Коментари - Полицията в Ротердам: Множество убити при стрелба в града (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са последните новини от холандските СМИ: "В Erasmus MC са получени сигнали, че изпитната комисия е била набелязана от извършителя" https://cutt.ly/qwbcVKUw "Фуад Л. застреля трима души: как разочарован студент и насилник на животни искаше да си отмъсти" https://cutt.ly/5wbvn04R Оказва се, че 32 годишният мароканец Фуад Л. (учил 10 години медицина) е имал планове също за убийство на изпитната комисия, но те са били евакуирани от полицията по сигнал. Забележете, че мароканците са единствената националност в Холандия, която може да притежава 2 паспорта (холандски и марокански) по някакво споразумение между холандското и мароканското кралство. Фуад Л. е живял под наем в апартамент в центъра на Ротердам, близо до университета Erasmus MC наречен на Еразъм Ротердамски (холандски теолог, философ, филолог, свещеник. Всъщност името Erasmus е на древен светец приел името Erasmus от сирийски бежанец). Имал е куче и зайци в апартамента и било невероятно мръсно, от изпражнения на животните. Прекъсвал е обучението си и тогава се напивал и бил напълно неадекватен, ритал е кучето и зайците, затова е имало многократни оплаквания от негова съседка, която изглежда е убил за отмъщение, заедно с дъщеря й (в социални мрежи ги е наричал с расистки изрази, защото жената имала дете от черен мъж). Също е направил два пожара - в къщата, където е живеел и в университета. Доцентът, когото е убил за отмъщение, изглежда е поискал психологическа оценка на Фуад Л., заради ненормалното му държане, затова е отложено неговото дипломиране за лекар. Имало е и присъда срещу него за убийството на заек, една седмица, 40 часа, общественополезен труд. Имал е и два арбалета с които е стрелял и убивал шарани и гълъби.

Или страната дупка-Хол андия! Не искам да съм в шенгей с тия наркомани и извратеняци!

Всъщност името на тройния убиец Fouad L. е типично мароканско име. Забележете, че Ротердам не е типичен холандски град, само 40% са холандците там, а кметът е мароканецът Ahmed Aboutaleb, който пристига в Холандия като 15 годишен "бежанец". Забележете, че Ahmed Aboutaleb бе обявен за най-добрия кмет в света за 2021 г. от Фондацията на кмета на Лондон Сити. Ахмед Абуталеб е първият холандски носител на наградата: https://dutchreview.com/news/rotterdams-mayor-is-the-best-in-the-world/ Ротердам през последните години е доста известен с ширещата се престъпност на марокански банди там и доста стрелби. В момента Холандия се напълни и с негри и навсякъде по централните улици в холандските градове може да се видят предимно африкански и арабски "мигранти" и съвсем малко холандци. Това е холандска книга от холандски автори, заглавието казва всичко: "Nederland, Drugsland" https://books.google.com/books?id=_AoBEAAAQBAJ "Как Холандия се превърна в нарко държава. Наркобосовете създават атмосфера на страх" https://cutt.ly/2wg3X8kf Сега я наричат "нарко-държава Нидерландия", дори една картинка казва всичко. Това беше подробна публикация на Der Spiegel за нарко-държавата Нидерландия, погледнете картинката: "Хлъзгавият холандски път от толерантността към наркотиците към наркотерора" https://cutt.ly/gwg3XDYH Да не споменаваме, че от леките наркотици се отива към по-тежките, след което наркомафията поема управлението в страната. Днес дори принцеса Амалия не може да отиде до университета в Амстердам без усилена охрана с 2 коли полицаи, заради заплахите на мароканската наркомафия.

ТОВА Е ЗАПАДНИЯ МОРАЛ. ИЗПЕРКАЛИ УБИЙЦИ НА СВОБОДА. ПЪЛЕН БАНДИТИЗЪМ СМЯТАН ЗА ДЕМОКРАЦИЯ. ХА ХА ХА

Само добри новини от Холандия...

Там дето ти викат Хуйморген, докато стане Хуй дах… какво може да очакваш? Имат си приоритети - разсипване на Украйна, за да ѝ е гадно на Русия, България да не е в Шенген… Това, че им се разпада уредената държава… абе хуй вам!

Goedemorgen/Goededag, "Худеморхен"/"Худедах" е произношението, не си мечтай!

Преди стрелбата е забелязан Путин да се навърта наоколо с един бинокъл, а също и да се прегръща със стрелеца-убиец. Има и свидетели - двама еврокомисари.....! Танте Меркелица - германския аналог на Горбачов - разби Европа и хубавото в нея чрез гостите си от далечните южни страни и континенти. Ай хаирлия да им е на европейците!

