Полицаи замесени и в катастрофата със загинал французин на Околовръстния път в София

Адвокатката на Димитър Любенов твърди, че той е имал шофьор, който обаче е свален от поршето от униформени минути преди смъртоносния сблъсък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тея съвсем за малоумни ни взимат. Как ще свалиш шофьор и ще гледаш, че дрожка се качва и потегля…. Нещо не се връзват нещата

Т.е. човеко е друсан, свалят шофьора ... и той пред полицаите ... потегля!!!! Ами веднага да ги намерят тези полицаи, че са разрешили ня пиян и дрогиран да кара! Разбира се, това не отменя отговорността на дрогираната свиня!!!! Т.е. човек с порше няма кинти да си извика такси!!!! До къде го докарахме! Скоро адвокатите, с цел да защитят 200% виновните си клиенти, ще включат и народните приказки в пледоариите!!!!!

Ако сте гледали репортажа на Канна Рачева съвсем нищо нямаше да разберете - той не искал да кара пил, ама полицаите го спрели и принудили - и дума не каза че имал шофьор?!

Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони от ГЕРБ, ПП и ДБ по върховете на власта. Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната. Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия. Продадохме и събратията си в Македония, по заповед на САЩ и ЕС ! На финала ще изпратят вашите бащи и синове да проливат кръвта си за "евро-атлантическите" ценности ! И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР воглаве с украинската Жана Д'Арк - Наталия Вовк ! За да си основат "новата" държава, защото от старата им няма да има и помен !?

Лъжат. Дано не му се размине.

Седяли си дълбоко в червата Стария глист и Малкото глистче. Един ден Малкото помолило баща си да се разходят. Тръгнали и така стигнали до изхода на гъз…а. Малкият извикал; - Татее виж колко хубаво е навън, а ние стоим в тези лай…,на цял живот! - Лайна сине, ама Родина. Така си седят и българите в БГ о се тупст в гърдите “Родина”. И не виждат , че има и терминал 2………

драги български съграждани ни наричат кенефа на Европа!!! Полицаи - помияри. И голяма част от тях са родители, ще възпитат същите боклуци, като тях!!! Всичко тук е така - рушвети, кражби, пиянства, безхаберие, арогантност и прочие. Анархия, чиста!!!

Само у нас ли? Как смееш? В САЩ има на свободна практика над 2000 серийни убийци. вероятността да отървеш кожата безнаказано ако извършиш убийство е 40% В Белгия като се опитаха да разследват изчезването и принудителната проституция на непълнолетни, въпреки наличните доказателства и очевидци, прекратиха следствието, родителите какво ли не правиха , безрезултатно. Нищо не сме видели още, а на вас ви се струва че сме на дъното. почакайте

Вече е трудно да се прави разлика между полицаи и мутри! Винаги е било трудно, но напоследък почти няма разлика.

Бре. Значи тоя карал с 195 км/ч а полицайте го ескортирали! С какво са били тия полицай? Айде тои с порше Панамера, теоритично ще ги вдигне, ама с какво са "летели" полицайте?

Sm3hurk0

С Шкода .., колега.. :))))

