Коментари - Политолози: ГЕРБ трябва да състави кабинет, рисковете - да играе с ДПС, както и нови избори | Днес.dir.bg

Политолози: ГЕРБ трябва да състави кабинет, рисковете - да играе с ДПС, както и нови избори

Част от тезите са, че нищо не гарантира първото място на партията на Бойко Борисов при нов предсрочен вот, както и че лидерска оставка в ПП би била по-логична от оттеглянето на Христо Иванов

Обратно в новината

Коментари - Политолози: ГЕРБ трябва да състави кабинет, рисковете - да играе с ДПС, както и нови избори | Днес.dir.bg

Коментари

Надявам се гласувалите за ГЕРБ знаеха че заедно с Бойко като бонус получават и Пеевски.

с политолозите ОВРЕМЕ Не поняли ?

Виж ти... Значи: "Първо - политиците трябва да разберат, че непрекъснатите избори не водят до някакъв по-добър резултат."?!? Това НЕ е вярно! Ако трябва - избори до дупка! Виждаме как герб пада с много, а ппдб пада двойно. Отиват си в небитието. "Второ - политиците не изпълняват обещанията си и това демотивира избирателите"?!? И това не е вярно! Тези, които НЕ изпълняват обещанията си, са герб, ппдб, бсп, итн, дпс. Затова трябват нови лица. Бих предложил лустрация в Народното събрание. Освен това е задължително да се забранят изборите в чужбина. Ясно е защо. И трябва да се гласува МАСОВО! Идеята преди избори на големите партии е да се очернят взаимно, за да си кажат хората "Няма кого да избера. Всички не стават" А след изборите пак ще се прегърнат в новата сглобка.

Видно е - ще ни управляват подпухнали хора с доста високо наднормено тегло. Каквито са солидна част от избралите ги. :-) Наздраве и да започват дългите, топли летни нощи, изпълнени с безгрижие, чалга, ракия и пелтечене до ранни зори. Коя ли ще е личната телевизия на Шопариата? От една или две "джипки" ще раздават пачки петолевки ... едно съвместно управление на ГЕРБ-ДПС, които така и така са едно цяло. Това НАЙ-НАКРАЯ ще отвори очите на слепите, които гласуват за крадливия от Банкя.

Може би трябва да се въведе праг на изборна активност? Ако е да кажем под 60%, тогава изборите да се смятат за нелегитимни. Иначе е както сега: 25% гласове за "победителите" при 30% гласували прави общо 7.5% Това ли ни е легитимното управление?!?

Дано най-после шебека Борисов вземе та си свърши работата и след като 5 пъти печели и не прави правителство ами си търси виновни, да вземе да направи нещо тъпака изнудвач. Сега ги няма Пепетата да му пречат на галфона. Да се събира с Тошко и Пеевски и да прави правителство говното миризливо и, страхливо

и ще клони към НУЛАТА Герберастията Пеперастията и ДеБе Ристията С уважение Философа Дуан

Борисов - евродепутат.

много зависи от това какви решения ще вземе новият европарламент, ако намалеят парите по европроектите може да стигнем до нови избори, и най-веселото ще е, че тогава май ДПС ще ги спечелят, защото на герп дисциплинирания електорат ще се е разбягал... по чисто финансови причини

Знаех - и какво ? Поясни умнико.

то си е напрао 3 в 1 а има време до края на годината за 3 избора ГЕРБ ППДБ и ДПС

Какво ще стане? От първи дружки ГЕРБ и ДПС ще се изпокарат за пари и влияние и ще намразят. ВИНАГИ става така

Писано преди 100 г. Тома Измирлиев. Депутат! Депутат! То е чудо занаят! - Спиш и дремеш си рахат, а омръзне ли ти, брат, станеш - взимаш важна поза, понапсуваш този-онзи и си дремнеш пак благат, верен на дълга си свят… Депутат! Депутат! Мил и сладък занаят - чест, пари, имунитет, в трена - без пари билет, а на всичко туй отгоре, щом от скука се умориш, хайде, братко, във Париж на държавен гръб вървиш…

Лошото е, че герп, дпс, ппдб, итн, бсп, величие... ВИНАГИ ще се смятат за победители, годни да управляват! Дори и 1% да е изборната активност!

