Полицията съветва прибиращите се към София да ползват Подбалканския път

Участъкът от магистрала "Тракия" между Чирпан и Стара Загора е затворен за ремонт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте злобяли. Че на Бойко му е отдавна време да си ходи няма спор, ама за магистралите не сте прави. Вцял свят в празнични дни като тези стават кошмарни задръствания.

Ето ги на Бойко и герб магистралите...

А тези, които сме се прибрали, какво да правим?

И като тръгнат всички по подбалканския път, той няма ли да се задръсти? За един приятел питам>

Аман от съветници. КЪДЕ СА ВИ МАГИСТРАЛИТЕ ? Лъжата, наглостта, кражбите чрез фалшиви и уредени обществени поръчки - това сте вие господин МАГИСТРАЛА. АРОГАНТЕН ЛЪЖЕЦ.

Новите софиянци отиват по родните си места. Абе интересна работа Как така мизерстващите българи за пореден път задръстиха ненужните магистрали? Я някой да ми обясни, как по-точно мизерстващия човек има пари за автомобил гориво и за почивка? Щото и на граничните пунктове има опашки.

Ния ощи на Великден къдя 14 часа ги изгонихми нащи гости от София Писна ни от правежи Дроб сърма не щели да ядат Печеното агне им меришело Рикията не им харесва Виното също интернета прекъсвал Искали суши и ход дог Чи къд скочи дедо и ги изгони кът мръсни кучита

Полицията препоръчва да се ползва и пътя Ком-Емине при необходимост.

Нима някой вярва, че автентичния тарикат не си е пуснал отпуска 5 и 7 май. Вие сериозно ли си мислите, че селяндурите ще се връщат сега.

И кои са селяндурите, селяндуре ?

като тебе

ЗАДРЪСТИХА МАГИСТАЛИТЕ

Нали не ви трябваха магистрали. Защо плачете,че ремонтират вълните на Станишев. Стойте си на село,където магарето асфалт не яде. (Всички изречения,са цитати на БСП,за това звучат тъпо)

И какъв е броя на тия дето са казали, че не им трябват магистрали, тъпако от герб?

Всичките драскачи като тебе, плюс всички от тия така наречените анти-герб коалиции казаха че не им трябвали магистрали. А това горе наистина е цитат.

Криви, на дунавски вълни, постоянно в ремонт, с ограничение 70 поради лоша настилка, струващи 1000000 на метър, без бензиностанция или отбивка за 300км......Точно такива магистрали не ни трябват. Опаа, те на герб всички са такива ;)

+++++++++++++

Апнааме и пийнааме и сега е време да си одим в София.. Багажника е пълен с мръвки, буркани, консерви и ракия и вино. Немааме търпение Гергьовден да почне...

...не в София ми на София... издаде се