В Ихтиман задържаха трима, блъснали патрулка и били полицаи

Трима души са задържани в Районно управление на МВР-Ихтиман за проявена агресия и възпрепятстване на полицейските действия.

Обратно в новината

Коментари - В Ихтиман задържаха трима, блъснали патрулка и били полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питане към министъра на ВР. - защо се случва ?

Братята роми пак били полицаи! Това става вече ежедневие. Борисов това не го интересува. Когато стане някоя голяма патаклама по време на европредседателството ще се заинтересува. А иначе, ромите са ценен електорат и затова не се пипат.Да правят каквото си искат. Тъй де!

Сводката за бити от цигани полицаи става ежедневна май.Както е тръгнало,скоро и новина няма да бъде,просто ежедневие.Нещо,като катастрофите.

За ромите- трудови лагери, за пътните нарушители - няколко месеца затвор. То иначе дефектните глави на някои няма никога да сработят.

Това е поредният случай, който доказва пълната липса на държавност в България!

Полицаите се превърнаха в боксови круши за циганите.Трябва вече да получават заплатите си от Министерството на младежта и спорта Ха Ха

млатят щом не знаят да стрелят . Полиция , жандармерия бол ...да заградят махалата , бой , бой и тогава да питат .

Цели ДВА ДЕНА минаха без да бъдат бити полицаи,все пак родната полиция се пази:))Трябва пак да им качим заплатите,явно са постигнали напредък в самоотбраната:))

Етносът дерибейства, ученици колят от скука и се бият до кома, Бати Бойко реди Западните Балкани и се кефи на европредседателството.

Добре, че въобще е съобщено някак си за случката

Къде е антибългарският Хелзински комитет да се произнесе?

Презирам ги тези от хелзинския комитет. Да бяха цигани, да ги разбера. Но те са по-изпаднали и от циганите. Гнус ме е от тях.

Направо е грозно и обидно да живееш в държава ,в която цигани бият полицаи-уникум!

Едно не мога да разбера, всеки нормален човек ще се опита да се защити при нападение, особенно ако има необходимите средства. Тия полицаи как така търпят да ги бият? Ако съм аз хвърлям им пистолети белезници палки и да си гледат работата началниците, да отиват те да ядат бой.

Няма ли най-сетне да разрешат на полицаите да стрелят на месо в циганските махали, когато бясната тълпа паразити ги напада при изпълнение на служебните им задължения?! Аман вече - всеки ден по 5-6 новини от битието на тая сган, и то само за убити деца, удавени бебета, бити полицаи, претрепани булки ... И също така българи, пребити до смърт от паразитите гадни! Кому е нужна тая напаст от не-хора?!

Доказателство, че сме готови за ШЕНГЕН !

Да, ама требе да го представим на Рюте, оти он неверва, че сме готови!

Да сте чули ББ да каже нещо против ман.гаалите ? На него са му по-мили тъмно-зелените от истинските българи.

Докато има НПО ГЕРБ на ББ и БХК, ще има пребити полицаи. Някой да помни как бяха манга.сариите при бай Тошо ...

Споко, утре ще ги пуснат...щот иначе Брюксел ще ни се кара, че газим малцинствата.

Безобразно се разпасаха циганите. Нагли да безобразие, подчовеци, които нямат респект и се чувстват безнаказани. Множат се като хлебарки и скоро ще ни завладеят.

Ако съм журналист и напиша новина по такъв цензуриран начин, би ме било срам, че изкарвам хляба си без капка достойнство. Цензурата е цинизъм и е лъжа. Истинската новина би трябвало да звучи така: "Цигани вилняха, тъй като се чувстват безнаказани." Бих съветвал полицаите да съдят до дупка всеки, който им посегне. След като "отгоре" ги съветват да не тормозят цигани, а камо ли да стрелят по тях. Намерете в ютуб police shoting-хиляди клипове и вижте колко лесно и моментално загиваш в САЩ ако заплашиш полицай.

Малко са ги били тия,малко. Ама то с тия малки заплатки толкова и на бой могат да носят ченгегата....

Полицайчетата (нарочно така) когато започнете онези, които са посегнали на държавността (във ваше лице, на които ние плащаме заплатите) да ни ги представяте в найлонови торби постфактум, тогава ще си заслужите респекта от страна на нацията! Уважението трябва да се заслужи.

Сигурен съм, че с голямо удоволствие биха го направили ама след това ще ги скъсат от съдилища за превишаване на права и т.н., пък да не говорим какъв вой ще нададат НПО-тата!!!

