Ръководен офицер участвал в схемата за крадене на скъпи автомобили

Издадена е европейска заповед за арест за четвъртия участник в престъпната група

Обратно в новината

Коментари - Ръководен офицер участвал в схемата за крадене на скъпи автомобили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес коментират и даренията за МВР четете.Но тъжното е,че НОИ е най големия дарител на МВР. Вече станаха 6500 полицаите които работят в Мвр и взимат от три години вече и заплата 1600лв.плюс пенсия от 900лв.

A в какво да участва ръководният офицер, в олимпиада по физика ли? Най вероятно немският застраховател си е платил и е получил точната схема на измамата от колегите на ръководният офицер, които са били извън далаверата. От там нататък процедурата е ясна.

Ръководен кадър в държавата покрива контрабанда : ”Ало , Ваньо...”..Е...и? ...Нещо да се е случило на кадъра?

Още ли не Ви е ясно в каква държава живеем - ''Равноправна Европейска членка'' - Осрана до ушите !!!!

Не прочетох в "новината" иметъо на този, за който пишете, че е виновен!? ЗАЩО ???? Пак ли прикривате?? ГАРВАН, ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ! Всичко е парлама в тая загиваща държава!

Нали можеш да провериш кои са от Габрово?

То като крадеш и регистрираш губиш мярката Обрали са не кого трябва ,забравили са да се отчетат и ето ти новина в медиите

Дали има сериозна престъпна схема , в която да не участват настоящи или бивши кадри на МВР !? За всичките действия на организираната политическа престъпност - отговорът е твърдо НЕ

Утре ще видим схемата ,как престъпността намаля и разкриваемостта се увеличава-до 99%

Тоз престъпен полицай ще го накажат строго като го направят заместник министър на МВР,защото е готов убучен мошеник

Във варна се регистрирар 20 пъти повече крадени коли

В предишният случай делото на въпросният полицай е стигнало до апелативен съд В.Търново, и там е оправен от един зам. председател тогава на съда от гр.Габрово, явно не като подарък.

Трябва да се извърши проверка защо всички нови регистрации на новозакупени МПС се регистрират с издадени фактури от един и същ търговец от Габрово, който е някакъв роднина на задържания полицай. Срещу сто лева. Лесно е просто се сортират и след това се разпитват лицата които са ги регистрирали и ще се разбири кой ги е пращал при този търговец за даване на сто лева и издаване на така наречената задължителна фактура.

Не е за пренебрегване и извършване на проверка в регистрите на помощник Нотариус Росица Грозева дали има свободни номера за нанасяне със задна дата на нотариални заверки за продажба на леки коли.

Този овчар,сигурно е от ГЕРБ и е гласувал за ЧУМАТА,ама явно не се е отчел!!!

Това са старите номера на мутрите на нов глас, времената след 89-та - пренабиване на номера, "шменди - капели" със застрахователи и т.н. и т.н. !! И както винаги - с порядъчното участие на пътна полиция и други ченгета,!! Сега, спасението е да се оборудват повечето центрове за техническа проверка със скенери за откриване на такива пренабити номера по шасита и двигатели. Отдавна има такива у нас, но не навсякъде.

Във всяка по-голяма далавера,престъпление или престъпна схема има бивши или действащи полицаи и ченгета. Прехода наложи тази симбиоза между полицаи и мутри,а най отгоре "грее звездата"-партията,която уж няма нищо общо с тези момчета. Това е истината. Избиха главните мутри,но полицаите и политиците останаха. А те друго немогат. 70 хил. служители в МВР-здрави прави мъже,които не произвеждат блага,но лапат здраво заплати,пенсии и участват във всичко нередно и престъпно което трови живота на народа. Като сложите и 130 хил. охранители от бивши ченгета,мутри,барети и други такива "интелектуалци"- и те нищо не произвеждат само потребяват,е как да върви тази държава. "Елита" псевдо елит- физкултурници,пожарникари и келнери. Ами то отдавна сме и за полтически борд. Като си хахав ти назначават попечител. Не, ли? По всички показатели сме на последно място,скоро Вучич каза че и сърбите даже след война са ни надминали по доходи. А ББ повтаря като обезумял ,че положението стабилно. И в Орландовци е стабилно,ама няма живот. Вдигайте заплатите,защото скоро народа ще скочи. Ако има някой малко по-умен и мислещ около ББ да Му каже,защото е без пет. Система,която не дава шанс и надежда на губещите е обречена. Не дали, а кога. Бой се от търпеливия.Вдигайте заплатите като в ЕС Заплатата е въпрос на справедливост и когато дълго време няма справедливост,идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие.

