МВР-синдикатът: Друг път полицаите ще мислят преди да пазят

Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) изрази неразбирането си към внушенията, насаждани за полицаите, участвали в потушаването на бунта в Харманли.

Обратно в новината

Коментари - МВР-синдикатът: Друг път полицаите ще мислят преди да пазят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пореден път (вече никой не помни колко са) свърши нещо като кучето на нивата. Не можа да я оправи и Цацата, ужким за това го докараха, съдия бил... Няма ли кой да я закрие? Ката правят само простотии, по-добре или да не вършат нищо или да ги няма. Само седят на хемороидясалите си задници и тъпеят. От тях полза никаква, а щети за общестото - бол.

Я, виж ти какви агресивни своеволия на тия проклети полицаи. Те ей така решили да отидат там в лагера и да се бият с мирните, нещастни бежанци. И този дри3льо дето ги е молил да не го наряняват с колко камъка ги е помолил за това? Или може би е чистил тоалетните по това време като са го нападнали полицаите? Хайде холан, пак ни покръстиха, нали току-що от небето паднахме.

Малко са ги били... щом могат и да се оплакват.

в бг полицията е престъпна ДС организация и се занимава с рекет, кражби , убийства и продажба на дрога

БЕЗСЪД И ПРИСЪДА!!! НА МЯСТО КЪДЕТО ВИ ИЗЛЯЗАТ НА ГЮМЕ! Това е единственния начин да ги изтрепем до 10-то коляно!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.

Аз съм за по-широки правомощия на полицията ! Ама полицията като институция трябва да спечели уважението ми, защото до момента със своите действия, служителите на реда само ме карат да изпитвам погнуса. Да изброя малко от техните действия, които ме дразнят: - невъзпитани и арогантни към обикновенния гражданин; - толелират престъпления ( когато известни личности карат пияни не ги закачат, добре не е нужно да тръбят по вестници и списания, че еди кой се е оакал, ама поне да му вземат колата докато изтрезнее и да го преберат да спи на топло, да не мръзне човека); - оказват физическа охрана на проститутки и други лица със съмнителни дейности ( да не ме нападнете сега, че и проститутките са хора, аз много уважавам хората от тази професия ); - нарушават законите и с тези си действия дават пример на всички останали; - не респектират с външен вид, няма как да изглеждаш като тюфлек и да ме убедиш, че от теб зависи моята безопасност; - - Айде всеки вместо да псува да добави по някое смислено тире, а тия дето подслушват да предадат нанатък, пък дано поне някой се замисли..... Във въпросния случай, имало ли е бунт имало е, айде всички на товарния влак и към Анадола или от където са дошли, ама и това не са свършили докрай като хората.

Престанете да обвинявате българската полиция ! Всички медии са продаяжници! България е за българите, не за тия буклуци мигранти

Това е безобразие !Полицаите не могат да си вършат работата защото не са защитени от закона ,безобразие

Полицията ТРЯБВА да бие хората с агресивно държание. Полицията НЕ ТРЯБВА да бие хората, които не са с агресивно държание. Агресивно държание - действия (не думи), с които се заплащва здравето или живота на полицаите или на други граждани.

Полицията трябва да бъде ръката на закона и да го прилага ефективно според правомощията си ! Образец за нашата полиция трябва да е щатската полиция ! Не само бой , но и гумени куршуми да използува при заплаха за живота !

Айде стига с оправдания.Като не ни пазите ,ще си ходите.Сега и награди ще искате,все едно че вие задължения никакви нямате освен да спите и да си затваряте очити за престъпления всякакви.Колко лесно ,ръцете ни са вързани.А само ревете за заплати и привелегии.Като не ви отърва ,търсете си работа.

abasador

не знам, какъв МВР синдикат сте... ама бих ви посъветвал да ви омекнат малко главите (ако могат) и да се разходите малко по на запад от Драгоман! Тези дети ритат и хапят в България, тук в Германия, като направят рация лягат веднага на земята и слагат ръцете на главата! Та към вас умници от синдиката... защо в Германия е така? (въпрос с повишена трудност) Айде лек ви ден.

