Политолог: Петков и Василев черпят гласовете си от ИТН, ДБ и ИБГНИ

Лидерското място на ГЕРБ се дължи и на стабилизация, и на отлив от от партията на Слави Трифонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да придърпат целия електорат на ДБ

И поради този причина ДБ няма да влязат в следващия парламент, което е добрата новина!

ДБ нищо чудно съвсем назад да остане в предстоящите избори, щото Петков и Василев ще им вземат от избирателите. И Ицката ще свие сармите.

След като въпросните три ни направиха на маймуни заслужават да им вземе всичките гласове!!!!!!

ДБ ще го издухат яко

ДБ ще загубят поне половината си гласове заради новия дует и ще си идат безславно

С нищо друго не мога да си обясня лидерското място на ГЕРБ, както и все още високият процент за слави-чалгата, освен с това, че около 45% от гласуващите българи имат нужда от мафиотска държава, за да продължат с полу-легалните си бизнеси. Народ от тарикати на дребно, без или с "харвардски" дипломи.

Най-много отлив ще има от ДБ, Мая и ИТН. Презумцията им, че те са фактор и могат да решават всичко, отврати хората до безкрайност.

Имам много познати, които гласуваха за ИТН или ДБ на първите избори и ги размениха на вторите и бяха решили вече да гласуват за ГЕРБ и хоп сега ще ги подлъжат с тези момчета ще пострадат ИТН, ДБ, отчасти БСП, а мутрите на Манолова вероятно парламент няма да по миришат... И тези новите ако и при третия опит не съставят правителство следващ оппит няма да има ГЕРБ пак ще вземе властта..

Бъди сигурен, че никога повече ГЕРБ или подобни на тях няма да завземат властта. Ако стане, дори и за кратко, масовите протести са сигурни. Кажете го на проектантите си от немски, френски и американски фондации дето си тъпчат противните носове в българската вътрешна политика.

Ето това е партия мечта на върха седи Лизач Ушат,надоло гей след него педераст и накрая курвето за десерт

Нормално!! Хората разбраха,че от тия три партии дори за зелев кочан не стават!! Алтернативата е Петков и Василев с мандата на " ВЪЗРАЖДАНЕ"!! Ясно??

А туй малоумното очилато кОрве дето се хили там ни в клин, ни в ръкав, ква играе в "проекта"?

Първото гадже на Киро Канадеца е ...

Ако стане така, че отново Тикавата и долнопробната му шайка дойдат на власт, това ще е най-голямото падение за България и доказателство за робската психика на голяма част от плебса... Тогава стихотворението на Пенчо Славейков "Не сме народ", написано през далечната 1875 г. ще е проста и вечна истина: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

"2021-09-20 10:41:01 СОТ (нерегистриран) Кирил и Асен се доказаха, като успешни министри" ------------------ ЛЪЖА!!! Няма как, невъзможно е за два-три месеца, по средата на годината, в качеството си на временен служебен министър, да се докажеш, че си успешен министър! Всичко е глупава реклама около тия двамата, разчитаща на глупави хора.

А тези, които гласуват за Борисов и Слави за умни ли ги смяташ???? Аз по-глупави от тях не виждам.

Ще ми е густо да загробят ИБГНИ, майна :)

Предвид колко се изложиха ДБ, ИТН и ИБНИ, съвсем логично!

Изложи се само Слави, и в някаква степен БСП. Хвърлянето на кал по всички с репликата 'всички са маскари' е стар социалистически прийом.

Щото Маямата и Мравояда не ли? Те ще имат най-голям отлив!

Абе не съм чул досега някой да ни е похвалил за "супер промяната" или за некви мега успехи ?! Единствените държави които правят промяна в тези несигурни времена са талибаните в Афганистан и некви племена в Гвинея. Аааа и в България и в България правят, "пази Боже".

Продължавам да се чудя на хората. Това е като тези българи които хвърлят през балкона пари и ценности на разни измамници. 30 години строим нещо после го разваляме защото нямаме политици заинтересовани от благополучието на народа. Тъкмо Бойко тръгна в правилната посока,но ние нямаме търпение да изчакаме и тръгваме да търсим друг който идва с нови луди предложения. Всичко което сме постигнали до този момент отива в канала. Обичаме хубавите приказки и да ни лъжат всякакви отрепки. И така дами си удължаваме тормоза и издевателството на политическия елит. Те ще ни изсмукват до дупка и живеят в лукс ,а ние си мислим че променяме нещо. Без търпение и последователност няма да постигнем нищо.

