"Политико": Кирил Петков се готви да стане либерал от Renew Europe

"В края на настоящата година България ще бъде независима от руския газ и ще има много по-зелена икономика", прогнозира премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олеле майко, като чуя Политико, либерали, зелени, Макрон и т.н., ми настръхва косата! Нищо добро не може да произведе подобна отровна смес! Доказателства колкото щеш...

Най-добрата пеераска либерална партия у европата, ай честито!

Кой е по-голям либерал - Кирчо или Кокорчо?

Кире Либерало е истински болшевик-демократ.

Киро Либерало 2 с подкрепата на ДПС.

А той се оказа слуга на чужди интереси, как няма да го харесват… Защо не харесват Орбан? Сега се ориентираме определено против Русия с надежда да ни дадат пари от САЩ. Не знам дали ще е по-добре за народа, историята показва, че само ни подритват, използват ни като пазари и като опитни мишки в случая с руската газ.

България може и да постигне пълна независимост от руския газ, но ще има не зелена, а невидима икономика !

не сме се съмнявали, че киро е част от тази конспирация. Че сега чак и ще имат вътрешна конкуренция агентите на ДПЦ и ПП.

досегашната либерална политика доведе европа до есср колхоза, който всеки момент ще катастрофира жестоко и същите тия психопат-педали щели да правят нов бардак със старите идеологии на шорош вогона. но имат право, де. падението им трябва да е тотално, защото са тоталитаристи на дела, а либерали и "демократи" на думи и медийни лъжи.

Истински либерален западно европейски демократ.... No comment!!!

Прикалявате. Педал. Има 3 деца. Като се ядосаме и на мъжете... Ти си педераст. Ти си луд. Четат ви деца. Турците кво ви правят. Работят на нивата наведени, мъжете им по строежите. Всички сме хора на този свят.

Такъв е естествения ход на еволюцията - първо п*дал, а после и либерал ;)))

И аз съм пед… пардон, либерал

А ве бачи Кико, стига лъготи! Преди няколко дни каза, че само за един ден сме се освободили от руската зависимост, а сега казваш до края на годината. Едно е сигурно - до края на годината вече няма да си премиер!

В тази връзка се сещам за един виц. Две млади булки на милиционери си хортували. Едната се похвалила с израстването в кариерата на своя любим:"Знаеш ли,моя мъж обя ден е станал старшина",а другата отговорила:"А пък моя още си е падера$т." Та и наш Кире така.

Не вярвам Киро да влезе там. Те могат да го канят, но той едва ли ще се съгласи. Приказки.

Неолиберал - няма по-отвратително и зловещо нещо в наши дни!

Кирее каде е Льона мустака като не е до теб губиш чара си и приличаш на джебчия. Кикоморо скапана от теб Либерал не става щото си пендел въшлив

Какъвто и да станешза мен един кафяв миризлив развален 'еклер' ще си останеш

Къв либерал бе, кви 5 лева?! Киро е жив педал - по цял ден само в Grindr-a кисне!

Не бе човек Кики не е педал той е обратен

С коя туристическа агенция ще пътува Киро шантажа? Ние не разрешаваме да си прави разходки с парите на данъкоплатците, и от заеми, които и правнуците ни ще връщат.

Тези, които помнят събитията от зората на „демокрацията” , ще си спомнят, че имаше една партия „Либерална партия – Перник”. То Перник преди да стане център на просветата имаше и либерална политическа дейност. Неин прадседател беше Кирил Бориславов, по известен ка то Кире Либерало. Кире Либерало участва и на президенските избори през 1992 г. с призива да гласуваме за него и да го чакаме на масата да дойде с виното и салама. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.

Нека и либералете да си имат един Клоун!

Ние отдавна подозирахме, че е такъв. Сега се чувства подкрепен от глобалистите. САМО ЗА СО СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАДНИК МИСЛЯТ, НО СИ ПРАВЯТ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАРЯ!

Кой ще те търпи до края на годината, нещастник смотан и сдухан. Ще бъдеш изгонен с ритници и шутове.

С шутове трябва да излезе и вашият шеф, редник Райбев. Той назначи Киро, той вкара възраждане с фалшивите машини, той е шефа ви. Що не се репчите на Радев????? Нито веднъж.

По...либерален пръйдлюю....като пръйцне и със сосче...ооо...леберално мазало по гащите. Мийте си ръцете след поздрав с него. Райдлев и той тъй, а Кирчо му целува ръцете инфо души има афинитет към акото

Дал е 3 седмици срок на ДПС. После ще анулира дпсто. Анинеее....

