Студът намали десеторно мигрантите, прииждащи нелегално

Студът замрази бежанския натиск към страната ни, показва справка на „Гранична полиция“, цитирана днес от „Монитор“ разполага.

Обратно в новината

Коментари - Студът намали десеторно мигрантите, прииждащи нелегално | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това ли да се радваме, че зимата спряла нашествениците?!? Държавата ни не се охранява, който си иска влиза, излиза, троши, ако не го обгрижваме подобаващо, а защо народните ни избраници ги пазят и то не формално, значи може за едни, а останалите сами да се оправят. Само че скоро ще дойде вид(ен)ов ден и некадърните ни и корумпирани управници ще си получат заслуженото.

Аз да питам, какво става със строителството на оградата по границата с Турция, парите ли свършиха, жива сила ли няма ..., че то за същото време Великата Китайска Стена са построили ... хахаха ... или май, май няма далавера и с нея и без нея ...

Нима само студът ще ни помага да се справим с тези навлеци, къде е защитата на държавата, къде е граничната полиция, къде е Законът??? По закон, всеки, който нарушава държавната граница, се осъжда и депортира, ако не е извършил и друго престъпление, което означава затвор у нас. А сега, какво: идват ислямските термити, и ние ги настаняваме в лагери, на топличко, храним ги, лекуваме ги, плащаме им масрафа... В същото време българите по малките градчета и селца мизерстват, нямат ток, нямат вода, нямат хляб, нямат лекар!!! До кога с това безобразие?

Студът ни пази, така излиза! Дето викат старите: На кьоравите гарги господ им виел гнездата!

До кога ще ги пускат тези да идват тука и защо идват!?

ЗНАЧИ ИМАЛО РЕШЕНИЕ ЗА БУЛГАРИСТАН? !-ВЕЧНА ЗИМА!

На пролет ще броите труповете по границата

Като алкашите в Русия - събират им лешовете на пролет, като се стопи снега!

трябва да назначат студът на щат, заедно с Перата и Динко, иначе охраната на границата е на самотек

Ако някога влезеха 520 нарушители за седмица, командващия гранични войски щеше да бъде осъден и разстрелян.

Гранични войски пазеха да не се излиза от България, а не да не се влиза. Стъпвал ли си на границата да видиш накъде беше наклонен кльона?

не му се бъркай на човечеца в пропагандата бе. трябва да изкара за една дозичка и днес.

АКО ТРЯБВА И АВГУСТ ЩЕ ВАЛИ СНЯГ :)

Да се молим за дълга и здрава зима.

Ха-ха, е това го чакам от 2 години! Що бе - сега могат да прекосят морето пеш!... :)

Лоша работа, по принцип е хубаво да има мигранти, да може да има органи за транслантация. Така и така в държавите си щяха да загинат от болести и войни, поне да ни свършат работа.

И ВСЕВИШНИЯТ ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖА НА ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ! ГРЪМ ДА ПОРАЗИ И ОТ РАК ДА УМРАТ И КАНАЛДЖИИТЕ И ОРДИТЕ АРАБИ И МАМА ИМ МЕРКЕЛ И БАЩА ИМ ШОРОШ. СТИГА,БАКТЪН ОТ ТОЗИ ЦИРК.!!

Странно,статистика сочи стотици влизащи и излизащи мигранти!!!! Тогава за какво строихме тази ограда??? И 130 000 охранители !!!! - все търтеи ,които сеят страх и ужас по дискотеки и икономика!! Докога????

Да нямаш неприятни спомени от някой охранител?

Е, разгеле - намерихме му цаката! Дет' се вика снега намали бежанския поток на 100% и ни е безплатен от дядо Боже, пък "оторизираните органи" само на 40 % и ни струват над 1 милиард годишно!;) Абе, Бъчи, като се стопи снега по естествени причини, що не вземете да инсталирате няколко от онези машини , дето произвеждат сняг, по границата?;))

Глупости. Това не е заради студа а заради високата ограда и нка Бъчето пазачите на всеки километър по границата.

Ми то уж родната милиция ни пази, но накрая излиза, че студът върши тази работа. Дано намалее тази паплач, че станах расист.

милицията държи небето да не падне и да спре снега!

е нали опънахме ограда за 200млн. .. от къде прелитат тези

То бе възхвала на ЕС и снимки с Меркел,,резултат Шенген, не ЕС стигна до Сръбската граница.Хвала на ТЕБ за успехите ТИ

Боко тиквата ни продаде !!!каква е съдбата на предателите.....?!все ще се намери някой достоен ......