:) Сложи и 90 % от всички държавни служители тоест още около 500 000 хрантутници Честно казано се чувствам като герой на комунистическия труд :)

съотношението - 10 - 20 % от държавните служители. Нали ако всички знаят и са в кюпа, ще се дели на много. А фондовете са сладки и висшите не искат да делят.

За нормална държава, всъщност за всяка държава да се разкрие ОПГ в полицията е К А Т А С Т Р О Ф А!!! В България това е ежедневие, може би защото най-големият експерт по МВР и сигурността и на Зенята, и на всички земни кълбета е начело и всичките ръководители той лично ги е назначавал, според собствените му публични самопризнания! Барбар с главния манекен на Републикста, Попов глаДния прокурор, де!

А има ли "Неръководни офицери" в МВР ... ако има, кои са? ---------------- "Бисерите" на милиционерите КРАЙ НЯМАТ - Отговорен, Ръководен ...туй в Тиквите им е пълен "Борш"...

Вълк стадо пази ли-толкова и милиционер преоблечен в полицай? МВР не се е променило,сега ръководители са дцата чиито бащи бяха назначавани с препоръка на 2-ма членове на БКП .Какво да говорим и спорим то министър-председателя е бивш пожарникар,а ние търсим по вола теле.

Мафията си има държава. Шенген ли?! Еврозона ли?!

КОЙ кого прикрива ?????????? КОЙ ?

Ууууу това заслужава изключително строго, зверско, безапелационно... мъмрене.

преди много време търсехме честен Поляк. Сега че се търси честен Българин. Или пак циганите ??

скоро нали имаше вот за сигурността в клетата ни държавица !Дори не го и обсъдиха, очевидно сигурността е "топ" !Нищо че някакви престъпни схемички си вървят навсякъде!

една крупна престъпна схема си има чадър свише ! Старо правило е и отдавна известна истина !И чадъра не е само до "висш офицер", а понякога върви до самите върхове на държавното управление !

Абе следователи изнудват сергии и магазинери да им дават стоки на аванта , та коли няма да крадат ли !!! Нищо ново ХА ,ХАААА

“Бяха направени опити от ОДМВР Габрово да се затруднят действията на спецпрокуратурата и вътрешна сигурност при акцията по задържане на офицер - началник група при сектор "Пътна полиция". Това обяви по време на пресконференция зам.-главният прокурор Иван Гешев.” След като става въпрос за ОПГ и престъпления на длъжностни лица с висока обществена опасност, ще бъдат ли разследвани и изправени пред съда к тези лица, авторите на опитите от ОДМВР да се затрудни разследването?

само хайдуци в нашата полиция ни пази!

Ако не бяха ги надушили в чужбина, нямаше да ги разкрият вовеки веков. Аз казах. Хау!

Полицията е много близо до престъпността... Толкова много е близо, че даже се е сляла с нея: в обща организирана престъпност. Това е държавната престъпност. Тя се ръководи от Министър Председателя и Министъра на вътрешните работи? Министър председателя трансферира джихадисти в ЕС (ами доходна професия трафикант)... Изобщо полицаи обират банки, разбиват банкомати, те са и телефонни терористи, 100% корумпирани (ДОКАЗАНО). Полицаи крадат от граждани, рекетират, крадат и от държавата и то не само бензин.

Ръководено офицер в схемата покровителстван от още по виш !, а по вишия, къде е ........ Смешници и Пинокиовци.

Ам с ръководните менистери от различни партии дето крадяха и крадът в продължение на 70 години ,ко праим?

Тези ръководни кадри, които ръководят и служебно покриват телефонни измамници, наркопласьори, сутеньори, уреждащ и шофьорски книжки за цигани и обирджии всякакъв калибър. Че на всяка крачка свободно си живуркат всякакви гадове, които отдавна са убедени, че за тях няма закон. КАТ всеки ден изважда от джобовете ни милиони левове, обаче където и да се обърнеш в КАТа - мизерия, мръсотия и груби служители. А ние де факто издържам е тези грубияни.

