Коментари - "Политико": Осама бин Ладен се завърна! И това не е лош сън | Днес.dir.bg

"Политико": Осама бин Ладен се завърна! И това не е лош сън

Писмото на главатаря на "Ал Кайда" към САЩ след 9/11 вирусно се разпространява в мрежата

Обратно в новината

Коментари - "Политико": Осама бин Ладен се завърна! И това не е лош сън | Днес.dir.bg

Коментари

Някой ден така ще се коментират речите на путин. Само света да се очисти от него по-скоро! Хубаво и при двамата е че никоя цивилизована медия не им дава гласност.

Между другото САЩ обучи и върна в Афганистан едни възпитаници, подобно на копелето Кирчо. И онези се обърнаха срещу създателя си. Кирчо обаче няма характер, което е разликата. За това писах "подобно". Та онези в Афанистан бяха инженеринг на САЩ и създадоха ред проблеми, както и Израел, която държава е тотално продукт на САЩ. Всъщност в САЩ Федералният резерв се управлява именно от евреи, които чрез пари управляват САЩ, а напоследък чрез купени европейски лидери предатели и ЕС. Всичко това е отрова за света и все повече хора проглеждат. Русия не е цвете, Китай е брутална държава с брутална власт и т.н., но един е олемият проблем на света днес - онези от САЩ, които правят убийствени и разрушителни интриги - група примитивни евреи, за които работят милиони хитреци предатели, платени с долари без покритие. САЩ реално отравя света с долари без покритие, което са точно фалшива валута.

Осама Бин Ладен !! Е Американски Възпитаник и Обучен От ЦРУ !! Но На Човека му светва лампата и Се обръща срещу свайте Създатели !!!

До езоп.Ало ти май си дълбоко неук.Имено тез твои кръстоносци преминавайки през България са бесили местните с краката нагоре защото за тех сме били дяволи.Но по късно Иваница им разказва играта на твойте рицари при Одрин.

Значи пичът добре си е свършил работата! "Безумци! Всяка капка кръв пред вас ще бликне нови хиляди борци! Веч бий дванайсетият кобен час и ще сразим престъпната ви власт ..." - това познато ли ви е? Който е сял ветрове, сега му е ред да жъне яко бури...

За втори път в историята ислямът опитва да унищожи достъпа на други до светите за три религии места. Първият път им се получи с унищожение на кръстоносните кралства. Не съм се прехласнал по Израел, но той е единственият сигурен вход към светините. Не си мислете, че унищожението на Израел ще ни донесе спокойствие. Тази държава ще възкръсне, вече значително по-близо до България.

" никой никога не бива да обижда 2977-те американски семейства, които все още скърбят за свои близки, " Съчувствайки на тези семейства, защото те нямат вина, искам да попитам колко от тези семейства са еврейски, и ако няма такива кой ги предупреди в този ден да не ходят на работа ? Вероятно мразещият евреи Бил Ладен?

Нямам време за посмото на бин ладен, но какъв точно е проблемът на американското правителство? Да не би да има много истини в това писмо :)))

Робин Кук, британски външен министър от 1997 до 2001 г., пише, че Ал Кайда и Бин Ладен са "продукт на монументална погрешна преценка на западните агенции за сигурност" и че "Ал Кайда, буквално "базата данни", първоначално е била компютърният файл на хилядите муджахидини, които са били вербувани и обучени с помощта на ЦРУ, за да победят руснаците".

Всеки ги мрази янките.

всеки непрокопсан бедняк, да! хах ха хаха

Не е висока летва за държавата, на която правителството й пак е на път да спре поради липса на пари, да! хах ха хаха

Не очакваха че някой ще удари шамар на големия хулиган

КВО Е ТВА ПОЛИТИКО.....???????АВТОРИТЕТНА МЕДИЯ....ЗА КОЙ.....?????? АКО НОВИНАТА Е ПУБЛИКУВАНА ОТ АЛ ДЖАЗИРА ТОГАВА ЧОВЕК МОЕ СЕ ЗАМИСЛИ.........???? А ТОЯ ОТ СНИМКАТА ОТДАВНА Е БИТА КАРТА....НА РОШКО ТЪПКАЧА

Истината е една. Казвал съм го преди и пак ще го кажа : Докато има живи мюсюлмани, мир няма да има....

