Полицайката, хваната с 500 грама канабис, е дъщеря на униформен, застрелял крадец

Районният съд в Разлог остави за постоянно в ареста 25-годишната Симона Лулеова

Обратно в новината

Коментари - Полицайката, хваната с 500 грама канабис, е дъщеря на униформен, застрелял крадец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше госпожоца полицайката да мисли за петгодишната си дъщеря преди да върши глупости. Сега трябва да отговаря пред закона, защото и тази Симона и другата Симона забравят ,че идва ден за разплата. Интересно, защо всички се смятат за богове ,а когато трябва да понесат отговорност искат да се грижат за семейството. Ами мислете рано, за да не съжалявате по късно. Никаква прошка не трябва да има, едва ли е за първи път…

И преди и сега наркотиците са под чавъра на МВР!!!!

ено време полицията служеше само за чадър ама в тая инфлация нищо чудно че са се заели и с бизнеса

Повече от половината в Мехомия са помаци

Хахахахахахахайаах мале тия колко са нагли. Хванаха я и тогава се сетила че има да учи и да си гледа детето. Няма нищо ще учи на спокойствие от панделата ако изобщо влезне. Щото ще хванат някое лапе с една цигарка и ще му съсипят живота дилър ще го изкарат и какво ли не ама като хванат полицай,пилитик ,или някакъв друг треторазряден инфлунцъРрР с по кило кока и видиш ли ти някак излиза невинен или в най-лошия случай временно го отстраняват от длъжност.

Докога ще се позволява на тази шайка организирани престъпници в униформи да проверяват свободно никога неосъждани граждани?

Ма ти тъп ли си? И какво, като не са осъждани? Това значи, че никога не могат да станат престъпници ли? Много си прост, честно!!!!! Ами да е мислила, направили са ѝ кур капан, тя като я гледам е проста, явно не ѝ е за първи път, и са пуснали сигнал че да я хванат .....явно не знаеш как се правят тея неща между тях си!!!!! Олигофрен!

Къде се скри онзи говньо,дето разправяше,че кано срещнел колежката полицай и щял да я изнасили и разни други тъпотии.Да му нахахам аз един пълнител в смрадливия анален отвор и след това незабавно поялник за да го попитам колко време ще издържи.Да го е вя и тъпако смрадлив. Тоя сигур е некой от на ББ лекетата със килийно образование и страхливи, като девствени кандидат проститутки.

Наказателна акция срещу полицайката със съдействието на МВР служители. Ако имат сигнал за пренасяне на наркотици няма ли да я проследят, да видят другите в мрежата за разпространение? Ще я следят няколко месеца и ще арестуват цялата банда. Или са некадърни или преднамерено са я накиснали.

А бихте ли допълнили униформеният застрелял крадец на кого е син, внук и правнук? Има ли връзка с Илинденското въстание?

Може би с финансово проучване до там се стига който даде продължава напред ако излезне тъй вземания трябва да понесе двоично наказание

Ташак отвсякъде,за няква трева в. Багажника досущ Иванчева,даже и организатора в същия.

Защо изобщо се допуска такива силиконки с надути цици и джуки в полицията

Работят под прикрытие в кабинетите на шефовете сигурно. Влиза под бюрото му и се крие там...Докато той работи....

копие е на Лена общата

И кой ще тръгне да ти претърсва багажника просто ей така ;)) Всичко е по сигнал.

Направо си са я сготвили женицата

Колко прилича на Ленчето...

Повечето от обиждащите колежката определено са контингент още от малолетни, когато са крали жици за да си купят лепило и да дишат! Пак ще ги ръгат при Ставри.... нещастници крадливи!

Да не си миционер от Варна

Веси кажи ти колко свирки направи на чичаците едно време в училище

Това че статията е написана с осъдителен тон не значи че девойката е виновна. Ако я прочетете цялата статия и подходим с "невинен до доказване на противното" има следните обстоятелства: - Девойката е служител на МВР - Брат и е бит он наркодилъри - Колко човека им тарашат багажниците при рутинна проверка? - Баща и си е вършел работата - Сестра и била също бита преди време - Девойката се е опитала да прави правен обрат за да откаже достъп до колата - Съда отсъжда задържане под стража за 500 грама трева. От цялото нещо само разбрах че девойката може да си провали държавния по право заради необмислени действия.

Не се връзва. Много ги бият в това семейство. Пък и с наркотиците замесени?!? Във вашите семейства така ли е?

Държавата губи хиляди левове дневно от забраната за отглеждане на коноп! Срамно е, че още съществуват подобни безсмислени ограничения!