Напролет ще се размиришат, т.е. - раздвижат.

Замръзналите само ще се размиришат... И да не забравяме, че следва и Голем поСечко!

съгласен съм до май на такъв студ ,стига да престанане тази инвазия мюсулманска !!Господ си знае нещата !!!

Петя ли, Рума ли, да се сети, че Хората почиват в преспи На Каките, им е топло, край казана с чорбица, в Харема. Бойко мир и любОф раздава

"спипани" звучи почти като "сгащени", може и "набарани".

Само да не стане както с реките на пролет. Като започнат да се размразяват и да прииждат, заливат всичко и няма спасение.

Размразен мигрант едва ли ще приижда...

След като продажната държава не желае да ни защити от наглите нашественици, а ДАНО СТУДА ИЗБИЕ ТАЯ СГАН!!!!!!!!!!!!

То и с бълхите е така ! Налазват през топлите месеци ! В студа се снишават и чакат ! Спасението е само пръскане с отровни препарати !

Цифрите будят тревога, но мен повече ме притеснява, а вярвам, че и вас, цифрата на заловените на изхода! Това означава, че държавата ни е разграден двор, и че всеки "мигрант" може да си се разхожда на воля из страната ни, да пресече 600 километра безпрепятствено под носа на полицията. Това може и да значи, че полицаите са активни участници в "каналджийството"? Или пък спят? Да не говорим, че границата ни е като врата в полето...А прескъпата ограда явно не върши никаква работа. И явно студът ни е по някакъв начин съюзник...

Като добавиш и, че Австрия и др. държави пращат полицаи на сръбско-българската граница да пазят от нашествениците се очертава картинката на един голям мигрански лагер на територията.

Не спят , а броят пачките, които са им дали наглите платени нашественици, ти до тоя момент не прочете ли това в нета!!??

само студ му е майката ,тогава

По форумите сте много отворени и големи разбирачи кое как трябва да стане , ама я пред входовете на блоковете ви в кварталите няма кой да почисти , ама иначе на приказки сте големи!

точно точно!

мръсните комунисти са виновни !!! окрадоха държавата!!!

А нашите помияри за какво давата на 'маймуните' да натискат !?! Заради далаверите на дупедати,мутри и тикви населението на територията страда от нашествието на 'маймуните'.

Студ и пак студ му е майката! Няма мигранти, няма грип!

Добре че е студа, че иначе Бойко няма да спре мигрантите. Остава само да се надяваме че те сами ще се откажат. Щом за 1 седмица 600 човека са влезнали вътре в страната без проблем, значи нямаме абсолютни никаква граница!

Я стани ти министър председател че тогава да видим какво ще пишат хората за теб!

Къв Бойко бе? Бойко е в оставка. Избери си някой срещу който няма да мрънкаш.

В такъв случай да ,,благодарим,, за зоркото охраняване на границата от нашите завършени идиоти и некаърни продажници. Да си пожелаем дълга, студена, снежна и непроходима зима зада може да ни опази от навлеците с чалми.

Малко статистика от Бъчварството. Да не скучаем.

Напълно подкрепям.Това, което държавата прави най-добре е да имитира заетост. На Бъчвата не бих и дал да управлява и плод-зеленчук.

Имаше време когато през държавната граница пиле не можеше да прехвъкне сега разчитаме на времето.ако не беше трагично щеше да е смешно.

Денонощтно и зиме и лете машини за сняг да обсипват границата със сняг и ще замразим незаконно преминаващите границата.

Някой

А на пролет ,през лятото и есента някакви идеи за тези сезони?

Да плашите с глоби мръзнещите и увити в каквото падне бабички и старци в студените панелки, дайте им по една риначка и да започват, поне хляба и възглавницата си да платят!!!

Еййй глупак. Когато е трябвало тези хора са работили много повече отколкото малумният ти мозък може да си представи. Вместо да даваш идеи вземи осъществи някоя такава. Ако нямаш потенциала по-добре се връщай там откъдето си излязъл и където преди да излезеш баща ти те е събрал с лъжичката от пода и те е поставил. Малоумник

Работили дръжки. Цял живот са се скатавали за по 200-300 лв заплати, сега мрънкат за германски пенсии. Тарикатчета и мързеливци сте.

а колко каналджии си почиват заслужено в затвора?

За служители от ВиК ли говориш?

ако в статията говорят за служители на ВиК