Бъчварова: Няма да има повече наказани заради TV7

Към момента нямам информация от допълнителни разследвания, за да има други наказания. Мисля, че случаят приключи вчера, продължаваме напред.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Няма да има повече наказани заради TV7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредното недоразумение в правителството

Много интересна теза разви днес Кулезич (нали чисти след Боце),че видите ли,"кой' е наредил операцията с полицаите ,и видите ли ,Боце и тетка Бъчва нищо не знаят ,че даже "КОЙ" ги злепоставя нарочно.По -гнусна журналистика няма.

"Към момента" - по тъп израз няма. Към е за посока: пътувам КЪМ Варна (напр.) и ДО момента съм изминал 100 км. Неграмотни хора, ей!

Към утрешните събития , към бъдещето , към момента в който ще настъпят следните изменения ....... ''Според теорията на относителността има 3 пространствени и едно времево измерения. С него се измерва продължителността и последователността на състоянията и събитията'' Поизсилил си се малко.

Г-жо Министър!Това не са ваши ,вътрешни отношения!Плащаме на Вас и подчинените Ви, за да вършите работата,която сме Ви, възложили. И разберете,че Вашите служители са допуснали една голяма грешка-трябвало е да проверят дали е налице ЧСИ и ,след като установят,че е нямало такъв- да изгонят онази кикимора,която всъщност е представител на една от страните в процеса.Ясно ли Ви е! И да знаете-поискали сте оставките на онези двамата началници НЕПРАВИЛНО!

Посещаващите властта по някакви обстоятелства нямащи нищо общо с капацитет , компетентност , подготовка , образование , никога не са възприемали нещата по този начин . Властта за тях винаги е било средство и параван за преследване на частни и групови интереси и облаги.Хабиш си думите.

И тази ще излезе че е шментарка , Оставка на правителството , незабавно !!!!!!!!

Да изчисли колко струваще на данъкоплатеца безумието на полицейските началници! преки щети на държавата: - надницата на 80 полицая - бензинът на автомобилите - бензинът на министерския мерцедес и пр.... непреки щети - уронване престижа на МВЛ Сумата да бъде заплатена от виновните! Не може да им се размине само с оставки -

Нито има бити, нито убити, нито задържани! С кое прекалиха полицаите? С това, че бяха там. Имаше търсен скандал, който не са състоя!

Очевидно проблемът ти не е във фактите , а в способностите или желанието ти да ги осъзнаеш.Дори обяснение по случая едва ли ще помогнат , затова ще си ги спестя.

БЕЗОЧИЕ! ДЕБЕЛООЧИЕ! ТОВА Е НОРМАЛНАТА РЕАКЦИЯ НА МУТРИТЕ. ИМА НАКАЗАНИ, НО НЯМА ТАКИВА. ТЕ ТИ ТРЯБВАТ Г-ЖО МИНИСТЪР ЗА СЛЕДВАЩАТА АКЦИЯ СРЕЩУ ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА. СВЕТА РАЗБРА, ЧЕ ПО СЪЩЕСТВО ПРИСЪСТВИЕТО НА МВР В ТВ7 БЕ НЕ СУПОРТ, А МУТРЕНСКА ОКУПАЦИЯ. ЖАЛКО! ЖАЛКО!!!

Много жалко!!! веднъж да тръгнат по следите на милионерите и олигарсите и спряха!! ех, нямат достатъчно кураж ш това е!!!

Егати и некадърника трябва да си за да назначиш такава за вътрешен министър.Тая си няма понятие от това.

Едно им признавам,майстори са в това,но вече не могат да ни впечатлят.ИЗТЪРКАНИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ.

От години не гледам телевизия. Но тази история е гадна. Струпването на полицаи винаги безпокои гражданите. Гледах директното излъчване на живо - там нямаше никаква ситуация, с която да се справят 100-ина полицаи и не е ясно, какво толкова са овладяли. Вярно е, че първо са посегнали към сървъра, защото е най-скъп. Също е вярно, че квесторите на КТБ и синдиците са отказвали да бъдат изплатени дълговете към банката. Защо юриста на КТБ Кристина Димитрова е отказала до няколко да бъде внесена цялата дължима сума? Нали искат пари?! А не, закриване на телевизията.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД! cobra style...

