Мъж се самоуби на работното си място

57-годишен мъж се самоуби в офиса си в центъра на София, въпреки че няколко часа полицаи и психолози се опитваха да го разубедят.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самоуби на работното си място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е от на Доган и Тренчев котилото и двамата са за обесване

То и на мен ми идва да се самоубия ама нямам пищоф.Комунистите окрадоха държавата и сега ни гледат сеира.

Ако Бойко беше отишъл -нямаше да се самоубие.

като чета какво се пише в това място, недоумявам как е възможно толкова много примати да могат да набират букви на клавиатура ?

Съобщено било, че човекът не е в добро психическо състояние.СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ТАКИВА.ЧУХТЕ ЛИ УРУДИ ОТ ПАРЛАМЕНТА.

правителството на пожарникаря е виновно при тази мизерия досега не помня да са ставали показни самоубийства по финансови причини при предходните правителства но благодарение на ГЕРБ вече живеем много добре и пътуваме към отвъдният свят с предимство благодаря ти бог БОКО

За някои хора чувството за достойство е много по-силно развито и за тях унижението е равносилно на смърт.Други нямат проблем да ги е...т всеки ден,да не ги зачитат за хора,да си просят,да мизерстват,да се влачат и да молят... и така.Всеки има различен праг на търпимост.като гледам в БГ той е много висок.

Да се самоубиват тези,които не докараха до това дередже.

Те си живеят като в Рая тука на земята и със сигурност биха искали вечен живот,за да могат да изхарчат милиардите си.

Всеки ден има десетина самоубийства из страната,просто компартията на олигархията не ще да разваля новините. ДС и отрочетата и докато не избият всичко няма да спрат.Също ни се спестява и бройката на въоръжените грабежи.Важното е да сме спокойни...А по въпроса за оръжието-всеки бял човек в Булгаристан трябва да може да има законно оръжие, за да намали най-малкото възможността да бъде убит в дома си.

Казва се Борис. Като бяхме ученици беше Нежен, после си смени името. Борис е боец. Той не би се самоубил. Така смятам.

Сигурна ли сте, че става въпрос за Борис Нейчев?

Да, за съжаление.

Да, за съжаление. Да почива в мир. Не знам дали погребението ще бъде в София, или в Стара Затора.

Съученичка, защо решихте, че става въпрос за Борис Нейчев? Той не би направил такова нещо. Той е МЪЖ!

Люба, знам, че е така. Той е обаче. Нали и по-горе казах, че не би го направил. Тук има нещо друго.

Какво значи:"Той не би го направил,той е мъж!"Та аз не знам за себе си какво бих направил утре,след 2месеца,след 3г,камо ли за някой друг човек да си сигурен какво е в с-ние да извърши.Хората се променяме,живота ни се променя и ни променя.И какво значи:"Той е мъж!"Да, един мъж,на когото всичко му е дошло до гуша,имал е чест и достойнство...да не би мижитурките,дето само се спотайват, да са по-мъже.Бог да го прости и дано е на по-добро място.

Хей, момичета ( Всички тук в thread-a, които сте отделили от почивните ви дни за да ни дадете от познанието ви . ) -- голяма работа сте ; Свалям ви шапка ! ( Дано има повече като вас .)

Е, честит рожден ден!

ЗАЩО, а не КАК? Това няма да ни кажат в новините, а то е важното!

Вярно ли, че Аврора е всичко знаеща и можеща?

говорите . аниякои занаели за какво става дума, финанси, жена пари никои не знае а пищите всеки с проблемитеси . някои да спазва законите и морала в тази страна . тогава за какво коментирате , опомнетесе хора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болен мозък !!!

Изключително глупава постъпка е да се самоубиеш с нещо по-маломощно от 20 килотонна ядрена бомба.

като нямате какво разумно да кажете, що се пънете... аман

Стига с тези истерични крясъци!Винаги е имало и ще има неустойчиви психически хора,които посягат на живота си!Помня ,че при Жан виденов всеки ден се самоубиваха хора,включително и цели семейства-мъж и жена!А най-много са в една от страните с най-висок стандарт на живеене-Финландия!С тези спекулации от рода на "лоши управляващи водят до геноцид4 и от този сорт,се преследват определени политически цели и напрежение!

опитите да предотвратят нещо на полицаите в бг се изчерпват в ограждане на зона с ленти при което започват да се вартят с раце на краста или с раце в джобовете ... жалка картинка са

Преглеждайте ежедневните заглавия по пресата и ще разберете мотивите. Но предполагам няма нужда да ги преглеждате, защото вие си ги изживявате всекидневно.