много цветни да щъкат из Педерландия и на някой са му изгърмели бушоните.

Всъщност предния ден, в сряда, в Хага бе на посещение Клаус Шваб от WEF. Забележете, че цялото холандско правителство е съставено от възпитаници на WEF на Клаус Шваб. Какво обсъди в сряда Клаус Шваб с Марк Рюте в Хага? Според публичния дневен ред, бе планиран разговор за изкуствения интелект в глобалната икономика. Шваб разговаря не само с Рюте, но и с президента на холандската банка Клаас Кнот: https://twitter.com/WappieSebastian/status/1707094464395669795 Канадецът ПростоКиро и французойката Мария Габриел редовно посещаваха техния върховен вожд Клаус Шваб на митигите на WEF в Давос, ПростоКиро дори ходеше там със служебния самолет. Една ХИТ песен-поздрав за тях от Клаус Шваб: https://twitter.com/snicklink/status/1706662702083661875

Шенген, Шенген. Тия са минале през България и Румъния, чиста истина ви казвам

Ама нали нас не ни пускаха в Шенген заради имиграцията и липсата на законност ? Сега следва тия да се самоизвадят от Шенген.

актив шуутъри в ЕС като във ФАЩ!

Евроатлантически и шенгенски ценности! Демокрация и неолиберализъм!

Холандия е пълня с марокансси ЕВРЕИ сефаради Кметовете на Ротердам ш Омстурдом маросонцш а сега искат за провят кюрдка с еврейски корени и женуна за еврейв ПРЕМИЕР ва Нидерландия

българския народ яко се е озлобил... а не се виждате в огледалата какви мизерници сте и в как сте съсипали държавата. Няма оправия... затова намаляме все повече и повече и оставаме да живеем с мангали и турци..

Пише се НАМАЛЯВАМЕ , а не намалЯме , неграмотнико !!!

https://t.me/infantmilitario/108020 ... МДАА ВИДЕО ОТ ТРЕНИРОВКАТА С АРЕСТА :)) .. ЧИСТ ТЕРОРИСТ .. ДА УБИВАШ НАРОДА СИ ..

ЩОМ СЕ Е КАЗВАЛ ФУАД Е НЯКОЙ ОТ СТАРИТЕ ХОЛАНДСКИ РОДОВЕ .. ДОШЛИ С УЧЕНИЦИТЕ НА ПРОРОКА В ХОЛАНДИЯ :))

типичен холандец.Нанервил се че не му дават да прави каквото си иска.Вносът на квантови физици от Африка продължава.

Доколкото твърдят последно холандски СМИ, извършителят е бил с бронежилетка и огнестрелно оръжие. Името му е Фуад Л. и е студент в университета Erasmus MC: "Прокуратурата предупреди университета за „тревожно поведение“ и присъди на Фуад Л." https://cutt.ly/QwbhykXb Имало е оплакване за него през 2021 г, че е почти убил заек (ветеринар по-късно е умъртвил животното, защото не е могло да бъде спасено) и гълъб с арбалет. Застреляната днес 39-годишна жена няколко пъти е подавала сигнали срещу Фуад Л. за насилие над животни. Фуад Л. е осъден на 40 часа общественополезен труд. Той е бил под въздействието на алкохол и е изпаднал в психоза, преди да малтретира заека. Той също е застрелял гълъб с арбалет, но няма достатъчно доказателства, за да бъде осъден. Фуад Л. е застрелял и учител, защото е бил отхвърлен за обучение.

Некой от новопристигналите програмисти, квантови физици и лекари нещо се е изнервил.

във всички медии. Можеш да пишеш най-нецензурните простотии, ако си на страната на посолството.

Да пише си го в медиите … трима са починали и е чужденец еразмус студент…не е ясна причината, но 2021-ва година са го обвинилия мъчение над животно ИС е предполага, че това са мотивите https://www.watson.ch/international/best%20of%20watson/585576568-niederlande-tote-nach-schuessen-in-rotterdam https://www.tagesschau.de/ausland/europa/niederlande-rotterdam-schuesse-100.html

А сага мака ви демократска кажете,че е заради свободното притежаване на оръжия както си търсите начин да го забраните в САЩ. В Холандия няма свободна продажба на оръжие.

гостите на баба Меркел ли са

Българският народ е най-простия в света след руската сган.

Тц, укрофашагите са по-прости.

....ееех,тодоркееее,тодоркееее...ееех, ами че поне да беши родила 3-4 деца ма..., место дакисниш тука ма....в тоя dir, А,то явно от бузруджанските сбирки сте само яловици ма....

Тодоре ти от кой народ си?? Или си член на африканско племе демократично занесено в САЩ да помага в отглеждането на памука?

