Маскирани пребиха жестоко 16-годишен ученик в София

Деветокласник е бил жестоко пребит от трима маскирани пред 23 СОУ „Фредерик Жолио Кюри“ в София.

Обратно в новината

Коментари - Маскирани пребиха жестоко 16-годишен ученик в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

evala stoqnee

Полицайте на обход = на разходка за някаква далаверка /Примерно: Опазване на проституки и дилъри срещу %/ Прокуратурата - Пеевски - невинен и чисти с майка си нищо че имат мноого милиони и офшорки! Разстрели всеки ден в нас! МФ - нов заем за 2015 - 9млрд.лв. Сертов се върна а Патриарха каза на ББ - Ваше Превъзходитество!

Обход а!Смелчаги!Като дойде време за заплатка сигурно сте първи на гишето!После се чудите защо хората ви се смеят!Цяла България се гордее с вас!Добре че не ни нападат терористи че няма да можем да намерим един патрул!Всички ще сте на ОБХОД!

Ало журналистите къде Ви е гражданската позиция, къде е расследване срещу полицаите. Или като няма кой да плати статията и пръста си не мръдвате!

Народът трябва да знае своите герои в лице. Моля напишете фамилиите и имената на служителите на реда, публикувайте снимкиете им. Основен дълг на всеки полицай е пресичане на правонарушения. Какво ще е наказанието на тези длъжностни лица за неизпълнение на своите преки задължения. Между другото аз Ви плащам заплатите ГАДОВЕ МРЪСНИ да ме пазите мен и децата ми!

Възмутена съм от неточностите по новините на БТВ за случая. Линейката дойде на 14 минута, а не на 40, както беше казано в репортажа. Аз работя в това училище. Защо репортерката не влезе да попита за случилото се някой от персонала.

Полицаите били на ОБХОД и имали други задължения?Г-н Вучков,какви са задълженията на обхождащите полицаи?,аз поне мисля,че едно от ОСНОВНИТЕ ИМ ЗАДЪЛЖЕНИЯ Е ЗАПАЗВАНЕТО НА РЕДА И ОПАЗВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ.Заради ПОДОБНИ - МВР е с такъв рейтинг в обществото.

Точно заради такива полицаи разни крадци и измамници като тази от Пазарджик и онова семейство от София сега са мъртви а не живи макар и в затвора!

Много жалко,че животът на едно дете в тази държава не струва нищо.Да се уволнят веднага полицаите!!!Работата им да пази обществото!

През почивните дни ми се наложи да купя лекарства. В аптеката пред мен имаше трима полицаи, които купиха нещо, което видимо ги забавляваше и се държаха като тинейджъри. Излязоха пред аптеката при друг техен колега. Отидох до съседен магазин и след 20 минути същите полицаи продължаваха да стоят пред аптеката и да си говорят, явно за покупката от аптеката. тоест усилено работеха в екип...

На двамата полицаи, които са били на обход и са имали задължения различни от защита живота и здравето на дете, пожелавам ... няма да напиша, че ще ми търнат коментара.

И други им го пожелаваме...

Ето в тоя случай да се активизират медиите, а не "каузата" в Пазарджик, дето пряко отраязяват, бдения даже правят за някаква дето крала, крала та се забравила.....

..."По-късно от СДВР съобщиха, че малолетните извършители са установени и са поканени заедно с родителите си в Първо районно управление в сряда." КАК ТАКА "ПОКАНЕНИ"!! Какво става в тази държава?!!! Престъпниците вече ги канят на по чашка и приятелски разговор в кварталното РПУ-заведение, така ли?!!... На малолетните хулигани, никой нищо не може да им направи, а какво да говорим за пълнолетните такива... А междувременно, "полицайчета" гледат сиир на улицата!!! Е, гати жалкия цирк.

То затова народа започна да раздава правосъдие - убитото семейство в София, служителката на Община Пазарджик. Хората като не вярват в съдебната система и органите на реда, това следва.

Ами те да не би да са станали полицаи, да работят??? На българският полицай му дай само ДА ПАЗИ проститутките от "недобросъвестни" клиенти, да покровителства наркодилърите, да се разхожда по улиците на припек на слънце, да пази антинародните ни депутати от народа, който ги е избрал и за друго НЕ ГИ ТЪРСИ!!! ДА ГИ СЪКРАТЯТ ДО ЕДИН, ДА НЕ ХАРЧАТ на вятъра парите на данъкоплатеца ! ТОВА ИСКА НАРОДА, той и без това само се брани вече от всичко....

