17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво при президента, да не съдят Гергов и пращат него у затвора. Да пази Господ наивници те. И дойде ли на власт др. Нинова и петмез от чешмите ще по текат. С герб зле, ама стокрТно ще ви е с бсп по-зле. Молете се господин Борисов и Цветанов, да са здрави, че лошо без тях. Наблюдавам и мисля, че не греша. Това са хора с опит, издръжливи, работохолици,.

Борисов е заприлр1ал на Ал. Йорданов - само търбух и задник.

Позитанци ги нема никакви в Народното събрание, но са първи писти при техния ментор Др. Радев...

Кой не знае Другаря Десислав, кой не е чувал за него?! Всичко знае, от всичко разбира, всичко коментира! А корупцията му е силната страна...

съпругата на Панов твърди ,че Бг е завладяна ! Ако е вярно ,кажете от кого ? Кой прибира данъци и животи български ?Тия с кипите няма ли да разкарате най-сетне от управлението ?

Др. Нинова първо сменете тези две особи на многолюдния протест.Всички ги познаваме(другарката с цигарката и добре облечения другар с плаката). Второ не излагайте по този начин Президента си. Всички знаем че е вашият "Чехльо". Трето защо един път в този си живот не се засрамите или това понятие не ви е познато. Злепоставяте учителите от селото в което сте учили, че на елементарни неща не са ви научили.1

DIr, нямате ли по-грамотни редакторки. Пълно е с правописни грешки и грешно изписани термини!

Хаааааааах И Президента Радев с евтин апартамент. Тоя се оля направо. Падна ми в очите.

Ко стаа тука ба , къде е тая корупция да я тръшна.

Симитлията пак с ръка в джоба?;))) ...да не изпусне "пътеводната светлина" !?:)))))))

със скъпи костюми подхождащи само на безмозъчни крадци.вижте ни.

Горанов ще пристигне с една таблица с две колони и отдолу сумирани. В ляво - "усвояване ГЕРБ" в дясно "усвояване БСП" и Радев ще каже: "Как да преборим това несъответствие?"

30 години откакто започнахте да се кланяте на западните, но явно никога няма да престанете да говорите, че комунистите са ви виновни. Нито Нинова, нито Радев не са комунисти- те са просто пребоядисани като останалите.

Моля, не ме обиждайте, че съм пребоядисан - аз съм най-младия делегат на 14 Конгрес на БКП!

БСП никой не може да пипне за нищо защото са 10 години не са били реално във власта, с изключение на 1 година през която веднага подобри ха икон показатели, изплати ха 3 милиарда дълг, .. Докато Боко н е изгрева че Никога не би си сложил парите в КТБ... Последва масова Паника.. Изтегляне на депозити.. И естествен Фалит. КТБ в която Боко премиера наливаше 60 % от Държавните пари преди Орешарски. .. После стотици на Сорос/Красивите и умните излязоха в София а Герб ги яхнаха и така...

Корнелий

Моля? "изплати ха 3 милиарда дълг" По-скоро генерираха нов 4 милиарда дълга с фалита на КТБ От къде ви намират такива?

Пристигнаха с мерцедесите , дано всички да си тръгнат със затворнически камионетки .

При Нинова калабълъка журналя е голям , това е на добре.

Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

"Влизам на КСНС с изцяло нов Антикорупционен закон и с предложение за промяна на правомощията на главния прокурор", обяви на влизане в сградата на "Дондуков 2" председателят на БСП Корнелия Нинова. Нинова, Първо спечелете изборите, после създайте правителство и след това приемете новия закон. Интересно ми е, защо, след като вземете властта (справка Опрешарски), забравяте за обещанията и за новите закони и за пенсиите и за всичко . . . . Все едно никога не е имало предизборна кампания и никой нищо не е обещавал и никой не е имал платформа . . . . . Само бързате с обществените поръчки, че времето е малко, парите много, усвояването бавно. А законите ще ги предлагаме пак, като ни изгонят!

