Зам. министър: Полицаите да работят повече, стига протести

Полицаите да положат усилия да засилят сигурността на гражданите, а не само да искат увеличение на заплатите.

Обратно в новината

Коментари - Зам. министър: Полицаите да работят повече, стига протести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютно правилно е за всички вечно протестиращи от това ведомство особено в последно време и поне да хванат малко да спортуват а не още в 5 часа да пазаруват

Завършен Идиот.Дали знае как се работи?По колко часа се работи и във какви условия?Поредният Смешник

СЕ Е ОТРЕПАЛ ОТ РАБОТА.ЧУДИ СЕ В КОЯ ПАРТИЯ ДА СЕ НАМЪРДА САМО И САМО ДА Е НА СОФРАТА.С ДИПЛОМА ЗА ДЕТЦКА ПЕТАГОГИГА,РАБ -ФАГ ИЗПРАТЕН ОТ БКП, ПРЕЗ СДС, ПРЕЗ НДСВ, ПРЕЗ БСП И СЕГА ВЪВ ВМРО. ВСИЧКО РЕШАВА НА МАСАТА НА ЧАША ВОДКА.

на тези бирници им даж само да им се работи без пари ако може...само работиме и после - хажде е exitus. да не започнем да искаме данъчни декларации на политици като в америка....да видим къде са парите.

Този малоумник знае ли какво работят полицайте. Да не говорим за заплати та те нямат дрехи ,обувки, хартия, компютри, принтери . Всичко си купуват лично за да могат да работят. Освен всичко и един недокомплект от 30-40%, как ще се оправят горките в близката половин година просто не ми се мисли, да му мисли този зам.мин. като 1/4 от състава е на границата командирован, а за европредседателството от къде, ще прави този.

това не може да е вярно

Как да стане...аз полицай да работи досега не съм виждал, знам - може би някои работят ама аз още не съм зърнал туй чудо! А пък частия СОТ дето ми пази къщата си бачка яко....

В тази система се дават заповеди и те трябва да се изпълняват.В момента тя не е действаща,тъй като пази крадливата Номенклатура.

крадливата номенклатура я виждаш на снимката...ти политик беден виждал ли си?

Хайде г-н министър - живейте един месец с минимална заплата та да видим дали няма да запеете друга песен.

Не слагай полицаите в графата на бедните и бедстващи българи! За акълът и образованието им, за количеството и качеството на трудът им, те са по-добре заплатени и от лекарите, и от учителите, и от учените в БАН !!! Но интелигентните хора разбират и влизат в положението на държавата, докато полицаите знаят само "ДАЙ"!

много вярно и затова обичат да мачкат и да ритат по интелигенцията и да фаворизират престъпниците

Незнам колко е ОСНОВНАТА заплата на един плицай ..... и не ме интересува .... въпроса е колко взима накрая ..... и колко да речем БИТОВИ престъпници е заловил .....

полицията има 2 основни функции - да хваща престъпниците и да поддържа реда (напр. да хване хулиган, драскащ по стените или селяндур, хвърлящ боклука от балкона си...) - нашите "полицаи" не вършат нито едното, нито другото...Третата функция е да пазят мутрополитиците от народния гняв - също не си мърдат пръста, защото добре знаят, че българите се задоволяват само с драскане по форуми и не смеят да излязат по улиците като гърците и румънците (покорна главичка сабя не я сече....)

Kакво чакате полицаи плъховете в парламента всички са милионери а вие още ги чакате и ходите с униформа от 15 години Tам на паветата и ние с вас

Неработещият е служител е следствие на некомпетентия му ръководител. Всичко в държавата не работи както трябва, поради липсата на управленски къдри и/ или "осъкатяването" им !!!

С какво право кмета на Пещера с 1150 лв. заплата стана зам.министър на МВР с 4400? Като заплатите на зам.министрите бяха вдигнати месец ноември - тези полуграмотни труженици не можело да получват по-малко от народен представител, шеф на комисия. Алоу, ти си ресорен зам.министър и трябва да се грижиш за хората си, които последните нови кубинки са видели 2012 г.

Айде, още един недоволен ленторез.

че те, ако искаха да работят, полицаи ли ще станат бе?!

При такава нужда от работна ръка, този способно як човек са го затрили в администрацията !Ба си и държавата!

А,бе льольо ! Какъв зам. министър си? Има професионално ръководство на полицията, оплюй ги тях и им дай срок да влязат в час. Разсейваш се със заптиетата, намали кърлкането. Може ли да си толкова улав!

Трябва да е доста кадърен за да се охрани в условията на криза.Кефи ме!