И поколението дето най-много го обуначиха се оказа с наличие на критично мислене. ЦИРК МАСОНСКИ. ХАХАХАХХАХА

руските копелета да го духат! дано им се взривят всичките атоммни централи да се изчисти земята от тая гняс!

Усоробите доста се гърчите напоследък :))

Ха- хаааа, шоуто е пълно! Не съм се и надявал, че в рамките на краткия си и безполезен живот ще съм свидетел на толкова готин геополитически сблъсък! Бой, ебанье и сръбска музика, ха-хааа!

Руснаците размазаха укрофашистите и англосаксонците взеха да вадят скелетите да плашат пак хората. Класика просто.

Борците против фалшивите новини много мразят новините заради които не само не получават грандове от конгреса на САЩ но могат и да бъдат заменени с послушни ,като СНЕЖАНА ИВАНОВА,ИРИНА НЕДЕВА и др. От сега нататак ще слушаме по ХОРИЗОНТ как Зеления наркоман е обсадил Москва и всеки момен ще я превземе ,как Путин починал и други истини

Всички виждат по какъв начин действат краварите! Войни, политически убийства, шантаж, диверсии, политически натиск, създаване на групи мръсници на хранилка във всяка държава.....Най-интересното е как реагират медиите като се размерите яко. Абе, верно са мръсници, НО, обичат демокрацията, свободния пазар,еднополовите бракове и т. н. Тоест автоматично стават от добрите.

То сега и аз искам да го прочета.

Не е трудно да го намериш. Особено ако знаеш чужди езици. Аз току що го прочетох. Нищо повече от всеизвестни неща. Ако четеш най-оценените 5 коментара в дира придобиваш представа.

По голям терорист от САЩ няма!!!! Защо им пазят толкова посолствата по целия свят, заради донесеното добро сигурно????

Малко объркана работа. Масовото убийство на Бин Ладен. Какво означава това? Как са го убили масово?

и удряй с нея по тиквата, удряй ,удряй....

Не, означава, че го убиват всеки месец - т.е. - масово, коя служба не се е сетила, го е убила, даже некои и по десетина пъти. Абе, като оня вчера на мача, дето го били куките и разправяше - " Който не е мина, той не ме е бил"

Да, върна се и го навря четвъртит в свинския отвор на Боко.

щом не е лош сън, значи трябва да е добър, така ли да го разбирам?

за ЗАКЛА-вието, нали бин Ладен много си падаше по това хоби...

В т.н. ВЕЧЕН КАЛЕНДАР издание 1898 г. пише, че кулите ще горят. Горяха ли? Горяха! След това "жълтите ще владеят света" . Факт ли е? НЕ факт, но е ясно очертаваща се тенденция. След това Антихристът щял да умре в бърлогата си (разбирай американският начин на съществуване), след което щял да настъпи ХИЛЯДОЛЕТЕН МИР на Земята. Как да го тълкуваме това???

притеснява ме само, дали този мир ще с или без хората.

Още не си дорасъл до степен да тълкуваш твърдения , които ще се появят както всички до сега чак след събитието. Все още никой не знае какви ще са защото всеки фантазьор се отрича моментално от думите си, след като предсказаното от него се разиграе точно в обратен ред. Другото, което си добавил с "ще" пред него или казано по друг начин "уж" предстои да се случи ще претърпи сериозна промяна след някое събитие, а засега е най обикновена измислица, присъща на такива като теб.