Нинова е класи над тези имитатори на Политици от Мръсната Коалиция ... ГЕРБ +ДПС +не Патриотите +слаба Воля. Четете и слушайте внимателно какво казва тази смела и умна Българка. Всичко което казва е директно свързано с Нашето по-добро бъдеще. И не е трудно.. Само да махнем ГЕРБ. 10 Милиарда.. Годишно се вадят от Нашият и слагат в джоба на Мръсният Октопод ГЕРБ +патерици!! Скандал!

И какво казва? 10 милиарда годишно изчезваха и при Орешарски и при Бойко. Имаме нов закон, ама като сме на власт малко не ни стиска да го гласуваме, за това все го предлагаме, като сме в опозициция. Да не говорим поддръжниците на Нинова кави идиоти сте. Проспахте кражбата на 4 милиарда, а се хванахте за 100 хиляди

10 годишният октопод Трябва да бъде изтръгнат от тялото на страната ни! Методът е без никакво значение. Приемливо е дори БСП да се разбере с по-нормалните десни, за да махнат ГЕРБ, Патериците му и да почистят от огромната Партии на Номенклатура душешта държавата. Това е.

Що не вземеш се гръмеш кукумицин с кукумицините. Как не измряхте най-накрая и не оставихте тази държава да си вземе въздух от вас. То не беше Луканов, Беров, Виденов, Станишев, Гоце, Тройни коалиции, Орешарски и т.н. После сме били най-бедни и най-корумпирани!

За Нормалните десни става въпрос. :)

Другарката Нинова ще разкаже на колегите, как се пазарят дружества и заводи срещу хартийки ( компенсаторки), за да не стават излагации в бъдеще. Тя знае най-добре...Пък и е достатъчно нагла

В мутристан корупция се бори само с "оставки" и изтичане на давност.затова от мутристан държава не става вече.

Аз съм твърдо убеден, че българите на всички по-долни нива са по-корумпирани от политиците. Това ни е останало от 45 години върл "социализъм". Трябва да дадеш на някой, да бутнеш на някой да ти се свърши работа, само с познати и връзки стават нещата, всичко държавно може да се краде и т.н. Трябва да минат още поне две поколения да се изчисти това мислене!

Не е вярно! В същите години завърших висше образование само с много учене, преминах през различни равнища и с конкурс стигнах до много висок пост. Не съм дал стотинка подкуп, познавам много хора от моето ниво и всички се издигнаха с работа. Имаше шепа кариетисти, които успяваха по "втория начин", но с връзки, не с подкупи.

Цецо пак като не е видял хибридна атака с този съвет ?!

Сетила се Мара да се побара... сетили се политиците за корупцията, а им е зор единствено да си запазят личната далаверка бидейки в големия калабалък (политиката). Да цоцат парите от данъците на голтаците и да обслужват, като проститутки разните му олигарси и уж-бизнесмени. Уж защото не плащат данъци, а защо да плащат - да не са луди. Затова си плащат на политиците, като на проститутки...кеф ти законче, кеф ти параграфче, разписано от някой алчен мангизтър на 29-ти декември.

Както са влезли така ще и излезат ,а резултата ще никакъв!

ША БОРИМ КОРУПЦИЯТА С ПОЛУОСТАФКИ, ПОЛУОТПУСКИ и т.н. За N-1-ви път на ДУМИ!!!!

"Предметът на КСНС не е да се види кой какви имоти е купувал и кога, а да се реши дали ще се борят наистина с корупцията, ще има ли конкретни мерки или ще излязат с палеативно решение, че имат политическа воля. - каза Нинова Как така Нинова ще казва какъв е предметът на КСНС нали уж Радев го свиква този съвет?? Нинова вече ясно показва, че те казват на Радев какво да свиква, кога да го свиква и за какво да го свиква!

Ти разлика между каква позиция ще защитава Ниновица.. И каква ще е говорилнята на СЪВЕТА.. НЕ ПРАВИШ ЛИ?? Или искаш държавниците да разнищват кой къде, какво е купил ли? Въпросът е ОТКЪДЕ ВЗЕХА ПАРИТЕ та да си купят тез барбекюта, сауни и АСАНСЬОР дето чак тоалетната запуши.. Та се разнесе СМРАДТА!!

Хайде да престанем да се хващаме за думите, а да се научим да вникваме в съдържанието. Това не седянка за споделяне на клюки, а среща за предлагане на конкретни решения.