Прав си.Охранения на гладния не вярва.

Другарьо, от цървул обувка не става!

Питайте в Пещера, що за кмет беше и как стана зам. министър на МВР....Поредната калинка, ама правилно говорил....отврат, "ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!"

Полицаите тотално нямат уважението на народа. Защо ли? Ами почти няма измежду тях читави хора! Трябва да се намали бройката за сметка на квалификация и професионални качества, това е истината! За какво са ни толкова много льохмани? Защо е нужно всяка вечер да ме спират с колата за шателна проверка? Всяка вечер. При положение, че съм с чисто съдебно минало и никога за 25г. стаж като шофьор не ми е отнемана книжката? Реално мутрите станаха полицаи и прекаляват много. Поне предишните мутри се обличаха добре и имаха по-добро телосложение, иначе рекета е един. Да работят за минимална заплата като ще са половин милион!

Мими, престани да си караш колата и си намали деколтето!Другарски поздрави и успех!

Ами като са недоволни да си ходят! Работата е там, че всеки може да стане полицай, но не всеки полицай става за друга работа. Наистина достоен зам. министър който си казва истината.

На този хал е системата, защото съгласно Вашата препоръка читавите си тръгнаха вече...останаха тези, дето не вършат работа. Имаше читави....ама минало свършено. Такива като Вас дори не знаеха,че ги има. Бяха пресирани и мачкани от ръководствата постоянно.

А, спрете се вече! Дежурните тази вечер се изкълчиха да установяват IP адреси на критикарите!

Полицайте загубиха доверието на народа и сега нямат право да искат каквото и да е и това което получават като пари и привилегии е много.

Дума да не става ,че полицията е гола вода! Причините за това са комплексни , както казват четящите. Достойното поведение от полицаите е да си нахвъргат каскетите у лево ,да лопнат портите на дюкяните и кой откъде е .Който може и иска- да става полицай!. Зам.м-ра да си вика родата на помощ, прошляци смотани!

Ако е висок около кинта и осемдесет сантима, пича става за квартален!

Горките Ушеви, живи да ги ожалиш...

Един от проблемите е наличието на доста служители(предимно администрация ) , които са толкова незаменими, че прибират и пенсия(900лв ) и заплата1500+лв...и работят от канцелариите, а редовите полицаи на терен са със 700-800лв . Ама няма кой да ги махне, тези първите..

Не може да бъде човек от вътре най после каза истината за търтейте полицай.

И този като Домусчиев ще иска вносни полицаи(работниците без пари) от третия свят. Този пуяк да не се мисли за работодател на полицаите? Че то реформата зависи от него. Да си свърши работата после да приказката глупости.

Всъщност,когато е работно време този какво работи?

Браво другарю. Вие сте един достоен зам.министър. Мозакът ви е точно толкова, колкото трябва да има един човек, за да стане ченге т.е. не му трявба мозък. Трябват му само две неща - да може да иска постоянно увеличение на заплатата си, пропорционално на безделничеството му и да знае пин-на на картата, за да си тегли заплатата.

ДО КОГА ЩЕ ИМА РАБОТЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ В СИСТЕМАТА НА МВР ?

И при ченгетата и при военните е пълно с пенсионери - вземат си и заплатата и пенсията, а оня нахуйник от НОИ - Путков, ще ни обяснява как няма пари за пенсии и трябва постоянно да се вдига осигурителната тежест.

Не е зле да си припомним,че рибата се вмирисва откъм главата,но се почиства откъм опашката!Този трябва да го назначат за месец -два регулировчик на кръстовище, да му сложат на кратуната една голема капа и в ръцете слънчоглед ,да се врътка ,като обран евреин и да вкара ред в безопасността на движението. Чудя се как Бойко намира такива кифли за началници.

колко са полицаите на "терен" и колко са "клатикурците"? То е ясно, че всяка държава си има администрация, само че някъде тя малка и ефективна, а другаде огромна и бюрократична! И на тоя хубавец това му е работата-да се пребори с бюрократите в интерес на работещите и съвестните.

Шапките на полицаите се продават на Илиянци-Световен търговски център, за 8 лв. Тил-МВР им ги продава за по 16 лв.Ало-о-о-о, балоните, кво става?

Когато сте запчвали работа сте знаели какви са условиата и заплатите.Защто сега РЕВЕТЕ ????

Вие явно сте от криминалния контингент, който най-много печели от некадърните полицаи, които се навиват да работят за 700-800 лева.

Пак добре,че не са го направили на здравеопазването......

