Полицаи издирваха беглеца Владимир Пелов по сигнал, че се крие в Ботевград

Служителите на реда са атакували изоставено крило на местната болница, но рецидивистът не е открит

Обратно в новината

Коментари - Полицаи издирваха беглеца Владимир Пелов по сигнал, че се крие в Ботевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Служителите на реда са атакували изоставено крило на местната болница, но рецидивистът не е открит" Атакаааа! По пет на нооооож! Урааааааа................... Абе, що не рекохте, че нема никой, да се не абиме! Ох, излезе ми джегера от търчане!

Този човек непрекъснато го наричат рецидивист, а не обясняват за какво е обвинен и има ли истина в това, че е осъден по"български"?!

Още седмица след като избяга писах на МВР. Откажете се, не харчете излишни пари, човека е по-умен от Вас! Отдавна е извън България!

Sm3hurk0

То е ясно, че няма да го намерите.. Не мога да схвана тази новина за какво е ! Може би се оповестява, че има учение на полицията.. Може би се цели повдигане на доверието към униформените държавни рекетьори..... Може би подсещате населението, ако е забравило да се оглежда за въпросния човек... Шанса да постигнете успех е като обявите парична награда за главите им или за информация свързана с тях. Всичко останало е имитиране на дейност и прикриване на желанието да ги намерите. Всичко комерсиализирахте, а се стискате за дребни суми от 100 000 - 200 000 лева, за награда.

Голямо шоу се развива в тая България,голямо ще видим до кога ? Интересен народец с ценности. Добре ,че все пак с аго търсели в изоставена болница, щото ако беше някоя от тия работещи на кредит , шоуто мажеше да завърши зле за болните. Следващия път да го търсят в някое изоставено училище, завод или запустяла къща .

Sm3hurk0

И после ще му намерят трупа под носа на следовите кучета... престоял 15 дена...

Така е и вероятно ще продължи.Направиха полицията на маймуни- тъпаци,олигофрени, безделници,крадливи типове....Натикаха ги в калта,били нещо,като селски пъдари и те сдадоха багажа.Всеки от тях гледа да издуха към специалните служби,там си е по друго.Компютърни,наркоканали в чужбина,джиджи биджи....На кой му пука за убийства,грабежи,кражби.... те са за простаците от общественият ред, по друго е служби за сигурност,анти,спец,...Ама някой трябва да трие лайната в обществото, а мераклии за мръсна работа няма.

И кой се изгаври така с полицаите?

Или е Ботевград или на връх Ботев все пак е 2 юни е...

Ама не го ли търси чистачката на затвора,що мъчите милиционерите?

На никого не му прави впечатление текста " изоставено крило на местна болница"?! Звучи ми както - захвърлен живот. Браво на Пелов, че освети с неговото "издирване" защо медиците стачкуват в момента а Боко ходи на мачлета в Украйна. Медийно обръщение: Пелов, намери си хакерчета да ти направят смарт-приложението за телефони "Издирва се Пелов онлайн". Гарантирам ти....че остатъка на живота си ще изкараш на собствен остров на Карибите с маргарита в ръка и в компанията на знойни креолки.

Той в чужбина , а ушевите го търсят в Ботевград....Що за идиотщина е това????

Кара си един и влиза в град - като Ботевград напр. Гледа - на първото кръстовище един полицай с изути гащи и вирнато към небето подкръстие... На второто кръстовище - пак един такъв, на третото - пак. Не издържал, спрял колата и пита един дядо, седнал на пейка: Абе дядо, кво става бе? Тия ченгета що така са вирнали голи г...ви към небето? - Ами получили са сигнал, че избягал от затвора рецидивист - хомо бил в града. Та провеждат полицейска операция - заложили са засади - капани...

Издирваха ... та значи да ви попитам Милиционери-Полицаи - спряхте ли или продължавате ... или ако сте спрели, кога ще започнете отново да тръгнете или изобщо ще спрете ... или ... какво друго ? Намерете някой сред Вас с Нормална реч, да ни го каже все пак ...

И сега и "Украинчето от магистралата" ще обере и ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ГРЕХОВЕ и Разни други грехове ...това го пиша Сериозно

Не ми вземайте Писанията "на сериозно". Бъзикам се с "родната полиция-милиция", щото тя Само за туй става. А че има ИСТИНИ В ТУЙ ДЕТО ПИША - да ИМА. Лично, тоз Престъпник изобщо не ме интерисува ...

