Коментари - Стрелба, експлозии и мъртъв полицай в престижен университет до Бостън | dnes.dir.bg
назад

Стрелба, експлозии и мъртъв полицай в престижен университет до Бостън

Полицай беше застрелян в кампуса на Масачузетския технологичен институт (Massachusetts Institute of Technology-MIT) в Кеймбридж до Бостън. При мащабна полицейска операция в района бяха арестувани двама души. Има съмнения, че те са свързани с атентатите в Бостън.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба, експлозии и мъртъв полицай в престижен университет до Бостън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай стига сте копирали американските глупости бе дировци, та нали същите полицаи са екипирани с бронежилетки от последни технологии. ПОЧИНАЛ ПО-КЪСНО В БОЛНИЦАТА и БИЛ ПРОСТРЕЛЯН НЯКОЛКО ПЪТИ. От няколко пъти се умира веднага ако е в главата, а не вярвам да е умрял от ръка или крак, щото останалата част от тялото му е защитена.

Да ти минава през ум, че може да е прострелян няколко пъти в краката и ръцете, след като е бил с бронежилетка ?

Пускайте мангалите в университетите си и им берете гайлето...ПОдобно е положението в Англия и Франция. Там треперят нещо подобно да не стане, че ръцете им са вързани , като отечетем кличествот араби на глава от населението. Единствените нормални хора от Близък или далечен Изток са Японците, които все още спазват и възпитават младото си поколение в духа на старите традиции. Другото е боклук, с малки изключения. Не, че и тук няма мнооого тапирщина, ама нали са си наши, ще ги търпим!

Това не може да бъде. Ние не сме открили още самоличността на бургаския атентатор, тези вече арестуваха 2-ма. Това е Америка - полицейска държава. Хич не ходете там, че може и да ви хареса.

ми не знам некож да се е върнал тук, че тук е по-добре. за малко- да, но после си го тегли натам. както един мож професор каза - ти що не се върнеш? в булгаря професорската заплата е колкото джобните ми пари :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мдааа ....радвам се, че не останах да живея в тази страна на тотално полудяващи и психически смазани индивиди, жалкото е че така се американиканизира и Европа, че лошите неща идват и тук....

То и в България не по хубаво. Чалгия простотия беднотия и цигания.

Цвъки да продължаваа с "обоснованите си предположения" и да предизвиква разни терористични организации с глупавите си подлизурства пред американците, та да дойдат да огърмят и нас!

Започнаха да им избиват чивийте на американците. Тази система на по която функционира обществото там - бачкане до побъркване, високи данъци, несигурност, безработица кара хората да полудяват. Спокойно, ние сме се запътили в същата посока.

Прав си човек...

Само дето не можем да си купуваме оръжие както американците го правят.:)

Преди два дни отхвърлиха предложението за ограничаване на достъпа до оръжие. Сега вече може и да мине в сената!

На кой в Б-я му пука?

Съжалявам за пострадалите. Това да не е резултат от ГМО, а?

След по-малко от месец са изборите, обаче ни занимават само с новини от САЩ.

Най-абсурдното в тази история е, че американците, западноверопейците и техните слугини от Изток си вярват...

Тези са от същите които окървавиха маратона - носили са бомби. Сигурен съм че във вътрешния джоб до сърцето си, са носили снимки на Чавес , Аятолаха, Путин и Севернокорейския дебелак.

Иронизираш ли, не разбрах...? Американците да не си мислят, че някой отвън им причинява зло /не че няма за какво/, а да потърсят вътре причините за това откачане и агресия. Незнам цифрата на избитите от американци техни съграждани, но никак не е малка.

Е колко да е тази цифра? Най-голямата е 9.

Напълно сериозен съм. Гореспоменатите личности олицетворяват една и съща идеология и мечта - Дерибейско Общество. Нашите зомбирани рубладжии им пригласят естествено.

Между другото пропуснах да ти обърна внимание, преговори си и къде се поставят запетайки, за да не се излагаш повече.....

Благодаря ти от сърце! Със сигурност повече няма да се излагам, а и си преговорих как се пише ВЧЕРА.

''Американска реалност''. Това е релно релната реалност на реалния живот в света. В Русия ли има ''реалност'' , в Китай или Северна Корея? А ...? ? Щатите колкото и нагла външна политка да водят ,дават действително най-голяма свобода на техните граждани. Свобода и защита едновременно. Ние в Европата да не сме по-добре ?

И кои точно американци мразиш и защо?По същия общ показател ,по който европейците мразят българите ли?Аз пък обичам народите и считам ,че когато се образоват ще променят политиката на правителствата си.Някой ден,разбира се.

Колега, хайде сега ти да отвориш буквара и да прочетеш как се пише ВЧЕРА!

Много си прост, колега, ти си просто една коака!

"вчерЕ" е техническа грешка но КОАКА е правописна грешка и показва незнание, а също така и нежелание да се провери правописът на думата преди да бъде написана.

