Полицейски акции срещу купуването на гласове в няколко града в страната, очакват "десетки производства"

"Очаквайте в следващите дни лавинообразно нарастване и на производствата, и на задържаните, и на списъците, и на всичко останало, което в тази връзка се установява", каза вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Полицейски акции срещу купуването на гласове в няколко града в страната, очакват "десетки производства" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чешеме си задниците, ако производствата не се измерват с няколко хиляди, значи МВР са на страната на купения вот.

Гара Левски най много - циганите .

А торбичките със салам и кашкавал по вратите на хора о ППи ДБ не е ли вид купуване на гласове.

Политиците създават условия за купуване на гласова ! Сега се хаби ресурс заради глупостта им !

Беше ми смешно, сега вече ми е тъжно......Как пък дори и без да искат не хванаха поне един между проверяваните,който е обрал жилище на някой човек, или му е задигнал колата или го е измамил......Началниците на полицията не са в ред!

Е не разбирам защо не се казва за кои партии става въпрос??? Толкова акции и нито едно име. Имаме правото да знаем, ние ви плащаме заплатите

Защото всичко е пунта-мара .... Дори не знам за какво се хабят да ги правят тия акции, всички знаем, че са прах в очите.

За да не разубедят евентуално някой избирател от ГЕРП или ДПС, ама няма страшно, те не са такъв типаж!

Това са абсолютни глупости. При последното гласуване за един дупетат трябваха 12 000 гласа. Колко трябва да купиш за да повлияеш на крайния резултат? 20 депутата са 240 хиляди гласа по 100 лв са 24 милиона. Това са много груби сметки защото разпределението на гласовете по места също играе значение, гласовете от чужбина също се разпределят тук по места. Вероятно да си сигурен, че ще получиш толкова гласове ще трябва всъщност да се изръсиш поне за още 20%. Кой ще инвестира 25-30 милиона за да спечели някоя партия? Отделно тия 20 места не стигат за мнозинство от последните избори.

Нищо не са тези пари за мафията, те на ден изкарват толкова

Те милиарди изкрадаха, ти за 20-30 милиона се притесняваш :)

В България, МОЖЕМ да проверяваме.. НО в Трция, Никой нищо няма да ти каже.. Ето затова, трявба да се гласува САМО в БЪлгария. и да си ОПРАВЯТ закона за гласуване.. Дори и синът на най- големия завоевател ЧИнгис хан, е пропътувал 10 000 ( 10 хиляди километра ) на кон , след като е разбрал че брат му е починал и ще ИЗБОРАТ нов хан.. Или се връщаш в БЪлгария и гласуваш или ходиш където решиш, БЕЗ за гласуваш..

ерхандулила ахмат сила, щях да гласувам за вас фашистите от израждане ама такива като теб не ми дават :(

да може да се гласува в България само, а в чужбина най-много до 5 секции на държава (колкото да има някакви). Ако искаш да гласуваш, ще намериш време и ще пътуваш до България, все пак изборите са в неделя и освен ако не живееш извън европа, дори ще можеш да се прибереш , да гласуваш и да се върнеш, без да си взимаш отпуска ! Не приемам доводи като - ама аз трябва да гласувам където и да съм по света, защото това никъде го няма по света и с право !

Цигани и турци ще казват кой да кара влака в таз държава с две думи загубена държава