Много снимки .... а на тях само мафиоти !!!

Много наплашен Баце бе , що не му леят куршум?!

Толкова зле не е изглеждал. Явно не спи добре.

влезнаха при генерала който ще им каже как си купува обуща жена му

Като чета, то най-големите крадци и тарикати се събират там. Най ми харесва Владито Горанов, колко е важен и съсредоточен, гоуем финансист е, гоуем!!! Все отбор юнаци, всите!

Ами как иначе, Свищов е завършил.

Корупцията се бори с намаляване власта на чиновници и общинари, а не със закони срещу коруопция. Корупцията се бори чрез "освобождаване" на обикновеннте хора от власимащите корупционери.

Един от най-самозабравилите се лапачи е Сидеров. Каква връзка имало с националната сигурност корупцията. Абе Варадеров, когато няколко милиона българи са потънали в мизерия, болести и капят като мухи, когато близо два милиона българи са напуснали панически страната, това не е ли проблем на националната сигурност, бе психонедоразумение боклучаво.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия не само имаме нов закон срещу корупцията, но и веднага можем да предоставим 10-15 човека, които са независими от политически партии, които почти сигурно и президентът Радев ще одобри.

Това е някакъв пълен ФАРС... "Политици се събират, за да обсъдят какви мерки да вземат ПРОТИВ СЕБЕ СИ".

Въпросът е струва ли 30 млн поста шеф на БСП или не струва?

Естествено, че не струва. Миков направи отстъпка и се разбрахме за 22 милиона.

поредната смешна опорка спусната за да "замаже" осраните ви задници... Кой даде на гергов 40 милки, кой? Колкото и да се напъваш(ясно е, че си сам) да пишеш коментари насочващи каквото и да е към другите, единственото което ще постигнеш е да кажеш "ама те и другите така правят, за това ние не сме виновни"! Пълен олигофрен!

купуването на апартамент по цени на данъчна оценка корупция ли е,не е ли по добре да се издирят дирите на парите за тия апртаменти,ама па тогава ще лъснат някой приватизационни сделки от които парите са в разни офшорки командвани от телевезионна коколата лейди,че герб се усраха е така,но предстои втори тур на червеното усиране от страна на бсп,щото там е смърдяща с години приватизационна яма

ами нали за това хората подкрепиха герп преди 10г, за да "издирят"... Така го "издириха", че само далаверки за собствена изгода намериха. За нищо не ставате от герп, по-зле сте от бсп, дпс и всички управляващи до сега!

че гуменката в момента рови по ваште хора от бсп и чака да минат евроизборите,тогава червеното падение ще е от високо

какви "наши хора" ве, олигофрен? Цялата държава ви ненавижда, всички ли са от бсп? Знаеш ли защо ви ненавижда? ЗАЩОТО СТЕ АЛЧНИ, НЕКАДЪРНИ и КРАДЛИВИ! НИКОГА ДО СЕГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ТОЛКОВА КРАДЛИВИ И СЛАБИ УПРАВЛЯВАЩИ!

поне половината на този съвет са за затвора

Половината ли..?!

написах "поне". Радев със сигурност не е за затвор.

Идват кат’ аслани, тръгваг кат’ насрани

Полиците или политиците ? Курнела да внася закон срещу корупцията е, все едно журналист от Dir. bg, да учи на журналистика колегите си от CNN

много ме кефи как герберастите се изпускате под всяка новина с нещо за корнела... страхът да не ви погнат е голяма работа!

Ти не прочете ли, че пише за Курнела бе, абдал ? Само снимката видя се почувства готов да си покажеш простотията ?

коя част от коментара ми ти е сложна за разбиране? Перефразирам, виждате статия свързана с корупция, каквато благодарение на неадекватното ви управление се шири навсякъде и почвате да говорите за корнела, сякаш това ще извини телешкия ви, алчен манталитет. Корумпирани свине сте! А ти лично си жалък, щом браниш най-корумпираните политици от 30 години насам!

Не, не е! Все едно е когато Ал Капоне внася закон за наркотичните вещества.

щом кака предлага нов закон аз съм с двете копитца за,а защо не се предлага нова стратегия за приватизяцията и прането на пари в особено големи размери