Сега пък ВАРНА стана ГАБРОВО. Последно, моля уточните Варна, Габрово ли е, Габрово, Варна ли е или двата града, събрани заедно са примерно Долни Тръмбеш. Малко по-сериозно, моля, нали уж, но само уж се пишете за медия. Редакторите, които пускат мат'ряла на колко напитки идват на работа? За един приятел, дето глътка, но е с българска филология питам.

На България!

Най-фейк е това с fake новините! То и затова бе измислено това "понятие", за отвличане на внимнието, както и с опазването на личните данни! След като всичко се подслушва, следи и знае...

Колко съм изненадан...,,,!!!???

Какви са тези кокошкарски признания под сурдинка? Четете книгите на Георги Стоев за мафията, мутрите и прехода... Да разберете кой е маджо, васил илиев, боко тиквата, ген. гоцев, кой и защо е убил илия Павлов и т.н...

Всичката ви е такава, видяхте ли на какво сте заприличали - на свине, родната си майка ще продадете за някой лев.

на какво си заприличал? Защо пишеш все едно , че не си в тази територия? Или ти си над нещата?

най - определено и най- категорично, съм над НЕЩАТА, просто съм тук за малко, имам си планове , но не ги споделям.

на какво си заприличал? Защо пишеш все едно , че не си в тази територия? Или ти си над нещата?

Чудо голямо! Няма престъпление, по-голямо от кражба на кокошка, в което да не е замесен полицай!

Не че нещо, но от 12 години в МВР няма офицери!

че това не е новина за Мутростан... тиквата и ГРОБ колко откраднаха досега и какви гешефти извъртяха, ама никой не ги търи...

Чумата отдавна е БГ правителствата А АТЕЗИ ЧУМАВИ УПРАВНИЦИ ОЩЕ СА ЖИВИ

чумата не прощава

да проучат и съседните области няма да е зле

Добро утро! Всеки знае, че ченгетата покровителстват престъпността.

самите те са престъпниците

Законите на физиката са и закони на човешкото общество: в природата нищо не се губи, а само преминава от едно състояние в друго... от едни ръце в други. А в Светото писание е казано, че по-скор камила ще мине през иглено ухо, отколкото богат човек да влезе в Рая! Така че нещата винаги се уравновесяват... и кой каквото прави, на себе си го прави (бълг. народна приказка!).

Незнам какво пише в библията, може и така да е, но много си ги сложил под общ знаменател. Няма нищо лошо ако си богат, стига да си ги изкарал честно! Не всички богаташи са крадци и измамници...

Поне един който не е крал , дори от труда на подчинените си ?

Нашите полицаи твърдо крачат па пътя на премиера!Схеми с крадени коли в чужбина , защо ми напомня за агент "Буда"?

Абе ГЕРБ, НЯМА: 1. Бивш комунист 2. Бивш негър 3. Бивша мутра и/или бивш престъпник! ПОНЯТНО?

Митрополит Натанаил говори с Ванга

Даа този висш ръководител е назначен на тази работа от министъра на вътрешните работи А този гнусен министър е назначен от Боико БорисоФ Тогава кои е наи гнусния драги заспали Българи

А кой го избра бойко, а?

циганите

кВо става ? Мафия в електроразпределението; Мафия в земеделието; Мафия в шофьорските книжки; Мафия при краденето на коли; Мафия при горивата; Мафия при банките; Мафия при еврофондовете; Мафия при санирането; Мафия при Паркинги и гаражи; Мафия по крайбрежието; Мафия при скикурортите; Мафия при Лекарствата; .......... Вие само бандитизъм ли можете да създавате ??? Товерно че Шефът е екс МУТРА ... ама вие хора съвест нямате ли ? Толкова ли не ви стиска да напуснете и да не работите за МАФИЯТА ??!

това е все същата мафия

Чудех е как са се задействали, а то какво било сигнала е дошъл от вън. И е нямало как трябва да се поработи.

Всичко е точно и под контрол. Под най-височайш контрол. Просто прочистване на редиците. Има наши и по-наши...:))