Полицията преследва из София дрифтаджията от президентството Георги Фиков

МВР беше вдигната на крак след сигнал за шофиране с висока скорост по столичния булевард "Черни връх"

Обратно в новината

Коментари - Полицията преследва из София дрифтаджията от президентството Георги Фиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много неприятен млад мъж. Явно не чете никаква художествена литература. Има други житейски ценности, но неморални. Който води подобен акт на неспазване на правилата за движение, веднага да сигнализира. Така можем сами да си помогнем, за да се сведе до минимум възможността подобни хора да шофират между нас.

Споко нема те намерят , они идиоте, другата половина пенсионере у МВР

МВР пенсионерски клуб, ни чул ни видял, баламурници

7000 пенсионера търсят един с порше

Защо е ,,дрифтаджия от президенството"?. Работи ли в президенството?,

Няма да доживее до 30. Въпросът е колко невинни ще повлече със себе си на оня свят.

този стъклопакет е възгнусен и възпротивен, но навярно не го знае! Ако вземе да се види как изглежда сам ще реши да си стои вкъщи да не го гледат хората.

Слушах как говори този олигофрен. Нагъл, безкрайно прост и глупав, опитва да се прави на интересен, но е невъобразимо жалък. На всичкото отгоре е грозен и отблъскващ Как искам да гомзадека някъде и да ми де издърви, ще има да се въртят клипчета как бива извличан от колата и размаван пишльо с порше.

те пуснаха и татенцето му по телефона - същия парцал е богати са, никой не ги пита как са си изкарали парите, поне някаква класа да покажат олигофрените крадливи, а те утайката на обществото!

Сега пак ще им покаже среден пръст! Иначе са много стриктни и изпълнителни. Онзи ден получих писмо , че понеже съм превишил разрешената скорост по столичен булевард с 12 километра ми се налага глоба от 50 лева. Явно глобяват само такива като мен, а другите дето я превишават със 100 + км им правят устно предупреждение и след като си получат средния пръст ги пускат да си ходят.

Гледай да си спазваш, чуждата паница си е за другия

Полицаите защо не нашамарят копелето на някое тъмно място?

И какво общо има президентството с цялата тая работа?!

И за да е пълен циркът, от няколко дни насам по една от милите ни и особено загрижени родни телевизии, върви реклама на предаване, в което родни "звезди" дрифтят по жълтите павета и си правят гонки по улиците със скъпи спортни коли... Да откривате някакви прилики? А после защо така стана ...

Какво значи - "Твърди, че не е нарушавал правилата"? По Черни връх има стотищи камери. Преглеждат ги за адения часови диапзаон и вижда дали ги е нарушавал или не. Какво има да се мисли и умува? А, сетих се - да се помисли как да се потулят нещата и системата да е била в профлкатика по това време или нещо от сорта...

Тати купил на лекенцето си Порше и то се прави на мъж.

Бопа е достатъчно да си погледне през прозореца. На Черни връх пред тяхната сграда пред банката всеки ден има по 12 паркирали под знака не спирай. Движението е леш там. А ако поседят на шосето 5 минути ще видят и тоя и още 14 такива да се гонкат. Това е абсолютно всеки божи ден. Не са ги хванали защото не са искали.

Това богаташко мамино синче, лекенце гнусно, ако ми падне, ще му... Този боклук някой ден ще убие човек и тогава пак ще слушаме как имало сигнали, ама някой пак не си е свършил работата, въпреки че в случая родителите му най-много не са си свършили работата, след като са свършили, а най-добре е било да ползват предпазни средства, та такова лайно въобще да не се беше раждало.

Този рус кукльо с бейби фейс ще стане много сладка малка батьова играчка за рецидивистите в затвора. И до там ще стигне, като онова мамино синче, убиецът на Милен Цветков. ТТежки са с колите на родителите си на пътя, но няма да спра да се смея като се сетя за уплаха в очите на убиеца на Милен, когато отидоха да го взима от тях, за да го вкарат в затвора. Явно усещаше във врата си топлия и миризлив дъх на някой сериен изнасилвач.... Това го чака и този Жорко. Льольо смешен....

Рецидивистите се настаняват в отделни групи и се изолират от осъдените за първи път. Също без смърт и/или тежка телесна повреда и без употреба на алкохол и/или наркотици трудно ще се стигне до наказателна отговорност.