Много сте ми странни. Какво значение има, че мъжът е притежавал оръжие? И да е нямал, щом е искал да се самоубие, е щял да намери начина. По-важни са мотивите. А те най-често са едни и същи в родната страна

Не ви ли е ясно, че при даването на разрешително за притежаване и носене на оръжие всеки може да си е напълно здрав психически по време на теста, но дори и доста скоро състоянието му да бъде подкопано от условията на живот в тази страна. Не е застрахован и висшият психолог Тодор Тодоров, а и всички криминолози преговарящи и психотерапевти. Тук няма никаква опора за здраво мислещите хора в смисъл на перкпектива, стана доста страшно. Мир на праха на Иванов.

така е -днес си добре ,а утре врътваш :(

Цитирам новина от 28април: "Един от най-известните футболисти на Хонконг, притежателят на уникален световен рекорд Чен Сай Хо, приключи живота си със самоубийство. Бившият футболист, който неотдавна навърши 35 години, се е хвърлил от прозореца на своята квартира на 36-тия етаж. Преди да скочи от прозореца Чен Сай Хо е имал сериозен скандал със съпругата си заради пари. . ." Честно да ви кажа, не мога да разбера кучки, които тормозят мъжете си за пари. Има свестни момчета, които се изтрепват от работа и правят всичко по възможностите си и жените им все са недоволни! С честен труд без далавери никой не е забогатял. Момчета, теглете на тези алчни кучки по едни яки майни, не си теглете ножа!

то да беха само кучките... ама не са! Тя родината ни направи на идиоти, то не беха налози, данъци - местни и републикнаски, не беха променивсеки ден, за да се чудиш всеки момент каде пак нещо си нарушил, умрело провосъдие, та да те подстрекават към саморазправа... и човек вземе, че не издържи.. и я прозореца, я пистолета

Ей, златна си! Аз не моята още не мога да и обясня, че се скапвам от бачкане заради това семейство и не искам непрекъснато да ми натякват къде ми отива заплатата, защото определено не е за мен :)

Не виждаш ли, че това й е целта с тая фукня, вижте ме каква съм пичка - всички мъже до един да я нарекат Златна :))

Знам една -двама та и мъже се хвърлиха . Разбиха и психиката на жената..сърцето ми се къса...Последния ми казваше че може да работи и без заплата, само да не стои.Лека им пръст - те са си знаели ................. Ншщо чудно, че толкова народ пуши.Същото самоубийство- по бавно.Не сравнямайте с друга държава

Капитализъм и демокрация - ето до това водят! Непонятни неща за страната се случват все повече и повече през последните 22 години.

И съвкупно с ниски доходи, високи цени и алчни банки.

И аз не харесвам капитализма, но компартията ни върна към него.

Така или иначе статистиката на самоубийствата в България е силно фалшифицирана. Фалшифицират и смъртни актове, когато могат. Следователно самоубивайте се колкото се може по-зрелищно, за да им отнемате тази възможност. Като преди това убиете някого. Този, който трябва. Трябва да се умира полезно.

Всички натам сме тръгнали, без работа, без пари, гладни..това не е живот

А тези, дето ги приемаха в Пирогов и във всички дежурни болници по празниците - преяли, препили, алергизирани от прекаляване с месо и яйца, както и с "твърдо гориво", сигурно са били единствените няколко хиляди изключения?! Също и всички, дето не слизат от колите си, каквато и да е цената на бензина, навсякъде има задръствания, в магазин не можеш да се разминеш от тълпи, мъкнещи торбите ... И те са много изключителни! Да не говорим за няколко стотин хиляди, които отидоха за Великден в Гърция, Турция, Македония, а някои - и по цяла Европа, и те не са в твойта сметка от умирающите гладни, жадни и безработни! Е, колко са последно твоите "всички", дето си се писал техен говорител и главен защитник? ... Я стига с тия черни прокоби, не си много убедителен!

ей коментатори и имайте уважение към живота и към смъртта на хората!

столицата е пълна с психясали и деградирали хора,които на всичко отгоре не се лекуват с нищо и най-вече са агресивни.така че нищо чудно в такава случка няма.....

Никога не казвай,,Това на мене няма да ми се случи".Хиляди в страната ни -и млади,и зрели,и стари са в депресия и страдание. Всичко е от ниския стандарт,безпътица,нямане...Най-лесно е ,,машината"да повтаря,че това са психично болни хора,мързеливи,неудачници и т.н. Всички работещи са бедни.

Кажи го и на тези, дето скачат от варненските мостове.

Акцентирайте на "има законно притежавано оръжие "

То, и правителството е законно избрано, но се държат , като самоубийци , а и не вярват на психолози !!!

И какво като има законно притежавано оръжие? Некой друг ли е застрелял? Според мен секи си е в правото да се самоубие ако иска, и ако НЕ застрашава живота на други. Все пак живота си е 100% негов.

Не, живота му е на малката пица, как така ще се лишат от един продукт за пицата. А може и на банката да е, знаеш ли.