Да не си от " Умнокрасивите " намърдал се на топличко местенце ,дето ако си спомняте скачахте срещу дебелянчо.

какви 30 % избирателна активнот приказват тия?? Тя едвам е между 20 -21%!!! НА туй отгоре като отворите РИКовете и виждате че половината от тях нямат данни за това какви проценти в 11 -16 часа са гласували!! Вярно има карта на която си вижда ама това е средно аретмитично за целия ден!! Тия 30 процента, чуват лисе ?? А губещи да ГЕРБ, ПП-ДБ и Възраждането на Коцето!!

"Първо - политиците трябва да разберат, че непрекъснатите избори не водят до някакъв по-добър резултат." Това е голямата заблуда. Сега всеки има основание да не е доволен от резултатите, но не бива, защото това е решението на народа. ГЕРБ не може да състави самостоятелно правителство, значи не трябва. ПП-ДБ да не говорим, Възраждане също, БСП още повече. Да развалим играта и пак да раздадем картите. Няма смисъл, от сега се знае, че четири валета на никой пак няма да се паднат! Политиците да четат внимателно какво казва народа и да изпълняват!

Предният път направи! Правителството на Денков беше подкрепени и от ГЕРБ!

Само гласувалите за ГЕРБ? А негласувалите за ГЕРБ не получават ли Пеевски? Или ще се правят, че не е избран от народа да го представлява!

"Когато ПРАВИХ избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат". Това заяви Бойко Борисов на излизане от централата на ...

Дисциплината за всяка партия е важна, така е! Но емоционалната привързаност е още по-важна! Защо си мислиш, че симпатизантите само на твоята партия имат такава връзка с нея, а на ГЕРБ или ДПС нямат?

Важно е, че избирателната активност е ниска. Важно е политиците да разчетат този знак на народа. Другото никой не го интересува!

За малько да ги посечем

Стъкмистиката и социолозите лъжете относно избирателната активност и ето защо: - население на България към днешна дата - 6 465 000 с децата до 18 години! - имащи право на глас - 6 593 275, разбирайки и тези, които гласуват от чужбина, понеже нямам точни данни, предполагам около 500 000! Т.е. в България трябва да гласуват 6 милиона? Сметките Ви не излизат! За мен избирателната активност, при гласували малко над 2 милиона е пон 40%! И не плашете хората с нови избори и партията на Радев - те вече влязоха - Величие! Е, преживяхме Подмяната, Израждане, ще преживеем и Величие!

За сметка на това пък започват вашите дълги нощи на надежда, за провал на тези, за които говориш! Ще стискате палци и ще слухтите, как са се провалили! Красота!

защото съм някакъв оптимист и си мисля, че за Онези двамата може да гласуваш заради облаги и поради принуда, но не и заради симпатии към тях като лидери... ама това си е само мое мнение

Ама то кога не са с играйкали с ДПС от ПП ГРОБ.. Я си спомнете как вождо на ПП ГРОБ обявяваше - "Няма да управлявам с ДПС ОФИЦИАЛНО." А неофициалното не го ли видяхте - Булгартабак, ТЕЦ Варна, 350 милиона за "удълбочаване" на пристанището на ТЕЦ Варна, студения резерв за ТЕЦ Варна, 500 млиона за ремонт на язовирите.. И ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ.. Вижте си сами как ДПС гласува за 16 милиардния заем на Боко Втори. И как е гласувало за всички заеми на ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ..

ПП се радват, че ГЕРБ и ДПС ще гласуват заедно и това ще е щета за ГЕРБ, но не си правят сметка, че те ще гласуват заедно с Възраждане и БСП , което пък е щета за техните избиратели. Коя щета е по-голяма ще видим.

От баба ви Цоца да знаете, там където има думата трябва, трябваше, нищо не става ! И този път ГЕРБ с тяхната особена политика няма да могат да съставят правителство, това е партия, на която големия кораб замина !!!

След 2 пъти нови избори,герб и дпс ще си направят правителство.Гласувайте!Герб и сега ще направят правителство,макар ако не го направят пак ще бъдат управленци.Тези великанчента ще се огънат.