Голяма държава, голямо правителство, голям министър на вътрешните работи, голям министър на финансите. Я Кокорчо да заръча данъчни проверки на всички фирми на баща му, ама както си трябва, по устав, а не "добронамерени".... Да видим как баща му ще му пребере колата точно за 1 ден, а малкия дрискьо ще си седне на гъза!

Не го преследвайте, копелето ще е добър донор.

ПР на чужд гръб, с чужди денги! Само на това са способни милиционерите! Дано ги натегнат с едно хубаво дело деугарите милиционери!

Тези малоумници трябва да бъдат затваряни и най-тежко наказвани.Положениеъо у над става все по+ лошо. Това поведение не е за възхищение.Това са потенциални убийци. Който харесва високи скорости да отива на пистите, да става състезател.

А такива като теб е най-добре да се наведат и хванат елегантно за палците! Льольо!

Капут малоумен

А па ти може да си сложиш ръката с опънат палец нагоре на седалката и да седнеш върху него - червей

(за тоя капут беше коментара ми) А па ти може да си сложиш ръката с опънат палец нагоре на седалката и да седнеш върху него - червей

Бой, бой, много бой, повече бой, трошене на капачките на коленцата, всички пръстенца и лактите. 50 тояги на голо на жълтите павета с публика и в национален ефир, и доживот без книжка. Елементарно е.

За да дрифтиш на жълтите павета трябва да си завършен комплексите олигофрен. Не са нужни повече коментари.

А, бе... Промяната. Ко стана...премахнахме ли Корупцията, МУТРИТЕ вън ли са, мафията в затвора ли е.... Целта ви май беше друга. Да СЕДНЕТЕ на софрата. Затова БатБойко си вдига рейтинга.

Като всички останали, корупцията им е проблем, докато не са част от нея. Сега на нормалните граждани ще им визмат колите за изпит нурофен, а такива като този, ще дрифтят по жълтите павета , докато не утрепят някой и включително тогава, пак си имат човек, който да оправи нещата.

Има кинти, угажда си! Шмиргелите с опелчета, тойотки и хондички умират от яд и злобеят. Всички които драскат глупости против него, ако имат такава кола и те ще карат така и ще плющят на яките гаджета в България!

Ще има кинти още малко. Докато в един момент срещу него се окаже здрав стълб. Ще има БУМ и ..... тишина

На оня свят

Когато си ИДИОТ, то е за цял живот

Има кинти - значи ще има много китки на вечното му жилище в Орландовци.АЛЕЛУЯ

Има кинти, ама няма мозък. А на такива е известно, че и пи*ките са им малки, затова се перчат по този начин.

Този нали миналата седмица си връщаше книжката? Как така пак кара кола?

Блъска автомобил,помила една суперскъпа кола-Фиков баща,за наказание,му купува друга,пак такава. Дрифти в центъра,но е с книжка.Фиков-баща,който го е отгледал и възпитал,вика,че просто изтървал колата.... Сега,отново от същото-че какво друго да е?!Самозабравил се,пък и тате има много кинти,значи,е над нещата. Кошмарна история.

Номерът на поршето е СВ6666ХК! Погледнете вляво на новината, има препратка към предишната изгъница на пишлегара - дрифта пред Президентството! Там има и снимки, включително от катастрофата на морето миналата година!

Ясно - трите шестици са числото на антихриста. Тоя, търси да убие някого. Вече е направил един неуспешен опит. Но е млад и нахъсен.

Кое е числото на антихриста. Просто е олигофренче, което иска да се фука. Сигурно има обща култура като за 10 годишен.

Баща му!Баща му съобщете кой е!На всеослушание!

Майка му я знаят всички, кой е баща му обаче. ;)

Какво става с наглеца с белия джип, който препраща потърпевши от малоумията му да се оплачат в 4-то? Удобно мълчите. Явно е "наш" човек като Семерджиев.

да го пуснат да дрифти със задника си малко из затвора .... и ще се оправи малкия.

Като стане нещо фатално, ще излязат статии от рода на, как се стигна до тук. Полицията знае, институции знаят за този герой, нищо не предприемат.