Лична драма е, стига спекушации

Истината е, че маса народ по света изтрещя. Невинни хора загиват, деца... Не знам как да си помогнем. Психиката на човек е крехко нещо.

И бил много обиден на Холанките че ходели с къси рокли и не му обръщали достатъчно внимание

ценностната система на Запада.....наркомания, убииства и простУтУция!

А ценностната система на българина? 1. За когото и да гласувам няма значение, едни и същи са 2. Ще си пия питиетата и после не ми се дават пари за такси, ще се прибера с колата, аз мога да нося. Бум, или той (в най-добрия случай), или някой невинен покрай него. 3. Какво ме интересуват останалите, важното е на мен да ми е добре

Това е дело на ислямските им побратими.

И тия щ, ще ни подучавт как да сме европейци. Баси умрялата олигофренска държава. Да седиш на стари лаври не е удачно. Покажи за хората какво си направил. С тая марихуана дето е разрешена какво си мислите че сте постигнали, това ли?

Май психопатите станаха повече от нормалните и за съжаление не са само в САЩ и Холандия, а навсякъде , а най-жалкото е, че не стрелят по тези, които заслужават

Аз просто нямам думи какви о.лигофрени пишат коментари тук...Трябва да прочетете реакциите в Холандия и да ги съпоставите с тези тук. Просто...скотове сте

Ти вече занесе ли мече и свещичка, офцо?

И тези станаха като Русия и САЩ

Ротердам е най-голямата порта за кокаин в Европа. Сами си направете изводите

Да и по тази причина стрелецът е избил хора в болница. Много умно.

Да живее Демокрацията!

Тея помий да бъдат изключени от шенгено....

Помий нов химичен елемнт ли е?

Не, това е братовчед на римския император Гмуций Клеций Пий.

Кандидат-МЕДИК УБИЕЦ...

Християнин е нали ? хахахаххахахахах

Моля, моля...Не бил мъж а бил КОВИД. И не открил огън а залпово ги заразил и интубирал.... Щото в гейропа такиз неща не се случват! Ще сме мре, яко ще се мре... Ганьовци... Мхм

Щом полицията не го е убила сега ще го гледат като писано яйце в затвора, може и предсрочно да го освободят.

Арабин но крият защото ще има бунтове.

Това е Божието наказание че езика им е прекалено тъп и нелогичен.Вижте името ми за чии хуй са турили няколко ааа-та едно след друго същото е и с немските тъпаци.Няма как да си тъп о данне те веца живота

Изперкал антиваксър с 10 промила ивермектин

Не ни щете в Шенген, това заслужавате!

Това е Божието наказание че холандците са масово педерасти с фалшиви дипломи от измислени университети

Болниза това синоним на публичен дом ли е?

Добре че не е било болница

Разплути от безкрайните излишества на консюмеризма тела, опустошени от безделие и скука мозъци... Какво друго да измислят?

Ти какъв си мислиш че си. Някой аскет отшелник ли? Палячо

Недопустимо, неграмотни журналя! Вземете се засрамете малко...

какео знаеш ти?? та те са завършили Вишу в НБУ.... Щом казват Болниза така ще е, аз за щастие съм инженер и лексиката не ме блазни, но уважавам начетените и грамотни журналисти И Перник ке е Пелник

Ти първо научи правописа, г-н Енженер

Ти кажа: тук Никога не е имало журнализин Дори Стажантка. всичко е копи и поейс от надомно подработващи стрини за 90 стинки на час и бонус -бурканче Мас/още чакат 2 буркана от дубай,свинска/за жълтите протестъри/

Крачка по крачка Западна Европа се доближава до гражданска война. Вина носят неокомунисти и тяхната нова лява утопия, а именно мултикултурализма. Всеки политик или собственик на медия подкрепящ тази лудост водеща ни към война, трябва да лежи до живот.

Нали от ПОСОЛСТВОТО казват, че това е защото в хАмерика има достъп до оръжия за обикновените чиляци? Еми ето в Холандия нали няма... Изкривеният свят на запада е на път да се самовзриви. Това да сеят войни е начин да си изнесат проблемите. В един 'идеален' свят този щеше да 'спасява' оСрайна от руснаците, след като някой е 'спасил' вече неговата страна. Разбира се има и положителна страна: Такива неща не ставаха по време на ковид затвора.

Важна е ние да не сме в Шенген!Но,пичове хола..нидерландци,зверовете са вече при вас!Проблема е при вас!Това се нарича ...бумеранг!Жалко за невинните!

е силно заразна група от заболявания!

оригининала е с комунизма путлерастче комунизма е като спина. предава се по полов път и по наследство