Полицията в Германия потвърди за ареста на Грета Тунберг (видео)

Екоактивистката беше задържана докато протестираше при откритата въглищна мина Гарцвайлер 2

Обратно в новината

Коментари - Полицията в Германия потвърди за ареста на Грета Тунберг (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

потърсете в гугъл кадрите от сценографията , например https://www.youtube.com/watch?v=J6RJkIfkf2I&t=175s

В Германия откриват а в България закриват?!

Това дебилче не учи ли, не се ли ебе, не шмърка ли бело, …?

Много умна и красива!

Така ли .. а тук на видеото се вижда, че всичко е нагласено и инсценировка за рейтинг на дебилното идиотче гретхен https://gab.com/daylights/posts/109709618451841679

Сигурно има сериозна причина немската полиция да прилага само меки репресии срещу протестиращи екоталибани (които имат основания за протеста , всъщност ;) )- за разлика от дивашките изстъпления срещу протестирацщите против спецоперация Ковид Даже прилича на ПР за излъскване на имиджа ;)

Кога ли ще порасне!

ЕС стана за посмешище на целия свят, да речем на критичната част от света, че всекакви индивиди :)

Това е изводът.

Тая от Давос, та в РПУ-то. Ха дано и с Клаус Шваб - същото!

Не можем един лифт да построи, заради еко активистите. Магистрала Струма, жизнено важна я мотаем години.

Няма да е зле германската полиция да бие по-често подобни боклуци като Грета Олигофрета и разните нейни подобия. Може да вземат пример от родната полиция по времето на ГРОБ ЕООД. А тая така както я носят направо да я хвърлят в някоя пропаст та да си отдъхне света от поне един екоталибан. Ако беше хубава можеше и да и излезе късмета за един групов в затворническия автобус ама то туй джендър нещо и кучетата бягат от него. Явно това е причината за злобата и ненавистта с която сее заплахи и обиди към нормалните хора по света. Същински малък, зелен, женски, еко Хитлер само дето от последния имаше някаква частична полза, а от туй безполовото файда йок.

Голям цирк ,на който глупаците вярват !

Така както са я награбили, директно в първата кофа за боклук...

Та значи от Германия не могат да съберат врякащи "екологисти" и затова ги събират от цяла Европа за да кажели на германските власти и на германците дали могат да си горят кюмуеа или не.

Ако на Германия се забрани да внася енергия от другите страни на ЕО, проблемите на европейската енергетика ще се решат за месец два.

Аман... Като се знае колко е вряскаща и с напъни да и се чуе името си представям какво е правила.

Само аз ли си мечтая германските части за борба с безредиците да развъртят малко палките по главите на тези природозащитници. Мног ми е интересно как и с какви средства са се събрали на това място от всички крайща на Европа? Може би пеш? С хвърчила? С колелета? Или с влакове и автомобили. Истината е, че наистина сме започнали мно-о-о-го да цапаме и промените се виждат - за по-младите ще кажа, че едно време Нова Година беше през зимата. А през зимата имаше сняг. И правехме снежни човеци и цели иглута. Но има и още една истина. И тя е, че "превключването" на алтернативни източници на енергия не става с едно щракване на пръстите. И ако оставим на страна интересите на големите корпорации, то само в добива и преработката на изкопаеми горива са заети стотици милини души по света. Тях какво ще ги правим? Ще пускат хвърчила ли? Този въпрос е много по-сложен, отколкото недоразвития мозък на едно злобно момиченце може да възприеме. И промяната е наложителна, но само с протести и злостни изказвания от разни трибуни определено няма да стане. Без предлагането на конкретни планове и алтернативни решения всичкото това говорене с плюнка на устата и клеченето е просто едно лицемерие.

Сега има изкуствено изменение на климата заради войната в Украйна. Климата е хаотичен процес и като такъв, в една точка или област може да се управлява. Затова в Украйна зима няма. Е не е гратис: в САЩ и Русия има много люта зима, то средното на температурата по земята зависи само от това, колко идва от слънцето и ако на едно место стоплиш, на друго изстива.

От кадри на случайни хора на събитието пък се вижда как Грета позира за снимки заедно с полицайте(позира за ареста си и отвеждането си), тъй че дали реално е била арестувана и за колко време е друг въпрос. Между другото от кадрите където се вижда Грета не се забелязват тези просволути 35 хиляди протестиращи. Иронично как нацията на най-големите защитници на климата в ЕС призоваващи за всякакви спешни мерки, стана сега най-големият замърсител на климата! Въпреки твърденията им как 50% от енергията им била зелена и личности като Урсула въведоха без чет нови закони за зелените източници. Но ето че без руският газ единственото което им остана са въглищата! хахах

направиха си фотосесия и трима полицаи я пренесоха през калта за да не си цапа обувките докато тя им се подсмиваше

Тая кога ще и разрешат да се плющи, че малко да заприлича на човек. А то в момента е само миндил с мозък на 8 годишно дете..