Явно вече раздаването на зяконно оръжие е станало много лесно. Нали тези психологически тестове, преди да се издаде разрешително за оръжие, са точно за да се определи колко е лабилен човек? Ами ако този или такъв като него изпаднат в депресия в някое заведение и почне да гърми какво правим? Нещо в МВР е станала яка анархия!

Човек може да се самоубие и без да има пистолет, а пък дори и да не му разрешат от МВР, той може да си купи незаконен, така че стига да има желание човек, варианти винаги се намират.

Е не прочетохте ли, че е имало приятел при него и той е съобщил за намерението му?! Ама веднага психически болен, защото решил да се самоубива. На тия не им ли е ясно, че всеки един човек, колкото и да е здрав психически, може да изпадне в депресия, криза заради тоя финансов тормоз отвсякъде?!?!?! Това стана вече практика напоследък - от отчаяние хората да се самоубиват, всички ли са психопати бе, "УМНИЦИ УПРАВЛЯВАЩИ" До това доведохте народа с вашите цени и магистрали, а колко такива още има, които бедстват и не знаят вече хора ли са, скотове ли... Но вече трябва да спрем да пишем.

Ами защо не вземеш ти да ни управляваш бе отворко? Да ни вдигнеш жизнения стандарт и да ни решиш проблемите с ниските доходи, безработицата импотентността некадърността и т.н.

Според проучване на ООН от 90-те,единствения критерий за благосъстоянието на една нация е поведението на нейния стопански и политически "елит".Не ресурсите,не образованието на народа,не финансовото състояние на хазната.

Сигурно психолога го е убедил да не се самоубива със следните думи "Недей да се самоубива, живота е толкова хубав в България. Не се притеснявай остават ти още 20 години работа и после ще се пенсионираш достойно с 200 лева. Не се притеснявай, че си изтеглил голям кредит. Лихвите са само 16 % и след 20 години вече ще си погасил главницата, Бойко ще стане президент и всичко ще се оправи...." следва самоубийство!

По-скоро го е утешил, че средната продължителност на живота е около неговата, така че и без това скоро ще се мре.

Съболезнования към близките ! /// Колко такива случая трябва да се случат още, за да проумеят `някои` това-което ние данъкоплатците живеем ?! ... Или може би си `мислят`, че без данъкоплатци нещо става ?!

Страх от безработица, ниски доходи, постоянна ангажираност, ланино-покачване на цените на продуктите от първа необходимост, невъзможност да се обръща необходимото внимание и възпитание на подрастващите - това са причините за протичащите процеси в обществото, съчетани с повишаващите се финансови апетити на монополистите и политиците в България , се стига до разпадане на основната клетка на обществото-семейството и моралния срив на индивида.

Ще има ли ден без самоубийства докато управлява ГЕРБ ?

Дано по-скоро да се върне управлява Станишев, че да цъфнем и да вържем.

не говори ГЛУПОСТИ. самоубийства е имало винаги. не вкарвай политиката тук. някои гоправят зрелищно,но повечето по нищо не им личи че са го намислили. момичето в шумен и момчето което застана пред влака. ученици! пак герб ли е виновен?!?! аман от боядисани малоумници вече. и към смърта на човека нямат уважение

Държавата и НОИ са доволни, че няма да плащат пенсия на този човек!? Какво ги интересуват политиците, че народът е гол и бос.

Страхливец Избягал от проблемите си

+1

Вие пък щото сте много смели,сте се свряли в ъгъла и от страх ще напълните гащите...като ви гледам с това дебилно премирение как се борите с проблемите...човека просто се е спасил от агонията да преживяваш тук...решил си е собствените проблеми,вместо страхливо да се спотайва,мрънка и проси.

"Не се съобщава какви са били мотивите за действията на Иванов ... имал е финансови затруднения. " Банките у нас вече имат силови наказателни групи, които бият и дори убиват за дългове! Не е чудно, че човекът е предпочел сам да сложи край на живота си пред това, което го очаква!

Най-важното е,че купона продължава.Сватби за стотици милиони на кралски величия,човечеството се гърчи в агония не от вчера и по вина на едни и същи.Пир по време на чума!

Тази сватба трябва да бъде много показна, за да видят обикновените хорица, че парите им подкрепят институцията. Това е просто едно шоу, като концерта на Мадона например. Ако го няма хората ще започнат да се замисля за какво им е монархията.

психологът е положил достатъчно усилия да го откаже. След като човекът е съобщил че ще се самоубива това означава че той е дал подсъзнателен знак, че иска да бъде спасен. Едва ли истината ще излезе пред общестово.

Но спасението е било да му погасят или дадат отсрочка на дълговете, а те не са. Горкия, откъде го е осенила тая последна надежда.