Ако не ти харесва полицията на която плащам заплатите - отивай ти да се цаниш за стражар. И само да си посмял да не биеш когато трябва да се бие прави му сметката.

Полицията биела?? Ами бие - нали затова е полиция. От нея се очаква точно това - да бие с повод, а понякога и без повод. Аз не искам беззъба полиция която стои и гледа? ?? Или - да се опитва да убеди отсрешната страна с аргументи, да държи речи и да организира литературни четения ли?

Ако полиията не бие - кой да бие ?? Аз ли? И защо - нали им плащам заплатите да въвеждат ред.

Може и да прозвучи негативно. В този свят и в тези времена побеждава злото! Когато милиционери бият дисиденти - това остава без последствия, когато бивши милиционери бият ислямисти помагайки на нормалните хора - то тогава естествено ще бъдат разследвани от прокуратурата. Все пак не всеки може да бие престъпник просто така, виж нормален човек ако е - няма проблем.

Първо: Полицията трябваше да бие от по-рано, повече и по-силно!!! Второ: В подобни случаи на непредизвикано посегателство срещу полицаи с цел преднамеремо убийство (как по друг начин да се охарактеризира хвърляне на камък колкото паве по унифирмен човек?), полицаите би трябвало да се разследват само и единствено в случай, когато срещу пострадалите (дори летално!!!) е употребена преднамерана и непремерена жестокост или садизъм! Във всички останали случаи последците са за сметка на посегналите на служебни лица при изпълнение на техните преки задължения! И никакви разследвания при различни от леталния изход за пострадалите да не се предприемат! Само така служителите на реда ще си вършат работата качествено! Другото са празни приказки!

С право бягат насам хората. Ако по техните земи хвърлиш камък, веднага ще те застрелят. Как се живее при такива условия?

По принцип, не е лошо полицаите да мислят винаги? Особено когато си превишават правата и употребата на сила. Знам ги много добре как действат в София, обикновенно агресията и безредиците са от тяхната страна.

Ти да не си от агитката на левски или цска?? Полицаите бият, по цял свят полицаите бият, а някъде и стрелят, след това разпитват. Та нали затова са полицаи, а не украшения на пейзажа ?

Ами те винаги мислят преди да тръгнат да пазят и от страх все не се стига до пазене.Нали имампознати полицаи как ми разказват,че като подгонят някой въздух не им остава и само гледат да се крият.

Докато не разкарат този министър с шупла, не може да бъде иначе. Просто направете всичко възможно, за да отстраните пишман социоложката час по-скоро.

заслужават много повече тези помияри. Да ги храним, да им даваме подслон, а те да трошат. Заслужават да живеят в потрошените жилища - без прозорци. Ама как така - защо да ги гледаме като сакати. Нали били специалисти, нали щели да обогатят Европа. Да си поправят сами каквото са потрошили.

Господа синдикалисти, насочете гнева си към Бъчварова. НАРОДЪТ разбира и не упреква полицаите, че изпълняват задълженията си.

дкми

В коя нормална държава ще дойдат някакви амуджи, ще палят, ще чупят, ще хвърлят камъни по полицаи, и после държавата ще тръгне да съди.... полицаите? Че били набили малко амуджите? Калашников....

Подкрепям полицията! Не разбирате ли, че само те стоят между вас и развилнели се престъпници? Лъжите, че биели по стаите са толкова плоски. Не знам как им вярвате? Разбира се, че развилнелите се орди, ще кажат че са били бити. Мятат камъни, а после се изкарват жертви. Цифрите са- 5 мигранти и 24 полицаи в болница. Не бъдете наивни.

