Полицейският час във Вашингтон е удължен след нова нощ на размирици

разбитите прозорци и грабежите са на път да засенчат разговора за неработещите системи, заяви кметът на американската столица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин лично ще обикаля и ще наблюдава за съблюдаването на полицейски част! Който не го спазва, в руски затвор !

Тъпаци, така ли се действа! Тия дебили газсят огъня с още повече керосин!

Знаете ли кой е виновен? Сьюзан Райс, екс-съветник на Обама обвинила Русия. Не който и да е. Параноя? Да ! Вседозволенность?Да! Наглост? Всичко на куп. Но не виждат ли как губят репутацията си пред света? Излиза,че Русия е всесилна - избирала им президенти, управлявала настроение на хората и организира бунтове.

Да се чуди човек как на фона на прерастналите във вандализъм и криминални деяния "мирни протести "демократите и кандидатът им за президент си правят техните престрелки към действащия президент. При създалата се ситуация в тази огромна държава, президентът е този, който трябва да въдвори ред за гражданите си. Спазвайки законите и ръководейки се от Конституцията. И той го прави защото му е задължение щом е на този пост. Атакуващата обществото тема е "расизъм". Подета е от черното население. И им е необходимо да въвлечат повече хора в протестите си, хора с различни националности. Но САЩ са с различни раси население, расите непрекъснато и отдавна се смесват и така ще е докато просто някой ден, в бъдещето на следващите поколения ще преобладава някъква маса хора без раса

Тия там зелените са точно като нашите зелени, вменено им е убеждението, че ние сме там зада им осигуряваме тяхното съществуване, да им плащаме сметките, да им търпим примитивните първични инстикти и да ги приемаме мълчаливо. Фауна!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Sexcris.Com

"...за да се справи с несъразмерно високата тежест, която понасят афроамериканците и латиноамериканците поради коронавируса...." Ха- че да не би само афроамериканците да понасят тежестта на карантината и социалната изолация- всички граждани на всички над 200 държави, засегнати от коронавируса, в които имаше социална изолация и карантина ги понасят! Много насериозно са се взели въпросните субекти, но щом правят мизерии само в държавата си- да се оправя държавата им с тях...На афроамериканците мога само да им кажа- нагли сте- ВСИЧКИ сме хора- и белите, не само цветнокожите! Прекратете расизма си спрямо хората от бялата раса. Докато го проявявате само в държавата си, всичко е о.к., но не го изнасяйте в другите държави.

Няма никакъв обективизъм при случващото се сега в САЩ. Не е истина това, че ги третират черните по различен начин от другите. Напротив, те живеят и работят като другите граждани, но ако и които искат. Тези хора водят нормален човешки живот. Но, това не е тайна, голямата част от тях са в съвсем друга посока. Тяхната "чувствителност" за цвета им, предизвикателност, агресия в поведението им, носене на пистолети и ножове, демонстрациите им при проверки от полицията или задържане за да предизвикат внимание върху себе си, че полицаите са с преднамерени действия....., много, много са описанията и примерите за тях. Полицаите са обучени, те са непрекъснато на ръба при акция, вършат си работата за обществен ред. Професията им е с висок риск и напрежение. Тези хора излизат от дома си без да са сигурни дали ще се завърнат и прегърнеш децата си всекидневно. И защо - защото някой надрусан, пиян или просто нагъл е по пътищата или влязъл в магазин с арогантно поведение по негова си причина, може да застраши нищо неподозиращи случайно там хора, полицията е опора за тези граждани. В САЩ черните не са черните от друг континент. И те го знаят това много добре, и те спекулират често също много добре с това.

Типичен цветен сценарий. Под благовиден повод се изкарват хората на улицата и всичко се трансформира в искане на оставката на неудобния за организаторите на бунта политически опонент - в случая Тръмп! Най-пресните примери в това отношение бяха успешния преврата във вече бивша Украйна и неуспешния във Венецуела...

Това за оставалката на Тръмп отзад ли го изчопли? Кой е тоя дето я иска оставката? И Тръмп дебелокожия гъосурат се засрамва и си подава оставката ...

Помниш ли в бивша Украйна официално защо скачаха? Уж да преборят корупцията. А в резултат ... беше отстранен Порошенко! Никаква борба с корупцията, дори намек за такава нямаше...

Кой иска оставаката на Трумп бе? Такова нещо няма . Измисляте си факти както ви пасват на конспиративните теории. Трумп няма да подаде оставака затова и не му я искат ... чакаме изборите.

Твоя град Долна Диканя?

Сега в САЩ, скоро и в други държави, този проблем е на всички "бели" държави, много тревожно

Не трябваше да го убиват, явно има проблем там. Но, но, но - това си е престъпник, те още малко ще го изкарат светец. Погромите опетнявали честта му, не ги опетняват - тоя си е бандит, пробутвал е фалшиви пари, кой знае още какво - някаква дребна кримка.

Относно негъра . Доказано е че го арестуваха задето той и хората в колата мъж и жена са се опитали да пазаруват с фалшиви пари в магазина на кръстовището ,Полицията е извикана заради фалшивите долари . Това че оня олигофрен полицая го натискаше зверски с коляно е друга тема . Има в ютуба инфо . Бъдете безпеистрастни,всекиму съдете според делата .

И коя умнико е другата тема ?смъртта , по-точно убиването 1

кво да кажа - тия се отказаха от цветнийот телевизор и минаха на черно-бели. там сега е или черен или бял. е малко се омешаха напоследък и стана 'червено' ама нейсе . оранжевия да излаа от бункера и да налазва туитър. че тоя път коментариите и санкциите са 'САМО ЗА ВЪТРЕШНА УПОТЕБА'

Има някаква мода в Норвегия . Преди белите момичета имаха кучета ,днес имат по един черен младеж с тях .Едва ли не всяка втора норвежка е с негър . Като цяло са красива раса но много либерална мулти пропаганда, нямате си представа на гей парадите има десетки хиляди деца и тинейджъри . Прилича много на нашите паради за 24 май или 9 септември но като карнавал . Цели училища преминават с многоцветните знаменца и скандират нещо на любовна тематика . Добро или лошо само споделям ,че догодина ще има много мулатчета в Скандинавия . Правят го на пук на системата или те така си мислят ,по скоро следват системата която ги облъчва от години .

Антагонизма между бели и черни в САЩ излезе на показ. Това не е обикновена махленска разправия, това си е колосален проблем на САЩ. Тръмп нама да бъде преизбран, това е ясно като бял ден. Белия си е бял, вари го печи го, той се смята по-горе от чернокожия, насадено от робството, но когато чернокожите станат повече от белите, не ги виждам белите, чака ги Южна Африка.

Днес купона май идва в моя град ....

Трябва ни нов кръстоносен поход , че нещо маймуните от Тайланд правят ОП,Г след като няма туристи заради коронавируса и обират магазините.

Колкото и да ми е неприятно да го кажа, нормалните бели в САЩ се нуждаят от помощ. Мисля, че това скоро ще важи и за нормалните бели в Европа, особено в Западната такава. Дано да греша.

кво става с "коронавируса", щото гледам там хората са се "омешали"?