скинете топките на копелен.ето и в панделата за булка на орките докато не е утепал некой

Това нагло и безмозъчно леке няма ли кой да го озапти. Да треснат една солидна глоба на баща му, да му вземат книжката и да конфискуват колата. Такива като този едно време ги пращаха да чукат камъни по 15 дни. Ако повтори даваха още 15. Ако потрети - хайде на червените рингове да пече тухли. И така бай Тошо изкорени хулиганството. Сега с перце ги гладят. И после се чудим как се появиха толкова безмозъчни татуирани и нагли орангутани с бръснати глави и дебели вратове.

Въпреки парите този пикльпо прилича на мухлйото от класа хахха баси малки дебил с два удара го свалям на земята и ще го ритам до полуда !

Горкото момче жертва на демоНОкрацията. Бедна ми е фантазията колко трябва да му е куха тиквата. Навремето, под прикритие на "приватизация" парите на държавата бяха раздадени на идиоти и гадове. Това сега са отрочетата им.

РУМЪНИЯ ВЕЧЕ ИМА-ЧЕТИРИ ПИСТИ(ПЪЛНОРАЗМЕРНИ),СЕРЕС В ГЪРЦИЯ Е БЛИЗО,МНО ПРЕЗ ЛЯТОТО СЕ ЧАКА МНОГО ЧАСОВЕ(ПОНЯКОГА ЦЯЛ ДЕН),НА ГРАНИЦИТЕ!!! ЗА:ИСПАНИЯ,ИТАЛИЯ,ГЕРМАНИЯ,ДА НЕ ПИША(СТОТИЦИ ПИСТИ)!!! Е КЪДЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ДАВАТ ГАЗ,ОСВЕН ПО ПЪТИЩАТА,ЩОМ НЯМАМЕ-НИТО ЕДНА ПИСТА,А ТЕЗИ ОТ КОМУНИЗМА(МОТО ПИСТАТА В МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ),Я ЗАСТРОИХА С-ЧОВЕЧАРНИЦИ! ИЛИ НЯКОЙ-ДЕБИЛ МИСЛИ,ЧЕ ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА-МОТО СПОРТОВЕТЕ,ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ С;НОВИНАРСКИ ЗАКЛИНАНИЯ,ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ,ГОНКИ С-КАТ!

Ами съберете се, инеестирайте, постройте си писти и си карайте. Ти да не мислиш, че Нюрбургринг държавата им я е направила?

Ми Любчо, купи си терен и си направи писта. Никой не ти е виновен че се чудиш какво да правиш цял ден и ти трябва място да си избиваш комплексите от меката пишка.

АКО ТИ СЕ ХОДИ НА ТЕТЪР,СГРАДА ЗА ТЕАТЪР ЛИ СИ КУПУВАШ? ИЛИ В ПАРКА..КУПУВАШ СИ ТЕРЕН,ПРАВИШ СИ-ПАРК! ДЕБИЛИЗМЪТ Е-КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Какъв е този мърсол,бе ? Я,У КАУША !

МОТОРНИТЕ СПОРТОВЕ(ФОРМУЛА,РАЛИ,МОТО-ДЖИ ПИ..),СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ,НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ!!! ЕСТЕСТВЕНО И В БЪЛГАРИЯ ИМАТМНОГО ПОЧИТАТЕЛИ! А НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В-ЕС,БЕЗ НИТО ЕДНА ПИСТА…БЕЗ НИТО ЕДНА! ВМЕСТО ДА ПРЕСЛЕДВАТ МЛАДЕЖИТЕ СЪС:СПОРТНИ КОЛИ,МОТОРИ,ДА ОСИГУРЯТ МЕСТА ЗА ТЕЗИ СПОРТОВЕ:ПИСТИ,ИЛИ ЗАТВОРЕНИ ПЪТНИ УЧАСТЪЦИ В ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ!!!! ДРУГОТО Е ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ЗЛОБАТА НА ТЪЛПАТА! ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ВИСОГИ СКОРОСТИ-НИКОГА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ!

Направи разлика между "почитател на мотоспортове" и кухоглав идиот, Ако ти е по възможностите.

Това не са почитатели на мотоспортовете. Това са почитатели на "Бързи и яростни" с промити от телевизора мозъци. Аз също съм почитател на мотор спортовете. Гледам Ф1 от 20 години, но никога не съм дрифтил по улиците.