Там не е имало ЧСИ и това чудо не е трябвало да се провежда.И затова изгоряха двама началници.Ще се уредят други двама.И нали искате засилено полицейско присъствие? Ето ви го!

Не е малко прекаляването,а точно с определена цел,да внесе смут, страх и спре работата в медията!ТВ 7 са заснели точно какво се е случило,дори един полицай беше влязъл в студиото при излъчване на новините!Директно излъчиха и разговора със съдебния изпълнител,който изведнъж реши,след нареждане телефона да вземе първо сървърите,за да спре излъчването!Стойността им не е чак на толкова висока и бяха под 130 в списъка!На въпроса,кой и е наредил,започна да се скътава и бяга от въпроса!

Ама каква оставка искаме на тази леля, като тя е избрана за Началник на работната група "Административен капацитет", която ще подготвя и избира кадри за Председателството ни на ЕС през втората половина на 2018 г. Ако ви интересуват другите 5 началници, това са Меглена Кунева. Лиленцето Павлова, Веждиъо Рашидов и Венци Горанов. Ето кои са дясната и лявата ръка на Бат' Бойко!

Не съм присъствал, но според мен е редно полицията да е там поради простата причина за голямата вероятност от нарушаване на обществения ред. Разбира се полицията няма никакво отношение към самото действие на съдия изпълнителя. За това е редно 1-2 полицейски коли с няколко служители да са там, но на вън от сградата. Единствено ако бъдат повикани от която и да е от спорещите страни те могат да се намесят за да не се стига до бой. Проблема до колкото разбирам е, че нашите полицаи си мислят, че всичко им е позволено и са влезли вътре без никой да ги е викал /вътре/. Освен това те НЯМАТ право да пипат техниката /имуществото/ на длъжника в случая. Могат да се намесят ако някой посегне да бие някого или почне да чупи нещо. От обществена гледна точка е интересно кой в момента е собственик на тази телевизия? Кой плаща заплатите и прибира печалбите?

защо още не е подал оставка бе? как така няма да има повече наказани той първи трябва да бъде?

боковица е велика мутреса, а тази дама е велика мутра...хо хо хо

слаб министър за такова ведомство- излъчва обърканост и безпомощност. Търси вината само в подчинените си... Не дай боже да има някаква по- сериозна ситуация

Да е само тая, с мед да я намажем, а има още калинки. Мартин Димитров става министър на икономиката! Човекът на Костов ще поеме ведомството до две седмици. Така Божидар Лукарски се очертава да бъде първата смяна в правителствотf. До кадровата рокада ще се стигне, ако до дни Лукарски не покаже дипломата си за завършено висше образование. Ултиматумът му е поставен лично от Бойко Борисов. Той е заковал двуседмичен срок пред настоящия икономист 1 да докаже, че има нужния ценз да управлява министерството.

До 2 седмици СДС ще му изфабрикува диплома, колко му е! Чудя се този откъде се появи на хоризонта и кой го лансира? Дай малко инфо, ама поне малко достоверно.

На тази женица въобще не й е там мястото. На Бойко знаем колко му е сивото вещество, за да я предложи, но защо тази Бъчварова се захваща с нещо, за което няма нито опит, нито качества?

В нашата държава е невъзможно да се проведе такава смешна, масирана поицейска акция без знанието на Борисов. Сега той е включил задната скорост и гърмят бушоните!

Полицаите по пътищата пак просят пари,какво стана с камерите и другите простотии,които се изговориха,всяко 4удо за три дни.

А Бъчварова и боко-тъпото поне оставките няма ли да си дадат?

Защо да си подават оставките, след като народа е доволен от управлението, ммм?

sav@dir.bg

Прост като Боко.

Полицейска държава,какво друго да очакваме.

Не полицейска а милиционерска

Много е лошо когато си бил подлога на Борисов, след това да храчиш по него, както правеха ибрикчиите подчинени на Капута. Е, вече ще са едни безработни неудачници, защото без КРАДЕНИТЕ пари на мустакатия боклук, телевизията отива там където й е мястото - фалит.

21 подлога на простия!

Ако беше останал Веселин Вучков на поста, струва ми се, че нямаше да се излъчи този невероятен цирк. Не разбирам, защо господа управляващите подценяват толкова много народа, който ги е избрал?????? Цинизъм

Кумчо Вълчо искаше да хапне Червената Шапчица, ама не му мина номера. А сега се прай, че не бил гладен.