Не върви на добре тази страна.

хахахаха изля ли си душата?

Стига бе - дайте да видим какво става в Русия, Китай, Северна Корея! Ето малко днешни заглавия от Русия: "Речна авария в Санкт Петербург. Цунами в Далечния изток на Русия. Дмитрий Медведев: Шофьорите да бъдат трезви"

Не мога да разбера що за тъпанарщина и избиване на комплекси е, когато стане нещо в сащ веднага да се дава пример "а, видите ли вие как е в Русия", както и обратното! Коментирайте конкретният случай иначе показвате какви комплексари сте всичките!

Пускат в последно време все новини за САЩ. Там сигурно на ден има средно по 400-500 убити, сега ще ни пускат за един убит. Не че там няма драма, но тя си е лична. Сигурно на всяка минута умират по 4+ човека. Това не значи, че трябва да ревем постоянно. Въпроса е колко ни засяга, иначе е само статистика. А защо трябва да ни засяга, че е в САЩ? Тези дни имаше статия за 7 загинали и 60 ранени някъде в Южна Америка при протест. Сигурен съм, че половината хора тук не са го и прочели. А реално дали е САЩ, Китай или Заир е все тая.

Спорно е колко убити има на ден там.За сведение убийства на 100000 души Бразилия 27,Русия 18,САЩ 5...А който се интередува от изборите в тази държава от Ю.Америка е прочел новината за убитите и ранените.И тя беше на първа страница...

Благодаря,че съм жив в България.Нека светът да си влиза в друго измерение-кой може да го спре?

и аз се радвам за тебе. нали трябват данъкоплатци във всяка държава. поне си жив и здрав, то извън България е дивият запад.

Американска реалност. И ние копнеем колкото по-бързо е възможно да станем като тях. Нали са лидери на демокрацията....

А като кого да искаме да станем? Като социалистическата коака Русия ли? Не, мерси!

Въобще не си в реалността, драги. Сигурно кока-колата ти е загладила мозъка. И за сведение в България се живееше много, много по-добре икономически и спокойно откъм престъпления, дрога и тъй нататък, отколкото сега, когато сме почти като нашите "братя" от Запада.

А като кого да искаме да станем? Като социалистическата коака Русия ли? Не, мерси!

Явно не си ходил скоро в Русия.

Ти не беше ли"човек притежаващ "паспорт с Орле"",а.Що не вземеш да го изгориш и да си вземеш с двуглаво подобие...

Особено в сравнение с някои цигански райони! Ако и на нашата полиция не й връзваха ръцете...

Дира, моля, изтрийте ме, зщото мразя Хамериканците! :-)))

Няма нужда - омразата сама ще те затрие!

Вече има един арестуван при операцията. И се предполага за втори. Полицията е отцепила цял квартал в кампуса. Може да са терористите от маратона, а може и да не са. Не дават ясна информация. Гледам по СNN... Паралелно показват снимките на двама души с раници от мястото на атентата, които се издирват....

Ама ти наистина ли си мислиш че ни интересува какво правят ония луде от другата страна на океана?

Абе аз като гледам , явно се интересуваш най-много от всички , при положение , че хем си чел новината , хем и така усърдно коментираш .

да, да, всичко може принципно, може и земята да се завърти наобратно

Много ми е интересно, толкова ли се вълнуваш след новина за бомбен атентат в Ирак, терористични нападения в Сирия, и прочее провокирани от дебелогъзите пуканкоядци безумия по света?

Никой не се интересува от изметта на света! От тези вегитиращите файда няма...Те само тормозят света с тероризъм, тъй като друго не могат да правят....

Колкото и да не ти се вярва - ИНТЕРЕСУВАМ СЕ. Защото всички атентати са показатели за нещо: за нарастващо напрежение и конфликти, които ще доведат до война. А тя ще ни засегне... Бъди сигурен!

Имаше един филм с Джон Траволта, "Парола: Риба меч". Американците май ползват звеното за всяване на оаника и си търсят повод за нова война. Преди бяха Ал Кайда, сега може би ще е Иран или Северна Корея... Очаквайте продължение :)

техня елит изби населението на цял континент а сега говорат за права на човека *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Виждам, че много бесепари плачат за Америка. Това е защото те могат само да плючт. Защо не плюят по българската мафия, която се поддържа от политиците на БСП, ДПС и ДСБ. САЩ ще хванат тези престъпници и разберат кой ги праща и те да му мислят.

Може ли да ви попитам, вие специални хора, дето да търсят какво гадно по света се е случило ли имате? Застреляли полицай, момче паднало с колелото и си счупило крака, кола блъснала еди кой си, на майната си станало земетресение и т.н. Няма ли за какво друго да ни информирате, освен за неща лоши, нещастни и проблемни? Или така ви е поръчано за да държите хората в непрекъснат страх за да бъдат по-лесно манипулируеми? Я да чуя?