Броди по запада и не е добронамерен!;))) Така е когато една държава се мъчи да бъде хегемон и диктатор! Винаги има видов ден!

Каквото повикало...такова се обадили....

Земята е плоска, пирамидите са построени от извънземни, спина е пуснат нарочно...както и кода разбира се. Баба Вангищинатабе обсебила Ганя в национален мащаб! Не че няма и чужденци които вярват в такива работи, но само в България тази бройка в мнозинство! Всичко което се случва в винаги много добре и перфектно планирано от великите американци..само дето Шефа им редовно пада по стълбите. Тва не могат да предвидят и да организират. А....почти забравих. Често и Путин има пръст в цялата работа. 80% ли?! Море, оня дето го каза значително е посмалиш!

Баси брадясалите клишета!

Изпусна - ба'т обонго борец за мир , защото започнал само 2 войни .

ТикТок + Gen Z....

Тази статия за какво е?

Троловете

Колко са "кадърни" тюлените им, нищо чудно да е жив и здрав.

Тоя действа по почина на Путин - всяка седмица умира, и все недоумрял си ходи.... Имаше още един чалмар, дето редовно ни заглавичкваха с неговото колективно западно-пропагнадаторско мъртвешко-въскресително творчество, ама не му помня името....

Dir.ru навлиза в антисемитския си период. Логична стъпка след рашисткия такъв ...

Осама бил гладен се опита да направи това, което трябваше да се случи много отдавна. Една нова война да се позиционира на територията на Северна Америка.

Имаше данни, че си е лекувал бъбреците в болница на ЦРУ по това време. А родата му излетя от САЩ в момент, когато бяха забранени полетите, знае се за връзките им с фамилия Буш.

Сега остана да се върне и Кашоги дето го разфасоваха в едно посолство... виж повярвах в Туйн Пийкс (двете кули), дето ги бил съборил ама точно на празник на евреите, които ги нямало в кулите.... абе, дуго си е да имаш облъчващи медии под ръка !

Predstavqne na jelanoto za deistvitelnost :)

Еврейската пропаганда на ПОЛИТИКО. Дир е пропаганда нищо повече.

Всяко нещо, което влияе негативно на затъпяващата медийна политика на САЩ, трябва да бъде "забранено или продадено на американска компания". Това е ключовото заключение на тази дълга тирада. Защото САЩ трябва да са единствения источник на информация, влияние и господство. Както е описано в 1984. Новия комунизъм с още по-извратени закони се нарича "американска демокрация".

Все повече започвам да се убеждавам, че по исляма залитат комплексирани малопишковци, които няма щак да се реализират в демократичния свят.

Споко..ти си се реализирал...пии хормоните,.. сека седмица нов пол...гей парада иде

Биологичният и психологичният ми пол съвпадат, ти си този, който се страхува от гейовете. Един истински мъж не би го направил, обаче. И ще ти го кажа в прв текст - истинските мъже намират място в демократичното общество. Там няма място само за страхливци, подлизурковци и комплексари, които си мислят, че ислямът ще им предложи статус в обществото, базиран на пола.

Стига с тия стари претоплени манджи - пускайте новите фейкове - там нападение от извънземни и разни такива.

Защо се премахва писмото? Защо се трие информация от историческо значение? Това е историческо събитие както всяко друго и трябва да остане защото който не знае историята е обречен да я повтаря. Според мен не е редно да се спират и премахват публикации на симпатизанти на терористи. Бих искал да знам кои са за да не си говория с тях и работата ми да не ги наема. Освен това свобода на словото???

Партенки за простолюдието, отдавна е ясно, че краварите сами си думнаха небостъргачите за да оправдаят нахлуване в Афганистан.

Руснаците и Путя в ролята на шеф на КГБ, сами си спретнаха Норт-Ост.

Може и така да е било, но 11-ти септември си е фейк отвсякъде.