ТВ 7 начело с Капута изяде лайн'та за костинбродската афера, нали така? Е, днес същите журналисти отиват да просят за социални помощи, защото след няколко месеца, от продажната телевизия на мустакатия шмекер, няма да има и помен.

Ти си по -тъп от Боко ,бее!

IQ21,като на гумен текезесарски галош от Банкя!

Тази г-жа,ако беше министър на място и поне малко разбираше от това министерство,никога,ама никога нямаше да приеме оставките.Бъчварова,отговоростта е твоя.С какво ти си повече от работещите в тази система?С нищо,пред тях си едно голямо нищо.Изправяш се и си защитаваш служителите.

Как да няма? Ти си за уволнение. Какво се правиш на ощипана, сякаш не знаеш КОЙ.

Абе червени мърши нали щяхте през февруари да уволнявате Борисов, да ви ЕПМ? Бокича ще ви мачка поне още два мандата, след това - може и още два, ще видим.

ПО-червен от комуниста БОРИСОВ и отпадъчните ти роднити от БКП, няма!

Абе може да е комунист Бокича, но днес сте опозиция и БСП/Евророма е едно НИЩО, защото нямате електорат. А начело с бате ти Мишо алкохолика отивате там, където ви е мястото - в клоаката.

Няма вече Бочко да мачка.За тези месеци от както е на власт,отврати и загуби доста свои избиратели,които отново му повярваха.Това му беше за последно.Той смачка собствените си избиратели.

Тези алабализми на отрепка като теб съм ги слушал след всичките 13 победи на ГЕРБ.

Ами тогава народа вас ще накаже в скоро време!

Голямо чудо станало. Д не би да са докарали белият рейс. Истината е че че БТВ е измърсена поръчкова телевизия. Гледайте кой я защитава, и си правете заключение за защитниците. Борч и мерак не умират. Да върнат нашите пари.

И да изгонят Бойко мутрата и слугинажната му партийка!

Най-виновни са, тази неадекватна кифла на снимката и шефа и мутрата от Банки. Да се уволняват моментално!

колко бързо се скапа тази женица !

А защо не уволниха чистачката Муца? Тя е най-виновна!!

И Пулев продължи напред, са че ви видиме и вас.

Скромното ми мнение е, че някой се е обадил на бате Бойко, и му е заповядал полицията да се изнася веднага от тв7.Както се изнесоха скорострелно полицаите, обезпокоили Мишо Бирата преди години.Дано не съм прав.

Срам и позор на Управляващи и министърка!

DIDA

100 (СТО) полицаи нахлуват в ТВ7 в студията и около сградата вчера по това време. Министър председателят - НЕ ЗНАЕ ЗА ТАЗИ АКЦИЯ! Министърът на Вътрешните работи - СЪЩО НЕ ЗНАЕ ЗА ТАЗИ АКЦИЯ! ВЪПРОС: КОЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ?!

Държавата я управляват лъжливите мутри.

Сокола е знаел.

pompai

Делян Пеевски и Ахмет Доган- Взимат държавата.Все повече българи ще бягат и няма да има кой да плаща сметките на циганята.КОЙ?

Забрави и другаря Бурисоф!

В такива случаи по света истинските политици си подават оставките... А тук са прекалили с уволненията! Трябвало е да накажат главната чистачка в МВР с мъмрене, а нейната подчинена с устна забележка

Ама стига с тия оставки бе! Какво толкова е станало! Краднали и с г*за си, а сега оставка! Аман от червени кратуни!

sav@dir.bg

За другаря Борисуф ли намекваш?