голяма вина за отпадането на делата имат точно прокурорите. много е важно как ще напишеш обвинението. ако го напишеш абсурдно е нормално да отпадне в съда. освен това прокурора може да изисква как и какви доказателства да се съберат. ако имат съмнения за корупция сред някой съдия или полицейски началник, прокуратурата може да се самосезира. така че нека Гешев не се прави на ударен и да говори нагоре надолу по разни дела как съдиите били виновни. убиеца на Милен Цветков беше обвинен по безумен начин в "умишлено убийство". е на всички е ясно че подобно обвинение няма как да мине в частта "умишлено". отпадайки такива обвинения водят да смешни присъди. нека има атестация на база успешно спечелени дела. имаш над 90% успеваемост и тогава растеш в йерархията. не може да растеш от никакъв до висш прокурор само защото си работил 20 години в системата, ама за това време не си направил нищо. как може едно и също дело да има 3-4-5 различни решения и накрая да завърши с осъдителна присъда срещу България от съда в Страсбург. как може едно и също престъпление гледано в различни градове да има различни присъди. как може здрав, прав 150 кг мъж да вади бележка от София мед че има кръвно и да го пуснат на свобода. как един прокурор не реши да провери как е възможно и при какви условия се тестват тия хора. отиваш на входа на Илиянци и ти пишат медицинско и прокурора и съдията казва ОК. едва ли има престъпление в което да не са замесени полицаи. полицайката Симона е показателен пример за това как се управлява полицията. вдигаш краката и растеш в службата. същото е в прокуратура и съд. докато така се расте в службата ще ни очакват само подобни новини за убити хора загинали от пияници и наркомани. всички са много загрижени.....с нетърпение чакат 10 число да се разпишат и да си вземат заплатата. всеки говори за съвестни полицаи, ама никой не ги е виждал. как може да е съвестен и да вижда колегите си че крадат или прикриват някой и той да си ходи на работа и да си трае все едни че нищо не е станало. къде е вътрешния отдел. нали там има хрантутници дето това им е работата. значи пак нищо не са разбрали. случая със Смерджиев беше показателен как над 40 полицая в годините са му помагали. всички са знаели , само вътрешните не са знаели, ама били свестни. кое им е свястното. за съжаление това е поредното доказателство че ние нямаме работещи институции

Направо е трагично,полицаите да разрешат това дрогирано ла…но да седне зад волана!!! Всички трябва да бъдат на площада ,хората да видят тази изроди и недоразумения,които погубиха невинни хора!!!Стига с тези превилегии и чадъри,че скоро и палатките ще им станат тесни!!!

Боже мили,зад всеки бандит стои един корумпиран ,безочлив полицай!!!!Не е за вярване,първо да осъдят помощниците и след това шофьорите ….Не можем да се отървем от комплексари и идиоти!!!!

Голяма част от полицаите- действителните полицаи , а не разни измислени спец ченгета, анти терористи и нам кви си измислени герои, са читави хора и заслужават не уважение , а поклон, защото вие смотани хлебарки дето сте с изпепелени мозъци и не знаете за какво ставна дума никога няма да станете такива полицаи и да си вършите работата. напр. огледи на трупове на две седмици през юли, от носа му излизат червеи и ти бачкаш с него, ръкавици и маски нямаше... лошо , но и тази работа трява да се върши,защото след това трябва да установиш и задържиш извършителя на убийството на онзи.За публиката полицаите са само катаджии и изветрели началници. Вярно е,че политическите сили вкараха в службите бая отпадък и това е обяснимо- коя власт ще прави силна полиция ,която да установи престъпната им дейност и да паднат от власт.ЗА ПРЕДАНИТЕ НА НАРОДА СИ ПОЛИЦАИ-ШАПКИ ДОЛУ! За боклуците назначени там от управляващите- шут и без помен!

По-кротко, не си само ти който познава или е работил и със свестни полицаи и професионалисти! Но ти като си тръгнал я се позамисли за съдбата и кариерата на такива, са кажем за период от 15-20 години…

Човека дошъл от Франция в русофилски БГ-стан и там да го убие друсано-пияна маймуна екскортирана от милиционери! Добре дошле в Резервата на Комунизма и Чалгаризма!

Ти пропуснал ли си и каква е била първата реакция след убийството на този боклук? Той казал на притичаше да помогнат - какво ви пука за този французин, бе! Вместо да опита да помогне или поне да замълчи!

Ти какво правиш тука бе ,шапкар прост? Под шапка , мозък не вирее, нали знаеш. Какви русофили, какъв комунизъм те гони, ти да не живееш в 1989-та година, или тогава си се пенсионирал от армията? Малоумни тъпаци като теб, постоянно развалят "климата" по сайтовете. Иди се гръмни някъде, нали имаш оръжие!