Ама защо да се намесват!Може да ги наранят!Друго си е безопасния ОБХОД!Дремеш похапваш и смяната минала!А след някоя година и 20 заплатки накуп!Срам сте!!!!

Копоите, които са били на обход и не са реагирали адекватно на ситуацията веднага да се уволнят!

После се чудим защо доверието в Полиция ,прокуратура и съд е безкрайно ниско!Единия бил на обход втори пътувал с параход а трети просто попръдвал!Когато трябва да биете хората по площадите сте толкова старателни!Срам и позор!

Типично,полицаите излизат на разходка,да похапнат и се прибират в районното да пият кафе.Така до ранна пенсия.

За пореден път се пишат куп глупости! Мъжът ми е взимал детето минути след инцидента. Да, имало е полицай, но не на работа, а да си посреща детето след часовете. Той е повикал колеги след като е видял случилото се! Иначе е хубаво да ги плюем при всеки удобен случай без да се замисляме имат ли вина. Колкото до самата случка, виновни на първо място сме НИЕ родителите с примера, който даваме на децата си, реакциите ни към всичко и всеки и нашата незаинтересованост, както и учителите- хората прекарващи най-много време с нашите деца. Надявам се детето да е добре и да няма последствия.

на дете от 9Г клас,т.е. от класът на битото дете!Не ми давайте акъл,какъв пример да давам на децата си,или пък да ми говорите за прекрасните учители в това училище,а въобще да не говорим за прекрасната им класна-г-жа Ванкова!Кой защитавате вие госпожо,паразитиращите ченгета,които се водят на служба само през работното си време,а през останалото са безлични индивиди,чакащи датата за заплата и така до ранното им привилигировано пенсиониране! "Да, имало е полицай, но не на работа, а да си посреща детето след часовете."Ами ако той не посрещаше в този момент детето си и това се беше случило именно на неговото дете,или неговото дете е застраховано от подобни посегателства?Колко е жалко да се прочете подобно писание от родител,при това на дете от същото училище!

кво значи"не е бил на работа"?при баи тодор така ли щеше да е? какво щеше да последва?

Насрахте се вече с тоя бай Тодор!

Полицията (и милицията по-рано) винаги са закриляли престъпниците! Кой не е виждал или чувал полицаи да си говорят с проститутки и да взимат пари от техните сводници и да се възползват безплатно от услугите им ?? Ако полицаите искат дали не могат да хващат дилърите на наркотици и незаконни цигари ?? Всички знаят къде се извършват продажбите, а те не ?? Знаят, просто взимат пари и ги пазят. Не си режат клона. Защо воя сега за заплати, възраст за пенсиониране и т.н. е голям ? Защото вече ще са с жидео и аудио записи и им секва кранчето. Полицията, както и съдебната система трябва да се изринат до нула и да се направят наново. Иначе няма да се оправят нещата. А за това дали е възможно прочетете за Румъния, не за някой друг.

Днес поканени в полицейското, утре - в държавното (??) управление.

защо да се намесят полицаите...просто пребиват дете , то не им влиза в задълженията, тръгнали са на разходка

ЗА ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА - МАРШ НА ГРАНИЦАТА с ТУРЦИЯ! МАРШ ДА ПАЗИТЕ ГРАНИЦАТА, МАМА ВИ МЪРЗЕЛИВА И БЕЗХАБЕРНА!!!!!!!!!!!!!!!!

За побоя - има си крушка опашка. Но тия две тъпи ченгета трябва моментално да бъдат изхвърлени от системата! Като си помисля, че в момента оревават цялата медийна среда с ревовете за правата си при пенсиониране и за повече пари.......

А дали са били полицаи или някакви охранители с униформи а ?! Кога ще се научим да задаваме правилните въпроси на правилните хора !

Аз вярвам, че е имало на място полицаи, те са гледали и не са се намесили. Може да са съпричастни, може да не им е пукало, а може и да ги е било страх (по-вероятно е последното). Ама тя полицейската работа не е за страхливи. Не всеки става за полицай. А тези двамата явно много не стават.

Толкова са смотани и подкупни, че една граница не могат да опазят. 52 900 хрантутника има в МВР, ама искат осакътената армия с численост 29 000 да им върши работата. Това е "родната полиция"! И бъдете сигурни, че тя не само, че не ни пази, ами ни и мародерства по всевъзможен начин!

вярвате ли наистина,че е имало до тях двмама полицаи и те са гледали.....

