Мъж подал 1140 фалшиви сигнала на тел. 112 за 7 дни

50-годишен мъж от село Долна Хубавка, община Омуртаг е подал 1140 фалшиви сигнала до националния телефон 112 само за седмица, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Обратно в новината

Коментари - Мъж подал 1140 фалшиви сигнала на тел. 112 за 7 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересен факт според мен е различната реакция на властите в двата случая.Този от Горна Оряховица за едно обаждане е бил прибран на топло а онзи от Омуртагското село не се споменава да е наказан въпреки ,че направо си го е просил.Каква е причината за този двоен стандарт в третирането?Имена разбира се не се цитират но населените места с голяма вероятност показват ,че става въпрос за хора от различни етноси българина от Горна Оряховица се е срещнал с реалната власт а другия...Мисля ,че става въпрос за типично толериране на небългарски етноси от които се състои и местната власт.Когато става въпрос за носене на отговорност се толерират а когото е въпрос за права и дори привилегии техните са гарантирани въпреки ,че непрекъснато ни обиждат по всякакъв начин а и чернят България където и както успеят.

Той трябва да влезе в затвора за това,че тормози хората !

Очевидна е небходимостта от бърз строеж на лудници. Сегашните не достигат за откачените българи. Всеки ден полудява по един. Не се знае колко скитат между нас с нож в джоба, без да знаем за това. А за мръсниците, дето разсипват 112, трябва един хубав пердах и след това - в затвора. Другото е перверзия на измислени демократи, от които нямаме нужда и на които желаем да им се случи онова, неизбежното.

А на колко фалшиви сигнала са реагирали..дали има 1?

Аман от ненормалници. Цялата държава е за психодиспансера. Само не мога да си отговоря на въпроса кое надделява - дали повече са луди или повече са тъпи?

Олигофренска статия в олигофренска държава! 1140/7дни = 162 обаждания на ден. Понеже са му нужни поне 6 часа за сън и пикаене делим на 18 часа за едно денонощие в противен случай би умрял поне от безсъние т.е. 162/18= 9 обаждания на час. Което прави 60/9= едно обаждане на всеки 6,6 минути. Я се гръмнете!

че какъв е проблема? може да им звъни и всяка минута. човека явно е имал някаква нужда (реална или измислена) и е звънял на единственият телефон, на който се е сетил

изключително тънка и парадоксална темичка. не може пък и не е нужно да караш маймуната да мълчи след има прекрасен повод да стои зад решетките. въпросът е дали системата ще се справи с толкова много диви маймуни и при това че с тях цивилизованият свят оприличава 90% от популацийте по балканите... 112+глупост=глоба -трудно ще функционира при многото изтрещели които след първата ракия просто за спорта ще дръннат на системата за да я набутат с още някой кинт. формулата е европейска и функционира в европа където питомните примати си имат пари и са дресирани да ги е страх от нея.