Ти чули за язовирите,че са без строителни разрешения,и за Хемус ,която е без строител? Или се радваш на 1500лв заплата, защото баща ти е работил за 600лв

Чух че майка ти разнася пичи въшки! Една жена ми каза :)

Нямали сме търпение, а? Търпяхме го този тулуп Борисов и калинките му цели 12 години?... Но наистина явно има малоумни мазохисти, като теб, които пак си го искат!

Кирил и Асен се доказаха, като успешни министри,спряха кредити към Пеевски, Булгартабак,за над 100 милиона. Отнеха скъп марков автомобил от директора на банката. Сложиха правила.

И раздадоха кинтите на фирми на Прокопа! Честито!

Новият проект засега черпи сили главно от десните партии, но в крайна сметка ще източи кадърните социалисти. БСП неслучайно са най-притеснени, защото трудно намират доводи срещу хора, които се борят за по-високи заплати и пенсии в страната.

ГЕРБ държи АПИ и строителните работници с свойте фирми,играе заедно с ДПС....трудно е. Но, Борисов остарява и Оглупява

Ако е така, а то е до голяма степен така, значи е упражнение, за луди. Пак, ще е същото, но Мая и Дончева, ще бъдат заменени с Асен и Кирчо! Убеждавам се, за сетен път, че 90% от демократичният елит в Б-я израсъл, по времето на соца сега на възраст между 50 и 70 години не става за нищо. Като не можете поне не пречете на младото поколение в лицето на ИТН! Времето на Б-я изтича! С проекти спуснати отгоре, за пореден път няма да стане. Логиката на живота е такава, родения в инкубатор, трудно може да се справи пуснат сам на свобода. Такива сте вие родените преди 50-70 години

Поне 12% за Кирил и Асен ,аз също ще ги подкрепя, защото съм млада дама мама и , трябва да бъдем Отговорни родители.

Така са мислели и гърците, когато натрупаха стотици милиарди дългове. Те поне имаха икономика а ние нямаме нищо такова. Без кохезионите фондове сме за никъде.

Моме и ти си къто това курве от кадрото дето лапа малебито

Платено от Прокопа :)

тия освен екогласност май и лгбт ще покровителстват за ваксите са ясни това е народе Баце лош ама е по стока от тия поне построи нещо ясно е че е откраднал за тези да се откажат от канадско гражданство представете си какво са му обещали

Българинът си обича статуквото и възможността да го псува по цял ден и да има от какво да се жалва.

А защо не и от тези които не са гласували, цял милион са.

Много семпло между двамата педала се появи и това курве за десерт

По добре курве ,отколкото стар дърт Оглупял пръч...

То поначало глупаците и простите гласуват за тия три партии. Появили се един мошеник и един лъжец, разправят сладки приказки, купуват си партии и и хоп хайде в народното събрание. Наистина не разбирам колко трябва да си тъп наистина за да гласуваш за тези?

Тази лукава партия все още се надява на някакво завръщане от мрака в който потопиха страната. Биле са първи и стабилки станали,дрън дрън! Те все още ходят като съмнобули,когато се осъзнаят няма да се познаят.Всичко останало ще си дойде на мястото след 14.11 -вярвайте !

Само за 800 дни ще ни оправят:)))) Тоя филм сме го гледали хлапе, ти ако не си позаинтересувай се така наречения цар какви ги разправяше. И беше довел същите като тия.

Ролята на двамата от Харвард е да вземат гласовете на гласувалите за Слави, но разочаровани от него. Тошковците се оказаха не надеждни, и за това се задейства план "Б" . Необходимо е мнозинство, което да състави руско ориентирано правителство, но достатъчно маскирано, за да успее да измъкне 30-те милиарда от ЕС, които Русия вече е осчетоводила като поредна вноска на такса "асвабаждение". Планът ще успее, защото разочарованите от ИТН ще гласуват за новите месии или за ДБ. Те няма да гласуват за ГЕРБ или за ДПС. Преизбирането на Радев и съставянето на прокремълско правителство са неизбежни. Планът може да бъде провален само от Конституционният Съд, но те се снишават и явно няма да посмеят да се опълчат на кремълската марионетка Радев, защото едва ли им се яде рукола. Това е.

