Коментари - Син обяви награда за залавянето на мъж, пребил баща му | dnes.dir.bg
назад

Син обяви награда за залавянето на мъж, пребил баща му

Синът на жестоко пребит таксиметров шофьор в Пловдив дава награда от 2000 лева на този, който съобщи името на младежа, който го е нападнал.

Обратно в новината

Коментари - Син обяви награда за залавянето на мъж, пребил баща му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо отиде в полицията, а не дойде при мен? Ако беше дошъл, като при приятел този, който е пребил баща ти, щеше да пострада веднага. Ако честен човек като теб си завъди врагове, те стават и мои врагове. И тогава ще ги е страх от теб.

Аз ви предлагам нещо съвсем просто-да направим един сайт в който да изкарваме на светло такива боклуци.Снимки имена ,адреси ,любими заведения ,с какво се занимават.Нека информацията бъде максимално точна и проверена.Като начало само за да се пазим и да ги имаме в предвид а ако се натрупат факти...лесно ще ги укротим.

Аз преди време си мислех дали да не създам такъв сайт за нелоялни работодатели. След това желаещи може да извършват мокрите поръчки в името на "справедливостта". Но после се сетих, че има кой да раздава справедливост.

Taксиметровите бок*уци са много 'големи' когато са по 10 , събират се за секунди и пребиват някой който е оспорил сметката. Но когато са по един са живи мишоци - случаят е доказателство ! Само в главата щом го е бил явно не е бил толкова случаен и пиян както разказват 'свидетели'

И каква ли е причината ??? Със сигурност не е тая ,че Бг-съд.система още е в отпуск ,от 1989г.,до днес ! Въпросът е :Кога Бг-СЪД.СИСТЕМА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ ??????

Ако открият кой е, чрез интернет ще се организира линч. Никаква полиция, съд или пробация?!. Ще бъде като в САЩ. Стига толкова подигравки с хората.

Така ставаш един от тях, а не цивилизован.

Да разрешават и носенето на оръжия и да се почваме едни други! Един погледнал накриво, друг изпуснал ругатня - ще се изпотрепем, а накрая може да решим, че не сме албанци и може да си оправим правоохранителната и съдебната система.

Ама тогава ще има ред и взаимно уважение. А не разни пергиши да ми паркират на паркомястото и като им направя забележка да налитат на бой...

къде се намира ТВОЙТО парко място бе келеш

Нека синът да даде някакви свои координати. Не успях да го открия във фейсбук. Нямам данни за бияча. Преди години пострада мой близък, чиито биячи са избягали с такси на известна пловдивска фирма. Искам да разбера дали и в този биячът не е ползвал същата фирма.

papich

Дано го намери и да го ПРЕБИЕ до смърт!

А ако направо го утепам, колко нули ще прибави?

Сам да си свърши работата.В България мафия номер 1 е съда.Всички съдии работят против българският народ.В интерес на червените милионери криминални престъпници и национални предатели.

Cyce

Thumbstone!

Thumbnail и Tombstone

Ехее всички рипнаха на бой тук. Нещо ми намирисва баче, че това не е цялата истина - "тъй като по счупения фар на колата на баща му има следи от кръв". Какво прави тази кръв там? Кой кого е ударил пръв, дали нападателя колата или първо колата е ударила нападателя.. не става ясно. В повечето случаи, когато има кръв по фаровете на някоя кола, за затвора е шофьора, а не този на който е кръвта.

Саше, много си тъп! Пияният и дрогиран боклук освен останалите поразии, е счупил фара с гола ръка и съответно се е наранил. Или смяташ, че 61-годишният шофьор ще тръгне да напада много по-млад от него, и то с отприщен адреналин!

Само да го набарам тва лекенце, както ми трябват 2 бона да си покрия един кредит...почвам да го търся по улиците и по чалгатеките !

Ето ти два виртуални бона за виртуалната ти смелост, виртуален побойнико! Дай си пощенски адрес да ти пратя 2 реални лева за това че разсмиваш хората.

Ами кат съм толква виртуално смел мога да те наричам както си искам нещастнико :))))

отдавна сме като в дивия запад,така че случващото се е нормално,даже доста закъсня

За 2000лв. ако го видя на улицата тва леке ше го заведа със счупени крака и ръце на сина, той да реши кво да прай с тоя боклук ! Хем ше съм спокоен, че един боклук по-малко ше се разхожда по улиците на моя град !

За да не влиза свидетел в затвора, по добре е синът да намери първи биячът. И да си свърши работата без свидетели, защото в противен случай той ще загази.

Надявам се да успеят да го заловят по този начин, защото така ще се създаде прецедент ! И други хора ще последват примера ! След като полицията бездейства това е начина !

Че то и аз отговарям на това описание. Дали да не взема да се предам за всеки случай?

при нас, в баден- вюртенберг полизиъта обявява награда зарадо надраскани с графити згради ... какво прави бг-полизията ? само заплатки и по- лошо.когато шивеех в бг синчето на един бг-полизеи се хвалеше, че татко му блуснал на червено шена на пешеходна патека и тя починала, ама на таткото, нали е полизаъ, нисто не ми направиха, а и таткото, полизаят, де коментирал гордо пред сина си, че бабата и без това била стара и тои и е помогнал да умре..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Родната милиция ни пази.

Цветанке тоя минус от теб ли е любов моя?

САМОРАЗПРАВАТА Е НАЙ СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С ПРАБЛЕМ В БЪЛГАРИЯ! ИНСТИТУЦИИТЕ,ПОЛИЦИЯТА И СЪДА ПРОСТО НЕ РАБОТЯТ! ДАНО СИНЪТ ИМА КЪСМЕТ ДА ГО ХВАНЕ ПРЪВ.

И да не го хване пръв - те нали ги хващат и ги пускат. По нашата улица живееше един екземпляр за който се говори че има 13 влезли в сила присъди и още си ходи свободен. И да не са 13, ами само 5 да са пак не трябваше да е свободен след първата, пък той ден не е бил да не е на свобода. А има за какво да е осъждан, като най-постното е квартирни кражби в условията на опасен рецидив.

Син обявява награда за човек нападнал баща му То направо като в дивия запад стана вече тука...

То е ясно, че родната полиция, която "ни пази" няма да хване престъпника ... ми поне човека като обяви наградата и гарантираната анонимност все някой ще се обади!

Това 2 000 лева за жив или за мъртав,защотото ако е само за главата му,ще се намери кой да е донесе....

На мнение съм, че синът на таксиметровия шофьор, ще намери побойника, преди МВР.

Явно в махала България това е натина!

Хайде хората който са видяли нападателя да дадат показания,да не се зпотайват.Утре на тях може да им се случи.И това е укриване на престъпник,подсъдимо е с наказание затвор.

При българското правосъдие свидетелят може да бъде обявен за лъжесвидетел и наистина да отиде в затвора

за разлика от престъпника.