МАЙ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ В БГ ДА СИ СПОМНЯТ 1396 г

Ама математика не стига да са само двете. Трябва патерица. Да видим коя патерица ще изгорят този път?!

Заедно са играли почти винаги, но винаги са имали някой до тях, който да обере пешкира и те да излязат сухи. Този път е интересно да видим, коя партийка ще играе ролята на патерица. Аз залагам на БСП.

Ако Величие беше партията на президента Радев, то нямаше да имат 5 %, а 70%. Така че опорката ти издиша.

Ти примерно щом не харесваш Борисов, очакваш никой да не го харесва! Това е нормално! И обратното е валидно, ти ако харесваш Борисов, ще очакваш всички да го харесват!

До историка по доле: Не Радев, а Габриел води българската делегация на срещата на върха на „Три морета“ https://tribune.bg/bg/politika/ne-radev-a-gabriel-vodi-balgar/

полския държавник от началото на 20ти век Йузеф Пилсудски. https://easecurity.org/bg/1568622199.html Жълти шестолъчки продавам

ЭВРОАТЛАНТИЧЕСКА МОЩНОСТ Защо бЭ миндили https://www.kznpp.org/

От първата частна виртуална социологическа агенция "Гама Пръч" прогнозират избори отново наесен с песен !!!

Брей. все "умни" размекнати тикви. На техния фон се чуствам изтъкнат медицински кадър по отклонения в главите. Само Харизанов стои общо взето на земята, а не на 150 см във въздуха. Ха ха ха...

цоцологическата агенцийка "Църна мряна". Все ми мирише на топла цаца с бира...

"специалистите" са пропуснали да прочетат крайно съществената теорема на един виден философ-класик гласяща: Количествените натрупвания водят до качествени изменения Всички са в кюпа - няма либерасти, няма демократи.

Освен ППДБ не виждам друг с такъв мерак за власт да се намери да влезне в ''правителство'' командвано от едно посолство на една много ама много далечна от нас страна ползвайки ни като колония за собствените си интереси.

Коментари - Политолози: ГЕРБ трябва да състави кабинет, рисковете - да играе с ДПС, както и нови избори | Днес.dir.bg

Политолози: ГЕРБ трябва да състави кабинет, рисковете - да играе с ДПС, както и нови избори

Част от тезите са, че нищо не гарантира първото място на партията на Бойко Борисов при нов предсрочен вот, както и че лидерска оставка в ПП би била по-логична от оттеглянето на Христо Иванов

Обратно в новината

Коментари - Политолози: ГЕРБ трябва да състави кабинет, рисковете - да играе с ДПС, както и нови избори | Днес.dir.bg

Коментари

Надявам се гласувалите за ГЕРБ знаеха че заедно с Бойко като бонус получават и Пеевски.

с политолозите ОВРЕМЕ Не поняли ?

Виж ти... Значи: "Първо - политиците трябва да разберат, че непрекъснатите избори не водят до някакъв по-добър резултат."?!? Това НЕ е вярно! Ако трябва - избори до дупка! Виждаме как герб пада с много, а ппдб пада двойно. Отиват си в небитието. "Второ - политиците не изпълняват обещанията си и това демотивира избирателите"?!? И това не е вярно! Тези, които НЕ изпълняват обещанията си, са герб, ппдб, бсп, итн, дпс. Затова трябват нови лица. Бих предложил лустрация в Народното събрание. Освен това е задължително да се забранят изборите в чужбина. Ясно е защо. И трябва да се гласува МАСОВО! Идеята преди избори на големите партии е да се очернят взаимно, за да си кажат хората "Няма кого да избера. Всички не стават" А след изборите пак ще се прегърнат в новата сглобка.

Видно е - ще ни управляват подпухнали хора с доста високо наднормено тегло. Каквито са солидна част от избралите ги. :-) Наздраве и да започват дългите, топли летни нощи, изпълнени с безгрижие, чалга, ракия и пелтечене до ранни зори. Коя ли ще е личната телевизия на Шопариата? От една или две "джипки" ще раздават пачки петолевки ... едно съвместно управление на ГЕРБ-ДПС, които така и така са едно цяло. Това НАЙ-НАКРАЯ ще отвори очите на слепите, които гласуват за крадливия от Банкя.