В затвора ли те открехнаха как стоят нещата бе, Блажев? Или там ти открехнаха едно друго нещо?

Мунча Решетников вдигна юмруче като латино партизанин и извика: Мутри вън! Всички мутри наизлязоха от панделата и си яхнаха пияни и друсани колите си! Че и родната милиция ги екскортира и им носи стълбите да си се прибират през прозореца! Закрийте го тоя комунделски кенеф русофилски БГ-стан бе! За кво се мъчите там! БУХАХАХАХАХА

Бойко , ти ли си бе? Къде се криеш до сега бе мишко?

В затвора ли те открехнаха как стоят нещата бе, Блажев? Или там ти открехнаха едно друго нещо?

А то вече има ли нужда от доказателства дали ченгесари са замесени в поредния чадър!

И каква стана тя... явно в абсолютно всяко едно престъпление извършено на тази територия... има замесени органи на реда... като се почне от просия, джепчииство през цицанските издевателства по селата, проституция, трафик на хора, дрога, кражба на луксозни автомобили, обири по апартаменти, драстично неспазване на правилата по пътищата... навсякъде са замесени хора и чадъри на МВР! Е за какво имаме най-много полицай на глава от населението в Европа, а може и в свеета, защо бюджета на МВР е едно от най-големите пера... ми по добре да се закрива това МВР... те определено подкрепят и дават възможност за развитие на престъпността, може пък без МВР... хората сами да се саморазправим със закриляната от тях престъпност! Трябва пълна чистка до дупка или закриване!

Нали точно това се опитвам да ви обясня вече четвърт век - че МВР е вафия! Че прокуратурата е вафия. Че службите са вафия! Че държавата е мафия! И доказателствата са абсолютно навсякъде, безброй, ежедневни!

От сто кладенеца вода ще извади, от сто могили вятър ще довее, че да извърти работата! Свалили са му шофьора щото и той е бил дрогиран. Тоя що не се е обадил на жена му или на някой / нали е добър човек, значи има много приятели/ да отиде да го закара и той да не шофира. Много съжалявал! Бил сбъркал! Може да е сбъркал ,ако е бутнал ваза и я е счупил или се е оженил, пък после работата се е разсъхнала, ама да определиш като "сбъркал " това, че си убил един и си осакатил двама и не се знае дали няма да се окаже, че си убил още двама.....айде пък да не ни правят толкова на идиоти. Тая адвокатка как спи нощем, като защитава някой, който и нея един ден може да сбърка и да я направи на кайма.

Ако те са му свалили наистина шофьора, значи те са солидарно виновни за престъплението, а дори и още по-виновни като длъжностни лица! А за колко още такива престъпления, които не са дафършили фатално ние те знаем?

Колкото и да ми е болно, май е време за Термнинал 2... Явно няма оправия тук. Корупцията ни е в гена.

ли че вегетираме в един мноооого смръдлив нужник?

Дали има останал полицай на тая #територия, дето да не работи за организираната престъпност. Предполагам не...

Жената до/зад/под наркодилъра обясняваше, че той никога не се е дрогирал, и не пие алкохол. Тя не знаела къде и какво е правил той в 4 сутринта. НО той е добър човек и това е била съдбата му, а такива неща можли да се случат на всеки. И такава неграмотна кифла възпитава детето им на ценности!?!?! Бъдещия наркоман и пияница, който трябва да бъде себе си и да е свободен да нарушава общоприети правила и закони, защото демокрацията му позволява, а полицията го закриля срещу подкуп.

А кой свали номерата на Поршето? Или си е карал без номера?

Лъже адвокатката! При услугата дринк енд драйв след колата на пияния, управлявана от техен служител се движи тяхна кола, с която след това се връща техния шофьор. Така, че има поне двама свидетели, които могат да кажат какво се е случило. Освен това полицаите не могат да се месят в сделка на частна фирма и клиент, кой е платил на фирмата услугата до тогава? Фирмата може да осъди полицаите за неправомерна намеса в дейността ѝ. Доста въпроси, на които не се дават отговори.