Веднага санкции на Германия и да изгоним двама германски дипломати. Грета Тунберг да не е по-долу от Навални! Ето на него не му помня първото име, нейното го помня.

Зеленото движение е чиста проба фашизъм, имат някаква кауза и не се спират пред нищо да я постигнат.Според тях исканията им не подлежат на дебат, вандалските им прояви са безкрайни. Вместо да учат или работят безчинстват и не са наясно, че точно в този момент, когато Русия извива ръцете нс цяла Европа въглещните централи са необходимото "зло". Убеден съм че нищо не може да убеди невежата и неграмотна госпожица Тунберг!

Кауза имат някои, които ходят по инициативите им. Организатофите имат крупни финансови интереси.

А, не работят, 100% са на заплата - рискуват ли да останат без здравни осигуровки?

На заплата към някое нпо, имам предвид.

Тази злобна кучка е на 20 години, а се облича като десетгодишна. Много е сбъркана.

толерира в ЕС. Всички западняци се оказаха извратеняци и слуги на ФАЩ. Тумберг що не отиде във Вашингтон или Лондон да прсви тия изпълнения? Всеки който вярва , че Тумберг е еко актовостка пръкнала се случайно е завършен идиот.

Тоест докато идиотчето обслужваше интересите на брюкселските "демократи", те се снимаха с него иму даваха награди. Сега обаче вече не е така и веднага следва полицейски арест.

ЕС а на англосаксонците.

Петролът и въглищата всъщност са възобновяеми! Също като водата...

По погледа й личи, че е болна - срам за тези, които я използват

Бай Ставри ща сгреши тъз вечер чадо и ..шъ и смени климата...

ㅤ

Кака Грета почна ли да си бърше гъза с ръка и вода най-накрая? Защото хартията и листата убиват дърветата.

Уфффф, успокоих се! Тамън почнах да се притеснявам, че тая кукувица е умряла, а то - глей!

Дира пак почна да вади скелети от гардероба и да разправя стари вицове!

Хей, кавали долни, нема да ми пипате любимото чедо!

Тва тъпото що не дойде да протестира в България да видим как ще го посрещнат нашите миньори

Тъкмо се чудех нещата да спи поради климатичната криза къде се скри. Ей я на, изпълзя от някъде, като змия на припек.

Нагласена работа, като на Христо сценката с лодката. Иначе малкото изчадие заслужава бой.

"Как смеете!"

Абе няма ли кой да и натъпче вълната на тая че да миряса

Това приличаше повече на фото сесия, отколкото на арест. При цялото ми уважение към каузата.

Щото няма как да й надуят кратуната с палките пред камера. Но и много зависи какъв тон им е държала.

Дайте тази ваша Грета, аз нея успокоява. Тя може много харесва мой дебел патладжан.

Време беше тази хаймана да я опандизят.

Всичко е евтин PR.

Тъкмо го бяхме позабравили това болно момиче, и сега ни я натресоха!!!

Виж я нахилената тъпанарка... она се радва, че е в новините и ще може населението да се облъчва с малоумията и

Искам да видя как ти ще се радващ, когато някой реши да разруши дома ти, щот под него има въглища :)

Какъв дом? Ако добре помня от други статии живущите там отдавна са щедро обезщетени и са се изселили. Тези са само активисти, не се борят за домовете на хората, а против разширяването на мината и против въглищната индустрия.

Тази ненормална са носили на ръце Дебилоидни и продажни мутри от ЕС ще докарат цялата Европа до унищожаването. Украинска мафия, с техни фашистски номера, с педофилски извращения плюс огладнели арабели, като побеснеят, ще разберете тогаз кон боб яде ли? Американци пре.баха цяла Европа, сложиха я на колене.

Видео с фалшивия арест! https://twitter.com/tviscooluk/status/1615415275649699842?s=46&t=h2HTiyRe5wMInbw2WpsCZQ

Сега да я сложат с някой арабин да я осветли и отзад

Театърът се разиграва, където е допустим. Защо не иде да протестира пред изстрелването на поредната ракета в космоса....на частните летища против чартърните полети на "елита".... Винаги всички ограничения и мерки опират до "малкия" човек. Учените предупреждават повече от 20 години за климатичните изменения, породени от замърсяването на въздуха и трябваше да дойде една Грета, че да чуе светът ли? Всичко е един цирк и отклоняване на вниманието от големите инвестиции за сметка на "малкия" човек - той трябва да пести енергия, той трябва да се срамува, ако си сложи лампички на елхата, а политиците си летят насам натам, рециклират боклука на Запада в държавите от третия свят и си мислят, че като не виждат как африканците хвърлят боклуците ни в океана, значи не се случва...а масите са заети с подкрепа на Грета и ако може да се ограничават взаимно още по-добре, но помислете - в полза на кого? На околната среда?!

Луда

Театър

както казва един тук: местя.