17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кефи ме това с плакатчето до проснатите на земята: "Малкото е много". Дааа, за нашата полиция това е много - да хванат двама-трима веднъж годишно. През останалото време?!?!?

И в кое РПУ са работели крадците? Или поне са се отчитали?

Браво на софийските полицаи. Дано скоро и в Пловдив.

Много по хубава новина щтеше да бъде ако бяха пратили в ада каквити стоп патрони направо с истински в главата това е спасението на българия да намаляват престъпниците защтото съдът и полицаи са със тях тия престъпници работят за тях за тях

В цървулска страна.

момчетата могат да настинат , в щатите при подобен случай (гледал съм по новините )полицаите завиват младежите с чаршафи .

Ама защо стоп патрони са използвали, ако бяха ползвали истински щеше да се реши всичко на момента, а сега какво точене на процеси и излизат с условна.Докато не се разреши на полицаите да стрелят на месо, както е в САЩ управия с престъпността няма да има.

То пък нали в Щатите са се оправили с престъпността...

Браво ! Така се прави !

ама в новините наблегнаха барем 100 пъти в червено кръгче как един от полицаите рита задържан... та от тая акции накрая, ако има осъден ще е тоя полицай и държавата ( демек пак ние). Стига показност, на никой, освен на задържаните не помага тя.

Какво стана с урановите рудници от времето на соца? Сигурно и тях сме закрили. Иначе тези щяха да копат там докато им изсъхне семето крадливо и се затрият.

А така, хващайте контингента на БСП. Дано последните не заграбят никога отново властта!!!

Няколко месеца след снимките на нискобюджетната продукция, очаквайте апашите да ни осъдят някъде, защото са ги арестували нехуманно или нещо подобно. Хубаво са ги оставили на земята, за да могат фотографчиите да ги снимат и да бълват пропаганда за успешния ГЕРБ, ама резултата пак ще е глоба за България и пак АЗ ще я плащам с данъците си!

Пак ли нищо?! След ден-два са на свобода. Хората има бизнес. Добре са облечени. Маратонки за 200лв, анцунг за 300 и тн.... Търпи прости ми народе!

Ми то народеца е тези ве, хахаха всичките са много морални , докато не им се отвори " възможност"!

Абе защо харчите стоп патроните. Нямате ли си истински, пишлемета били.

няма как човек да не се досети че наближават избори

Зрелищата са присъщи на....ЦИРКОВЕТЕ! А това е България ....ДНЕС!

Покажете им лицата, ареста на Иванчева го размотвахте по медиите с месеци.

Разликата е, че тези не са обществени личности. Да ги пуснат на свобода, ако имаш възражения?

ЗНАЧИ!!! При НАПАДЕНИЕ на полицаи, от ЦИГАНИ естествено, първите не смеят да да им посегнат. В същото време, стрелят по БЯГЯЩИ пишлемета..... А сега де ?!?!??!

Що, тези какви са? Като гледам профила на единия, май са от тях, може да са трима брадчеди.

Прави впечатление, че облеклото на цивилните полицаи не се отличава от това на крадците. Перфектен камуфлаж или слаби вътрешни правила за полицейско облекло? Може ли ченге да ходи с анцуг и маратонки "Адидас"?

Как става тая работа като няма гонка? Кажете си го както си е било! "Полицаите с кеф използваха стоп-патрони по малките келеши, въпреки че една палка по гъза щеше да свърши същата работа".

243Win

Що стоп-патрони бре? Нямате ли читави? Такива изроди трябва да се гърмят в коляното, за да не могат никога повече да ходят нормално и цял живот да теглят заради греховете си!

на Мето Илиенски си прави пиар.

Независимата съдебна власт ги пуска. Така е по Конституция.

mathur

Ако бяха цигани нямаше да смеят да ги карат да лежат на земята....че лично тиквун ще ги накаже....

Как може да ги проснат на земята , при тези минусови температури .Те са невинни . Най-много после да осъдят държавата за това че полицията се гаври с тях

Мен ако питаш-добре, че на земята са си запазили телесната температура, а не са ги проснали така, че да им се приравни със земната...

При бай Тошо за такива имаше яко нагревки, като ги задържат. Сега обаче имат права.

Тъй сложете белезниците и на Лудото Ленчи

или поне така се представя-)

Ами двамата от арестуваните са с Nike и Adidas. Как така третия е с дънки? Как може да е без ,,униформа'' по време на изпълнението на дълга си като бандит ??

Бравооооо, точно така трябва. Браво г-да полицаи. И моля ви г-да съдии не съжалявйте тези момчета, чиито адвокати ще пледират че им е било студено и са влезли в чуждите коли да се постоплят........

поредната "зрелищна" показна акция - този път за вдигане на рейтинга или?

Толкова ли не им дойде акъла след злополучната акция с Иванчева, че тая показност дава козове на адвокатите на задържаните?!? Пак ще има дела в Страсбург и пак обвинения в незаконно унижаване на арестувани.

Делата бяха за унижаване от страна на ПРОКУРАТУРАТА, не на полицията. За това, че прокурор произнася присъда на обвиняем пред камера. Как предлагаш не-показно да арестуват някой, който краде "показно"?

Браво на полицията!