Няма къде да се криете вече!!!

!

Абе ясно че не са го ескортирали с 200 кмч... Ясно и че са го поели...

Както и при онзи боклук и наркоман Северджиев. И там 40 полицаи били заведени! Ами това си и съизмеримо с (бройката на) едно Районно Полицейско Управление! Хайде сега да прибавим и бройката на давесените и тук порицаи! И прокурори И изводът е ОЧЕВАДЕН! Не може да се назначават в полицията и дори на най-високите й поставя - винистър и главен секретар откровени престъпници и рецидивисти и цезхацерници (като Любо Начев) и резултатът да е друг! Същото важи и за прокуратурата! И за службите! И за ВСС и съдебната система, и дори за Конституционния съд, за държавата!

При уличени в престъпления, или СЪУЧАСТИЕ, или ПРИКРИВАНЕ на престъпления (вкл. лъжесвидетелстване, укриване на факти, доказателства, обстоятелства,…) на длъжностни лица - полицаи, прокурори, следователи, експерти с експертизитефим… НАКАЗАНИЯТА ТПЯБВА ДА СА МНОГО ПО-ТЕЖКИ, а не точно обратното, както е в Бългапия от 70 години!

Още преди четвърт век, преди до напусна със семейството си България МВР службите, и особено Прокуратурата ВЕЧЕ си бяха ОПГ! Още тогава нямаше голям престъпник без чадър от тия, без карта на техен сътрудник или доносник! Но тогава огромното мнозинство от българите не го разбираха! Така бе създадена организираната престъпност в България, която през следващите години (ембаргото) босовете й организираха в мафия, сриваща се напълно с властта! Сетете се как първото нещо след вътпешнопартийния преврат на 10 ноември, представен ни за демократична революция, на “новата” стара мафия бе да … ПУСНЕ КУП ПРЕСТЪПНИЦИ и заклети резидивисти от затвора (тогава пускат и обнинения след пълни признатия в тероризъм и антибългарска дейност Ахмед Доган например, и той прави партия за … защита на права - върховна перверзия!)! После имаме още такива амнистии на върни, като тази при ДС доносника и подметка на Путин Гоце Първанов, например, сред чиито съветници цяха не само отявлени престъпници и крадци но мафията, но дори и бос на група за убийства и отвличания и рекет… И това са ФАКТИ! Така че това, което става сега в България НЕ Е случайно, то е резултат на дългогодишната зеленасомена и последователна ВОЙНА на тези човекоподобни, на мафията, на босонете й срещу собствения си народ, за да го страхува и обърква, за да го граби, контролира и доминира! Кой още не го е вденал!

Нали си избягал от България, къв ти е проблема вече? Или там миеш нужници и се чувстваш значим само във форума на Дир?

какво ти е казал и дали е вярно, но - чукча не читател, чукча писател. След като има време да чете и пише тук, значи не се е скапал от бъхтане, така че не го мисли. Навярно би се върнал, ако нещата са наред, но явно няма да се случи.

Не съм избягал от България, разбрах какво ще става още преди 30 години и реших да дам бъдеще на децата си! Не мия нужници (имам(х) чистачка за целта, между другото американка, не че има значение и няма недостойна работа, ако трябва и това ще правя, но не ми се налага - инженер-икономист съм).И с най-високото заплащане сред колегите ми тук! И с всепризнат и доказан авторитет и експертност! Имам луксозни имоти в България, но не мога да живея там при това положение - това е! А проблемът ми е, че когато ида в България и аз виждам разни човекоподобни по пътя…И не само там.

Dring & Drive едва ли те возят с твоята кола ! Отново измишльотини на тъпа адвокатка !

Но зад вас има служебна каручка с втори шофьор, който да си прибере после първия каращ твоята кола. Тук не се споменава за такъв и дори не се повдига въпросът за такси след като е свален първия шофьор.