ДА!!! Сигурна съм, че е така. За съжаление преди време станах пряк свидетел на падението на българската полиция!!!

Моля, публикувайте снимки на полицаите, които не са се намесили и информация какво следва за тях оттук нататък. Само ще ги уволнят ли?

"малолетните извършители са установени и са поканени заедно с родителите си в Първо районно управление" - ПОКАНЕНИ! Как така поканени, на чай с бисквитки ли са поканени? Малолетните извършители в ТВУ, а на родителите мноого, ама много солена глоба! Няма друго решение. Повръща ми се от тези днешни лигави мамини и татюви щерки и синчета, разглезени, разлигавени, противни. Почти не останаха нормални деца, възпитани и с ценностна система. Като гледам майките в градинките, та и татковците, се отвращавам, преливащи от простотия, прадноглави кокошки с огромно самочувствие. Колкото до т.нар. полицаи, които минали, но имали друга работа - това е без коментар, каквото и да кажа, ще е слабо, много слабо. За мен тези полицаи трябва да бъдат уволнени на секундата!

Във връзка със възпитанието на децата ... преди около седмица една около 14 годишна тинейджърка в един търговси център се обърна към мен с "мръдни бе", съответно за да мине, а на моя призив да се държи по-възпитано, тя ме заплаши, че ще ме "пребие"...?! Аз, честно казано онемях..имайте предвид, че съм на възрастта на нейните родители....?!

Моля да не го приемате лично, но тези деца са възпитавани от техните родители, то.е хора на вашата възраст, обществото ни се състои от техните баби и дядовци, от техните родители и от тези деца, повече или по-малко. Къде тогава е проблема, защо тези, хора не са възпитали децата си, така, както тях са ги възпитавали, или са ги възпитали точно така? Какво се е променило? Не е демокрацията, както много ще ми отвърнат, защото е най-лесно, не е, ако ценностната ни система си беше на място, то никакъв обществен строй няма да я промени, никакъв. Всичко това показва, че и преди не е имало читава ценностна система, имало е просто повече страх и нищо повече, не и възпитание, не и морал, затова и сега, когато вече няма страх тези неща си проличават, даже направо крещят! Прекрасната тинейджърка, която е била толкова "мила" с вас е едно мамино детенце, с родители, които не дават косъче да падне от скъпоценната и празна кратуна, защото и техните са същите, но те са на вашата възраст, а са толкова много. Аз съм някакво средно поколение (между вас и тази тинейджърка) и се отвращавам и от голяма част от собственото си поколение и от това преди мен и от това след мен - противно ми е. Възрастните, които също са с огромни претенции, са масово невъзпитани. Много са им големи устите, когато трябва да им се направи място в трамвая, но да кажат благодаря, да погледнат мило - не, такова нещо не познават. Случвало ми се е, не веднъж, по-възрастен господин, който още не е дядо, но да речем пенсионер, да ме избута с лакти, за да мине пред мен, като таран, къде му е възпитанието, онова, за което претендира, онова, на което разчитаме, за да му е възпитано и поколението. Масата ни е такава, затова и обществото ни е такова. Учителите, макар че и те имат доста кусури, не могат да се справят, защото ще бъдат пребити веднъж от децата и втори път от родителите - това е тъжната истина :(

КОЙТО Е МАСКИРАН ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРА КАТО ТЕРОРИСТ И ДА БЪДЕ НАКАЗВАН ЖЕСТОКО.

Не само маскираните а и забрадените в това число.

По това време тече реклама по всички медии да се подпомагат децата на починали полицаи... Има Трябва да се осмелим да се погледнем в очите и да признаем, че от страх не сме съгласни да се борим.

Полицаите не се намесили, маскираните били "поканени", поредното доказателство, че това тук е територия, държава няма...

Полицаите да минат през нас- за заплатата.

А, те били за гъби...

Имало двама полицая на работа. Те не се намесили, защото това не било тяхно задължение? Това звучи малко как да кажа... несериозно? Безотговорно? Немарливо? Срамно? И после синдиката на фуражките писка и реве за ранното пенсиониране?! При наличие на двама полицая, те да не се намесят май трябва да се намеси вътрешния министър, защото Гл. Секретар е по побойщата - справка белия автобус от парламента, той заедно с Овчев е наредил на полицая с бялата маска побоя над студентите, той е по обезвреждане на ловджии с барети при което баретите дават жертва не ловеца, той е по издирването на Сертов с хеликоптер ... голЕм професионалист голЕм. Значи и да има полицаи и да няма полицаи е все тая, щом пред очите на униформени бият дете хаха

Боже! Моите деца учат там! Вчера нищо не ми казаха. Научавам го от тук... Не мога да повярвам, че полицаите са стояли безучастно! Ужас!!!