ДРУГАРКО БЪЧВАРОВА,ЗНАЯ ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ НИЩО ОТ РАБОТИТЕ ВЪВ ВЪТРЕШНО МИНИСТЕРСТВО НИТО ВАШИЯ НАЧАЛНИК.СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И УСТАВА НА ООН ВСИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИИ,ДРУЖЕСТВА,ПАРТИИ,ФИРМИ И СУБЕКТИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНИТЕ.ЩОМ НЯКОЙ ВЗЕМЕ КРЕДИТ Е ДЛЪЖЕН СЪГЛАСНО ДОГОВОРА С БАНКАТА ДА ГО ПОГАСЯВА-АКО НЕ СЕ ИЗЗЕМА ЗАЛОЖЕНОТО ИМУЩЕСТВО.ЗНАЕТЕ КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО С КОРПОРАТИВНА БАНКА.ПЛАТИ СЕ СЪС СРЕДСТВА ОТ ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД И ОТ БЮДЖЕТА И КОГАТО СЕ ТЪРСЯТ НЕКОРЕКТНИТЕ КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ ВИЕ СЕ НАМЕСВАТЕ.НЕ ВЯРВАМ ТВ7 ДА НЕ СА БИЛИ ПИСМЕНО УВЕДОМЕНИ.ТЕ СА НЕПОЧТЕННИ КАКТО И ВИЕ И ВАШИЯ НАЧАЛНИК.СТИГА С ТАЯ ШУРОБАДЖАНАЩИНА!КЪДЕ Е КАЗАНО ЧЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ СА "СПЕЦИАЛНИ" В ЗАКОНА.ПРИ ТИЯ НАХАЛНИЦИ КОИТО НЕ СИ ИЗПЛАЩАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ЩЕ СЕ ИЗЗЕМЕ ВСИЧКО ЗАЛОЖЕНО И СЛЕД СКАНДАЛА С КОРПОРАТИВНА БАНКА ЩЕ СЕ ТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.НА ТАКИВА КАТО ВАС ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ВНАСЯНЕ В НС ИСКАНЕ ЗА ОТНЕМАНЕ ИМУНИТЕТА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ.ЗАЩО ЩЕ ИЗГАРЯТ ВАЯШИ ЗАМЕСТНИЦИ-АБСОЛЮТНО НЕВИННИ?

pompai

Толкова голям срам и даже Борисов не потварди ,защото е мишка на КОЙ.

ПОТВаРЖДАВАМ,Винету е вожд на простите.

Типичо по мутренски агент Буда праща едни хора в непослушната телевизия а след това идва на бял кон като спасител.Слава тебе Боко. ТВ7 вече никога няма да говори против ГЕРБ.Поредната послушна телевизия.Честито

ТВ7 в първия мандат на Боко си му беше ибрикчийската телевизия!Там беше Любчето Курлезич, която интензивно лижеше на Боко.....шлифера!После, в януарските събития на 2013 тази телевизия я поизтърваха,от там изгониха Любчето, но сега всичко си идва на мястото!Дори си мисля, че и Любчето ще си дойде отново на мястото!

Абе селска, прибирай се на село, много насериозно се взе , некадърница , обслужващ персонал на Боко Тиквата...той обича такива недоразумения...Шеф на МВР, вицепремиер...достигна своето ниво на некомпетентност !!!

Наказват хора които са изпълнявали служебните си задължения.

Слугинажа на машите на простия ,служебно задължение ли е?Некадърници.

Ако няма полици-лошо,ако има полиция да въвежда ред-пак лошо! Абе номера на платени журналисти.... и то некадърни и манипулирани от годинииииии...

КУКУ ГЕРБЕРАСТКИ.

Ако на улицата пред вас няма един полицай - лошо, ако има 100 полицаи - пак лошо! Много ли е трудно да го схванеш? Или се вдига температурата на мозъка ти?

sav@dir.bg

Прост ли си или гербаджия?

Най-мразим обяснения да давам . Аре , аре че имам по-важни работи . Всичко е наред , всичко е под контрол , квото не е сме го оправили . Чао.

А да видим кой е престъпил законите. Тези които изземват имущество поради невърнат кредит или Борисов който осуети изпълнението на закона.

По пътя на истината да започнем със събиране на фактите - изясни ли се въобще що за частен съдия изпълнител е било туй нящо, т.е. било ли е или не е било.

Някои от вас наистина ли имат толкова боядисано мислене или поначало са си малко...да не бъда груб? Никой, нокъде не споменава, че ТВ7 не трябва да си плати борча! Трябва, разбира се! Както и стотици други, теглили кредити от КТБ! За сега обаче, никой не е споменал дори едно име, на което е потърсен борча,освен телевизията! Добре, да приемем, че е първа, а другите ще последват! Но защо със такъв тъп полицейски подход? Защо толкова демонстративно СИЛОВО? Очакваха, че журналистите ще стрелят ли, какво?