Какво стана с прокурора в случая със Семерджиев защо всички институции мълчат или тва е военна тайна

партизанска тайна..

Момчето каза, че е добър човек и адвокатката му го потвърди, Трябва да им вярваме и да смятаме случая за приключен. Той каза, че повече няма да прави така.

Хъ-хъ...

Държавата прилича на един бакалин, когото народът поддържа с труда си. И с парите си. А той вместо истина и справедливост му продава скъпо и прескъпо развалена туршия от всевъзможни закони и закончета. Лъже държавата. Мащеха е тя. Мащеха за едни, а за други - най-млечна майка. Елин Пелин

Ако тоя се е движил със195 км час тия дето са го ескортирали с каква скорост са се движили?

Гешев ”спънал” задържането на полицаите, опънали “чадър” над шофьора от Околовръстното? 04.10.2022 Гешев ”спънал” задържането на полицаите, опънали “чадър” над шофьора от Околовръстното? Иван Гешев, Димитър Любенов Спънал ли е главният прокурор Иван Гешев задържането на двамата полицаи, които опънаха своеобразен “чадър” над шофьора от Околовръстното Димитър Любенов. Това е основният въпрос, който витае в Съдебната палата и МВР, научи Фрог нюз. Припомняме ви, че при тежкото ПТП бе убит френски гражданин, а съпругата му бе тежко ранена. Разследващите полицаи, поели случая, установили, че патрул с две ченгета били преки свидетели, тъй като случайно или не, се оказали непосредствено зад поршето на Любенов в момента на фаталния сблъсък. Камери уловили как патрулката се оттегля от местопроизшествието и застава встрани, без да предприеме каквито и да е действия, включително и да се окаже помощ на потърпевшите. В момента, в който лъснала истината, прокуратурата била информирана, като за всичко това били представени и доказателства. Източниците ни твърдят, че тази информация достигнала по канален ред и до самия Иван Гешев. Най-изненадващото е, че от държавното обвинение не дали зелена светлина да се предприемат съответните по закон действия спрямо издънилите се ченгета от 6-то РУП. Оставили единствено вратичка за вътрешна проверка. Ръководството на МВР, разбира се, отстранило тези блюстители на реда, а “Вътрешна сигурност” се заела с тяхното провинение. Но на практика без реални действия от страна на прокуратурата, не може да се разчита на обективно възмездие, справедливост и вътрешно прочистване на системата. Екип на Фрог нюз

Ама полицаите са навсякъде и не да казват като стане нещо кой колко регистрации има и колко фиша а от къде ще изкоци полицая замесен в това ? И ако действително е имало шофьор и са го свалили те трябва да отговарят солидарно за убийство . Да бъдат съдени и началниците да бъдат ОСВОБОДЕНИ ама незабавно .

Да, няма нищо по-отватително от престъпници с униформи! Но каквото и да е станало, Любенов е убил и оскатил хората и трябва да гние дълго в затвора. Не вярвам 28 пъти да са му сваляли шофиора, освен това е давал подкуп. Явно разполага и с много пари, как ли ги печели?

Ако информацията от Фрогнюз е точна и има такива записи от каверите, то дори само от това престъпление лъсва не само ОПГ с полицаи и поредният престъпник - убиец, но и главният прокурор Гешев и пасмината му! Което ми напомня друго нещо, които хиляда пъти писах - че в Бългапия само едно престъпление от по-нашувелите да се разследва - но поне неднъж както трябва, докрай, и цялата мафия ще лъсне, барбар с босовете й! Затова мафията - ГЕРБ и ДПС са се хванали като удавник за сламка за властта, не че босовете им не са откраднали достатъчно, мириарди, и им се занимава да решават тежките проблеми на хората и държавата, вместо “да си живеят живота” кокто го разбират, а защото ако не са във властта отиват в затвора! А техните партии и депутати просто са техни слуги и роби, храненици., които се напъват да се представят за независими и автентичти, но изобщо не им се получава

Франция не оставя гражданите си да бъдат размазвани като мухи по пътищата! Не може да се меси в правораздаването, но може да се намеси по много други начини. Така че, драги, скалъпвайте си нормални оправдания, защото този път няма да мине номера! Толкова е прогнила тази държава, по всички нива.... То няма повече накъде!