Някой тук заплашва че ще накара полицаите да стачкуват. Да не си вършат работата, демек. Нещо което по закон е забранено. От една страна полицаите са тези, които трябва да спазват закона. И да го налагат. ако трябв аи със сила. От друга, представители на полицаите ги подкокоросват да не го спазват. Подбуждат ги към бунт - да не се подчиняват. Подбуждат ги към стачка - да не си изпълняват задуълженията. И ако е така, те трябв ада са първите, които да бъдат арестувани, съдени и тикнати в ареста. А после уволнени дисциплинарно. Някога, на пишман-милиционерите им викаха мицифайки. И като гледам на тия пишман-плицаи много ще им отива това име - мицифайки. Полицаят трябва да внася респект. И всеки, който посегне на полицай трябва да знае че ще пострада. Или ще изясе боя, или ще бъде гръмнат. С всички междинни варианти. Ако тия мангали в храманли бяха прав8или тези безчинства в САЩ, щатската полиция щеше да гръмне поне няколко. Защото това е истинската полиция, а не нашите мицифайки. Аз ще се съглася че не само полицаите са виновни за това положение. И политици от всякакъвъ цвят са виновни. Но има и друго. Огромната маса от полицаите у нас са станали такива не по призвание, а за да не работят. Защото я се опитайте в частна фирма да не си изпълнявате задълженията. Изхвърлят ви като мръсно коте начаса. А в държавната администрация всичко може. Преди няколко дни, т.н. "учени" от БАН посред бял ден се изтапанили на площада пред НС да протестират. В работно време. Кой им плаща на тези хора? Ама прав беше Дянков за синоидалните старци в БАН. Прав беше че им режеше парите. Явно и в МВР е необходима чистка. Който става за полицай - ОК. Който не - вън. И от МВР, и от службите и от т.н. "професионална" армия. като искаш да си държавен служител ще изпълняваш задълженията си както се полага. Ако си недоволен от нещо подаваш си молбата и напускаш. И да видим като напуснеш полицията къде ще ходиш. Освен мутра и охранител ставаш само за овчар (горкичите овчици).

За някои неща сте прав, но в конкретния случай полицаите недоволстват от това, че са виновни, когато си вършат работата .

А бе цифко заспала! Като гледам колко си вършиш работата стоеики в дира и пишейки дълги коментари.

Не казвам ,че нашите полицай са кой знае колко умни и добре сложени, но те са полицай и трябва да ни защитават от незаконно влезлите в страната и държащи се не според закона и реда бежанци.Това са икономически имигранти и не трябва да са тук. Преди 26г.,когато ние бяхме такива емигранти в Европа ,дали се държахе така и дали имахме техните привилегии.За бедните пенсионери няма пари за пенсии,лекарства , а за тия има всичко.Истината е ,че те са много у нас ,от вън ги командват какво да провят и ,че ще става все по-лошо.Затова да се махат и полицията да ги държи под контрол и ако трябва да упражнява и сила.На който не му изнася да се маха.Да си ходят в техните съседни богати даржави.А афганистанци,пакистанци тези да се екстрадират незабавно от тук.

АМИ ПРЕДИ ДА ПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ДА ВЪРНАТ ЗАПЛАТИТЕ СИ ЗАЩОТО ЗА ТОВА ГИ ПОЛУЧАВАТ ЗА ДА ПАЗЯТ ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД

СИНДИКАТЪТ НА МВР ЛЪЖЕ! ПОЛИЦАИТЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ- НИТО ОНЗИ, НИТО ТОЗИ, НИТО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ! АКО МОЖЕХА ДА МИСЛЯТ, ЩЯХА ДА ЗНАЯТ ЧЕ СЕ УДРЯ ПО СЪПРОТИВЛЯВАЩ СЕ ЧОВЕК, А НЕ СЕ УДРЯ ПО ПАДНАЛИ, НЕСЪПРОТИВЛЯВАЩИ СЕ, ИЛИ БОЛНИ ХОРА, ПО ЖЕНИ ИЛИ ДЕЦА. НО ОТДЕ ТОЛКОВА АКЪЛ В ОЗЛОБЕНИ И КОМПЛЕКСИРАНИ ПРИМИТИВИ, КОИТО САМО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ВЪРВИ ЗАПЛАТКАТА С НАЙ-МАЛКО ТРУД И ДА СЕ ВЗЕМАТ 20 ЗАПЛАТИКИ ПРИ РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ НА 45 ГОДИНИ. ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ, НО ТЕ СА ТОЛКОВА МАЛКО И НА НИСКИ ПОЗИЦИИ, ЧЕ НЕ ОКАЗВАТ ВЛИЯНИЕ!