Г-н Николов, това са права, които те трябва да си извоюват. А ние, ако бяхме малко по-будни като общество, щяхме да сме излезли на протести с тях, рамо до рамо. И да, съзирам парадокса, че се затваря омагьосаният кръг.

Алоооо, политиците, сложете циганите на място, за да няма после "ох, боли" от ваша страна. Къде са псевдопатриотите, или кокълът заглушава действителността.

може би, ако всеки полицай който го набият лилавите го уволняват дисциплинарно нещата ще се поуправят!

Когато бях малък циганите бяхя значително по-малко. Беши ги страх от мъгла и щом се стъмнеше се прибираха в къщите си. Това беше тогава, сега са много и преодоляха страха от мъглата и тъмнината. Циганитите ще стават още по многобройни. Навремето един терорист, Ясер Арафат беше казал, че утробата на палестинката ще победи израелската армия....колко прав е бил. Сега в световен мащаб маргиналните слоеве нарастват със застрашителни темпове...Просто лека полека човечеството се връща към животинските си корени...

бе някой нещо викаше за онези кравари, дето ще им загине държавата!? на краварите може и да загине, може и не, ама на оФчарите си отива!

Колко по добре би звучало следното: При опит за съпротивление и нанасяне на повреди на автомобил на полицията със заплаха за живота на управляващите го полицаи беше употребено оръжие, като нарушителят бе елиминиран.

Ами за тази цел да се създаде фондация подпомагаща полицаи дадени на съд, които са си свършили работата!

Не разбрахте ли, че полицаите имали някъкви "рестрикции" да вадят палки и оръжие срещу роми. Нали преди 1 седмица 2-ма сига.нина потрошиха със сопи главите на едни полицаи в Пернишко. Ония милите се оплакали, че имали рестрикции "от горе" срещу мангяса.рите.

Какви полиицаи бе, БХК зорко наблюдава контингента.

Да ви так>>>вам и полицаите.

"територия" на орките - Ето в това се превърна Република България по времето на престъпното и унищожително управление на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! Дааа...!!!

СЛАБОТЕЛЕСНИ ЛИ ГИ НАЗНАЧАВАТ ? ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ СИ ГИ БИЯТ, КОЙ КАКТО ГИ ХВАНЕ !

Кво да праиш...Джендърмерия...

Полицяята да плати щетите на одрасканата кола от патрулката си. Да се извини на ромите за нанесени морални щети и стрес. Да се сезира БХК. Да се осъди държавтата. Долу ръцете от мангауите!

Дори и саркастично звучи обидно за нас данъкоплатците!!!

А пък някои се чудят защо не ни искат в Шенген!

Баси държавата, баси чудото.....

кога най-после ще дадете права на полицаите да стрелят при съпротива?! Какво искате да стане, а? Защо в САЩ полицаят е Бог, а тук е средство за малтретиране?

Това остава, при тая корумпираност, да имат право и да стрелят ...

Там пък са изпуснали нещата в обратната посока, че даже къде на шега, къде на истина, се казва, че и белите вече се страхуват от полицията. Но някъде има една златна среда, която трябва да търсим.

Нема да закачате СУВЕРЕНА на НЕГРАМОТНОТО ОТ БАНКЯ

В гадните разложени от толерансия САЩ ... когато те спрат полицаи /което се случва, доста рядко ... и само, ако наистина си нарушил правилата/ ... поставяш ръцете на волана и не правиш резки движения ... иначе просто те застрелват. Камери има почти- навсякъде ... и винаги е ясно ... кой - крив, кой - прав !!!

Това е едно от няколкото неща там които ми харесват. Впрочем и в други страни не си позволяват такива действия спрямо полицаи.

В нашата държава също не го позволяваха някога... Да уточня-тогава ако удариш по този начин милиционерски автомобил, ставаш кратък абзац на последната страница на"Работническо дело"...

просто им трябва един Ценко Чоков да свърши мръсната работа.

Ако беше в Америка, на този щеше да му е надупчена колата веднага след подаването на сигнала.

Е то щом братята роми започнаха да трепят под път над път "пазителите на реда" родната полиция-милиция, какво да кажем какво чака обикновения човек от страна на тази напаст.

Когато полицията беше МИЛИЦИЯ ман.галите бяха по ниски от тревата,а да посегнат на милиционер това си беше сигурна присъда с неясен край за ман.гала

мангустите вече и от полиция не се плашат и налитат на бой. а на нашите полицаи за какво са им дадени пистолети, не ми е ясно.

И на мен не ми е ясно, но за сметка на това имат химикалки и дори 2 за да водят записки по ромските въстания за статистиката на МВР, тя е много важна ;)