За норд ост не знам. Но можеш да намериш имената на всички загинали в СТЦ. Няма нито едно еврейско. Пи няксква случсйност взички тскива работещи в СТЦ на този ден не да отишли на работа.

Този, дето е съчинявал писмото, да беше да прочел нещо за създаването на Израел, ли?

Тотално изглупяване на поколението след нас.

Потресен съм колко народ вярва на разни конспиртивни теории ..заеби

страпона в задника ти как квичи или и ти дреме на педераския гъз

не е нужно да споделяш фантазиите си с нас бате , срамно е даже муахахахахахах

Официалната версия за 11 септември е по-нелепа от която и да е конспиративна теория! Даже бяха намерили паспорта на пилота по едно време до СТЦ....

Ами трябва да си дебил за да вярваш на официалната версия! Плашенето с Осама беше на същия принцип с който плашат децата с Торбалан и Кумчо Вълчо...

а нов ковид затвор ще има ли бе вашта майка ционистическа

Как да спечелим конкурентно предимство преди интервю за работа Регистрирай се още днес и кандидатствай в WorkTalent, новата платформа за търсене и предлагане на работа и стаж на Dir.bg

,,Моята борба” примерно се продава свободно.

на БФС да отклони вниманието:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Как да спечелим конкурентно предимство преди интервю за работа Регистрирай се още днес и кандидатствай в WorkTalent, новата платформа за търсене и предлагане на работа и стаж на Dir.bg

Окончателно робството в Америка е отменено едва с приемането на 13-тия допълнителен член в Конституцията, който влиза в сила през декември 1865 година - 8 месеца след края на войната, след като е ратифицирана от необходимите три четвърти от всички щати (27 от съществуващите по това време общо 36 щата). На 3 март (19 февруари стар стил) 1861 г. император Александър ІІ издава „Манифест за всемилостиво даряване на крепостните с правото да бъдат свободни селски жители и за устройството на техния бит“, както и „Положение на селяните, излизащи от крепостни зависимости“. [1]

Който знае, знае!

Коментари - "Политико": Осама бин Ладен се завърна! И това не е лош сън | Днес.dir.bg

"Политико": Осама бин Ладен се завърна! И това не е лош сън

Писмото на главатаря на "Ал Кайда" към САЩ след 9/11 вирусно се разпространява в мрежата

Обратно в новината

Коментари - "Политико": Осама бин Ладен се завърна! И това не е лош сън | Днес.dir.bg

Коментари

Някой ден така ще се коментират речите на путин. Само света да се очисти от него по-скоро! Хубаво и при двамата е че никоя цивилизована медия не им дава гласност.

Между другото САЩ обучи и върна в Афганистан едни възпитаници, подобно на копелето Кирчо. И онези се обърнаха срещу създателя си. Кирчо обаче няма характер, което е разликата. За това писах "подобно". Та онези в Афанистан бяха инженеринг на САЩ и създадоха ред проблеми, както и Израел, която държава е тотално продукт на САЩ. Всъщност в САЩ Федералният резерв се управлява именно от евреи, които чрез пари управляват САЩ, а напоследък чрез купени европейски лидери предатели и ЕС. Всичко това е отрова за света и все повече хора проглеждат. Русия не е цвете, Китай е брутална държава с брутална власт и т.н., но един е олемият проблем на света днес - онези от САЩ, които правят убийствени и разрушителни интриги - група примитивни евреи, за които работят милиони хитреци предатели, платени с долари без покритие. САЩ реално отравя света с долари без покритие, което са точно фалшива валута.

Осама Бин Ладен !! Е Американски Възпитаник и Обучен От ЦРУ !! Но На Човека му светва лампата и Се обръща срещу свайте Създатели !!!

До езоп.Ало ти май си дълбоко неук.Имено тез твои кръстоносци преминавайки през България са бесили местните с краката нагоре защото за тех сме били дяволи.Но по късно Иваница им разказва играта на твойте рицари при Одрин.