От прехода към самоунищожение на имало едно време България. По безгръбначна нация светът никога не е виждал. Толкова си можем, гои Български. Това ни е капацитета. Който е имал качества отдавна е забравил, че е Българин и не е на тази територия.

Ако не ти харесва - застреляй се. Никой не те държи насила тук.

Какво значение има чия дъщеря е? И ДНК тест правен ли е ? Няма ли още нещо да се ровите в чаршафите на полицайката, ами ако се окаже че дрогата е подхвърлена?

Симона е доста актуално име сред бг. полицайките. Много измет вече работи в системата на МВР откакто я пое Рашков.

В МВР е пълно с ужасяваща измет. Читавите хора са под 10% и биват смазвани от останалия боклук. Представете си какви схеми е правил бащата, та дъщерята да има този кураж. Трагедия с пагони. От друга страна ежедневно реват за заплати и социални придобивки...

-Ква си ти ма? -Аз съм дъщеря на униформен застрелял крадец! Егати държавата. Цирк Балкански.

Вътрешна сигурност на МВР това е една безконтролна скупщина старци на заплати хванали кокала корумпирани до мозъка на костите си които при заповед на ръководството може да сготвят всеки един полицай. Баща и бил застрелял някакъв циганоид значи ясно е,че комунистическите фондаци на Сорос и корумпираните и началници натискат да се махне и разкара от МВР цялото семейство, защото ще пречат на бъдещата 'работа'.

Искам да извърша непристойни действия с тази млада и красива полицайка.

И аз с теб. Обичам те.

боклук с надути джуки, става пределно ясно, че цялото семейство са замесени в бизнеса с наркотици

Боклук !!!

Дори не е тайна за никого, че това е трева (подхвърлена или не) конфискувана от мангалите, после я търгуват полицаи.

Е ко? Да я оставят да изветрее ли?

Брей..всичко било нагласено горката полицайка..тя си била показала картата и колегите й изобщо не обърнали внимание на това..близко до акъла че е било подаден сигнал за горката нея..

Колко честни полицаи излязоха на протест против наркомафията в милицията? Това е половин килограм дрога, защо няма масов протест на честни полицаи? Или те против полицейската наркомрежа не протестират, те протестират само за пари!

Какво огромно количество? Това е трева, а не хероин или кокаин... мисли малко

Абе цялата работа понамирисва на нагласена и сготвена манджа!

Намирисва на огромна наркомрежа, очевидно е има и други милиционери, които видимо се отърваха. Ако дрогата е била подхвърлена нямаше да е 500 гр-което е огромно количество, а щеше да е няколко грама. Кой би дал огромна сума за да подхвъли толкова дрога, като е достатъно и 2-3 грама?

Да бе. Братът пребит .Сестрата пребита. Все случайности.

Да оставим наркотрафика настрана. Случаят е скандален и потресаващ, но съдебната власт е поела нещата. Друго-виждаме как става назначението в милицията-скандално , по наследство. Как става този филм, човек от село да стане милиционер, и то в София. Как става това-и то с изключително проблемно семейство-пребита сестра, пребит брат, баща-взел закона в свои ръце? И как така е студент по право и едновременно милиционер. Обучението по право предполага ежедневно между 6 и 8 часа посещение на лекции и упражнения-и това всеки ден от понеделник до петък. Как така е на лекции и упражнения 8 часа , и едновременно с това ходи на работа. А и друго-за да станеш милиционер ходиш за няколко месеца обучение в център да обучение-как така е на обучение, и едновременно с това присъства на лекции и упражнения в университета, и ходи и на изпити? Накратко-как е възможно лица да е на две места едновременно?

завърши основното и после го мисли. Право се учи и в задочна форма на обучение. Нямам време да ти обяснявам какво е това.

мирише на манджа.

Такива дилъри със значки и силикон е пълно и позорят ежедневно институцията. Трябва голяма метла за тях и тези които са ги взели в Полицията, защото са много тунинговани.

Няма да има метла. 7-мо РПУ е щаб квартира на наркотрафика. И през 2017г имаше заловени милиционери, които по думите на прокурорите на прескоференцията са направили наркомрежа в студентски град. Имаше и повторен случая. Накротко-наркотърговията и наркотърговците видимо са с предимство при назначаване в милицията. Да напомня и случая, дори отразен в медиите-за арестувания милиционер, който продаваше дрога от патрулката в кв Орландовци. Хванат случайно-случайно честен полицай (а такива има), го вижда и арестува. Милицията си търгува с дрога още от времето на комунизма. Разсекретени са и могат да бъдат прочетени свободно в интернет в сайта на комисията по досиетата(вж рубриката архивни документи-свободни са за четете и общодостъпни) документите как ДС търгува с каптагон, преди 1989г. Каналите на държавна сигурност дали са изчезнали-според теб след 1989г. Милицията си е част от престъпността, и наркомрежите. Последица от неслучилата се лустрация.

