Политолог изброи големите липсващи в партийните листи

Това са Делян Пеевски от ДПС и Менда Стоянова и Красимир Велчев от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДБ са крайни либерали, левичари и отчаяни българофоби. Абсолютни интелектуални позьори с фалшив и необоснован комплекс за превъзходство. Това не е партия, а секта с гуро печално известния субект Костов. Чакат го да умре, за да му построят мавзолей. Имат си и сектанска лексика: примерно на техен език Родината е наречена "територията". Лесно се разпознават с претенциите за елитарност, богоизбраност и отцеругателството им.

у гробарите са майните-лъчо мазъка и пролетарския пует!!

Данчо Ментата да е не кандидат в Мъглиш?

И що махнаха Стоянка Ментата, да не би заради това, че може пак да им се размъти водата като излязат наяве схемите с Божков, в които Ментата има пряко участие!

Много ще ми липсват! Прощавайте и лека ви.....кариера!

Колкото и да коментирсме промиана нисма да има, губим си времето, спасение индивидуално, маината ви

Колко живущи в бг колко депотати ,

Явно и айдуците имат съвест :)))))

А пък Мунчо пак са го пуснали на видео в ПИК. В рубриката "Голата истина". Смех...:-))))))

Честно казано, никога, ама никога не бих си пожелала да имам за враг Васил Крумов, по известен като Божков.Нещо все ще ми причинява главоболие и ще прогонва сънищата ми далеч, ако знам че нещо негово е у мен.Един прЕател ми разказа някакви неща за него и затова...

Радев има топки,а не стафидки,но сега не са неговите избори.

да се чете гръмнете се

с дъртия Пенев, (дали изобщо е с акъла си), певачки, ритни топковци, барабанисти, прости... тутки е направо порнография, повръщане, несериозно, просташко, тиня, утайка, ужас, безумие. Гръмне те ср

това, което е необяснимо за мен без да съм политилог, са две неща: 1. Защо няма партия, която да изразява интересите на бизнеса, на работодателите. 2. Защо няма евроскептична партия. Какво би се променило ако се появят те двете и биха ли могли да съвпаднат. Ще поживеем, ще видим.

няма да плача за тях. Специално пеевски не беше никакъв депутат, той отсъстваше през 98 % от времето. А задкулисно и сега се готви да дърпа конците.

Кадиев?

щом и чичо Митко ще законотворчевства ... ха ха ха ... Елизабет две .

Преминаваме от инженери, юристи и икономисти, Към композитори, сценаристи и откровенни ку.ви... п.п. да ви напомня нещо за развитото соц общество - герои на соц. Труд, първи в млеконадоя и тъкачки многостаннички...

Знаковите липси в листите на големите партии Започна замитане на следите и операция ЗАБРАВА

Винаги е било така. Къде са Иван Костов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски, Симеон Сакскобургготски....??? В затвора ли са????

Са класни хора в кресливата опозиция. едно е да кряскаш друго е да управляваш при това идиоти. То си направо изкуство което само и единствено засега владее Борисов.Фтугите са дилетанти

Менда и Горанов са за затвора. Поръчкови закони и в резултат липсващи милиони приходи в хазната.

Барни са го върнали по разпореждане/молба на Цикербургер, много му паднали акциите на ФБ без комикси

Туй момче, Данито Кирилов много послушно, сам се сеща какво да прави без да му казвам, а пък как джафка само некой кат се опита да ме настъпи, как да не го назначиш пак?

Той няма да влезе някъде около 12 е в листата

Съвсем скоро целият състав на ГЕРБ ще липсва от политическия живот - начело с лидера им Б.Б., който ще грее като месечина в панделката.

Цървул червен - марш в руската кочина.

Май темата е друга,а? Я си извади главата от задника да я прочетеш.

За това пък има нови ку.ви - Пената и Калканджиева...

Че е знаково завръщането на бившия правосъден министър - знаково е. Само знакът да не е отрицателен.

кой е гросмайстора на политическия шах, а? връткам матраля както си искам, а той доволен остава,