Може би трябва да се въведе праг на изборна активност? Ако е да кажем под 60%, тогава изборите да се смятат за нелегитимни. Иначе е както сега: 25% гласове за "победителите" при 30% гласували прави общо 7.5% Това ли ни е легитимното управление?!?

Дано най-после шебека Борисов вземе та си свърши работата и след като 5 пъти печели и не прави правителство ами си търси виновни, да вземе да направи нещо тъпака изнудвач. Сега ги няма Пепетата да му пречат на галфона. Да се събира с Тошко и Пеевски и да прави правителство говното миризливо и, страхливо

и ще клони към НУЛАТА Герберастията Пеперастията и ДеБе Ристията С уважение Философа Дуан

Борисов - евродепутат.

много зависи от това какви решения ще вземе новият европарламент, ако намалеят парите по европроектите може да стигнем до нови избори, и най-веселото ще е, че тогава май ДПС ще ги спечелят, защото на герп дисциплинирания електорат ще се е разбягал... по чисто финансови причини

Знаех - и какво ? Поясни умнико.

то си е напрао 3 в 1 а има време до края на годината за 3 избора ГЕРБ ППДБ и ДПС

Какво ще стане? От първи дружки ГЕРБ и ДПС ще се изпокарат за пари и влияние и ще намразят. ВИНАГИ става така

Писано преди 100 г. Тома Измирлиев. Депутат! Депутат! То е чудо занаят! - Спиш и дремеш си рахат, а омръзне ли ти, брат, станеш - взимаш важна поза, понапсуваш този-онзи и си дремнеш пак благат, верен на дълга си свят… Депутат! Депутат! Мил и сладък занаят - чест, пари, имунитет, в трена - без пари билет, а на всичко туй отгоре, щом от скука се умориш, хайде, братко, във Париж на държавен гръб вървиш…

Лошото е, че герп, дпс, ппдб, итн, бсп, величие... ВИНАГИ ще се смятат за победители, годни да управляват! Дори и 1% да е изборната активност!

Да не си от " Умнокрасивите " намърдал се на топличко местенце ,дето ако си спомняте скачахте срещу дебелянчо.

какви 30 % избирателна активнот приказват тия?? Тя едвам е между 20 -21%!!! НА туй отгоре като отворите РИКовете и виждате че половината от тях нямат данни за това какви проценти в 11 -16 часа са гласували!! Вярно има карта на която си вижда ама това е средно аретмитично за целия ден!! Тия 30 процента, чуват лисе ?? А губещи да ГЕРБ, ПП-ДБ и Възраждането на Коцето!!

"Първо - политиците трябва да разберат, че непрекъснатите избори не водят до някакъв по-добър резултат." Това е голямата заблуда. Сега всеки има основание да не е доволен от резултатите, но не бива, защото това е решението на народа. ГЕРБ не може да състави самостоятелно правителство, значи не трябва. ПП-ДБ да не говорим, Възраждане също, БСП още повече. Да развалим играта и пак да раздадем картите. Няма смисъл, от сега се знае, че четири валета на никой пак няма да се паднат! Политиците да четат внимателно какво казва народа и да изпълняват!

Предният път направи! Правителството на Денков беше подкрепени и от ГЕРБ!

Само гласувалите за ГЕРБ? А негласувалите за ГЕРБ не получават ли Пеевски? Или ще се правят, че не е избран от народа да го представлява!

"Когато ПРАВИХ избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат". Това заяви Бойко Борисов на излизане от централата на ...

Дисциплината за всяка партия е важна, така е! Но емоционалната привързаност е още по-важна! Защо си мислиш, че симпатизантите само на твоята партия имат такава връзка с нея, а на ГЕРБ или ДПС нямат?

Важно е, че избирателната активност е ниска. Важно е политиците да разчетат този знак на народа. Другото никой не го интересува!

