17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може и да не са ги били,а е трябвало!

Следващия път пак да се разхождат и насочват бутафорни и въздушни оръжия. И пак трябва да получат шамари.

тези ги осъдете, заради пистолети играчка. Оня истинският терорист, който за малко не взриви бомбата си, него го пуснете. Баси държавата!

В кой квартал, на коя спирка?

Както винаги родителите застават зад пикльовците си. Направил си грешка, изял си един два шамара, айде кой откъде е! Последствията при подобни инциденти могат да са много по-тежки.

Извадили са късмет, че са вадили бутафорни оръжия в умрялата България. Сега тъпите им татковци нямаше да се правят на жертви, а щяха да са в едно друго положение. Много ми хареса какво каза единият - "Синът ми е с тежко психическо и физическо разстройство. Колко струва стек Емека. Да съберем пари за детето с изкривена ценностна система!

Тия в щатите отдавна да са ги приключили. Вадиш оръжие, пътник си. А тук даже и на жертви ми се правят. Бой и е.. не за такива боклуци.

Какви са тия педали? Който вади оръжие - трябва да е готов да стреля. Или да стрелят по него. Размахването на оръжие е една от най-тъпите постъпки. Вероятността да те свитне някой от някъде е огромна. Ако това са търсили - добре, иначе е безумие.

Началника на полицейското управление на брифинг пред журналисти: - Днешната полиция НЕ БИЕ! Глас зад гърба на репортерите: -Да, ама снощната ми такова майката!

Малко им е било да ги бият. Трябвало е при задържането да са били под прицела на автомат, та да видят какво е усещането. А и какву момчета, на 18 са и са мъже. В едни други времена шяха да са в казармата

Следващия път направо да ги застрелват такива дебили. Боят за тях е закъсняла мярка

Arcadium

Полицайте били, два дрогирани педала.

В някои развити държави ченгетата първо те очистват, а после им дават и медал за това, нищо, че си размахвал фалшиво оръжие.

И да са ги били пак им е малко на тези олигофреняци.

Голям праЗзззз! Защо полицаите нямат лични камери? В Украйна вече имат! А, тук някакъв комплексар с две полицайки в колата се прави на бабаит и прескача порти, дори вика дружи комлексари , за да тероризира човек на всяка цена! .. Ами, сочели момченцата - ще сочат! Продават се и естествено има и потребители! Интересно, ако бяха сочели книги дали щяха да N1 ????

Глупак

Силно се надявам да са ги били тези пикльовци !

Pak 2 drogirani pedala...

Мъдаааааа, В нормалните държави и добре развитите общества такива "прояви" се наказват ДОСТА по-сурово.... Е, ние не сме нито едното, нито другото..... Извършителите ("момченцата") след седмица дори ще са вече забравили какво са направили...и толкоз, всичко свършва до тук. Приятни сънища на всички спящи в България-та и дано утре някой не се реши да е по-смел и да повтори подвига , този път с по-истинси "реплики"....

И бутафорно да е било оръжието то те да се благодарят че са живи,трябваше да ги застрелят на място за да няма други блогери да пробат пак провокация.Да ходят там в САЩ и там да пробат това.Там може да убиват едни недорасляци и е хуманно и справедливо ,а тук било своеволие на полицията:(((

Тия пневматичните реплики са на цени по-високи и от от бойни. Значи мама и тате имат парички, педалчетата ще се отърват!

Браво следващият път не само бой ми и други екстри на лекенцата. Ей така трябва да работи МВР.

Забранено е откритото носене на оръжие / дори да е неогнестрелно пневматично/на обществени места, глобата е 500 лева, ако не квалифицират случая като хулиганство, за което се съмнявам някой да свидетелства в съда, да си загуби два дена по разпити в полиция и съд.ще минат с глобата.

И кои са истинските пистолет и автомат, бутафорните газови реплики???

Ти явно си голям спец в оръжието и си наясно когато някой ти насочи такова,дали е бутафорно или реплика или истинско???Даже и така да е когато гръмнат двама трима-другите лигльовци ще разберат ,че на живо не е като в играта-не минах второто ниво ще се върна и гръмнатият ще оживее отново

Тия сигурно са били и на педалскиьо парад..... малко им е на тия олигофрени

Ученици с бутафорно оръжие; Премиерът с подарък "Макаров" за ЧРД... Модел за подражание...

Гешев направо да ги оковава, тия са явно терористи! Ми те може някъде да имат и бонба!

Бонба ли имат викаш. Олигофрен неграмотен. Егати падението!

Умочковци ! Сигурно са се умочали от страх когато са ги задържали и сега гледат да накиснат ченгетата. За такива е казанота - Като ти шибнем един и че се умочаш !!!

А ако тия насочат "бутафорно оръжие" или "пневматичен ГЛОК" срещу мен докато чакам на спирката, и аз извадя не-бутаворният ди ГЛОК и ги опукам, после - какво? Едно, че ще ме съдят, друго - че ще ми стане тъпо... не, че ще съжалявам за тях, просто ще ми стане тъпо.

Едва ли ще те съдят. Ще има следствие и още там би трябвало да приключи. Насочването на еърсофт реплика или газов пистолет е една от най.тъпите постъпки, директно за премия "Дарвин".

Хем са били пневматични копиите.

Защото за ОГНЕстрелно оръжие ти трябва китап и не може да го размахваш насам натам. а за пневматичното нещата стоят по друг начин. тъпа държава.

Добре де,като сме гангстери може.Като ни ударят два шамара и почваме да плачем!Ебати изклесяците!

Тия ако верно са го правили това, трябва да благодарят на полицаите, че не са застреляни.

някой да обясни на келешите, че ареста не е балет и има и такива ефекти и ако не бяха сгафили едва ли полицаите щяха да се занимават с тях, вместо да си наведат тъпите шамандури, те тръгнали да се жалват, да, така ще е щом доброволно не са отишли в полицията, а няма и арменски поп...

Чудо голямо.... изяли няколко бутафорни шамара заради бутафорно оръжие.... келеши.....

бой, глад и е..., докато им изкарат бутафорията