Зам. министър:"...някои хора протестират и продължават да искат все повече и повече..." Ами те гледат шефовете си как крадат все повече и повече и те искат повече и повече!

На този суяк да му направят една проверка за кметуването в Пещера и тогава да го видя какво ще дърдори .Заради такива пуяци полицаите се превърнаха в аргати!

Че какво им е образУванието, че да не са аргати.

От аргатин охрана на обществен ред не чакай. Аргатите са за друга работа. От апашите че се пазиш сам.

Този охранен льоьо, защо не облече униформата и не отиде той да лови и да се разправя с престъпници за 700лв. на месец? Да рискува живота си и живота на семейството. Не познавам полицай който да харесва работата си. Повечето ходят на работа не заради жалките 700лв. месечно а заради надеждата да вземат някой рушвет от някъде. За 700лв. толкова.

Виж ся, на който не му харесва да си фърля фуражката и да се изявява на друго поприще!!!

Читавите полицаи отдавна хвълиха фуражките и отидоха в частния сектор. За 700лв. на месец остават само тези, които когато комшията ти ги е повикал защото са ти обрали панелния коптор, докато си на почивка, като пристигнат първо слагат латексовите ръкавици и отарашват бордея за да приберат това което са подминали апашите. Едва тогава започват да правят протокола. За 700лв. други полицаи няма как да има. И когато се прибереш в хралупата не намираш нищо. Това, което са подминали крадците са го прибрали ченгетата.

Що да напускат, не може ли тоя на снимката да напусне?!

Човекът изобщо не го познавам. Но ще река, че поне читаво Говори. И да добавя - Полицаите - Милиционери НИКОГА не са се научили да Работят. Никога и до Сега. Още от Времето на соца. ------------------ Милиционер- Полицай в България е Синоним на - Десциплинарно уволнен за Некадърност Комбайнер от Село.

Браво Стефчо, само така! СтЕгай ги тея лежляци....

Най после някой от системата да каже истината,че полицията не работи.....

лятото ходят за риба

Сега Вождa ще излезе и ще контрира: "Аз ще им дам!" В тази дръжава само Той може да е благодетел.... Увеличение на заплатите трябва да се обвърже с реформа, повишаване на ефективността и намаляване на числеността. Допълнително и вдигане на пенсионната възраст. Пари трябва да има за реално свършена работа, а не за люпене на семки на сянка.

Въпрос към всички коментирали - защо вярвате, че това не е поредната димка? Сигурен съм, че министърът не мисли това, което говори. Поредният евтин ПР...Ще му повярвам, ако почне да уволнява милиционерите, които не работят. Дотогава приемам всичко това като прах в очите и долнопробен водевил...

Всъщност никак не е комично...

Личи му,че много е работил в системата.

Подкрепям го тоя човек,безусловно!

Министъра е прав. Полицаите са една паратизираща група, хранена обилно от народа но даваща в замяна малко. Тях ги мързи. Няма полицейско присъствие за да разберем че има държава. Само да излеза из София и виждам по няколко случая изискващи тяхна намеса но тях ги няма. Знаем че са прости момчета но имат началници да им кажат как да си вършат работата. : При тази анархия не е чудно че хората се махат от България.

началниците и те...

Полицаите: Зам. министърът да краде по-малко! Стига безочие!

Това основание ли е да се взимат заплати и да не се работи?

Честно казано, бих искал полицаите да взимат поне 2000-2500 чисто, да имат пълно оборудване и неограничен ресурс(не да си плащат хартия, тонер и бензин). Ама като окопчаят някой, да имат пълни и безкомпромисни основания и доказателства, да извършват идеално следствие и да третират ей тия задници в парламента и администрацията както най-долните пласьори, когато са виновни. Искам превенция, искам разкриваемост, искам наказуемост и искам неизбежност. Да са неподатливи на корупция и безкомпромисни към мръсни колеги. Честно, искам да взимат такива заплати, че да не се налага друг член в семейството им да работи. Те ако работят като за такива пари, то ще се отплати 100 кратно, ще има толкова по-голяма база на събираемост в бюджета, толкова осветлен бизнес, толкова наложени глоби, толкова повече честна конкуренция, толкова повече въздух за хората и бизнеса, че просто няма начин да са ни е тежест на бюджета. Полицаи, разследвайте и уличете перфектно поне един двама министри и депутати, да влязат в затвора за максималния срок дължим на престъпленията им, пък тогава ние, гражданите ще излезе да протестираме да ви увеличат заплатите.

Ти си идиот

Министрите ги разследват следователите......до тук с искането полицай да ги разследва....следователите са към съдебната система