Те това е, у бг имаш ли пари може да правиш каквото си искаш

В другите държави също има хора с пари, но чак такива като нашите мамини лекета няма май никъде.

живея в агермания и тук майбах и ролс ти спират на пешеходна пътека и те чакат.. няма клаксони подкарване псуване....... а и тук има мега богати ама явно има и нещо друго

Това момченце накрая ще си намери майстора. Някой батко ще го хване и ще го почупи от бой. Колата му също.

А защо л..айното не дрифти в затвора?...

Защото има чадър.

МВР усърдно преследва велосипедисти, каравани на плажа, спира невинни, но с подобни ще извадят хиляди доводи, за да не ги забележат, да не ги спират и да не ги санкционират. Този уж го преследвали, но обвинение и арест за неспазване на полицейско разпореждане няма. Властта похарчи милиони, а колите им продължават да са удобно за корупцията без камери или поне работещи такива, като полицаите лично могат да ги манипулират и умишлено развалят. Специално в София всеки ден на бул. "Черни връх" и "Цариградско шосе" има шофьори каращи с над 120, които явно нито камери, нито радари на КАТ улавят. Всеки ден и всекидневно нищо. За "избраните" с преправени автомобили и гърмящи ауспуси да не говорим - тях нито полиция, нито загрижените общинари, нито "европейските" ни депутати са чували, виждали и искат да ги поставят на място, както е във всяка друга държава от ЕС. Журналистите ни и те не знаят - все пак не ходят по земята.

Те и другите държави в ЕС не са за мирисане. Иди в някое арабско/ африканско гето в Западна Европа и ще ти падне шапката. Ще се чудиш дали си в Афганистан или Сомалия.

Интересно, колко точно такива коли има в София. Този когато спре някъде не се ли забелязва от хората наоколо и не прави ли впечатление. Нека някой тук да му публикува номера на колата. Поставете в интернет негови снимки и снимка на номера на колата. Изкарайте го на показ! Напишете кой е той с кскво се занимава, с кскво се друса. Коя мадама юу пуска, тя какво представлява. Баща му майка му, те дали имат гаджета? Ами братя, сестри? Защо тези хора не ги спрете и помолите да поискат от него да не прави това. По олете ги както тряба, те имат въздействие върху него.

мине покрай колата му да и хвърли един камък или огризка или ..... говно миризливо. Напишете на нея с боички това е колата която ....дрифтва шумно или подобно. Заедно можем повече от тези които не си вършат работата. Обществено порицание и непремеримост. Докато не е убил някой.

Пука му, той една такава вече размаза. Тате ще му купи нова

Този ще си намери майстора, дано да не затрие някой дотогава. И дано да не го торпелират с някое РПГ, дано да е с някой миризливо говно. А защо да не му облепят колата с лепенки с напомнящ текст?

Да направят закон който вдига прекален шум с автомобила си в населено място да плаща процент от стойността на колата. При повторно провинение процента да се увеличава. Ако мерките не проработят да се отнемат автомобилите. Това е автомобилен тероризъм спрямо гражданите. Като някой иска да си дрифти да ходи там където няма население и да си пили и главата ако иска.

Напълно съм съгласен. Безобразие е! Наистина това е шумов тероризъм. Няколко дебила правят луд цял квартал хора.

Те хората са си луди, щом търпят това и онова...

Няма да е зле и НАП да се заинтересува от тоя и баща му. Такива в Германия отиват на идиотен тест.

Даже още като си напише фамилията на немски и отива на идиотен тест. Fickow.

Баща му предишният път каза,че му изпуска съединителя...явно нямат възможност да го оправят и си кара така!

Още като го е правил баща му е трябвало да си изхвърли "маслото" другаде. За да не тормози света.

Отново и отново ни занимават с глупости,знаковите убийства и дела заметоха под килима,няма вече разследвания на политици и олигарси,няма вече разследване на корупция и кражби по високите етажи на властта,а ни занимават с най дребните неща,че някой дрифтил по улиците,пушил трева пред блока,ударил някого и отделно с битовизма,който никога няма да бъде победен...

Му интернета и му вземете телефона...ще се гръмне след час сам