Урааа, Атакаааа, Пелов на Нож ...и тръгнаха Юнаците сред руините на Болницата ....тъй де, 2-ри юни е ... Прав е Радев във словото си, Изключително Прав.

Полицаите се разхождат на ПИК-а около Ботевград, а около тях се разхождат проститутките и никой не ги гони. Докога ще я има тази свинщина.

Зрелищна акция без резултат... Цв. Цв. ли я организира

Цъ ..Цъ получава награда 60-годишни книги ... може и на Карл Май да са, и то на немски ...ама ще ги четем, като български ... нали така

Този НЕ Е в България. Ако е, ще е на Черноморието и то Южното. И сега нашите Ченгета могат да Атакуват някой "Швед" в някоя изоставена палатка, на иначе Пълен къмпинг... И няма да има "Датчанин", че да не се объркат Ченгетата - пиша за швед, след това датчанин и чакат да пиша за Виктор Юго ... Що не беше жив Шекспир - "Един милиционерски сън в Лятна нощ" ....

Загуба на време,пари и сили.За мен е време да се въведат "ловци на глави".Награда за главата на пелов:5000лв.жив.след 30 дена същата но жив или мъртъв.не важи за близки на семейството.и бас държа че е говорил с тях.да се въведе термина възпрепуятстване на правосъдието.с присъди до 20 години затвор.пък викнете роднините и на детектора на лъжата.

Лекувай се и си пий редовно хапчетата!

Това ми прилича на"сталинското" - Има човек, Има Проблем, Няма Човек, Няма и Проблем... В Дивият Запад - Жив или Мъртъв. Винаги Мъртъв, рядко "Жив" и то обесен ... даже и във филмите.

Даааа, този искат да го хванат "Мъртъв"....

А какво стана с Доктора от Пловдив ... нещо се Замълча май ... Щото Докторът Писмо не написа, а направо Уби Един Циганин ... а този стреля, но не уби никого ... има нещо гнило в Швеция ... извинете ме ... в България ... интересно Едно Писмо, какво прави...

С една подробност - "Циганина" си беше за трепане.

Говоря "Какво Стана", а не, кой е за трепане, кой не е...

Тоя ши го хванат...жив или...

защо ни занимавате с престъпници точно на днешният ден днес е Деня на Ботев, кажете с какво са допринесли тези хора за България и с какво е допринесла днешната младеж без трудови навици, без ужавение към по-възрастните

Стига с тая мутра Ботев...

Полицаи "АТАКУВАЛИ крило на Изоставена болница ....". Че Вие от ДИР имате чувство за Хумор - Полицай да Атакува, това е направо за тест по Български и Литература ... То това да не е "Чистилище" на Руснаците, само, че там Болницата беше Пълна ...а Владко ще го хванат .... когато хванат на Господ Крачолите

Ще го хвата,когато хванат,БРАТЯ ГАЛЕВИ!!!

Полицаите издирват беглеца, а кой издирва полицаите във Варна, които шантажират хората на пътя ?

Ако ставаше въпрос за да изпълнят някоя корупционна схема нашите ченгета щяха да се напънат ама...

...за мура

Пфхаха! Родната полиция пак пази с всички сили! Бяхте ли безкомпромисни, а? Нищо де, тюфлеци! Вече няма накъде да станете повече за смях, така че не се притеснявайте от поредния случай, в който ставате за посмешище! Тоя случай може да го си го запишете редом с оня от преди 2 седмици, дето световно прочутите смолянски спец-части заловиха при напрегната акция абитуриент, дето си правел снимки с пластмасов калашник за спомен (за щастие без да дадат жертви, хаха!)

"Маскирани полицаи с бронежилетки и автомати са атакували изоставено крило на местната болница." И крилото заловено ли е?

Родната полиция ни пази .....

Добре де, защо да е новина, че полицаите търсели беглеца? Това не е ли тяхно задължение, че вие го правите новина??? Новина би било ако са го заловили и то в някакъв приемлив срок.

Ами то така е в Абсурдистан, да ...

Това не би било новина, това би било сензация от национален мащаб.