Коментари - Политиците прехвърлиха отговорността си на президента, убедени са Podcast слушателите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква отговорност има президентът? При служебното му правителство,цените растат вече шести месец .Сега се връщам от Кауфланд и днес пак някои стоки са с по-високи цени от миналата седмица.

"Мислите ли че политиците прехвърлиха отговорността на президента?" По статистиката статията е прочетена от 700 човека. Следваща статия "слушателите на подкаст окончателно заявиха че политиците са прехвърлили отговорността на президента." А ся де? Как се разбира колко са гласувалите като само 700 са прочели новината.

Политиците решават всичко, а президентът, който и да е той, няма чак такава власт и пълномощия. А за възстановяване на украйна, тоз мишел продължава да иска грабеж на чужди сметки, за да даде на страна, която не е членка на ес. Да гепи от банките в неговата страна и да ги даде на зеления. И как си го представя това възстановяване, колко кинти Европа е в състояние да отделя и колко време?

Политиците ни са крайно прости и безотговорни! Време е да дойде новата вихрушка и да отвее тази българска поквареност! Много скоро ще има промяна, но не от тези в момента! Да живее България!

Ами той забърка тая каша с Подмяната. Той е виновен за кризата.

Нали тая в парламента беше промяната:))) На колко ще променящи ще се хвърляте на врата докато ми дойде акъла главата ако въобще имате такъв?

Цените скочиха още миналата година при първото му служебно правителство. А тогава дори и война нямаше.

На времето германия трябваше да плаща за възстановяване на нанесените от нея щети. Какъв е проблема след като русия нанася ще ти на украйна руските пари да бъдат използвани за възстановяване на украйна?