Значи пичът добре си е свършил работата! "Безумци! Всяка капка кръв пред вас ще бликне нови хиляди борци! Веч бий дванайсетият кобен час и ще сразим престъпната ви власт ..." - това познато ли ви е? Който е сял ветрове, сега му е ред да жъне яко бури...

За втори път в историята ислямът опитва да унищожи достъпа на други до светите за три религии места. Първият път им се получи с унищожение на кръстоносните кралства. Не съм се прехласнал по Израел, но той е единственият сигурен вход към светините. Не си мислете, че унищожението на Израел ще ни донесе спокойствие. Тази държава ще възкръсне, вече значително по-близо до България.

" никой никога не бива да обижда 2977-те американски семейства, които все още скърбят за свои близки, " Съчувствайки на тези семейства, защото те нямат вина, искам да попитам колко от тези семейства са еврейски, и ако няма такива кой ги предупреди в този ден да не ходят на работа ? Вероятно мразещият евреи Бил Ладен?

Нямам време за посмото на бин ладен, но какъв точно е проблемът на американското правителство? Да не би да има много истини в това писмо :)))

Робин Кук, британски външен министър от 1997 до 2001 г., пише, че Ал Кайда и Бин Ладен са "продукт на монументална погрешна преценка на западните агенции за сигурност" и че "Ал Кайда, буквално "базата данни", първоначално е била компютърният файл на хилядите муджахидини, които са били вербувани и обучени с помощта на ЦРУ, за да победят руснаците".

Всеки ги мрази янките.

всеки непрокопсан бедняк, да! хах ха хаха

Не е висока летва за държавата, на която правителството й пак е на път да спре поради липса на пари, да! хах ха хаха

Не очакваха че някой ще удари шамар на големия хулиган

КВО Е ТВА ПОЛИТИКО.....???????АВТОРИТЕТНА МЕДИЯ....ЗА КОЙ.....?????? АКО НОВИНАТА Е ПУБЛИКУВАНА ОТ АЛ ДЖАЗИРА ТОГАВА ЧОВЕК МОЕ СЕ ЗАМИСЛИ.........???? А ТОЯ ОТ СНИМКАТА ОТДАВНА Е БИТА КАРТА....НА РОШКО ТЪПКАЧА

Истината е една. Казвал съм го преди и пак ще го кажа : Докато има живи мюсюлмани, мир няма да има....

И поколението дето най-много го обуначиха се оказа с наличие на критично мислене. ЦИРК МАСОНСКИ. ХАХАХАХХАХА

руските копелета да го духат! дано им се взривят всичките атоммни централи да се изчисти земята от тая гняс!

Усоробите доста се гърчите напоследък :))

Ха- хаааа, шоуто е пълно! Не съм се и надявал, че в рамките на краткия си и безполезен живот ще съм свидетел на толкова готин геополитически сблъсък! Бой, ебанье и сръбска музика, ха-хааа!

Руснаците размазаха укрофашистите и англосаксонците взеха да вадят скелетите да плашат пак хората. Класика просто.

Борците против фалшивите новини много мразят новините заради които не само не получават грандове от конгреса на САЩ но могат и да бъдат заменени с послушни ,като СНЕЖАНА ИВАНОВА,ИРИНА НЕДЕВА и др. От сега нататак ще слушаме по ХОРИЗОНТ как Зеления наркоман е обсадил Москва и всеки момен ще я превземе ,как Путин починал и други истини

Всички виждат по какъв начин действат краварите! Войни, политически убийства, шантаж, диверсии, политически натиск, създаване на групи мръсници на хранилка във всяка държава.....Най-интересното е как реагират медиите като се размерите яко. Абе, верно са мръсници, НО, обичат демокрацията, свободния пазар,еднополовите бракове и т. н. Тоест автоматично стават от добрите.

То сега и аз искам да го прочета.