как се гледат в очите тия двама партньори кого ще ги видим и на калъп

на калъп не знам дали ще ги видим щото и двамата лежат по Корем

Ако заличат противягите от ЕБНИ ще съм най-доволен.

Аз ще гласувам за ПП - новата надежда за България! Напред, млади хора!! Стига вече неграмотни мутри и ченгета - МУТРИ ВЪН!!!

изкуфяло червено старче не ти минават тука глупостите млад не значи глупав

Главният резултат от участието им на изборите ще е този, че ИБГНИ ще изпаднат от каруцата. И тогава ще настане едно коалиране, един разврат-няма да се знае кой кум, кой сват, кой на булката брат.

И затова БСПто вият на умрело,от сутрин до вечер Да не говорим какви плюнки летят от страна на ГЕРП Виж за ИТН е познал

Тоя дето се изцепи,че знаел 33 начина да ни вакса,сега щял да се бори да управлява,ае марш в кочината,няма да стане!

Асенчо подчерта на два-три пъти, че има големи топки. Трябва да се разберетова, за да разберем дали става за разплод на Маямата и Нинова.

Кви топки, като го клати Спецо

Поредният бенгалски огън. Ще поискри, ще поприсветне и докато минат 7/8 от минутата и ще угасне. И тези си мислят, че всичко започва от тях. Както пише на едно друго място-И ние бяхме като Вас и Вие ще станете като нас. На политезик означава-и ние не бяхме кой знае колко корумпирани ама като постояхме във властта се корумпирахме.

Тези ,ако влязат в следващия парламент ще са с гласовете на БСП,Галевата и Българско лято! Това е поредния сателит на БСП! На следващите парламентарни избори ГЕРБ отново са първи,втори са ИТН,трети ДБ,четвърти БСП,като ДПС ще са на косъм зад тях. БСП понеже се разпада,затова започва да прави лъжливи сателити надявайки се за повече хора в парламента и коалиция от тези партии да ги направи първа политическа сила! ГЕРБ и ИТН трябва да се стегнат и унищожат туморът БСП!

13 Год. ни занимаваха с Банкянския вожд.... 2 години ни занимаваха с подготовката на Слави за Премиер...ама се провали ! и СЕГА, СЕГА На кой ви напомня Кирил Петков от преди 13 години? Точно на Бойко Борисов "великия" спасител , който се появяваше по 13 (Американски- Български) телевизии денонощни и едновременно. Сега и този Кирил ! След КРАХА на поредния СПАСИТЕЛ Слави Трифонов, който няма да хване и 8% да не говорим за 22% някога вече , беше логично да се появи още един СПАСИТЕЛ Кирил !

"Той заяви, че не е важно дали си ляв или десен, а дали си почтен."- Кире, знаеш ли колко години затвор дават за подписване на документ с невярно съдържание касаещ Конституцията на Република България? Клетвената декларация на правителството на Янев е подписана от канадския гражданин Кирчо - това е документа с невярно съдържание!!! За каква почтеност ми говориш, къде е твоята собствена почтеност, че да изискваш от другите такава? За такива мошеници като теб народът казва:"Кога стана калайджия, кога му почерня гъза!". И да ти отговаря на първия въпрос, който ти зададох- дават до три години затвор. И знаеш ли колко хора, уволнени от теб ще осъдят правителството след като съдиите излязат със становище, че към датата на подписване на декларацията си бил канадски гражданин. Дори непознаването на законите не е оправдание - особено непознаването на Конституцията - основния закон на държавата, която си мераклия да управляваш!

Еееееееех, ако Кирил Петков беше руски гражданин, колко опорки имам ...

Като имаш опорки, знаеш къде точно да си ги завреш!

Божков с Българско лято не успя да влезе, сега се пробва с тези тамагочита.

А пък аз всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс.

Радев: Вярвам повече на Божков, отколкото на българските институции. Божков: искам да сваля ГЕРБ и главния прокурор. Радев вдига юмрука срещу българската демокрация в полза на олигарсите. САЩ: Божков е мафиот и олигарх... РАдев: мълчание или увъртане и извъртане.

Петков и Василев са мошеници тип Ружа Игнатова! Явно част от нашите учили в чужбина българи ги влече яко към финансови измами и вече към политически!