Още една жертва на демокрацията . Някакви коментари от Боко ,съсипа държавата тоя селяндур колко ли още читави хора трябва да си отидат за да се сетят лумпените че мястото одавна не им е тук .Бог да го прости

Ще те светна за една голяма тайна, - в българския език съществуват и запетайки.А има и един явен факт, - колкото един човек е по-неграмотен и по-трудно мислещ, толкова повече изгаря от желание за публичност.Ходи сега ходи си пий млякото.

Да "светна" не толкова вас, защото вашият кусур е дребен (но все пак дразнещ): освен запетайките, съществуват и интервали, и те трябва да се използват по предназначение - в см., след препинателен знак, бил той точка, запетая, удивителен, въпросителен и пр., се оставя интервал. Подчертавам, че не искам да ви обиждам, пиша ви, за да обърна внимание преди всичко на хората, които вие критикувате.

Крайно време е да се проумее, че по-бедни от бедните са задлъжнелите. Особено ако са вързани за нещо, което продължава да ги влачи надолу. В България останаха ли хора, които не мизерстват??? Е, някои не издържат психически на унижението и вината, че в очите на околните са лъжци и мошеници, още повече като няма никакъв шанс да излязат от блатото.

Стрес на n-та степен в блянувания капитализъм води до такива неща при много хора...Така е навсякъде по света, където хората прекарват живота си в офиси.

Ем, да ама как да изкараме някой леФ повече. Да отида да си садя марулки на сИело ли?

Със сигурност ще ти се отрази по-добре, но изборът си е твой...

не в никакъв случаи ! стои си у градо иеж си турските домати и си свиркаи чалга

Съболезнования към близките ! /// Колко такива случая трябва да се случат още, за да проумеят `някои` това-което ние данъкоплатците живеем ?! ... Или може би си `мислят`, че без данъкоплатци нещо става ?!

това се случва с хората в държава, ръководена от като борисов

Това е истината на комунистите и като такава, тя по презумция е ЛЪЖА, при това долна.

Извинявай мило ми герберче, но дори по времето на тройната ламя не помня хора да се самоубиваха или да умираха на стълбището от безизходица. (за протокола - винаги съм бил човек с десни убеждения и НИКОГА не съм и няма да гласувам за БСП, така че ако и мен наречеш комунист ще е смешно). Просто вземи и замълчи, защото истината е, че в България в момента е страшно (като изключим тези, които в момента прибират оръжая - кликата около Вожда...) Ако и човешкия живот за теб не е убедително доказателство докъде сме я докарали то не знам... Поне имай уважение към починалите (първите 7 както казват хората...)

Ако Станишев, Доган или Яне Янев са на мястото на Борисов, нямаше да има такива неща, нали?! :)))) Колко сте елементарни - няма ли да разберете истината най-накрая!?

В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ И ХОРАТА СЕ САМОУБИВАТ ОТ КЕФ

на други места стрелят безразборно по други хора и след това се самоубиват

Значи в България сме си екстра викаш?

е сега съм по спокоен

Да преговаряш с похитител или с потенциален самоубиец не е като да нахлуеш с банда маскирани и въоръжини глигани в офис и под "зоркото око" на сервилни телевизии да крещиш: "падни, стани!"

Като гледа толкова отчаяние наоколо изобщо не с еучудвам, че така е постъпил. А колко ли хора се самоубиват всеки ден, а пък нищо не се казва в новините просто защото не са в центъра на София? При тия идиоти управляващи каква промяна да очаква - промяната е само към по-лошо и никакво добро, експлоатация от мутрнско-милиционерското управление!!!

Явно не му е било "такова психическото състояние", а повече от явно е, че му е писнало да живее като просяк. И това самоубийство да се пише на сметката на така наречения "преход". Няма такава държава!

Какъв е този просяк с офис в центъра на София?

Повярвай ми, има такива. На Дондуков и Раковски са няколко такива.

Пак безумни коментари гледам тук. Нямам нито нерви нито време да ги изчета всичките. Но ми се иска да обобщя с няколко изречения това което мисля. Че сме в дълбока криза мисля, че е ясно на всички. Кой колкото и да се хвали какво постигнал, дали е министър, депутат или бизнесмен, не смятам че има някой който да е дотолкова заблуден че да си мисли че държавицата ни е супер и процъфтява. Обаче отдавна по времето на социализма, когато бях в казармата, имаше един офицер който се гръмна със служебния пистолет и всички чухме изстрела на плаца. Защо и как - не разбрахме. Само знам, че това беше точно когато умря Брежнев - тогава бях в новобранска рота. Така че, хора се самоубиват не само заради това че сега има криза.

А да си спомняш по същото време обир със заложници или взрив пред редакцията на "земеделско знаме" например.А може би хазяите гонеха майки и децата им на улиците за 30 лв.?