Не е трудно да го намериш. Особено ако знаеш чужди езици. Аз току що го прочетох. Нищо повече от всеизвестни неща. Ако четеш най-оценените 5 коментара в дира придобиваш представа.

По голям терорист от САЩ няма!!!! Защо им пазят толкова посолствата по целия свят, заради донесеното добро сигурно????

Малко объркана работа. Масовото убийство на Бин Ладен. Какво означава това? Как са го убили масово?

и удряй с нея по тиквата, удряй ,удряй....

Не, означава, че го убиват всеки месец - т.е. - масово, коя служба не се е сетила, го е убила, даже некои и по десетина пъти. Абе, като оня вчера на мача, дето го били куките и разправяше - " Който не е мина, той не ме е бил"

Да, върна се и го навря четвъртит в свинския отвор на Боко.

щом не е лош сън, значи трябва да е добър, така ли да го разбирам?

за ЗАКЛА-вието, нали бин Ладен много си падаше по това хоби...

В т.н. ВЕЧЕН КАЛЕНДАР издание 1898 г. пише, че кулите ще горят. Горяха ли? Горяха! След това "жълтите ще владеят света" . Факт ли е? НЕ факт, но е ясно очертаваща се тенденция. След това Антихристът щял да умре в бърлогата си (разбирай американският начин на съществуване), след което щял да настъпи ХИЛЯДОЛЕТЕН МИР на Земята. Как да го тълкуваме това???

притеснява ме само, дали този мир ще с или без хората.

Още не си дорасъл до степен да тълкуваш твърдения , които ще се появят както всички до сега чак след събитието. Все още никой не знае какви ще са защото всеки фантазьор се отрича моментално от думите си, след като предсказаното от него се разиграе точно в обратен ред. Другото, което си добавил с "ще" пред него или казано по друг начин "уж" предстои да се случи ще претърпи сериозна промяна след някое събитие, а засега е най обикновена измислица, присъща на такива като теб.

Броди по запада и не е добронамерен!;))) Така е когато една държава се мъчи да бъде хегемон и диктатор! Винаги има видов ден!

Каквото повикало...такова се обадили....

Земята е плоска, пирамидите са построени от извънземни, спина е пуснат нарочно...както и кода разбира се. Баба Вангищинатабе обсебила Ганя в национален мащаб! Не че няма и чужденци които вярват в такива работи, но само в България тази бройка в мнозинство! Всичко което се случва в винаги много добре и перфектно планирано от великите американци..само дето Шефа им редовно пада по стълбите. Тва не могат да предвидят и да организират. А....почти забравих. Често и Путин има пръст в цялата работа. 80% ли?! Море, оня дето го каза значително е посмалиш!

Баси брадясалите клишета!

Изпусна - ба'т обонго борец за мир , защото започнал само 2 войни .

ТикТок + Gen Z....

Тази статия за какво е?

Троловете

Колко са "кадърни" тюлените им, нищо чудно да е жив и здрав.

Тоя действа по почина на Путин - всяка седмица умира, и все недоумрял си ходи.... Имаше още един чалмар, дето редовно ни заглавичкваха с неговото колективно западно-пропагнадаторско мъртвешко-въскресително творчество, ама не му помня името....

Dir.ru навлиза в антисемитския си период. Логична стъпка след рашисткия такъв ...

Осама бил гладен се опита да направи това, което трябваше да се случи много отдавна. Една нова война да се позиционира на територията на Северна Америка.

Имаше данни, че си е лекувал бъбреците в болница на ЦРУ по това време. А родата му излетя от САЩ в момент, когато бяха забранени полетите, знае се за връзките им с фамилия Буш.

Сега остана да се върне и Кашоги дето го разфасоваха в едно посолство... виж повярвах в Туйн Пийкс (двете кули), дето ги бил съборил ама точно на празник на евреите, които ги нямало в кулите.... абе, дуго си е да имаш облъчващи медии под ръка !

