Полицаи гониха по Подбалканския път 15-годишен шофьор, возил пияните си баща и вуйчо

Единият от мъжете предложил на полицаите пари за почерпка, а другият направо подхвърлил в патрулката банкнота от 50 лева

Обратно в новината

Коментари - Полицаи гониха по Подбалканския път 15-годишен шофьор, возил пияните си баща и вуйчо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви честни мюлюцюнери. Ако имаше едно нула зад 50-те, май щеше да е друга картинката.

На това му се вика пейзански дринк енд драйв, бате! По селата децата се учат да карат кола, щом започнат да стигат с крака педалите. Цяло чудо, че по-често не четем подобни новини.

Мила селска картинка. По селата вечер не се сяда трезвен зад волана по принцип. Отделно са младите и не толкова джигити без книжки. Затова там и през нощта стават на поглед нереални, невьзможни и абсурдни катастрофи в невинни дьрвета, дувари, а и преобрьщания.

Мога да разбера двамата възрастни защо са пияни посред нощите. Мога и да разбера хлапето, дето ги е возило. Ама фуражките каква работа си търсиха по тоя убит път посред нощите?

По-хубаво ли ще е ако пияндурниците карат колата и правят всякакви зулуми, вкл. тежки катастрофи и смърт... Тук става дума за drink-and-drive..., вариант далеч от жълтите павета... Защото там, по жълтите павета, подобни изпълнения оставят няколко ковчега след себе си..., а убийците са си вкъщи и чакат 3-4 години някакъв съд да им обърне внимание.

за 50лв., това си е подигравка. Като се прави на мъж на двамата по 200лв., и аз да съм за 25 лв. няма да ме прави на маумуна бай Ганьо. Иначе за пиене и плюскане ще даде.

Джипси кингс

Абе защо всички медии крият убиецът на двама души край Пловдив, бизнесменът-касичка на ДПС Аднан Юсеинов? После чакате Шенген, вие нямате топки да напишете името на един самозабравил се крадец, който пиян уби в катастрофа двама млади хора!

#111

Да им вземат актовете за раждане и на тримата. И возилото. Сигурно пише нещо в някой закон как да се оправят с такива. Само да има кой да го прилага трябва.

Доказателството, че НЕ са цигани - съставен им е акт :) Циганите щяха да ги пуснат по живо, по здраво

Циганин с партида в НАП и платени даньци? Звучи логично и доставерно.

Луди ли сте, как дружно всички решихте ,че са цигани, достатъчно е да са селяндури. По селата 80% от децата са обучавани да карат рано, точно с тази цел Циганините не ходят по кръчми, поне аз не помня в заведение да е имало такива

Не е ли по-точно - Полицаи гониха пияни мъже, возени от непълнолетно момче? Да не би да ги е карало детето да се качат? Те са го обучили за шофьор с такава цел, и дали може да се противопостави на двама луди пияндури?

Да познаем ли, че става въпрос пак за шибани мангали или то това се подразбира предвид липсата на имена, инициали и тн в статията?

Не е типичен случай за мангали, тия са си баш мазни пияндури, Бай Ганьовци

Новината трябваше да е 3ма цигани застреляни след неподчинение и преследване с полицията.

1000+++++

Тоя 15 годишния след 15 години ще има 15 годишен син и ще го учи на същите номера. Змията си е захапала опашката и яде ли яде!

започвайте с конфискуването на колите най-накрая!

аз съм само цвят лилав, люляк съм

Затова при Дарвин няма лабаво. Естественият подбор праща тия в някое дърво или през моста!

Защо е толкова трудно да напишете, че са цигани2

Е аз написах ама ми изтриха поста, сещай се ! ....нали трябва да сме политкоректни....

Защото НЕ СА.

Тази случка е еманация на състоянието на прогнилото ни общество след няколкомесечния хаос, създаден от Кирил и Асен!

...казваш от Кирил и Асен...,хм.... не бе пич,то ти е в кръвта - на теб ,на тези за които пишат в тази статия и на много други като вас,ГЛУПАКО!!!!

Ашколсун чоджум

15-годишен? А кара посред нощ като професионал! Полицаите са свидетели!

Сине, сине, ти си будалааааа !