TIREX

що ужас? нещо нормално полиция+ бандити =силни бандити.

Дааа, народа вече години наред БИЕ ТРЕВОГА, че полицията в Б-я НЕ РАБОТИ и НЯМА ПОЛЗА ОТ ТЯХ ! Това Министерство трябва да ИЗХВЪРЛИ ВСИЧКИ НА ТРУДОВАТА БОРСА и направи ОСНОВЕН ПОДБОР на следващите кадри и да ги научи ДА РАБОТЯТ!!!!, иначе няма оправия!!! Народа ДА СЕ ВЪОРЪЖАВА и да се спасява всеки кой как може , до този извод стигаме вече!

Ако е имало полицаи и те не са се намесили,това е срам и позор за тези мъже,но всички тук са гракнали срещу тях,а сънсем забравят,че деца са пребили друго дете!!!!Къде отиваме ние,как възпитахме децата си?-и какво значи това,били ПОКАНИЛИ побойниците!!!Какви покани,какви 5 лева-трябват сурови мерки срещу такива малолетни престъпници,защото когато сега не ги накажеш,те ще имат чувството за недосегаемост и не ми се мисли какво ще направят като станат големи.Това е проблемът в България-че за всяко престъпление няма АДЕКВАТНО ПО СИЛА НАКАЗАНИЕ.

Тия с 20-те заплати, с пенсионирането на "невръстна" възраст, тия дето им плащаме осигуровките и дето получават пенсии все едно са ходили на кръстоносен поход....... Е това са те, толупите, със заешки сърчица и очи скрити от маска за електрожен!! Те никога не са видели, никога не са разбрали.... Те могат само да ВЗИМАТ и искат и нищо друго. Това, че цяла група пребива дете не им прави впечатление ама инак ако не са ти пуснати фаровете през светъл като слънцето ден ще заблежат. И корония лаф "Ко праим ся?" ще звънне от мазните им устица!!!!!!

Ето това е лицето на българският полицай!!! БЕЗХАБЕРНИ ТУЛУПИ ! ДА БЪДАТ СЪДЕНИ и вкарани в затвор тези нехранимайковци, иначе ще продължават само да ядат и СЕ*АР !

бездеиствието на полицаите е показателно за моралното састояние на полицията,но защо не коментирате побоя над нищо не очакващя удар отзад по главата ученик,какав е морала на тези деца и техните родители, това е много по важно, какво поколение расте.

Полицаите спят по патрулките, ама си говорим за повишаване на нивото на сигурност.

Зъобще не се учудвам ,че полицаите си пасуват и аз съм го виждал подобен случай. те чакат да си вземат пенсиите накуп .Всъщност като всички държавни служители в БГ-не работят

Светът се завръща там където е бил винаги - всеки да носи оръжие с което да се самозащитава - в САЩ процеса вече тече - откритото носене на оръжие ще стане необходимост.

Ако се докаже полицаите да им се отнемат униформите и да се разпуснат от полицията. Това е основно задължение-да си пазител на общесвения ред! От цялата работа поне да разтурят боя и да няма пострадали. Иначе сигурно им е писнало да залавят убийци и прокуратурата да ги пуска с условна присъда. За такъв побой колко ще им дадат? Дали ще им издърпа някой ухото дори незнам. По-ефективно би било да те регистрират и да нямаш право да напускаш страната 15-20 години. Така ще ги заболи повече

.. жестоко пребит от трима маскирани ....полицаите присъствали но не се намесили с обяснението, че са на обход ...и на финала СДВР съобщиха, че малолетните извършители са установени и са поканени заедно с родителите си в сряда ....поканили ги представете си !? и това ако е дърява наи-добре всеки да се вйоръяваме и спасяваме ..око за око зъб за зъб

ние сме на обход не е лесно да си толкова прост

Полицаи не се намесват и престъпниците поканени да отидат в управлението. Ето защо свестните хора си чупят краката да бягат от България.

" Те обаче не се намесили с обяснението, че са на обход и имат други задължения. " за какво иде реч изобщо... При такъв случай дори няма значение, дали си полицай или не... Нещата си вървят към психоклиника...

" Те обаче не се намесили с обяснението, че са на обход и имат други задължения. " кво значи това бе алоо, за това ли плащам данъци аз! Това е абсурдно! Официален коментар от М В Р няма ли?