Е, ще поведе гей парада ... а таковата - огнището на мънки покс

Ама защо дращим коментари и псуваме тази приятелско-съученическа шайка, а не се съберем на жълтите павета и ги изритаме обратно от където изпълзяха. Няма ли някой да го организира във фейса?

Всичките фейс групи са контролирани от козяк. Активират ги, когато на тях им е нужно.

ТЕЛЕГРАМ за подобни работи.

Сега с ДПС и омразния му Делян Пеевски ще бъдат от едно политическо семейство, хахаха

Току що по Българска телевизия Станислав Стоянов от ДПС публично се оплака че Керил Петков го извикал пред свидетели с пръст и заплашил- ВАС ЩЕ ВИ ОПРАВЯ -и споменал името Джеймс ОБрайън -кой е той

Глупако прост!

Много зелена икономика. М-да. И каква ще е ползата от 'зелената икономика' зимата?

Готви се, ама няма да стане! Киро си е прост!

Киро простото е малоумен, неграмотен, педераст, лъжец и крадец с психични отклонения. Покрива идеално изискванията да е либерал от висока класа.

Плеснаха с ръце и се прегърнаха. Кирето и Пеевски в една обща стая ли ще ги настаняват при конгрес на партията. Щото Шиши е злопаметен и ще го уважава много сладкия канадец

Той Шиши да се пази, че Кирето може да ми лепне маймунска шарка

Няколко факта: 1. НДСВ са били членове на Renew. 2. ДПС са в Renew, г-жа Искра Михайлова е заместник-председател в Renew. Това означавали, че като управление очакваме НДСВ 2, като стил?

няма какво да очакваме те са точно като тях, само че НДСВ не теглеха заеми, а тези теглят заеми точно като Борисов, дори го задминават.

Само въртяха дълга......докато ни овъртолиха.....проста пасмина

Хайде без глупости. Държавният дълг е спаднал с два милиарда от началото на годината.

А как пренебрежително се отнасяхме към колоритния кандидат за президент Кире Либерало от началото на 90-те години! Кой ли е предполагал какви 'либерали' ще ни довлече светлото бъдеще..

Кире либерало!!!!!!!! Вече го имахме преди Щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно

в 21 век в EUROсофия с най по зелена икономика с кюмюр и турско кюмбе. ич не ми грухти ве кюмюрдди чалгаджи смешен.. ббаахаха

Кире Либерало се е възродил :)))

обривите по лицето са видими и на снимката!

A, цената ще я плати народа!

МАХАЙ СЕ БЕ, БОКЛУК ЛЪЖЛИВ!!!!!!!

заедно с ДПС?

Нали каза че ще ги размаже

Лъжичка!!!! Майтап бе Уили

По-скоро май без тях. В "Политико", подзаглавието на статията е Good riddance, DPS?, защото председателят на ОЕ "ухажвал" Петков от месеци, но той се дърпа заради ДПС. Но щом са го поканили на поредната опознавателна среща, може и да са решили да се лишат от едните и да получат новите.

ПП са временно явление, като НДСВ.

И защо чак сега ни го каза това?колко хора нямаше да го подкрепят на изборите ако знаеха!

"Продължаваме промяната" се готви за присъединяване към либералната група на европейско ниво".От това по-страшно няма, либерастите са днешните фашисти, те са тумор, вече явно с метастази, което значи че вече нямаме време ако не ги спрем. Мястото на този слуга на либерастдемократското НПО "Америка за България" е незабавно в затвора, заедно с дъртия тулуп от Банки разбира се, той си знае защо за 12г.власт.Нямаме време! SOS SOS SOS...

да не вземе да стане бит и е..н от Софийския...

Либерал си е, та дрънка. Само от маймунска шарка да се пази, че тя се е лепила основно на либерали.

Той вече си е класически либерал. Накъде повече? Естествено, че го ухажват из Европа, че и отвъд.

Лъже най-нагло. Никой в ЕС няма да бъде независим от руския газ, защото няма откъде да се набавят нужните количества, дори и да се плаща 100 пъти повече. Преди няколко дни дори Алжир отряза ЕС за допълнителни доставки. Същото и с петрола. Ако наложат забрана на руския петрол, ще купуваме от прекупвачи на 50% по-високи цени след като руския петрол смени няколко танкера под различни флагове. С тази политика ЕС активно вреди на собствените си граждани, а Петков е опасен вредител, защото прави сляпо каквото му кажат.

чудесно! Независима от руски газ и зависима от американски, от единия х.., на другия, чудесно, който обича да го шибат е доволен. В ада да гориш птодажник долен, дано скоро с предишния Банкински продажник ви видим с раираните пижамки в централния.