Predstavqne na jelanoto za deistvitelnost :)

Еврейската пропаганда на ПОЛИТИКО. Дир е пропаганда нищо повече.

Всяко нещо, което влияе негативно на затъпяващата медийна политика на САЩ, трябва да бъде "забранено или продадено на американска компания". Това е ключовото заключение на тази дълга тирада. Защото САЩ трябва да са единствения источник на информация, влияние и господство. Както е описано в 1984. Новия комунизъм с още по-извратени закони се нарича "американска демокрация".

Все повече започвам да се убеждавам, че по исляма залитат комплексирани малопишковци, които няма щак да се реализират в демократичния свят.

Споко..ти си се реализирал...пии хормоните,.. сека седмица нов пол...гей парада иде

Биологичният и психологичният ми пол съвпадат, ти си този, който се страхува от гейовете. Един истински мъж не би го направил, обаче. И ще ти го кажа в прв текст - истинските мъже намират място в демократичното общество. Там няма място само за страхливци, подлизурковци и комплексари, които си мислят, че ислямът ще им предложи статус в обществото, базиран на пола.

Стига с тия стари претоплени манджи - пускайте новите фейкове - там нападение от извънземни и разни такива.

Защо се премахва писмото? Защо се трие информация от историческо значение? Това е историческо събитие както всяко друго и трябва да остане защото който не знае историята е обречен да я повтаря. Според мен не е редно да се спират и премахват публикации на симпатизанти на терористи. Бих искал да знам кои са за да не си говория с тях и работата ми да не ги наема. Освен това свобода на словото???

Партенки за простолюдието, отдавна е ясно, че краварите сами си думнаха небостъргачите за да оправдаят нахлуване в Афганистан.

Руснаците и Путя в ролята на шеф на КГБ, сами си спретнаха Норт-Ост.

Може и така да е било, но 11-ти септември си е фейк отвсякъде.

За норд ост не знам. Но можеш да намериш имената на всички загинали в СТЦ. Няма нито едно еврейско. Пи няксква случсйност взички тскива работещи в СТЦ на този ден не да отишли на работа.

Този, дето е съчинявал писмото, да беше да прочел нещо за създаването на Израел, ли?

Тотално изглупяване на поколението след нас.

Потресен съм колко народ вярва на разни конспиртивни теории ..заеби

страпона в задника ти как квичи или и ти дреме на педераския гъз

не е нужно да споделяш фантазиите си с нас бате , срамно е даже муахахахахахах

Официалната версия за 11 септември е по-нелепа от която и да е конспиративна теория! Даже бяха намерили паспорта на пилота по едно време до СТЦ....

Ами трябва да си дебил за да вярваш на официалната версия! Плашенето с Осама беше на същия принцип с който плашат децата с Торбалан и Кумчо Вълчо...

а нов ковид затвор ще има ли бе вашта майка ционистическа

Как да спечелим конкурентно предимство преди интервю за работа Регистрирай се още днес и кандидатствай в WorkTalent, новата платформа за търсене и предлагане на работа и стаж на Dir.bg

,,Моята борба” примерно се продава свободно.

на БФС да отклони вниманието:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Как да спечелим конкурентно предимство преди интервю за работа Регистрирай се още днес и кандидатствай в WorkTalent, новата платформа за търсене и предлагане на работа и стаж на Dir.bg

Окончателно робството в Америка е отменено едва с приемането на 13-тия допълнителен член в Конституцията, който влиза в сила през декември 1865 година - 8 месеца след края на войната, след като е ратифицирана от необходимите три четвърти от всички щати (27 от съществуващите по това време общо 36 щата). На 3 март (19 февруари стар стил) 1861 г. император Александър ІІ издава „Манифест за всемилостиво даряване на крепостните с правото да бъдат свободни селски жители и за устройството на техния бит“, както и „Положение на селяните, излизащи от крепостни зависимости“. [1]

Който знае, знае!