на терасата, огледай се внимателно около теб и напиши после за нещо положително, което си видял. С радост ще го прочетем.

И какво като изляза на терасата - поглеждам към красивата Витоша, после към също толкова красивата , но по-далечна Стара планина, вдъхвам аромата на разцъфналите дървета, поглеждам надолу виждам родители, които изпращат децата си на училище, в околните капанчета хората си пият сутрешното кафенце и обсъждат разни работи, работниците по озеленяването подрязват тревата и храстите в градинката пред блока и т.н. Въобще една нормална, прекрасна софийска утрин. А тебе направо те съжалявам, може да се палнеш, сега е модерно, та да прекратиш мъките на жалкия си животец.

Трябва да има повече такива хора!

Ами ти що четеш това,а не например"Тръгва подписка за по-малък ДДС върху книгите","Санират безплатно жилища на по-бедни","След 16 г. прекъсване изнасяме яйца и сирене за Турция" и други такива.Има всякакви новини,само че нито са най-четените,нито най коментираните.Ами четете и коментирайте други новини и така тези сами ще изпаднат.Да,ама не,хем сърби хем боли,хем не ни харесва,хем го отваряме и четем...

Страната на неограничените възможности.

парви пуснаха атомна бомба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А кой ги провокира бе, малоумнико?

Е, този път няма как да са Ал Кайда...

На някой пак са му дошли в повече антидепресантите, с които го тъпчат местните психари, пардон - психиатри

Там май някой иска да повиши цената на тока...

Най-богатото, най-свободното, най-демократичното общество в света,което строи всички и дава акъл как да живеят, започва бавно, но вярно и благополучно да полудява. Кой ще спасява тях? Те са болни. Маймуни с атомна бомба в ръка.

Голям праз те там имат много полицаи и военни, друг тъпунгер ще го замести...

може би някой руски емигрант

Те руските имигранти не са тъпи и отиват директно в руската мафия за повече пари, коли и жежи. Полицаи стават само разни типчета с тъмен цвят на кожана и поляци...

Е как пък на устата ти веднага руски сякаш няма други имигранти............ха ха ха

Дир, може ли да ни дадете опцията да скриваме новини, които изобщо не ни интересуват? Ще бъде много полезно.

ама съм сигурен че 90% от новините не са ти интересни обаче съм сигурен че реагираш така само на новините свързани със сащ :))) лекувай си злобата щото само на теб ти вреди но и е дразнеща

Като чета коментарите, само аз ще съм, да.

По СНН дават директно. Върви почти военна операция в един квартал. Може би са намерили леговището на терористите и се опитват да ги обезвредят. Ще се окаже че са студенти от Бл.Изток.

Развълнуван ли си?

синът ми учи там.Ако теб не те интересува тази новина това не означава че друг не го интересува.Никой не те задължава да я четеш.

няма как да са от Северна Корея!

А може да се окаже, че и Вие сте като промит американски мозък. Параноята за терористи от Близкия Изток явно Ви е завладяла.

А ти да не искаш да четеш новини от България кой и къде се е самозапалил, как токът и парното скачат, какви далавери са извъртяли политици и олигарси, за да си пълнят гушите, докато народът гладува, кои са кредитни милионери, как държавата се обезлюдява, как циганите са само с права, но без задължения и т.н.

Ще бъде 1 тон по-полезно. Явно някои хора все още не са наясно със ситуацията в самата им страна, а те ни занимават с някакъв луд, преял с хамбургери, и открил огън по полицай, в Бостън.

Заглавието би трябвало да бъде "Каквото повикало, това се обадило".

преди новините започваха от москва -а сега от уса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С новините от Москва пристигаха ешелони и кораби с гориво, както и каквото друго се сетиш, а новините от УСА са придружени от един ... среден пръст.

имаш право *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лошото е че с какавто се сабереш такав ставаш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГМО-зомбитата превъртат постепенно и стабилно. Това е квинтесенцията на съвременната цивилизация!

Какво става в тоя Бостън? Моля някой от сащ ни даде малко инфо?

Нищо различно , това си е ежедневие .

Онегавон

Наистина ли има толкова престъпност там?

И тази инфо на тоалетна хартия ли да ти я напише? За друго надали ще я използваш.

Ами в момента по всички канали тук показват огромно полицейско и ФБР присъствие , блокирани улици , един заподозрян беше проснат на земята . Предполагам и че по CNN , който вие гледате в Европа може да дават директно какво става . Иначе малко странно са писали '' снощи'' при положение , че това става в момента . Вярно , че тук е вечер а в България сутрин , но можеби просто трябваше да напишат ''в момента''.

Онегавон

Благодаря! Обичайно ли е това или е извънредна ситуацията?

или, какво става в тоя свят?

става вапрос за западната псевдо демокраця *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Онегавон

Мога да кажа следното: Науката напредна много, но човешкия морал малко!

live.producermatthew com/2013/04/continuing-coverage-boston-marathon.html Махнах точката преди com . Дано да мине така