме бабаитите в други курорти ,..... временно ! Всяко чудо в Бе-ГЕТОТО е само за 24 часа , не и за 3 дни .

Имаше една бг поговорка"да би мирно седяло не би чудо видяло"така че собствениците да не мъркар много,много,като им бръкна държавата някъде се размъркориха

Ами освен да изразя задоволството си от воя на алчните типове, зовящи себе си хотелиери и собственици по Сл. бряг, какво друго ...? А да - тази година там, а от догодина по цялото Черноморие и други курорти. Боли ли виииии :-))))))))

Не мога да разбера колко трябва да си откачен да ходиш на "почивка " и то на Сл. бряг....

someone

има едно психично заболяване - мазохизъм.

Защо да трябва да си откачен за да ходиш там? Аз ходих две поредни години. Вечер около хотела спираха музиката в 10:30, наспивахме се, цял ден на платения плаж сред семейства с деца - българи и чужденци, и със 7 лв за чадър не се прескачаме както ако отидеш на безплатния плаж, хубава закуска и вечеря на блок маса...Луди са тия които ходят по заведенията за наркотици и евтин алкохол. Така че моля, без заключения.

Янво мафията не харесва конкуренция да има... То ако се притесняват, толкова години що се правеха на ударени и мамеха наред всичко живо там....ощипани булки горките....

Поредица от обири на чужди туристи бяха регистрирани през уикенда в Слънчев бряг, където, след стрелбата по Димитър Желязков - Митьо Очите, има засилено полицейско присъствие.

то сигур ги нема и курвите?

Докато не се махнат мутрите от плажа, нищо няма да се промени. Тази напаст трябва да бъде изрината заедно с концесиите !

Прекрасно! Само така! Отливът е явно от подземния свят. Значи тези, които ги няма има от какво да се притесняват.

Слънчев бряг - елитен курорт? Хахахахахахахахаха. По-голяма тъпотия не бях чувал. Какво му е елитното на бетонен монстър, в който идват отрепки от цяла Европа да е...т и се напиват евтино като обезумели? Нашите мутро-бизнемени пак са неподготвени интелектуално към предизвикателствата на собствената си простотия. И пари да дават на нормалните хора, няма да стъпят там.

За всеки влак си има пътници. Пък и нормалните едва ли са повече от другите.

бях миналата седмица там и като ги виждах на входовете към слънчев бряг се чувствах по-спокойно. Пречат на мутрите донякъде, защото и сега по цяла нощ си като в дискотека

"Скъпи, луксозни коли не се виждат". Ами естествено, те всичките са нередовни - я крадени, я на инвалиди, с неплатени данъци и акцизи. Слънчака е помийната яма на обществото ни, а и на Европа...

Предпочитам полицаи с калашници, пред терористи и мутри.

Еленке моме, само да ти кажа, че някога Слънчев бряг беше елитен курорт - тогава местните му викахме "Сънито" с респект и гордост дори. Сега, Еленке, му викаме "Слънчака"... и това трябва да ти говори нещо;)))