Незная за полицаите, но очевидно ти си прекалено възвишен, за да биеш когото и да било. Затова ще си съгласен да те опъват безкрайно време анадолски беззащитни хора преди да ти клъцнат главата. И ще ги оправдаеш затова. А, има и друг вариант - просто си платен трол.

Има други места, където да споделяш еротичните си фантазии :) Интересно би ми било, утре - другиден, като излезнеш да протестираш на улицита, как ще коментираш няколко палки в бъбреците.

А от къде знаеш, че са били "ПАДНАЛИ, НЕСЪПРОТИВЛЯВАЩИ СЕ, ИЛИ БОЛНИ ХОРА" ..а и за бити жени май няма информация ?

добре е да си далеко и да лаеш за правата на афганистанци, сирийци и т.н., но ако живееш близко до тези места където са настанени ще ти се иска да знаеш че ако нещо стане ще може да разчиташ някой да пази и твоите права и здраве.

Наистина полицаите немогат да мислят! Те са по зле и от военните! А всичко друго което си написал са глупости! Грам понятие си нямаш как се действа в ситуация на масови безредици и защо се налага да цапардосаш някой паднал на земята.

главата, използвай главата ... не тая дето ти влиза отзад, а твоята. Натисни нечетен броъй пъти capslock и тогава пиши отново. 'Падналите беззащитни жени деца' как успяха да вкарат в болницата 24 постоянно трениращи мъже по над 180см над 80кг? Сигурно са ги съборили с вопли!

Болен бил, правел леко физическо упражнение хрърляне на камъни. Хайде бой по морунката да не се разваля кожата. И да съдят тези дето ги съдят за клевета. Ако няма доказателства че е бил болен или че са го били значи е клевета. Ако не го осъдят следващия път ще съдят полицаите че не са се молели към Мека докато са ги удряли с камъни. И да пуснат Динко че ще им се върне тъпкано.

"МВР-синдикатът" да престане, да се държи като мафиотски клан,ако искат полицеиската им държава да съществува.

Щом не искат да ги бият да си стоят в Афганистан, Пакистан и там от където са дошли. Щом ще се бунтуват нямат място в България. Явно някой хора искат и малкото съвестни полицай да спрат да изпълняват своите задължения, тогава кой ще ни пази. Така се потушава бунт, а не с приказки.

Ами да не мислят, направо да стрелят, както е в Америка, нали все там гледат нашите "политици"...

Съдят Динко, сега взеха и полицията да съдят. Следващия път полицията да осигури периметъра от тези дето съдят, че току виж започнат да съдят и защото оказвали съпротива като искали да краднат или набият накого.

та има няколко гранични полицаи които са съдени за това че са пресекли незаконни действия срещу Република България! Преди няколко години едно момче от заради това че е стрялоло по турчин влезнал незаконно да лови калкан в нашите води и стрелял по мангасара заради това че онзи се опитал да се сбие с граничната ни полиция. Друг заради това че стреля във въздуха но от рикошет в моста над тях пуква поредния мигрант! Хахха полицаите са ТЪПАЦИ щото играят по свирката на политиците, а не си изпълняват задълженията по устав и закон!

Абе каква подкрепа от министър, какво е то министър на МВР, какви 5 лева? Полицията е превърната от мутрите в една законна банда!!! Няма престъпна дейност в страната, с която да не са свързани настоящи или бивши полицаи!

Размирите Харманли са доказателство че ние не можем да си опазим границите които са неприкосновенни според Конституцията на РБ.Всъщност ние не сме суверенна държава асме зависими от новия голям брат.Те заедно с хелз. комите ще ни казват как да я пазим ама не идват те лично да спират мигрантите с телата си.То ако можело така нямаше да бъдат изобретени различните видове оръжие.Доказано е че щом има нападение съответно има итбрана с всички видове средства.В този смисъл искам да запитам висшите ръководители ако бъдат нападнати лично как ще се отбраняват.Но те никога няма да бъдат нападнати дащото си имат охранители.Тези мигранти са решили да не умрат в родните си места а на друго място независимо на коя граница или море.А който ги иска в неговата страна да бъде така добър да ги извози с каквото си иска.Не може да отиваш там където нямат възможност да те приемат.Тези хора не са готови да се борят за живота си.А ко не беше така те щяха да се борят там в родните си места.Който смята че живота не е борба за живот той е глупак.