Колко милиционера излязоха на протест против наркомафията в милицията! Случаят е скандален-наркотрафик , извършван от милицията, и протести на милиционери няма. Защо днес няма масов протест на милиционери против наркомафията в милицията? Защо няма протест на милиционери против престъпността в милицията?

Да подхвърлят 10 - 20 гр, но 500 гр не е ли малко множко за нагласване, тя не е била от вчера в играта и ако си позволила волности, като полицаите от четвърто столичното и се накиснаха един друг, на всички е ясно че хората от системата си доработват по някой лев с куриерска дейност на дрога, а и тези които я ползват и дават промоции

на 10-20 никой няма да се върже, че е истинско. 500грама хем не е загуба, хем категорично не е лична употреба, а и би трябвало да е малко и лесно да се подметне. и ако таткото е малко по-чепат, и не прави път на крадците, може да се я 'сготвили'.

Татко милиционер проблемен, сестри милиционерки, едната пребита другата гепана с 0.5 кг дрога, третият юнак със счупена челюст в Пирогов. Най вероятно и майката няма да е читава

голям проблем прострелял крадец на кабели. от тея, дето оставят села и квартали на тъмно. виж за дрогата ... абе ако не беше трева щях директно да я заклеймя. но канабиса в цял свят се деюреи или дефакто декриминализира... и все пак 500 са много. това са 400-500 цигари (ако ги смятаме по грам както са тютюна). Което не е за парти, а си е за продажба.

Боклук !

Явно е, че Вътрешна сигурност на МВР е проследявала отдавна въпросната полицайка, съдът я оставя в ареста, защото има солидни доказателства за престъпната й дейност. Сега е важно за ръководството на министерството да се разбере от кого е протежирана служителката в РУ , има ли пробив при някой от началниците там и защо е там, това е ключов въпрос.

Хахахаха, колко Симони има при милиционерите? Имат фетиш към това име, май! А те пък всички Симони с уклон към наркотиците излязоха. Пфу, да му се невиди и късмета!

Не е проблем да подхвърлиш марихуаната ! Проблема е да накараш полицаи да претърсят кола на колега който се е легитимирал ! Едва ли се е сготвили ! По вероятно да са я хванали по сигнал , че е куриер !

А какво като е дъщеря на бивш полицай?Законът е ясен,тч е пълнолетна и отговаря за стореното.

В държавата на мафията се случват такива неща.Всеки може да го изкарат всякакъв

"..Защитникът заяви, че дори и домашният арест е тежка мярка, тъй като я обрича на социална изолация и невъзможност да полага пълноценни грижи за дъщеря си...." Така е каква по голяма грижа за детето освен със служебна карта да разнася канабис!! хи хи Обясненията на майката и сестрата за подхвърляния канабис "къртят мифки" ако не беше се легитимирала със служебната карта(явна подкана да не я проверяват), щях да повярвам..... хихи

Момичето е невинно. Старите толупи са я сготвили защото работи много по-добре от тях.

Тези всичките версии, теории и оправдания звучат малко като ... ученик, на когото родителите са намерили цигари в чантата.

не знам какво и как. Не съм чел делото. Знам, че е странно полицаи да спрат определена кола, да проверят багажника и да не проявят криворазбарна "колегиалност" към младата си колежка. Как става това? Ясно, че някой се е обадил някъде и има някакви мотиви.

От статиите само през последната седмица излиза ,че в полицията са назначени само: педофили, нарко-разпространители, трафиканти, рушветчии и всякаква долна паплач

Явно си личи че някакви Цигански турци се ЗАЯЖДАТ с това момиче и семейството и.. Един мангал- цигански турчин, може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. ДВА мангала може да ИЗНЕРВЯТ цяла квартал или цяло село.. ПО- добре да ЗАПАЛЯТ колата на циганския турчин или да я ОТКРАДНАТ, отколкото циганския мангал да ИЗНЕРВЯ целия квартал или цялото село... Б.Борисов почна да слага някакви турци като Шефове на полицията... Убивай цигански турци, Наркомани и педрази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които изнервят всички с аларми, кучета и бомбички, ... за да имаш Работа и да я има България !! Щом е избягал от затвора, нека се ВРЪЩА в затвора или да бяга към Турция !!