За малько да ги посечем

Стъкмистиката и социолозите лъжете относно избирателната активност и ето защо: - население на България към днешна дата - 6 465 000 с децата до 18 години! - имащи право на глас - 6 593 275, разбирайки и тези, които гласуват от чужбина, понеже нямам точни данни, предполагам около 500 000! Т.е. в България трябва да гласуват 6 милиона? Сметките Ви не излизат! За мен избирателната активност, при гласували малко над 2 милиона е пон 40%! И не плашете хората с нови избори и партията на Радев - те вече влязоха - Величие! Е, преживяхме Подмяната, Израждане, ще преживеем и Величие!

За сметка на това пък започват вашите дълги нощи на надежда, за провал на тези, за които говориш! Ще стискате палци и ще слухтите, как са се провалили! Красота!

защото съм някакъв оптимист и си мисля, че за Онези двамата може да гласуваш заради облаги и поради принуда, но не и заради симпатии към тях като лидери... ама това си е само мое мнение

Ама то кога не са с играйкали с ДПС от ПП ГРОБ.. Я си спомнете как вождо на ПП ГРОБ обявяваше - "Няма да управлявам с ДПС ОФИЦИАЛНО." А неофициалното не го ли видяхте - Булгартабак, ТЕЦ Варна, 350 милиона за "удълбочаване" на пристанището на ТЕЦ Варна, студения резерв за ТЕЦ Варна, 500 млиона за ремонт на язовирите.. И ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ.. Вижте си сами как ДПС гласува за 16 милиардния заем на Боко Втори. И как е гласувало за всички заеми на ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ..

ПП се радват, че ГЕРБ и ДПС ще гласуват заедно и това ще е щета за ГЕРБ, но не си правят сметка, че те ще гласуват заедно с Възраждане и БСП , което пък е щета за техните избиратели. Коя щета е по-голяма ще видим.

От баба ви Цоца да знаете, там където има думата трябва, трябваше, нищо не става ! И този път ГЕРБ с тяхната особена политика няма да могат да съставят правителство, това е партия, на която големия кораб замина !!!

След 2 пъти нови избори,герб и дпс ще си направят правителство.Гласувайте!Герб и сега ще направят правителство,макар ако не го направят пак ще бъдат управленци.Тези великанчента ще се огънат.

МАЙ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ В БГ ДА СИ СПОМНЯТ 1396 г

Ама математика не стига да са само двете. Трябва патерица. Да видим коя патерица ще изгорят този път?!

Заедно са играли почти винаги, но винаги са имали някой до тях, който да обере пешкира и те да излязат сухи. Този път е интересно да видим, коя партийка ще играе ролята на патерица. Аз залагам на БСП.

Ако Величие беше партията на президента Радев, то нямаше да имат 5 %, а 70%. Така че опорката ти издиша.

Ти примерно щом не харесваш Борисов, очакваш никой да не го харесва! Това е нормално! И обратното е валидно, ти ако харесваш Борисов, ще очакваш всички да го харесват!

До историка по доле: Не Радев, а Габриел води българската делегация на срещата на върха на „Три морета“ https://tribune.bg/bg/politika/ne-radev-a-gabriel-vodi-balgar/

полския държавник от началото на 20ти век Йузеф Пилсудски. https://easecurity.org/bg/1568622199.html Жълти шестолъчки продавам

ЭВРОАТЛАНТИЧЕСКА МОЩНОСТ Защо бЭ миндили https://www.kznpp.org/

От първата частна виртуална социологическа агенция "Гама Пръч" прогнозират избори отново наесен с песен !!!

Брей. все "умни" размекнати тикви. На техния фон се чуствам изтъкнат медицински кадър по отклонения в главите. Само Харизанов стои общо взето на земята, а не на 150 см във въздуха. Ха ха ха...

цоцологическата агенцийка "Църна мряна". Все ми мирише на топла цаца с бира...

"специалистите" са пропуснали да прочетат крайно съществената теорема на един виден философ-класик гласяща: Количествените натрупвания водят до качествени изменения Всички са в кюпа - няма либерасти, няма демократи.

Освен ППДБ не виждам друг с такъв мерак за власт да се намери да влезне в ''правителство'' командвано от едно посолство на една много ама много далечна от нас страна ползвайки ни като колония за собствените си интереси.