Ще помислят те... От много мислене до тука сме я докарали...

Полицаите ще трябва да стрелят на месо вече, тези джагали ще ни унищожат тотално, а на ЕС му дреме на хоя за нас, нали сме клоаката им !

Боже, управляващите евроатлантици съвсем са му изпуснали края! Почне ли една дълбоко непопулярна власт да я критикува и репресивния и апарат, свършека е близо.

Тия па от синдиката- следващия път полицаите щели да мислят- това оксиморон ли е или опит за някаква шега?

А какво е оксиморон?

Когато ги снимаха полицаите бяха кротки като агънца, биеха с палки по щитовете. Когато нямаше камери обаче и след като протестът приключи, полицаите влязоха по стаите и биха наред - без да се интересуват кой е виновен и кой не е. И после данъкоплатците ще плащат за извършените полицейски престъпления.

путкоооооо

А ти какво искаш, кафе ли да им предлагат? Бият се всички наред за назидание.

Така трябва с тая стане. Тук са да завладяват. Някой трябва да ги спре

Това от къде го знаеш? Това е лъжа- само терористите, които имат интерес да до кажат подават такава информация. Защо вярваш на няколко престъпници, а не на институциите на собствената си държава? Фактите говорят- 5 пострадали мигранти и 24 полицаи. Виж и видеото! Стига манипулации.

Афганистанците и останалите пучисти които нападнаха нашите полицай с камъни спадат към един вид подчовеци с примитвна психика и модел на поведение , тоест животни които не разбират от дума а само от груба сила. Така че с такива подчовеци езика на разбирателството е палката и тоягата , Саддам и Кадафи знаеха това и ги бяха дресирали добре.

Сигнализирай СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ МОМЧЕТА, БЕЗ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ВИ МИНИСТЪР, НИКЪДЕ НЕ ТРЪГВАЙТЕ! ТЯ ДА ВОДИ КОЛОНАТА, ТЯ ДА ГИ ОЗЪПТИ, ЧЕ АКО ИСКА И ДЪЩЕРЯ СИ ДА ВЗЕМЕ С НЕЯ! ТА КАТО НЕ МОГАТ ДА ГИ УСМИРЯТ, БОИ И НА ДВЕТЕ, НО БОЙ, КАКТО ВАС ВИ БИХА С КАМЪНИ И ДЪРВЕТА, ЧЕ СЕГА И ВТОРИ ПЪТ ВИ БИЯТ - РАЗСЛЕДВАТ!

прави и казва това което и каже "Масонската Ложа" иначе ще и направят ритуал и ще я пренесът в жертво-принушение!!!!!!,...другите смотаняци които се забъркаха в тая "Сатанинска Секта" също? те не са знаели в какво се забъркват алчни за пари и за власт!!! Тази "Сатанинска Секта" ни управлява и ни убива от 1989 година до днес!!! Ротшилд е казал че до 2030 година няма да има такава държава България нито живи Българи!...Анатема на Дявола и неговите слуги-Сорос и всички останали български, не български и чуждестранни!!!!!!++++++

Време е полицаите да понатупат частните лични охрани и охраняваните.

СТАВА ДУМА ЗА НЕЛЕГАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ТЕ НЯМАТ ПРАВА! МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОР - КАРЦЕР НА СТУДЕНО ЗА МНОГО ВРЕМЕ. Полицаят по време на БУНТ трябва да има пълни правомощия за разпръскването му. Бития бит, Убития убит. Както граничарят на границата може да стреля не месо след предупреждение. Тези, които се противопоставят с агресия и насилие - затвора да почва от 5 години на горе!