Въобще не изключвам през тиквата на този да е минала мисълта "Е те този сега го изринах от пътя!"

Аз от колко години (петилетки) посочвам и повтарям, и напомням, че в МВР има ОПГ по места, и така самото МВР е превърнато в ОПГ - с Лиза от централното ръководство! Такова е (бе) МВР още при министри като рецидшвиста Румен Петков (Запалката, Пикаещия във фонтани, същият, който в Москва на парти пиян се изоква, че “в България ще става това, което казва Сремъл а другите да си е.ават майката), и “библиотекаря” Цветлин Йончев, и с главни секретари като Мутрите Борисов, Лазаров, Младенов… Дори посочвах конкретни примери по районни управления и имена… ОПГ, и то много по-опасна и трайно е и Прокуратурата с главният прокурор, сега престъпникът Гешев, а преди ЦАЗАРОВ, преди него Филчев, …, там бе и дпуг престъпник, Мръчков… Не мога да пропусна в тази връзка службите, саво до спомена ДАНС и Пеевски, Трактора, “библиотекарите”,… Дори цели партии са си откровени ОПГ, ръководени от босове - престъпници и рецидивисти, крадци и мошеници и перачи, като ГЕРБ и ДПС…

Организираната престъпност се бори само по един начин. Уволнение на абсолютно всички полицаи. И няма кой да организира...

Обаче до сега как мило си трайкахме за полицайчетата , а? Изведнъж адвоката казва и хоп - имало наистина такова нещо! И стига с тия остранявания и наказания бе , кога някой ще почне да си поема истинската отговорност като полежи няколко годинки! Утре ако съм ченге , ще продавам дрога , ще помагам на всички утрепки , ще лъжа и мамя както си поискам и накрая само ще ме "отсранят" от работа!? Няма оправия тая мафиотска стуктура! Камората само може да се учи от нас!

Ще го пуснат. Нали е човек на Тиквата и Таки. Като убиецът на Милен и оня на двете момичета.

На "изгубени в превода" ми прилича цялата информация - полицаите изгонили трезвия шофьор, взели 200 лева и оставили пияния да кара!?

не търси логика..измишльотини на авдокатката която драпа със зъби и нокти да си заработи хонорара

корупцията, това е МВР и силовите структури демерджиев защо пази дамаджанов, защо не оповести публично, кои милиционери са помагали на семерджиев?? защо няма пратени телевизионни екипи да снимат тия двамата? защо няма обиск на техните домове???

Още по-зле! Имал е шофьор, защото е знаел, че не може да шофира толкова пиян и дрогиран! И въпреки това се качва и шофира. И, как са го ескортирали полицаите? Със 195 км.ч., ли?

И какво - сега, едва сега много бавно и тромаво, и много борезнено, с много мъка и жертви на СРЕДНИЯ българин дапобва да му проснетва под кепето това, което аз от толкова години писах и казвах стотици пъти! А някой ни представя за умни и самостоятелни, свободолюциви (патриоти) като общество! Нова и МАФИЯ! Държава но МАФИЯТА, в която човекоподобните управляват от 12 (всъщност 30 + 45) години, където ЧОВЕЦИТЕ систематично са изтребвани!

За съжаление огромен процент от българските полицаи са измет (90+%) - корумпирани, некомпетентни, негодни за работа. Именно и заради това държавата е на този хал. Неслучайно в огромен процент от случаите има замесени полицаи. МВР трябва да се съкрати наполовина - българинът в момента дава над милиард лева за този рак с метастази навсякъде.