Еееееееех, ако Кирил Петков беше руски гражданин, колко опорки щеше да имаш !?

Да, но не е. Няма и как да стане.

Ами те затова се връщат тука, защото в белите държави мошеничествата им не минават, хващат ги. А тука баламурниците им се радват. Прост народ, слаба държава.

Тези говорят и се държат като Forex търговците ....За месеците на власт не направиха абсолютно нищо ......Живота с нищо не изглежда и не се усеща да е по добър . Само клюки и внушения ...Отбора им ...екипа им ...държат се не като политици , а като фирмаджии ... Спецов трябваше да го махнат ...ама те не .Питат ги за Спецов и фирмата му , а те "А ма те го заплашват " Защото е капацитет по схемите . ... Забравили парите за пенсионерите за Януари ....ха ха ха Говорят много Ала махленски клюки ...това не ми харесва ..Изтъкват се ,,,,Покажете какво можете и тогава се хвалете ..

Тия харварди овладяха финансите на България за нула време. Два милиарди и отгоре допълнително в хазната за няколко месеца. Даже пиарите на Боко не знаят какво да му кажат

Тези мошеници си напълниха джобовете за нула време! Пука им за теб или някой друг! Ружа Игнатова в българската политика!!!

Тези са схемаджииии видяха шараните и пуснаха стръвта ...даже им кълват на празна кука, Този краде онзи краде ...ама нашият отбор е много готин . Подмяна .... Форекс търговците си търсят " балъци" да забогатеят набързо ...Вижте им логото ...отваря се врата към рая .... доверете ни се и ние ще ви подарим мечти ..ама по нататък. Нямам им доверие ...

Айдеее Гейпардо почна.Мой съвет само не се доближавайте много оти че ви онождат и вазе.

Какво ново очаквате да се случи?! ИТН, ДБ И ИБНИ не намериха диалог в два парламента, за да съставят правителство! Сега тези ли зелени кратуни в политиката ще ги обединят! Просто Кирчо и Кокрчо искат да влязат в следващия парламент, сиреч в политиката! За да могат да крадат! Ако бяха успешнш на Запад, нямаше така да драпат за власт в една малка държава!

Каквото и дая говорят герберските поцинковани кофи,ше гласуваме за тях Време мутрите да влизат поетапно при бай Ставри

А къде са ДБ, ИБГНИ, ПП!?

Партия, която е възникнала като проект на еди кой си, няма бъдеще. Радев няма да им позволи и една самостоятелна крачка, и едно тяхно си решение. Ако имаха собствена идеология и пълна самостоятелност - да, имат бъдеще. Но при тях случаят е друг - Р. Радев ще ги направлява и ако посмеят да му се противопоставят, жална им майка. Ще се чудят откъде им е дошло, също като БСП.

От телевизията политици и коментатори ни заливат с приказки за изключително високия рейтинг на Радев - над 70%, пък той бил 46% и то напомпан!?

46 в дир и Дойче веле ;) тук ако гледаме трябваше 30г Костов да ни управлява и после Боко...ама не се получава ;)

Простия българин не може да ги разбере тия умните и образованите. Той си иска Бойко и неговите некадърни калинки, и бояджиите му Тома Биков, Деница Сачева, Даниел Митов, Дани Каназирева, Лъчо Мозъка, Любен Дилов-син, комсомолеца със съкратеното име, фурнаджийската лопата от Видин...

Първо, ти не си Софиянец и не говори от името на софиянци! Второ, Борисов не е прост, но вие целите да внушите на хората именно това с непрекъснатото му повтаряне! Трето, толкова много омраза сте натрупали, че ако я бяхте материализирани в нещо градивно, България щеше да дръпне яко нагоре в развитието си! Четвърто, на хората им е ясно, че само с празни приказки икономиката не расте, работа и пак работа трябва!

Работата ще ви направи свободни

Тия образованите много миришат на дубайски пясък. Въобще щом са се появили покрай Радев никога няма да ги кредитирам с доверие. С тоя Спецов ... как не се намери един журналист да ги пита кой предложи Спецов и защо не могат да го махнат и да искат. Фигуранти...

как възторжено ги гледат двете комсомолки, направо се подмокриха! И така: след Стамболийски, Буров и Н. Петков нищо нормално не се е родило тук и няма да се роди повече! Изводът? Бързо аут и за малцината останали балами.